Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 136

Θέμα: Η Ακρόπολη στο google.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ξεκολατε...τα μαρμαρα δεν θα επιστραφουν αν δε θελησουν να τα δωσουν οι βρετανοι και θα τους κλασουμε και τα @@ οπως τοσα χρονια.ΑΝ τελικα τα δωσουνε θα τους πουμε και ευχαριστω οχι για κανεναν αλλο λογο αλλα γιατι τελικα ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ τοτε ξερει οτι δεν ητανε κλοπη.ναι εχουνε κλεψει πραγματα διαφορα απο διαφορες χωρες αλλα στη προκειμενη περιπτωση τα μαρμαρα τους δωθηκανε.ψαχτε λιγο πως τα μαρμαρα βρεθηκανε εκει που ειναι και θα καταλαβετε τι εννοω (ισως και οχι αλλα wgf).

κατα τα αλλα φτιαξαμε ενα πολυ ουαου σουπερ ντουπερ μουσειο που γυρω του ζουνε εξαθλιωμενοι ελληνες που πουλανε σε τουριστες ταβλι (οχι κανονικων διαστασεων) 65 ευρα,νερακι 3-5 ευρα,φρουτοσαλατα 10 ευρα,ταριφες που αμα γουσταρουν σε εξυπηρετουν αν οχι επειδη εισαστε 4 ατομα σε βριζουν και απο πανω,ξεναγοι που με νταβατζιλικι και τσαμπουκα θελουνε να σε ξεναγησουν (η ξεζουμισουν) και ολα αυτα αναμεσα σε σκουπιδια,βρωμια,μμε ανυπαρκτα και αλλα υπεροχα.....

εγω παντως μια χαρα κοιμηθηκα και χτες που τα μαρμαρα παρεμειναν στο βρετανικο μουσειο.στην τελικη προσωπικα εχω πιο σοβαρα προβληματα.

φιλια στα μουτρα σας.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    και επειδη ξαναδιαβαζοντας το ποστακι που εγραψα φαινεται σαν να απαξιωνω τα γλυπτα του παρθενωνα θελησα να προσθεσω αυτο το ποστακι και να κανω σαφες οτι δεν ειχα τετοιο σκοπο.

απλα θεωρω οτι εχουμε χιλιαδες αλλα πραγματα τα οποια θεωρω μεγαλυτερης σημασιας απο αυτο.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Εχθες και πολλες μερες πριν κι ελπιζω για αρκετο καιρο μετα,ενα μεγαλο κομματι του πλανητη μιλαγε θετικα για την Ελλαδα.
    Ισχυροποιουνται τα επιχειρηματα μας για την επιστροφη των μαρμαρων κι οι συμμαχοι μας σε αυτον τον τομεα αρθρωνουν λογο.
    Με μονο 1 ευρω μπορω να "γνωρισω" την Ακροπολη.
    Αυτα δεν σας φτανουν?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ!!!!!!

απίστευτο
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    απίστευτο
    Γιατι απιστευτο?Ειναι οπως λενε τα κοριτσακια - παρε τις κουκλες σου και φυγε.Δεν σε παιζω.-
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    αμα θεωρεις οτι δεν εισαι ομοιδεατης μου περι αρχαιων εκθεματων

να μην εχεις και αποψη η μαλλον εχε αποψη ελευθερα κατι μαλακες σαν τους αρχαιους ελληνες στο μαθαν αυτο (ναι ναι δεν ειμαστε σαν και αυτους ναι ναι οι πολιτικοι οι βουλευτες οι εφοπλιστες τα καγκουρο ολοι φταινε το ξερω εσυ κατσε πισω απο το λαπτοπ να γραφεις ποστακια εναντια σε ξενους που τους εχεις ψυχολογισει και τους ξερεις καλα οτι να ναι)

κουκουρουκου ειναι ολα σου τα ποστ αλλα δεν το εκανα ποτε θεμα

(ζεις στην κοσμαρα σου αν πιστευεις οτι δεν υπαρχουν ρωσικες αλαβανικες κλπ μαφιες στη Ελλαδα που καρπονωνται την αισχροκερδια αυτη.... )ημιμαθια αγαπητε σε αυτο το θεμα ρωτα!

