Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 100

Θέμα: 990 adv 08

ελεγα δεν θα πει κανενας τιποτα για αναρτηση....
    στην αρχη φοβομουν να την πειραξω αλλα μετα το εδωσα κ καταλαβε!!!

πιστευω στο δικο σου προβλημα πως πρεπει να σκληρυνεις μπροστα!!!
    απο κατω βγαζεις τις λαστιχενιες ταπες κ με ισιο κατσαβιδι πας προς το + (με σκαλες ειναι οχι στροφες), εγω τα πηγα τερμα + κ εκανα 5 κλικ προς το -
    το ιδιο κ στα επανω, στο μαυρο πλαστικο κ τη μεγαλη βιδα που εχει απο κατω, μονος σου θα το δεις το ιδανικο!
    την πισω παλι τερμα - 5 στροφες κ με διπλο 2-ε ακομη + αλλα ειναι οκ για δρομο για χωμα κ γενικα εκτος δρομου παλι -!

νομιζω πως κ το βιδακι της πισω εσφιξα αλλα δεν θυμαμαι γιατι η πισω με το πλαστικο σκληρυνε κ απο μπροστα σε φρενα κ επιταχυνση δεν ηταν σταθερο μπροστα μια πανω μια κατω!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της BIG BLACK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Suria
    Αν βγάλεις το πρόγραμμα και φορτώσεις πάλι το μαμίσιο κι ας έχεις ακράπες, η κατανάλωση θα βελτιωθεί.
    Χθες μου άναψε το λαμπάκι στα 245 χλμ.
    Πριν 2 βδομάδες με πρόγραμμα ακράπας άναβε στα 195.
    Διαφορά στις επιδόσεις δεν έχει. Θα έχεις όμως λίγα σκασίματα παραπάνω όταν αφήνεις το γκάζι.
    Συμφωνώ.Σε εθνικές στην Ευρώπη το λαμπάκι άναβε γύρω στα 220

με ταχύτητες από 160 έως 180 γιατί μετά κούραζε.Σε αντίθεση με την Αθήνα

που ανάβει στα 140.........

το επόμενο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι πόσο ασφαλείς νιώθεις να πηγαίνεις με ταχύτητες άνω των 160 με ένα μηχανάκι που έχει σαμπρέλα??????
    και να για κάποιο μυστήριο και διαβολικό λόγο σκάσει????? μετά πάμε για ύπνο Κατερίνα?

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    ER6 οταν πηρα το μηχανημα (μαζι με το manual...) "μηδενισα' την αναρτηση μπρος-πισω και ρυθμισα απο την αρχη τα παντα...τα εβαλα στη θεση "νορμαλ" (εχει 3 σημεια ρυθμισης μπροστα και 4 πισω... ), ο κατσκευαστης δινει 4 διαφορετικες θεσεις -ρυθμισεις αναρτησεις . Το μηχανακι παταγε μια χαρα αλλα στο πρωτο ταξιδακι σκληρηνα την αναρτηση, παλι μπρος-πισω, παλι με οδηγο το manual και το πηγα στην αμεσως σκληροτερη ρυθμιση (δεν θυμαμε ακριβως πως την ονομαζει το manual...). Εκει το αφησα κιολας μιας και ενοιωθα οτι εστριβε αψογα και με πολλα... Στο χωμα καλα παει με αυτη τη ρυθμιση αλλα δεν εχω κανει και πολλα χλμ για να μπορω να συγκρινω... Το θεμα μου ηταν μονο οτι φορτωμενος μπουνια (πρεπει να ημουν συνολικα λιγο πανω απο τα 430kg που δινει ανωτατο οριο ο κατασκευαστης...) και εχοντας σκλυρηνει μονο την προφορτιση ελατηριου πισω (2-3 στροφες νομιζω) το τιμονι ετρεμε οταν εκλεινα το γκαζι, ειδικα αν ηταν στροφη... Λες να πρεπει να σκληραινω και αλλο το μπροστα?θα γινετε κουτσουρο μου φαινεται...
    Πρεπει να κανω δοκιμαστικες εκδρομες μου φαινεται...
    Για τις σαμπρελες δεν κατεω πραμα ας πει αλλος...
    Για το προγραμμα νομιζω οτι ειναι ευκολο να το αλλαξω και να δω πως τα παει η καταναλωση και μαλλον αυτο θα κανω μαζι με το επομενο σερβις των 30.000...
    Καμια εκδρομουλα θα παμε ρε?
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK

Καμια εκδρομουλα θα παμε ρε?

Ορεινή Κορινθία? βουνό, άσφαλτος χωματόδρομος .....?????????????????????

