Ναι αρχηγέ αλλά που κολλάει αυτό;Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
αρχηγε στο στρωσιμο το πηγαινες και καμια φορα απο ανηφορες?![]()
Ναι αρχηγέ αλλά που κολλάει αυτό;Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
αρχηγε στο στρωσιμο το πηγαινες και καμια φορα απο ανηφορες?![]()
Rocking All the Way
ενοω στο στρωσιμο επανω αν σου τηχει να περασεις ανηφορα πειραζει?Αρχικά δημιουργήθηκε από george88
Ναι αρχηγέ αλλά που κολλάει αυτό;![]()
ναι μου έτυχε να περάσω ανηφόρα![]()
Rocking All the Way
Αρχικά δημιουργήθηκε από george88
Πάντως αν είσαι "σκύλος" θα δεις στο κοντέρ 250 ... :smilea:
Γιώργο έλα να σου πω κάτι λίγο ρε...Ξέχασα να σου πω πριν...
Fortis Fortuna Adiuvat
μανιταρια εχεις βαλει?Αρχικά δημιουργήθηκε από george88
ναι μου έτυχε να περάσω ανηφόρα![]()
όχι φίλε δεν έβαλα ακόμη..όπου να 'ναι θα βάλω όμως
Rocking All the Way
ρε παιδιά, εγώ είμαι 89 κιλά και βλέπω άνετα 240-245 και με ελάχιστη υπομονή 250. στην κατηφόρα πιάνει και ένα +5 ακόμα. και απ ότι έχω δει από video στο youtube ξεπερνάει τα 260 (σε φτιαγμένες καταστάσεις).
το ξύλο είναι άπειρο από τα 180 και μετά... αλλά θέμα συνήθειας είναι! αν είναι να κάνεις ταξίδι, δεν αντέχετε σε μεγάλες ταχύτητες... απ την άλλη με 150 πας πολύ άνετα μέχρι την άλλη άκρη της Ελλάδας.
κατανάλωση, όπως έχουμε ξανα-ματα-πει, καίει όσο πρέπει για τα 100 άλογα του.
για το fazer... είναι καθαρά θέμα γούστου! και μην ξεχνάμε και ότι το gsr είναι πολύ πιο φθηνό!
ναι γιατι νομιζεις οτι με το στρομ ταξιδευεις ανετα πανω απο 180?σαν λαστιχο κανειΑρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
ρε παιδιά, εγώ είμαι 89 κιλά και βλέπω άνετα 240-245 και με ελάχιστη υπομονή 250. στην κατηφόρα πιάνει και ένα +5 ακόμα. και απ ότι έχω δει από video στο youtube ξεπερνάει τα 260 (σε φτιαγμένες καταστάσεις).
το ξύλο είναι άπειρο από τα 180 και μετά... αλλά θέμα συνήθειας είναι! αν είναι να κάνεις ταξίδι, δεν αντέχετε σε μεγάλες ταχύτητες... απ την άλλη με 150 πας πολύ άνετα μέχρι την άλλη άκρη της Ελλάδας.
κατανάλωση, όπως έχουμε ξανα-ματα-πει, καίει όσο πρέπει για τα 100 άλογα του.
για το fazer... είναι καθαρά θέμα γούστου! και μην ξεχνάμε και ότι το gsr είναι πολύ πιο φθηνό!
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
:a19:και που να δεις στο play station :rotflmao:
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
vroom vroomΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
:a19:και που να δεις στο play station :rotflmao:
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=PUOLQTVht2Y
258km/h
το μετανιωσες τελικα?δεν θα το πουλησεις?
χεχε, στην τιμή που το χα βάλει ήταν/είναι δύσκολο να φύγει... λειτουργεί το υποσυνειδητο για να το κρατήσωτώρα για καλοκαίρι το χρειάζομαι είναι η αλήθεια, από οκτώβρη ίσως το δω πιο ζεστά.
ειναι ωραιο μχν μην το δωσειςΑρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
χεχε, στην τιμή που το χα βάλει ήταν/είναι δύσκολο να φύγει... λειτουργεί το υποσυνειδητο για να το κρατήσωτώρα για καλοκαίρι το χρειάζομαι είναι η αλήθεια, από οκτώβρη ίσως το δω πιο ζεστά.
οι λεξεις service and tuning σου λενε τιποτα;
αν βρω τρόπο να στερεώσω κάπου την κάμερα θα ανεβάσω και απ το δικό μου ένα βιντεάκι που κάνει service αλλά δεν κάνει tuning![]()
![]()
![]()