αν αποφασισουμε ολοι εμεις που δεν φτυνουμε εκει που μενουμε να βγουμε στους δρομους θα τρομαξεις ποσο ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ εισαι,γιατι ανα τα χρονια παντα υπηρχε η μειοψηφια σου αλλοι πεθαιναν ομως για να μπορεις εσυ να εισαι οτι εισαι ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΟ και αντι να κλαιγεσε ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ να αλλαξεις αυτο που δεν σου αρεσει (δικαιως ισως)

και επισεις αν δεν μπορεις να απαντησει σε καποιον που εχει αντιθετη αποψη απο εσενα χωρις να εισαι προκατηλημμενος τοτε δε μπορεις να κανεις και διαλογο

μην προσπαθεις αστο για τους αλλους

εχω βαρεθει να ακουω η ελλαδα αυτο η ελλαδα εκεινο ενω οι αλλοι πςςςςςςςςςς ποσο γαματοι ειναι
    νταξη ρε παιδια οκ θα λεμε τα ιδια και ιδια και τα ιδια και θα τσακωνομαστε (χωρις νοημα)

τα μαρμαρα να επιστραφουν στην χωρα που τα εφτιαξε ειναι η κληρονομια μας οσο και αν χαλαει μερικους αλλιως να τα δωσουμε ολα για να μπορουν ολοι οι ανθρωποι να βλεπουν το εργο ολοκληρωμενο και οχι μισο κομματι εδω και μισο εκει....και μαλιστα με δικη μας εγκριση χορηγια και οχι ΜΕ ΚΛΕΨΙΑ
    Καλύτερα το πηγες τώρα. Έμεινες στο θέμα τουλάχιστον :rotflmao:
    Το τι κάνω εγώ για να αλλάξω την κατάσταση που δεν μου αρέσει δεν μπορείς να το ξέρεις εσύ. Το πως ζω την ζωή μου επίσης δεν μπορείς να το ξέρεις. Εγώ δεν προέτρεψα κανένα να βγει στο δρόμο για αυτά που πιστεύω. Εσύ το έκανες. Αλλά στον δρόμο δεν βγαίνεις γιατι περιμένεις να το κάνει κάποιος άλλος για σένα. Αν εσένα σου αρέσει η κατάσταση στην Ελλάδα και δεν θέλεις να αλλάξει με γειά σου με χαρά σου. Τράβα να δώσεις συγχαρητήρια στους πολιτικούς στους βουλευτές ,στους εφοπλιστές και τα καγκουρώ.

Αν υπάρχει αλβανική ή ρώσικη μαφία για μένα είναι δευτερεύον από τη στιγμή που η ελληνικη μαφία τους επιτρέπει να υπάρχουν. Περιμένω εναγωνίως τη στιγμή που εσύ και πλειοψηφία που λες οτι εκφράζεις, θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Αντε λοιπόν τι περιμένετε? :rotflmao: :rotflmao:

Διάλογο μπορώ να κάνω με τον οποιονδήποτε από τον αντιεξουσιαστή μέχρι τον χρυσαυγίτη. Αρκει να ξέρουμε ποιό είναι το θέμα συζήτησης και να μην μπλέκουμε τα μάρμαρα με τις πορείες και την υγρασία του Λονδίνου.

