Πολυ ομορφο το εργαλειο Chris!
Kαλοταξιδο να ειναι!
Βαλε κι'αλλες φωτο..![]()
Πολυ ομορφο το εργαλειο Chris!
Kαλοταξιδο να ειναι!
Βαλε κι'αλλες φωτο..![]()
The only easy day was yesterday.
Silence in the studio!
κοίτα εκεί που έπεσα και πάνω σου ...
Μάλλον εσύ είσαι το παλικάρι που δίνει το μωρό του που είναι μοντέλο 07 στο car.gr ε?
Oχι δεν είμαι εγω. Είναι γνωστός μου που το δίνει απο Πειραιά. Αν δεν έχει επαρκή στοιχεία στο Car πέσμου in box να τον βρω απ΄το face, αν σε ενδιαφερει.
καλησπέρα
αν θελεις μου λες τα παρακάτω για το hanss pree 600 αρι σου .
1. ποσα δοντια ειναι το πισω γραναζι του hansspree απο τη μανα του ? ( γραφει πανω στο γραναζι ) 41 ή 42 ?
2. τι τελικη ταχυτητα στο κοντερ εχεις δει μαξιμουμ με αυτα τα γραναζια της μαμας ? τι βαρος και τι ιπποδυναμη εχει ? 'αλλος λεει 154 κιλα , άλλος 184 κιλα βαρος .
3. καθε ποτε ρυθμιζονται οι βαλβιδες συμφωνα με τη χοντα ( χλμ) ?
4. το πισω φρενο εχει διαδρομη η τρομπα του ή με το που τσιμπας λιγο το ποδοφρενο τερματιζει ? εισαι ευχαριστημενος με το πισω φρενο ? λειτουργει προοδευτικά ή αμεσως μπλοκαρει τον τροχο ?
αυτες αρχικα ειναι οι απορίες μου
αν θελεις μου απαντας
σε ευχαριστω
1.Το μαμά πίσω γρανάζι είναι 42 δόντια.Αρχικά δημιουργήθηκε από HFK
καλησπέρα
αν θελεις μου λες τα παρακάτω για το hanss pree 600 αρι σου .
1. ποσα δοντια ειναι το πισω γραναζι του hansspree απο τη μανα του ? ( γραφει πανω στο γραναζι ) 41 ή 42 ?
2. τι τελικη ταχυτητα στο κοντερ εχεις δει μαξιμουμ με αυτα τα γραναζια της μαμας ? τι βαρος και τι ιπποδυναμη εχει ? 'αλλος λεει 154 κιλα , άλλος 184 κιλα βαρος .
3. καθε ποτε ρυθμιζονται οι βαλβιδες συμφωνα με τη χοντα ( χλμ) ?
4. το πισω φρενο εχει διαδρομη η τρομπα του ή με το που τσιμπας λιγο το ποδοφρενο τερματιζει ? εισαι ευχαριστημενος με το πισω φρενο ? λειτουργει προοδευτικά ή αμεσως μπλοκαρει τον τροχο ?
αυτες αρχικα ειναι οι απορίες μου
αν θελεις μου απαντας
σε ευχαριστω
2. Με μαμά γρανάζι έχω δει στο δικό μου (CBR 600RR 2007) 270km/h περίπου. Το βάρος της λένε ότι είναι 186Kgr γεμάτη. 154Kgr αποκλείετε εκτός αν εννοούν άδεια. Ισχυρίζονται ότι είναι 118bhp, δηλαδή στρόφαλο.
3. Με βάση τη Honda, κάθε 24.000χμλ ή 24 μήνες.
4. Το πίσω φρένο με τα μαμά τακάκια είναι λίγο πιο προοδευτικό από ότι με άλλα. Γενικά όσο πιο σκληρό τακάκι του βάλεις τόσο πιο εύκολα θα μπλοκάρει ο τροχός γιατί πρέπει να πατήσεις απότομα το ποδόφρενο για να φρενάρει. Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένη με τα πίσω μου φρένα.