α ρε μακαρε ούτε manual , ουτε τσουρεκι πήρες...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κάθε άποψη σεβαστή![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
α ρε μακαρε ούτε manual , ουτε τσουρεκι πήρες...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κάθε άποψη σεβαστή![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δλδ.....
Κάποιος προσφέρθηκε να σκανάρει 200 σελίδες για να βοηθήσει/μοιραστεί το μανουάλι με άλλους κατόχους και να φάει 6-8 ώρες μίνιμουμ πάνω απ΄το σκάνερ.
Εκατσε ή θα καθόταν να κάνει CDάκια για όλους όσους το ζήτησαν...
Θα πήγαινε στο ταχυδρομείο να τα στείλει ουσιαστικά αφιλοκερδώς σε όσους το ζήτησαν
Αλλά ξαφνικά δεν το κάνει γιατί δεν γουστάρει τον χώρο που μαζευονται όσοι θέλουν τη βοήθεια του![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει.....
Θα αγοράσω τον τσελεμεντέ του Τερκενλή στο τέλοςΑρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
α ρε μακαρε ούτε manual , ουτε τσουρεκι πήρες...![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Θα αγοράσω τον τσελεμεντέ του Τερκενλή στο τέλος:rotflmao:
Το παρατσάκ έφτασε για να το στείλει ρε φίλε....
Σαν το Σιγάλα ένα πράγμα.....
Τριπλάρε τους πάντες μεσ΄στο γήπεδο, παίχτες, προπονητές, φροντιστές, cheerleaders, αστυνομικούς έφτανε στο καλάθι μονος του και βάραγε στο βρόντο....![]()
Λίιιιιγο ακόμα ήθελε ρε γαμώτο......:rotflmao:
![]()
![]()
+600 αλλά ...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κάθε άποψη σεβαστή![]()
![]()
μη λέει παχιά λόγια γιατί εκτίθεται
![]()
Ξέρω'γώ ρε παδιά, τι να πω ; Μαχαίρι δεν βάζω σε κανένανε.. ο καθένας μας ζητάει άλλα πράγματα κι αποκομίζει αυτά που θέλει απ'το moto ενώ ταυτοχρόνως μπορεί και να προσφέρει αυτά που νομίζει ότι αξίζει να μοιραστεί με κάποιους απ'το φόρουμ, εγώ για παράδειγμα αν είχα στραβώσει τόσο απλώς δεν θα έμπαινα μέσα ξανά.. σαν makis206 όμως δεν μπορώ να κατηγορήσω τον gousgoun_69 και τον κάθε gousgoun_69 για τις επιλογές του και το πως θέλει να φέρεται μέσα σ'αυτόν τον χώρο.. αν για παράδειγμα εγώ φρόντισα να ξεχωρίσω τα θέματα που επιλέγω για χαβαλέ από τα θέματα που θα ζητήσω να μάθω ή να προσθέσω κάτι, δεν σημαίνει ότι μπορώ να περιμένω το ίδιο κι από τους υπόλοιπους συνομιλητές που πράττουν διαφορετικά ή που βλέπουν με άλλο μάτι την εκάστοτε κουβέντα.. φιλάκια τώρα γιατί πήρα φόρα και δεν τό'χω και πολύ με τέτοιες συζητήσεις![]()
είμαι εδω και 6 μήνες φαντάρος οπότε με πολύ δυσκολία καταφέρνω να χρησιμοποιώ το διαδίκτυο. Μετά απο τόσο καιρό λοιπόν, ήμουν τόσο σίγουρος οτι το περιβόητο manual θα είχε βρει το δρόμο του αλλά τελικά έπεσα απο τα σύννεφα με την τροπή που πήρε το θέμα. Να είσαι καλά φίλε μου αλλά νομίζω οτι θα έπρεπε να μας το έλεγες νωρίτερα, το περιμέναμε πως και πως βλέπεις...
καλή χρονιά σε όλους
cbf600s
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Το service manual του cbf υπάρχει και μάλιστα μεταφρασμένο στην ελληνική από την Honda Ελλάδος ... δυστυχώς το κόστος του είναι απαγορευτικό για έναν μόνο... (κοστίζει 90? + Φ.Π.Α. τελευταία φορά που ρώτησα στην αντιπροσωπία όταν έψαχνα κάτι) ....τώρα βέβαια αν μαζευτούν 4-5 ιδιοκτήτες cbf και τσοντάρουν αλλάζει το πράγμα...![]()
![]()
Πάντως σαν manual αξίζει ... είναι λεπτομερέστατο εγχειρίδιο κοντά 500 σελίδες...
![]()
Το λοιπόν ... μιας και ο γκουσγκούνης δεν τηγάνισε τα ψάρια και δεν έπαιξε η φάση ....
....εγώ είμαι μέσα να τσοντάρω το ποσό και να πάρω το Ελληνικό manual που παρόλο που δεν έχω το μηχανάκι θα ήθελα να το έχω (το manual) ....
θα σας πω αύριο τι παίζει ....
:wacko:
Μέσα κι εγώ, αν θες να μοιραστούμε το κόστος...Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
....εγώ είμαι μέσα να τσοντάρω το ποσό και να πάρω το Ελληνικό manual που παρόλο που δεν έχω το μηχανάκι θα ήθελα να το έχω (το manual) ....
![]()
+1![]()
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
βάλτε κι εμένα στο κόστος
και καλή χρονιά σε όλους
![]()
![]()
Αν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να αναλάβει σκανάρισμα του manual, please pm me.
Ρε ρεμάλια!
Καιγόσασταν να αγοράσετε το manual, περισσότεροι του ενός, και λογικά να το φωτοτυπήσετε ή σκανάρετε για να το πάρετε όλοι.
Παρόλα αυτά, κανείς σας δεν ενδιαφέρθηκε να αναλάβει την, κοπιαστική ομολογουμένως, δουλειά του σκαναρίσματος από manual που ήδη υπάρχει.
Άρα...
Ή πολύ κουβαρντάδες είσαστε... ή πολύ πολυλογάδες
Υ.Γ. Χωρίς να γνωρίζω τίποτα σχετικά με τους λόγους που χαλάστηκε ο gousgoun_69, μήπως τελικά... είχε δίκιο???
για σπαστα και ξαναρίχτα μια γιατί άρχισα και ανεβάζω bar ...Αρχικά δημιουργήθηκε από iziogas
Ρε ρεμάλια!
Καιγόσασταν να αγοράσετε το manual, περισσότεροι του ενός, και λογικά να το φωτοτυπήσετε ή σκανάρετε για να το πάρετε όλοι.
Παρόλα αυτά, κανείς σας δεν ενδιαφέρθηκε να αναλάβει την, κοπιαστική ομολογουμένως, δουλειά του σκαναρίσματος από manual που ήδη υπάρχει.
Άρα...
Ή πολύ κουβαρντάδες είσαστε... ή πολύ πολυλογάδες
Υ.Γ. Χωρίς να γνωρίζω τίποτα σχετικά με τους λόγους που χαλάστηκε ο gousgoun_69, μήπως τελικά... είχε δίκιο???![]()