και το σκ θα του αλλάξεις τα φώτα μου φαίνεταιΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Σήμερα πάμε για αξονική & βλέπουμε.......
![]()
![]()
![]()
και το σκ θα του αλλάξεις τα φώτα μου φαίνεταιΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Σήμερα πάμε για αξονική & βλέπουμε.......
![]()
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Άντε να πούμε τη συνέχεια..
Η αξονική έδειξε κάταγμα κλείδας. Τώρα και μέχρι τέλος Μάη φοράω κάτι σαν "σαμάρι", το οποίο ουσιαστικά μου κρατά τον ώμο σταθερό & προς τα κάτω κατά ένα τρόπο. Το ζήτημα είναι ότι κάνει το ίδιο και στον άλλο ώμο![]()
![]()
Από Ιούνι φυσικοθεραπείες & τέλος Ιουνίου όλα πάλι καλά.
![]()
Περαστικά ρε Μιχάλη.. Ευτυχώς (λέμε τώρα) θα προλάβεις καλοκαίρι
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Ήντα το θες το κινητόΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Η αξονική έδειξε κάταγμα κλείδας. Τώρα και μέχρι τέλος Μάη φοράω κάτι σαν "σαμάρι", το οποίο ουσιαστικά μου κρατά τον ώμο σταθερό & προς τα κάτω κατά ένα τρόπο. Το ζήτημα είναι ότι κάνει το ίδιο και στον άλλο ώμο![]()
![]()
![]()
αφού δεν το σηκώνεις ;;;
ρε μπας το 'χεις στη δόνηση
και κάπου αλλού το χώνεις ;;;
![]()
![]()
![]()
το ιδιο σαμαρι απ οτι καταλαβα φορας κι εγω στο ωμο και ειναι ακινητοποιημενος.. 4 βδομαδες και μετα ασκησεις για ενδυναμωση και φυσικοθεραπειαΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
![]()
![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
κομπλε ειστε κοπελιες![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Χειρουργείο ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Μάλλον θα γίνω Robocop
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Χειρουργείο ε;
Πάρα πάρα πολύ πιθανόν.......![]()
![]()
![]()
Οπότε άκυρο το Giant
Βρε να γίνεις εσύ καλά κι από giant να φάνε κι οι κότες, τι είναι αυτές οι ταλαιπωρίες ρε γαμώτο πάλι..![]()
Πότε θα ξέρεις ρε Μιχάλη ;
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Βρε να γίνεις εσύ καλά κι από giant να φάνε κι οι κότες, τι είναι αυτές οι ταλαιπωρίες ρε γαμώτο πάλι..![]()
Πότε θα ξέρεις ρε Μιχάλη ;
Πρέπει να δω κάποιο άλλο γιατρό, ο οποίος από ότι κατάλαβα είναι πολυάσχολος.... Περιμένω να γυρίσει από Αγγλία..
Μάλιστα... υπομονή ρε'συ τι άλλο να κάνεις εκτός απ'το να κοιτάξεις αν μπορεί να σε δει άλλος γιατρός..Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Πρέπει να δω κάποιο άλλο γιατρό, ο οποίος από ότι κατάλαβα είναι πολυάσχολος.... Περιμένω να γυρίσει από Αγγλία..