Μην θεωρείς όμως ότι τα μάρμαρα είναι δική σου κληρονομιά. Πλανάσαι πλάνη οικτρά. Η δική σου κληρονομιά είναι αυτό που βιώνεις σήμερα και το αναπαράγεις. Και από ότι φαίνεται σου αρέσει. Συγχαρητήρια λοιπόν. Σου αξίζει κάθε τι που συμβαίνει στην Ελλάδα. Και είσαι μέρος του οικοδομηματος.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Πάντως το google με κάτι τέτοιες κινήσεις κερδίζει εντυπώσεις. Οπως και με το να σπρώνχει firefox και να μην ξεπουλιέται στην microsoft. (το οποίο microsoft ο speller του firefox το βγάζει λάθος )
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Θα παω μια βολτα οταν γυρισω ελλαδα.ελπιζω οσο ειναι 1 ευρω.αλλα και 5 οκ. η αληθεια ειναι οτι δεν μου πολυαρεσει σαν κτηριο. αλλα γνωμη μου. ωστοσο λιγο που ειδα μεσα ειναι εντυπωσιακο. δεν μ αρεσε που ηθελαν να γκρεμισουν τα νεοκλασσικα μπροστα. ευτυχως δεν τους περασε. δεν βρισκω λογο να ειναι τσαμπα για ελληνες μονο και οι υπολοιποι να πληρωνουν.
    ή ολοι τσαμπα ή κανεις. περα των ειδικων κατηγοριων.
    το οτι προσπαθουν να κανουν τα μουσεια αυτοδιαχειριζομενα και υπευθυνα για τον προυπολογισμο τους κλπ νομιζω οτι ειναι στο πλαισιο της νεοφιλελευθερης πολιτικης που ακολουθει η κυβερνηση και ο Σαμαρας νομιζω περισσοτερο.
    Οποτε δεν διαφωνω με αυτο που αναφερει το ΚΚΕ. Καλυτερα ή χειροτερα αλλο θεμα. Τα μαρμαρα ανηκουν στην Ακροπολη και σε οσους αποτελουν τους κληρονομους του πολιτισμου της. Δωστε την ερμηνεια που σας ταιριαζει. Ωστοσο μου κακοφαινεται να ναι στο Λονδινο. Ακομα και για να ερχονταν περισσοτεροι τουριστες εδω. Βεβαια εδω που τα λεμε καλυτερα να μην ερχονταν σε επαφη με το υπολοιπο κυκλωμα οι αγαθοι τουριστες. Μας ντροπιαζει ...
    Και ερχομενος στο θεμα της ντροπης ναι σημαντικο θεμα, πολιτιστικο και λοιπα, αλλα εχουμε πιο σοβαρα πολιτικα, οικονομικα και γενικοτερα κοινωνικα ζητηματα να αντιμετωπισουμε που σαφως χρειαζονται περισσοτερη συμμετοχη, συζητηση και δραση ή αντιδραση. Α και συγχρονος ελληνικος πολιτισμος ίσως χρειαζεται μια τονωση, μία προβολη ή μια δραστηριοποιηση γιατι φαινεται σαν να εχουμε επελθει σε ενα τελμα. Γενικά μάλλον είμαστε λίγο πισω. .. και αν δεν υπήρχαν και τα χρηματα απο την Ευρωπη τωρα, απο τους Αμερικανους παλαιοτερα, απο τους Βρεττανους πιο παλια που μας εκαναν και κρατος, δεν ξερω που θα ειμασταν. Εγω μάλλον βοσκος στην Πινδο. Εσεις?
    done.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    δεν ξανασχολουμε ο κοσμος που τιμησε το μουσειο και θα συνεχισει να το τιμα μιλαει απο μονος του

ολοι οι του εξωτερικου (μιας που τους εχετε και σε περισση εκτιμηση) μιλανε και λενε να γυρισουν τα κλοπιμαια και την σημασια που εχει ο Ελληνισμος σε ολο το κοσμο

πολλα κακα η χωρα αλλα ειμαι περηφανη που ειμαι ελληνιδα και αυτο κανεις δε θα το βγαλει ποτε απο μεσα μου σε καμμια περιπτωση δεν θα απαρνηθω την καταγωγη μου γιατι οι δρομοι εχουν λακουβες οι μπατσοι δεν κανουν την δουλεια τους και 50 λαμογια κλεβαν τα ταμια του συγχρονου κρατους

ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ

ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΠΑΣΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ

ΑΛΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟΙ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
    Για μισό ρε παιδιά, γιατί έχω να πατήσω στα μουσεία της Αθήνας από τότε που ήταν στάνταρ δωρεάν για τους Ελληνες (πολλάααα χρόνια πριν) και γενικά ζώ στην κοσμάρα μου.

Στο νέο μουσείο της Ακρόπολης πχ και στο αρχαιολογικό μουσείο έχει ?ίσοδο?

