Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 120

Θέμα: Προς Κρητικό κλιμάκιο ........ εκεί στο Νότο !!!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Έπρεπε να ρίξετε σήμα νωρίτερα ............... να σας έδινα μια φωτό μου να κρατάτε μαζί ............... γιατί αυτοπροσώπος ............ ποτέ ξανά !!!!!!
    Ρίξτε ένα φάσκελο στη 12η Μεραρχία από εμένα και από άλλο ένα στο Δορίσκο και τiς Φέρρες !!!

Καλά να περάσετε παιδιά .............

Μανιβελάτο μέλος
    τελικά τι θα κάνουμε αύριο? υπάρχει μια πιθανότητα όσο θα κάνετε μπάνιο (εγώ ουτως η άλλως δεν θα έκανα..) να πεταχτώ μία ωρίτσα από τους δικούς μου γούρνες να μην μουρμουρίζουν που έχουν να με δουν 10 μέρες με την εξεταστική..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ανοίξτε ένα καινούριο thread με συγκεκριμένη πρόταση.

Εγώ για μπυράκι είμαι μέσα. Μπανάκι δε με βλέπω..

Μανιβελάτο μέλος
    οκ το ανοίγω σε λίγο.. αν πιούμε τελικά μπυράκι μόνο τουλάχιστον να πάμε κάπου λίγο πιο έξω.. έστω γούβες.. σπυρίδωνα.. μια πάστα φλώρα ρε αδερφέ..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

A cold-hearted bastard Το avatar του/της Gares'
    Και για μπυρίτσα είμαι μέσα και εκτός των τοιχών...
    Yesterday is history.
    Tommorow is mystery.
    But today is a gift.
    That is why it is called the "present"...

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Greek_Gares
    Και για μπυρίτσα είμαι μέσα και εκτός των τοιχών...
    Λοιπόν.. ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΓΩ.. ποιοι είναι μέσα για μπυρίτσα στο ξύλινο στις γούβες στις 6? ή και στις 5 για όποιους θέλουν Superbikes.. λογικά έχει τηλεόραση ενναλακτική μεσημεριανή βόλτα μέχρι άγιο είμαι μέσα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Λοιπόν.. ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΓΩ.. ποιοι είναι μέσα για μπυρίτσα στο ξύλινο στις γούβες στις 6? ή και στις 5 για όποιους θέλουν Superbikes.. λογικά έχει τηλεόραση ενναλακτική μεσημεριανή βόλτα μέχρι άγιο είμαι μέσα..
    Λοιπόν 6.00 Πλατεία Ελευθερίας στην Τρ. Κύπρου για μπυρίτσα στις γούρνες .......
    Ο.Κ. ;;;

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Λοιπόν 6.00 Πλατεία Ελευθερίας στην Τρ. Κύπρου για μπυρίτσα στις γούρνες .......
    Ο.Κ. ;;;
    οκ.. εγώ 99% θα είμαι ήδη γούρνες διότι πάω τώρα στους δικούς μου να φάω αν έχω γυρίσει για κάποιο λόγο θα είμαι στην πλατεία στις 6 αν είμαι εκεί ακόμη παίρνω τηλέφωνο 5 μιση να δώσουμε ραντεβού εκεί.. άντε ξεκουνάτε..

Για ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ το Κρητικό κλιμάκιο απέδειξε περίτρανα, ότι δεν μπορεί να οργανωθεί για να πάει ούτε στο περίπτερο ............
    Πάω για ύπνο ..............
    Αν αλλάξει κάτι .................. ξυπνήστε με ..........

Μέσα εγώ
    Yesterday is history.
    Tommorow is mystery.
    But today is a gift.

Τελικά ισχύει???Να κατέβω την ώρα που είπαμε??
    Yesterday is history.
    Tommorow is mystery.
    But today is a gift.

Μανιβελάτο μέλος
    τον Κώστα δεν τον βλέπω μέσα.. οπότε δύσκολο.. λοιπόν.. ανανεώνουμε το ραντεβού για αύριο ή τρίτη μήπως κατεφέρουμε και μαζευτούμε..? Επίσης εγώ ένα από αυτά τα πρωϊνά θέλω να πάω άγιο να πιω το καφεδάκι μου by the λίμνη.. ποιος είναι μέσα? (θα πρέπει να οπλιστεί και με υπομονή..)

πάω να πλύνω την μηχανή και να βγάλω φωτογραφίες.. αν αλλάξει κάτι σύρμα στο κινητό.. greek & arxaios..

