Αρχικά δημιουργήθηκε από megatim
:rotflmao: :rotflmao:
....α ...να χαθεις ....![]()
![]()
[μηπως εισαι προκαταλειμμενος....? ]
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από megatim
:rotflmao: :rotflmao:
....α ...να χαθεις ....![]()
![]()
[μηπως εισαι προκαταλειμμενος....? ]
![]()
![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
καταρχήν γαμώ τα greeklish....Αρχικά δημιουργήθηκε από tmracing.siros
) ena thema pou einai epikairo kai afora motosykletisth,opws kai na exei ginei ayto kai sto katw katw an to thelete kai alios h istoria arxhse apo ena atyxhma h akoma xeirotera apo mia parabash...mhpws telika enoxlei ayto kai oxi o emplekomenos synadelfos motosykletisths? loipwn skeutomenoi anthrwpoi ti lete?
Το ότι άρχισε από ένα ατύχημα ή μια παράβαση ενός μοτοσυκλετιστή είναι πλέον εντελώς αδιάφορο για μένα τουλάχιστον.
Το σίγουρο είναι ότι έπιασαν κάποιον που πυροβόλησε με ένα όπλο που απ΄ότι λένε έχει χρησιμοποιηθεί σε 18 ληστείες και ποιός ξέρει που αλλού. Αφού τον έπιασαν με κάτι τέτοιο στα χέρια, ελπίζω έχει πολλές και καλές δικαιολογίες για να μην περάσει καμμιά 15αριά χρόνια στη φυλακή.
Τωρα αν στέκεστε στην ιδιότητα του μοτοσυκλετιστή, δικαίωμα σας. Είτε οδηγός αγώνων, είτε σαλεπιτζής, είτε κομμώτρια την έχει ψιλογαμήσει πάντως....
χμ...
![]()
κοιτα να δεις που θα βγουν πολλα στη φορα!
Και θα παρει και πολλους που ξερω η μπαλα!
Καποιους εχει αρχισει εδω και καιρο να τους "τρωνε"!
![]()
Και εμένα αυτό μου έκανε εντύπωσηΑρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
'το περιπολικο εμβολησε τη μοτοσυκλετα γιατι δεν σταματησε στο μπλοκο'.ετσι γινεται συνηθως?ητανε προμελετημενη που ελεγε και ο τσιτσανης![]()
☠☠☠
καταρχην,εγραψα greeklish γιατι ξεχαστικα και βαριομουν να ξαναγραψω το κειμενο απο την αρχη.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
καταρχήν γαμώ τα greeklish....
και δευτερων να προσεχεις τις εκφρασεις σου παρακαλω,αυτο που εχεις να πεις στη Ελληνικη γλωσσα μπορεις να το κανεις με πολους τροπους. νομιζω πως καταλαβες.
Για τα greeklish μιλάω και όχι για το κείμενο σου. Δεν τρέχει μία να διαβάσει κάποιος 1-2 σειρές, αλλά ένα πυκνογραμμένο κείμενο 5-6 και βάλε γραμμών είναι εξαιρετικά ενοχλητικό όταν πρέπει να το διαβάσω.Αρχικά δημιουργήθηκε από tmracing.siros
καταρχην,εγραψα greeklish γιατι ξεχαστικα και βαριομουν να ξαναγραψω το κειμενο απο την αρχη.
και δευτερων να προσεχεις τις εκφρασεις σου παρακαλω,αυτο που εχεις να πεις στη Ελληνικη γλωσσα μπορεις να το κανεις με πολους τροπους. νομιζω πως καταλαβες.
Αν δεν έπρεπε, απλά θα το αγνοούσα όπως θα κάνουν αρκετοί βλέποντας το post σου.
Καλή σου μέρα.
Υπάρχουν 2-3 ιστορίες που έχουν γράψει οι δημοσιογράφοι. Κάπου διάβασα ότι συγκρούστηκε με φορτηγό, κάπου αλλού με άσχετο περιπολικό και όχι αυτο που τους κυνήγαγε κλπ κλπ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Morton
Και εμένα αυτό μου έκανε εντύπωση![]()
Αν ήταν άσχετος έλεγχος ρουτίνας, καρφωτή ή κάτι άλλο μάλλον δεν θα γίνει γνωστό....