Γιατί στο Λονδίνο, το Βρεττανικό Μουσείο , το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και σχεδόν όλα υπόλοιπα τα μουσεία που πήγα ήταν ΔΩΡΕΑΝ . Απλά είχανε κάτι σαν κάλπες και ο καθένας έριχνε μέσα ότι ήθελε, ΑΝ φυσικά ήθελε. Στα μουσεία αυτά είσοδο είχαν μόνο κάποιες συγκεκριμένες εποχικές εκθέσεις.

Τόσο μπανανία είμαστε πιά? Αντί να κυνηγάμε να δούνε την πολιτιστική μας κληρονομιά ξένοι και Έλληνες, τους ζητάμε και νταβατζιλίκι στην είσοδο?
    και τί σε πειράζει δηλαδή;;

ούτως ή άλλως δεν πας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider
    Το Βρετανικο Μουσειο ειναι ελευθερο αλλα οχι ολες οι αιθουσες. Το Λουβρο εχει εισοδο, αλλα το βασικοτερο, IMHO, δεν ειναι αυτο.

Βασικοτερο λαθος ειναι οτι το Μουσείο είναι κλειστό τις παρακάτω ημερομηνίες: 1 Ιανουαρίου, 6 Ιανουαρίου, 25 Μαρτίου, Μεγάλη Παρασκευή, Δευτέρα του Πάσχα, 1 Μαΐου, Αγίου Πνεύματος, 15 Αυγούστου, 28 Οκτωβρίου, 25 Δεκεμβρίου & 26 Δεκεμβρίου.
    Ενταξει οι 25&26/12, ενταξει η 1/1, ενταξει και οι Μεγ.Παρασκευη - Δευτερα Πασχα.
    Οι υπολοιπες γιατι?

Δημοσιοι υπαλληλοι σε ολο τους το μεγαλειο!!

Είναι ανοικτό κάθε μέρα εκτός από τις Δευτέρες.
    Δηλαδή είναι ανοικτό 365-52= 313 ημέρες από τις οποίες αφαιρείς τις παραπάνω 11.
    Δηλαδή στην χειρότερη είναι ανοικτό 313-9 (αφού η Δευτέρα του Πάσχα και του Αγίου Πνεύματος είναι, ούτως ή άλλως, ... Δευτέρα) = 304 ημέρες το χρόνο.

Άρα είναι ανοικτό:
    Κυριακές και
    από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ
    ξέρεις πολλές δημόσιες υπηρεσίες με αυτό το ωράριο;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    αυτος που νικησε τον <<υπεροχο ανθρωπο>>

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Και λίγο τροφή για σκέψη.

Δείτε τον πολιτισμο της χώρας που ζητά τον επαναπατρισμό των μαρμάρων.