Παιδιά ............. ΑΝ θέλουμε να πάμε ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ και ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ................ και ΝΑ ΠΑΜΕ ........... θα πρέπει τουλάχιστον 5-6 ώρες ΠΡΙΝ ............ να έχουμε δώσει ΠΑΡΩΝ ή έστω μια αρνητική απάντηση !!!
    Με το να μπαίνουμε στις 5.00 ενώ είναι να γύγουμε στις 6.00 ............ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!

Και κάτι ακόμα ................
    Ξεκινάμε και λέμε ένα σενάριο για μπανάκι ........... Ο.Κ. !!!
    Κάποιοι λένε ............ όχι μπανάκι ............... γίνεται η αλλαγή προγραμματισμού ........... πάλι Ο.Κ. !!!
    Λέμε Ουζάκι με μεζεδάκι ................ όχι εμείς θέλουμε μπυράκι ................ πάλι Ο.Κ. !!!
    Λέμε 7.00 η ώρα ............. όχι 7.00 ................ 6.00 ............... πάλι Ο.Κ. !!!
    (οι παραπάνω αλλαγές τυχαίες ....... απλά για την περιγραφή της κατάστασης)

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ αφού κάνουμε το όλο σκηνικό όπως ΑΚΡΙΒΩΣ μας το ζήτησαν, επειδή θέλουμε να πάμε όλοι μαζί, άσχετα αν το πρόγραμμα καταντάει τόσο συνταρακτικό όσο το να λύνεις σταυρόλεξο ......... ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ κιόλας ......................

Σόρρυ αλλά κάτι δεν κάνουμε καλά !!!

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Παιδιά ............. ΑΝ θέλουμε να πάμε ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ και ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ................ και ΝΑ ΠΑΜΕ ........... θα πρέπει τουλάχιστον 5-6 ώρες ΠΡΙΝ ............ να έχουμε δώσει ΠΑΡΩΝ ή έστω μια αρνητική απάντηση !!!
    Με το να μπαίνουμε στις 5.00 ενώ είναι να γύγουμε στις 6.00 ............ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!

Και κάτι ακόμα ................
    Ξεκινάμε και λέμε ένα σενάριο για μπανάκι ........... Ο.Κ. !!!
    Κάποιοι λένε ............ όχι μπανάκι ............... γίνεται η αλλαγή προγραμματισμού ........... πάλι Ο.Κ. !!!
    Λέμε Ουζάκι με μεζεδάκι ................ όχι εμείς θέλουμε μπυράκι ................ πάλι Ο.Κ. !!!
    Λέμε 7.00 η ώρα ............. όχι 7.00 ................ 6.00 ............... πάλι Ο.Κ. !!!

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ αφού κάνουμε το όλο σκηνικό όπως ΑΚΡΙΒΩΣ μας το ζήτησαν, επειδή θέλουμε να πάμε όλοι μαζί, άσχετα αν το πρόγραμμα καταντάει τόσο συνταρακτικό όσο το να λύνεις σταυρόλεξο ......... ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ κιόλας ......................

Σόρρυ αλλά κάτι δεν κάνουμε καλά !!!
    Βρε συ Κώστα, για μένα ήταν εξαρχής δύσκολο, το είχα πει από την πρώτη στιγμή και για αυτό πρότεινα εναλλακτικές στις οποίες συμφώνησε και ο gyanικτ.. από εκεί και πέρα σήμερα είπα ότι πάω να φάω γούρνες και θα είμαι ήδη εκεί όταν φτάσετε.. Μόλις έφτασα εκεί μίλησα και με τον άλλον Κώστα να δούμε τι θα κάνουμε.. αλλά και στο web που κοίταξα τπτ. Για αυτό γύρισα στις 5 για καλό και για κακό μήπως άλλαζε τίποτα και πηγαίναμε κέντρο.. Το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι είμαστε εδώ 15 άτομα και μόνο 3 απαντήσαμε..

Μανιβελάτο μέλος
    Stand by ήταν και ο garedάκος με τον οποίο μιλήσαμε 2-3 φορές μήπως και τα καταφέρουμε τελικά.. οι άλλοι που ήταν?

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προς Κρητικό κλιμάκιο ........ παρτ ναϊν !!!
    από arxaios στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 71
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2008, 07:17
  2. Προς Κρητικό κλιμάκιο ........
    από arxaios στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2008, 16:52
  3. Προς Κρητικό κλιμάκιο
    από Gares' στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2008, 12:50
  4. Προς Κρητικό κλιμάκιο...