αμα ειναι κανενας παντως απο το φορουμ που παιρνει πρωτες στη Σερρες τις τελευταιες 15 Κυριακες....να εχουμε το νου μας...( να βαλω να ψαχτουμε ολοι....και το προφιλ μελους με ποινικο μητρωο κλπ)
![]()
![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Δε με χαλάνε τα γεγονότα. Η κατινιά όμως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Εσύ άνοιξες αυτό το thread αλλά όχι σαν είδηση αλλά για να ρωτήσεις από περιέργειαΑρχικά δημιουργήθηκε από tmracing.siros
se xalane ta gegonota file mou? mh ta diabazeis tote!Υπάρχει και το www.espressonews.gr αν θέλεις να μάθεις τέτοιυ είδους "νέα"...Αρχικά δημιουργήθηκε από tmracing.siros
[...]ποιος να ειναι????
![]()
Africa twin XRV Adventure Sports
65°58′21″N 168°47′30″W / 65.9725, -168.7917
Κατινια φιλε ειναι να μαθεις κατι που ολοι μιλανε για αυτο ψυθιριστα,και να το βγαλεις στην φορα λεγοντας διαφορα! οχι κατι που παιζουν ολα τα καναλια της χωρας...αλλα και για να στην πω και σε 1το προσωπο μιας και το θες,και εσυ μεγαλη ΚΑΤΙΝΑ εισαι αφου το θετεις ετσι,απο τους πρωτους που διαβασαν το θεμα και απαντησαν εστο αρνιτικα εισαι εσυ! μη μου αρχισεις δικαιολογιεσ του στιλ μπηκα για να πω να το βγαλουν κλπ κλπ,το θες και εσυ το κουτσομπολιο σου ε? μου θυμιζεις τα ''εσημεριαναδικα'' που ολοι τα κατακρινουν αλλα τελικα ολοι ριχνουν μια ματια! και στο κατω κατω αν νομιζεις οτι ολοι που ειχαν την ιδια απορια με μενα και απαντησαν με καθε τροπο στο θεμα αυτο ειναι Κατινες,τοτε τι να σου πω...αντε γεια.Αρχικά δημιουργήθηκε από avlihos
Δε με χαλάνε τα γεγονότα. Η κατινιά όμως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!
βλεπω τα site τα πονυρα τα ξερεις πολυ καλα... εισαι θαμωνας? γιατι αν εκανες τον κοπο να μπεις σε αυτο μονο για μενα,με σκλαβωνεις.
(η αντιπαραθεση τουλαχιστων απο μενα γινετε στα ορια της υγειους συζητησεις,και διαφονιας,ελπιζς να ειμαι κατανοητος)![]()
Καταρχήν: νούμερο 48 απάντηση είναι δική μου στη 2η σελίδα του thread και γράφω/ρωτάω μήπως να επαιρνε την άγουσα το thread όλο. Άρα δεν είμαι από τους πρώτους που απάντησα. Απάντησα μόνο και μόνο για να ρωτήσω αν πρέπει να σβηστεί. Και δεν είναι δικαιολογία. Σου προκαλεί έκπληξη που υπάρχουν κάποιοι, που αηδιάζουν με τα κουτσομπολιά; Δεν μιλησα για όλους, απάντησα με quote σ'εσένα και μόνο, που το ξεκίνησες...Αρχικά δημιουργήθηκε από tmracing.siros
Κατινια φιλε ειναι να μαθεις κατι που ολοι μιλανε για αυτο ψυθιριστα,και να το βγαλεις στην φορα λεγοντας διαφορα! οχι κατι που παιζουν ολα τα καναλια της χωρας...αλλα και για να στην πω και σε 1το προσωπο μιας και το θες,και εσυ μεγαλη ΚΑΤΙΝΑ εισαι αφου το θετεις ετσι,απο τους πρωτους που διαβασαν το θεμα και απαντησαν εστο αρνιτικα εισαι εσυ! μη μου αρχισεις δικαιολογιεσ του στιλ μπηκα για να πω να το βγαλουν κλπ κλπ,το θες και εσυ το κουτσομπολιο σου ε? μου θυμιζεις τα ''εσημεριαναδικα'' που ολοι τα κατακρινουν αλλα τελικα ολοι ριχνουν μια ματια! και στο κατω κατω αν νομιζεις οτι ολοι που ειχαν την ιδια απορια με μενα και απαντησαν με καθε τροπο στο θεμα αυτο ειναι Κατινες,τοτε τι να σου πω...αντε γεια.
βλεπω τα site τα πονυρα τα ξερεις πολυ καλα... εισαι θαμωνας? γιατι αν εκανες τον κοπο να μπεις σε αυτο μονο για μενα,με σκλαβωνεις.
(η αντιπαραθεση τουλαχιστων απο μενα γινετε στα ορια της υγειους συζητησεις,και διαφονιας,ελπιζς να ειμαι κατανοητος)![]()
Δεύτερον: Είμαι εφημεριδοπώλης και όπως καταλαβαίνεις ξέρω την espresso σαν εφημερίδα. Άλλωστε ζω στον ελλαδικό χώρο και όχι στον πλανήτη Αρη για να μην ξέρω τι κυκλοφορεί. Και όχι φίλε μου. Τηλεόραση ΔΕΝ βλέπω παρά μόνο ότι μ' ενδιαφέρει. Σου φαίνεται παράξενο κι αυτό, έτσι;
Δεν θέλω να μπω σε διαμάχη με κανέναν, αλλά με το να λες "αν δεν σ' αρέσει, μη διαβάζεις" δε νομίζω ότι διεκδικείς και το να μείνει. Και ξετσεκάρω και την ειδοποίηση για νέες απαντήσεις![]()
![]()
Africa twin XRV Adventure Sports
65°58′21″N 168°47′30″W / 65.9725, -168.7917
οκ τελος και απο μενα! ουτος η αλλος νοημα δεν βγενει φιλε μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από avlihos
Καταρχήν: νούμερο 48 απάντηση είναι δική μου στη 2η σελίδα του thread και γράφω/ρωτάω μήπως να επαιρνε την άγουσα το thread όλο. Άρα δεν είμαι από τους πρώτους που απάντησα. Απάντησα μόνο και μόνο για να ρωτήσω αν πρέπει να σβηστεί. Και δεν είναι δικαιολογία. Σου προκαλεί έκπληξη που υπάρχουν κάποιοι, που αηδιάζουν με τα κουτσομπολιά; Δεν μιλησα για όλους, απάντησα με quote σ'εσένα και μόνο, που το ξεκίνησες...
Δεύτερον: Είμαι εφημεριδοπώλης και όπως καταλαβαίνεις ξέρω την espresso σαν εφημερίδα. Άλλωστε ζω στον ελλαδικό χώρο και όχι στον πλανήτη Αρη για να μην ξέρω τι κυκλοφορεί. Και όχι φίλε μου. Τηλεόραση ΔΕΝ βλέπω παρά μόνο ότι μ' ενδιαφέρει. Σου φαίνεται παράξενο κι αυτό, έτσι;
Δεν θέλω να μπω σε διαμάχη με κανέναν, αλλά με το να λες "αν δεν σ' αρέσει, μη διαβάζεις" δε νομίζω ότι διεκδικείς και το να μείνει. Και ξετσεκάρω και την ειδοποίηση για νέες απαντήσεις![]()
![]()
![]()
Όταν υπάρχει μια είδηση και αφορά μοτοσυκλετιστή γιατί να μην μπει θέμα στο forum?
Ίσως να είναι ληστής, δολοφόνος, δε ξερω κι εγώ τι, το οτι είναι μοτοσυκλετιστής τον "απαλλάσει" απο το να συζητηθεί στο forum?
Και δεν είναι κατινιά αυτό, είδηση είναι και αφορά έναν άνθρωπο (ότι κι αν είναι αυτός), όταν έχουν μπει ΤΟΣΑ θέματα για άλλους ανθρώπους εδω μέσα έτσι μπορεί να μπει και γι αυτόν.
![]()
ήμουν και εγώ ατο κότερο.....
ήμουν και εγώ στο R6 .....![]()
ΑΠΝΤΕΪΤ ΝΙΟΥΖΖΖ
http://www.zougla.gr/news.php?id=47218
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
ήμουν και εγώ ατο κότερο.....
ήμουν και εγώ στο R6 .....![]()
ΑΠΝΤΕΪΤ ΝΙΟΥΖΖΖ
http://www.zougla.gr/news.php?id=47218
Και γαμώ τα παιδιά ο πρόεδρος....![]()