http://www.tvxs.gr/v14720

....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από atom_smasher
    Θα παω μια βολτα οταν γυρισω ελλαδα.ελπιζω οσο ειναι 1 ευρω.αλλα και 5 οκ. η αληθεια ειναι οτι δεν μου πολυαρεσει σαν κτηριο. αλλα γνωμη μου. ωστοσο λιγο που ειδα μεσα ειναι εντυπωσιακο. δεν μ αρεσε που ηθελαν να γκρεμισουν τα νεοκλασσικα μπροστα. ευτυχως δεν τους περασε. δεν βρισκω λογο να ειναι τσαμπα για ελληνες μονο και οι υπολοιποι να πληρωνουν.
    ή ολοι τσαμπα ή κανεις. περα των ειδικων κατηγοριων.
    το οτι προσπαθουν να κανουν τα μουσεια αυτοδιαχειριζομενα και υπευθυνα για τον προυπολογισμο τους κλπ νομιζω οτι ειναι στο πλαισιο της νεοφιλελευθερης πολιτικης που ακολουθει η κυβερνηση και ο Σαμαρας νομιζω περισσοτερο.
    Οποτε δεν διαφωνω με αυτο που αναφερει το ΚΚΕ. Καλυτερα ή χειροτερα αλλο θεμα. Τα μαρμαρα ανηκουν στην Ακροπολη και σε οσους αποτελουν τους κληρονομους του πολιτισμου της. Δωστε την ερμηνεια που σας ταιριαζει. Ωστοσο μου κακοφαινεται να ναι στο Λονδινο. Ακομα και για να ερχονταν περισσοτεροι τουριστες εδω. Βεβαια εδω που τα λεμε καλυτερα να μην ερχονταν σε επαφη με το υπολοιπο κυκλωμα οι αγαθοι τουριστες. Μας ντροπιαζει ...
    Και ερχομενος στο θεμα της ντροπης ναι σημαντικο θεμα, πολιτιστικο και λοιπα, αλλα εχουμε πιο σοβαρα πολιτικα, οικονομικα και γενικοτερα κοινωνικα ζητηματα να αντιμετωπισουμε που σαφως χρειαζονται περισσοτερη συμμετοχη, συζητηση και δραση ή αντιδραση. Α και συγχρονος ελληνικος πολιτισμος ίσως χρειαζεται μια τονωση, μία προβολη ή μια δραστηριοποιηση γιατι φαινεται σαν να εχουμε επελθει σε ενα τελμα. Γενικά μάλλον είμαστε λίγο πισω. .. και αν δεν υπήρχαν και τα χρηματα απο την Ευρωπη τωρα, απο τους Αμερικανους παλαιοτερα, απο τους Βρεττανους πιο παλια που μας εκαναν και κρατος, δεν ξερω που θα ειμασταν. Εγω μάλλον βοσκος στην Πινδο. Εσεις?
    Σφαξεμε αγα μου να αγιασω
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm

Είναι ανοικτό κάθε μέρα εκτός από τις Δευτέρες.
    Δηλαδή είναι ανοικτό 365-52= 313 ημέρες από τις οποίες αφαιρείς τις παραπάνω 11.
    Δηλαδή στην χειρότερη είναι ανοικτό 313-9 (αφού η Δευτέρα του Πάσχα και του Αγίου Πνεύματος είναι, ούτως ή άλλως, ... Δευτέρα) = 304 ημέρες το χρόνο.

Άρα είναι ανοικτό:
    Κυριακές και
    από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ
    ξέρεις πολλές δημόσιες υπηρεσίες με αυτό το ωράριο;;

Να φροντισουμε να ενημερωνουμε τους τουριστες που επιθυμουν να επισκεφτουν το Μουσειο οτι το σωματειο εργαζομενων παραμενει πιστο στα θεμελιωδη κεκτημενα των εργατοπατερων του και ετσι το Μουσειο θα ειναι κλειστο το 15-Αυγουστο, του Αγ.Πνευματος κλπ! Ετσι αν σκοπευουν να βρισκονται στην Αθηνα αυτες τις μερες και επιθυμουν να δουν το Μουσειο, θα πρεπει να επαναπρογραμματισουν τις διακοπες τους στην Αθηνα σε περιοδο που ειναι βολικη για το Μουσειο!
    Επισης να φροντισουμε να περιλαβουμε και την αναλυση που περιγραφεις πιο πανω για να τεκμηριωσουμε τα επιχειρηματα μας

Τελος, αν ακομα δε μπορεις να δεις τη διαφορα του ωραριου μεταξυ μιας Δημ,Υπηρεσιας και ενος Μουσειου , νομιζω οτι οσο και να σου το αναλυσω, δε θα το καταλαβεις.

Υ.Γ Κατ' εξαιρεση του ωραριου του δε, τη Δευτερα του Αγ.Πνευματος το Μουσειο θα επρεπε να ειναι ανοικτο.

Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι βρισκει κανεις στο google maps....!
    από rantanplan στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 15:20
  2. Τι ψάχνουν στο google απο "mou"
    από jp79 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2009, 13:28
  3. Google: η μεγαλυτερη επανασταση στο internet?
    από Ταξιδευτής στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2007, 14:00
  4. Πάλι στο....Google
    από powerphot στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2005, 12:24
  5. Χαμος στο wild thing!!!!!!!!!!!!!!!!!
    από BIKENEST στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 13:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF