Ώρα???
Βασίλη 8α βρεθούμε κάπου ή κατευθείαν κάτω??
Ώρα???
Βασίλη 8α βρεθούμε κάπου ή κατευθείαν κάτω??
EEEEEEEEEE τωρα που θα πατε για καφεδακι μαζεψτε ιδεες για το που θα κανουμε την 3η
πανελληνια SV.
Εγω και ο SVX λεγαμε για λυνμη Πλαστηρα.
Εαν γουσταρεται κανονηστε ποτε μπορειτε να δουμε και εμεις ποτε μπορουμε να γινει κατι καλο.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτά θα τα πούμε σήμερα...λοιπόν εμείς Τάκη θα πάμε μαζί κέντρο να πούμε στις 7 στο μαγαζί που δουλεύεις και να πούμε 7.30 Μοναστηράκι?
Sardasagam 7.30 Πλατεία Μοναστηράκι είναι ΟΚ?
Οκ.. Θα είμαι με ένα crypton x κ ασημί κράνος.
Με τα SV θα είστε;
οκ εκλεισε 7:30 μοναστήρι να ανάψουμε και καμια λαμπάδα!!!
ε ναι με τα sv εγώ θα χω ένα κράνος μπλε-ασπρο-μαύρο με 2 μεγάλα αστέρια!!!
Και ένα γαρούφαλο στη μύτη!!!
sard σου στέλνω πμ το κινητό μου αν δεν μας βρίσκεις
SV 650s μαύρο-ασημί .
Καλημέρες παιδιά! Οντως μετακόμιζα χθες και δε μπορούσα να αφήσω τη μεταφορική μόνη της. Που καταλήξατε τελικά?
![]()
Μοναστηράκι ήπιαμε ένα καφέ, κ είπαμε να βρεθούμε μια μέρα όλοι οι Αθηναίοι να τα πούμε κ να κανονήσουμε κ για την 3η..
![]()
![]()
ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ............μην το αργητε ομως γιατι εχουμε πιξει.
Αλλοι στο διαβασμα, αλλοι στην δουλεια, αλλοι στην οικογενια.
Πριν πιασουν οι βροχες οι καλες!!!!!!!!!!!!
Πες και το μαστορι που σου φτιαχνει το εργαλειο να κανει καλη δουλεια εεεε.
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα το κανονήσουμε σύντομα.. Είπαμε οι νότιοι με τους βόριους να βρεθούμε κάπου στη μέση.. Τέσπα τα κανονίζουμε.. Τέλος της βδομάδας θα αρχίζω να κανονίζω για να βρεθούμε οι νότιοι
Σήμερα πήγα τη κούκλα (που μάλλον θα είναι έτοιμη για την 3η!!) στο συνεργείο.. Μέχρι στιγμής είμαστε στα 2400 έουρος αλλα πρέπει να κοιτάξουμε κ τα μπροστινά.. Πάντως τον κόβω για παστρικό.. καλό αυτό.. Θα κάνω τα αποκαλυπτήρια στη 3η.![]()
![]()
![]()
Γιατι μας μπριζονεις τωρα δλδ......!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να παρακαλαμε να μας βγει απο στοπ καμια κυρατσα μπας και δουμε ασπρη μερα.![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dond4le
Γιατι μας μπριζονεις τωρα δλδ......!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να παρακαλαμε να μας βγει απο στοπ καμια κυρατσα μπας και δουμε ασπρη μερα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()