διαβασα το manual κ απο οτι καταλαβα σου δινει ετοιμα σεταρισματα ενδεικτικα!!
    απο κει και περα ομως εχει πολυ περισσοτερο να σκληρυνει κ ετσι το εβαλα εκει που ηθελα (οσο το δυνατον σκληρο αλλα οχι κουτσουρο!) επειδη κανω χρηση δρομου μονο, αν κατσει καμια περιπειτεια θα ξαναρυθμισω.
    Οσο για το τρεμουλο μπορει να ειναι κ απο τιποτα αλλο γιατι εχουν ειπωθει πολλα περι αυτου, εμενα πχ απο τα 75 μεχρι τα 65 χωρις φρενο αν κανω πως αφηνω το τιμονι γινεται σεισμος!
    Εστειλα τη ζαντα για ζυγισμα κ ακτινολογηση αλλα τιποτα τζαμπα το 60αρι!

Ειμαι ανοιχτος σε βολτες αλλα ειμαι Ορεστιαδα....Σεπτεμβριο αν πανε ολα καλα θα παμε Βουκουρεστι η κιεβο

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KostasA
    το επόμενο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι πόσο ασφαλείς νιώθεις να πηγαίνεις με ταχύτητες άνω των 160 με ένα μηχανάκι που έχει σαμπρέλα??????
    και να για κάποιο μυστήριο και διαβολικό λόγο σκάσει????? μετά πάμε για ύπνο Κατερίνα?
    Όσο ασφαλής νιώθω και όταν φοράω προφυλακτικό! Ίσως και λίγο παραπάνω γιατί αν πας να φορέσεις σαμπρέλα για αντισύλληψη είσαι αλώβητος!

Αν είναι να σου κάτσει...
    δεν είδες τι πάθαν οι δύο Αυστριακοί στην Αθήνα; Σταμάτησαν με τις μηχανές στο πλάι της Εθνικής και τους σκότωσε ρόδα που έσκασεαπό φορτηγό !

διάβασα ένα άρθρο στο μοτό που έλεγε οτι ασφαλή ταχύτητα για μηχανή με σαμπρέλες είναι 140. Άλλωστε γιαυτό βγήκε και η τεχνολογία tubeless γιανα μειώσει αυτόν τον κίνδυνο. Διαφορετικά θα άφηναν σαμπρέλες σε όλα.

αν ερθει η ωρα σου οτι κ να κανεις......δυστυχως αλλος αποφασιζει κ οχι εμεις!!!

http://www.ktmtwins.com/950adventure/287000.html

αυτο τι ακριβως ειναι το εχετε δει??

Αρχικά δημιουργήθηκε από KOSTAS-ER6
    αν ερθει η ωρα σου οτι κ να κανεις......δυστυχως αλλος αποφασιζει κ οχι εμεις!!!

σωστά. άρα ούτε κράνος να βάζω, αφού άλλος ορίζει το πότε θα πεθάνω????

υπάρχει μία εταιρεία που έχει πατεντάρει να βάλει tubeless στα KTM & BMW νομίζω

Eίναι αυτό εδώ: http://www.nuetech.com/tubliss.shtml

Κοίτα κ στο advrider, υπάρχουν σχετικές συζητήσεις..
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Παλαιό μέλος Το avatar του/της BIG BLACK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BIG BLACK
    Συμφωνώ.Σε εθνικές στην Ευρώπη το λαμπάκι άναβε γύρω στα 220

με ταχύτητες από 160 έως 180 γιατί μετά κούραζε.Σε αντίθεση με την Αθήνα

που ανάβει στα 140.........
    Εχω βάλει σκληρές σαμπρέλες μπρος-πίσω.

Τώρα αν είναι να σκάσει......

Και να ρωτήσω.Μήπως παίζει το manual στα ελληνικά?

Αρχικά δημιουργήθηκε από KostasA
    σωστά. άρα ούτε κράνος να βάζω, αφού άλλος ορίζει το πότε θα πεθάνω????
    Δεν ειπα να μη φοραμε κρανος εγω ας πουμε μονο εκτος πολης το βαζω , αυτο ειναι στην κριση του καθενος...θελω να πω πως κ πεζος να εισαι αν ερθει η ωρα....

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. neos hartis se 990 adv efi
    από newdawnfades στο forum KTM
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2007, 11:35
  2. Pirelli Scorpion για 950/990 Adv 3 ΕΥΡΩ !
    από Nik0s στο forum KTM
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2007, 22:45
  3. 990 Adv
    από sas στο forum KTM
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2006, 19:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας