Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 116

Θέμα: Πάει και εγώ....

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Φιλραρακι περαστικα και αγυριστα. Τα σιδερα θα ξαναγινουν, εσυ κοιτα να φτιαξεις το χερι.
    Κερκιδα και αναταξη μου φερνουν μνημες κακες... εισαι σιγουρος οτι δεν χρειαζεται και χειρουργειο το χερι? αν το καταγμα ειναι ενδοαρθρικο ξανατσεκαρετω οπωσδηποτε...!!!
    Ελπιζω να αναρρωσεις γρηγορα... οπως και να εχει να θυμασε οτι το χερι θελει πολυ δουλεια και υπομονη μετα το γυψο... για ερωτησεις πμ...

Γεια χαρα
    υ.γ. Εχω 5 βιδες και μια λαμα στην αριστερη κερκιδα (οχι απο τροχαιο... )και τωρα το χερι ειναι καλα, αλλα μιλαμε για πολυ δουλεια και πολυ προσπαθεια...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    περαστικά φιλαράκο

εσύ κοίτα αρχικά να είσαι καλά
    όσο για το σπάσιμο και γω έχω λάμα και βίδες επίσης αριστερή κερκίδα, ούτε που το θυμάμαι τώρα πριν σχεδόν έξι χρόνια την έβαλα είναι ζήτημα να με ενόχλησε 3-4 φορές από τότε
    δεν είχα τίποτα άλλο σε κανένα άλλο σημείο στο χέρι και έδεσε μια χαρά
    για μετά το γύψο ό,τι απορίες ρώτα και δω θα σου πει κι ο γιώργος από πάνω αν θες θα σε κομπλέ
    (και φυσικά θα σου πουν και οι γιατροί πιο έγκυρα)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fotisdragon
    Ευχαριστώ παιδιά,
    το κάταγμα δεν είναι στην άρθρωση, ευτυχώς, αλλα είναι πολύ κοντά και θέλει προσοχή
    Χειρουργείο θα χρειαστώ αν τυχόν φανεί πως δεν κολλάει καλά το κόκκαλο.
    Απο Δευτέρα πάλι ακτινογραφίες...
    "Πολύ συχνά αναρωτιέμαι για τους ντελιβεράδες. Είναι φανταστικοί αναβάτες. Θα σε προσπεράσουν στο βρεγμένο, στην κίνηση, στο πλακόστρωτο, τα καταφέρνουν παντού και είναι πάντα γρήγοροι. Πίστευω πως μερικοί απο αυτούς χαραμίζουν το ταλέντο τους, στη πράξη μερικοί μπορεί να είναι πιο γρήγοροι απο μένα!"
    - V. Rossi, What if I had never tried it -

...Φταίω εγώ μετά αν παραγγέλνουν πίτσες αλλά φτάνουν καλτσόνε???

Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
    Ευχαριστώ παιδιά,
    το κάταγμα δεν είναι στην άρθρωση, ευτυχώς, αλλα είναι πολύ κοντά και θέλει προσοχή
    Χειρουργείο θα χρειαστώ αν τυχόν φανεί πως δεν κολλάει καλά το κόκκαλο.
    Απο Δευτέρα πάλι ακτινογραφίες...
    Κάνε υπομονή φιλαράκι..

Κι εγώ ήμουν ενάμιση μήνα στο κρεβάτι με σπασμένο αστράγαλο από τετράτροχο ζώο που με τσάκισε. Εδώ και μιά εβδομάδα περπατάω και πάλι... με πολύ πρήξιμο και πόνους...

Όλα θα πάνε καλά φιλαράκι. Δυστυχώς υπάρχουν και χειρότερα...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Καλή ανάρρωση φίλε,σωματική και ψυχική!!

Πολύ καλά στα είπαν όλοι οι προηγούμενοι για αποζημειώσεις και λοιπές διαδικασίες.

Να σου πω λοιπόν κι εγώ τα δικά μου.Η ασφαλιστική του ΜΑΛΑΚΑ είναι πολύ μα πολύ πιθανό να σε "ρίξει" στην αποζημείωσή σου και καλά λόγω παλαιότητας του μηχανακίου και μπούρδες.Για τον τραυματισμό σου δεν έχω ιδέα τί μπορεί να σου δώσει...

Καλό θα ήταν να μιλήσεις με κάποιον δικηγόρο,αν δεν το έχεις κάνει ως τώρα,και αν δεις ότι με την ασφαλιστική δεν βγάζεις άκρη ή σου τα μασάνε , να κινηθείς ΑΜΕΣΑ δικαστικώς.

Θα πάρεις τα λεφτά σου σίγουρα μιας και αυτός έφταιγε 100%.Συν όλα τα χρήματα του εξοπλισμού σου,νοσήλεια,διαφυγόντα κέρδη από την περίοδο που ήσουν off,ηθική βλάβη κλπ κλπ.
    Στην περίπτωση αυτή να ξέρεις πάντως ότι σίγουρα για ένα με δύο χρόνια θα είσαι στο περίμενε και θα πρέπει να οπλιστείς με πολλή υπομονή.Τα χρήματά σου θα τα πάρεις σίγουρα όμως και μάλιστα με το παραπάνω + τους τόκους υπερημερίας.

Μάζεψε τις αποδείξεις του εξοπλισμού σου και αν δεν τις έχεις,μπορείς να πάρεις χαρτιά από τους επίσημους Ελληνες εισαγωγείς που να αποδεικνύουν την αξία τους.Θα χρειαστούν σε περίπτωση δικαστηρίου.

Καλό κουράγιο κι έυχομαι σύντομα και πάλι στους δρόμους/πίστες
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Ακτινογραφία...

Καταπώς φαίνεται, μου είπαν οτι το κόκκαλο εχει μια (οριακή) απόκλιση, αλλα δε μπορεί να χειρουργηθεί πια.
    Γύψος μέχρι τις 25 Ιουνίου δυστυχώς...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00528 (450 x 600).jpg 
Προβολές:	679 
Μέγεθος:	59,6 KB 
ID:	164605
    "Πολύ συχνά αναρωτιέμαι για τους ντελιβεράδες. Είναι φανταστικοί αναβάτες. Θα σε προσπεράσουν στο βρεγμένο, στην κίνηση, στο πλακόστρωτο, τα καταφέρνουν παντού και είναι πάντα γρήγοροι. Πίστευω πως μερικοί απο αυτούς χαραμίζουν το ταλέντο τους, στη πράξη μερικοί μπορεί να είναι πιο γρήγοροι απο μένα!"

Να ο λαιμός πως είναι κανονικά (σε μαύρο πλαίσιο)....

Όνομα:	dsc00527 (600 x 450).jpg 
Προβολές:	678 
Μέγεθος:	54,0 KB 
ID:	164607

... και να πως έγινε ο δικός μου

Όνομα:	dsc00526 (450 x 600).jpg 
Προβολές:	680 
Μέγεθος:	69,5 KB 
ID:	164608

Και αν θέλετε το πιστεύετε, μέχρι σήμερα δεν έχω καμία ανταπόκριση απο ασφάλειες για το πότε θα βρεθώ με πραγματογνώμονα!!
    Παρασκευή παίρνω τη προανακριτική δικογραφία στα χέρια μου και αν δεν έχω βγάλει άκρη ως τότε κάνω μήνυση/αγωγή και μετά talk to my lawyer.... Αρκετά έτρεξα...
    (Αν κάποιος έχει να προτείνει καλό δικηγόρο για τέτοιες υποθέσεις ας μου στείλει ένα πμ, δε ξέρω τι φρούτο δικηγόρο μου παρέχει η ασφαλιστική μου)

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Πω πω ρε Φώτη σου έκοψε την τιμονόπλακα και τον λαιμό, πάλι καλά που είσαι οκ ρε φίλε!!!

Όσο για τις ασφαλιστικές τρέξε τους αλλά μην αγχώνεσε ρε φίλε, τα λεφτά σου θα τα πάρεις! Έυχομαι να γίνεις σύντομα καλά και να πάρεις πλήρη αποζημίωση ΚΑΙ για σωματική ΚΑΙ για ψυχική οδύνη!

Υ.Γ: Ελπίζω να πήρανε το δίπλωμα από τον γέρο έτσι?
    Chris

Ρε παιδιά, ο άλλος είναι γεννημέννος το '33!!!!!!! Που να με δει και τι να ακούσει.....
    :hypnotize Ai στο διαολο με τους σκατογερους πια..ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!

κωλοκρατος....

Τον ήπια παίδες. Έκλεισε η ασφαλιστική του γέρου και πάω μέσω επικουρικού...
    Καλά 30ντα μου

Καλά 30ντα μου
    Μην σκας ρε Φωτη θα ξεμπερδεψεις !!
    απλα θα παρει το χρονο του
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

BMW R 1200 GS Adventure. Το avatar του/της felter
    Περαστικα
    Shoei X-Spirit
    r1200gs@hotmail.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Καλά 30ντα μου

Ω ρε πστ μου!!!!!

Υπομονη ρε φιλε! Υπομονη γμτ!

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Και εγώ λοιπόν
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2004, 20:12
  2. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2004, 15:50
  3. Αντε καλά να μας πάει και σημερις! Χαίρετε!
    από petridist στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 10:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF