i knowΑρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Απο τριτη 28![]()
![]()
i knowΑρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Απο τριτη 28![]()
![]()
ετσι βοηθαμε την γκερμάνια. σορυ αλλα δεν αντεξα![]()
για μενα το lidl κομμενη
![]()
τα ισοθερμικα λενε τιποτα??? η τζαμπα τα λεφτα?
Τα γαντια παντως ειναι γαμηστερα. Τα εχω εδω κ 3 χρονια (μεχρι που προσφατα πηρα επωνυμα).
Αν δεν εχετε καθολου γαντια ή αν εχετε κανεναν πιτσιρικα με μηχανακι, ειναι καλη φαση για δωρακι. Και προστασιες γαματες κ ζεστα σχετικα.
Τα ισοθερμικα λογικα θα βρωμανε ευκολα, εγω δεν θα επαιρνα το μπλουζακι αλλα το κατω μπορει να το παρω να δω τι λεει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από virus72
για μενα το lidl κομμενη
![]()
(Μόνο ηλιόσπορους)
εφοσον δουλευουν ελληνες,και καποια πραγματα τα περνω φτηνοτερα πηγαινω....τωρα για το ποιος επιχειρηματιας τα περνει στα @@ μαςΑρχικά δημιουργήθηκε από virus72
για μενα το lidl κομμενη
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην ανοιγετε συζητησεις που ολοι ξερουμε πως θα τελειωσουν...
Αφηστε οποιον θελει, να τα ακουμπαει στα golden boys της Φαγε & της Δελτα.![]()
Την κουκούλα που έχει €12 θυμάμαι την είχα πάρει πριν κανα χρόνο 8 ή 9... :hypnotize
Give me fuel, Give me fire
Ναι, αλλά τότε είχαμε και πρωθυπουργό το Γιωργάκη, όχι τον Παπαδήμο των εξωνημένο...Τολμούσαν τότε να κουνηθούν οι Γερμανοί;Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Την κουκούλα που έχει €12 θυμάμαι την είχα πάρει πριν κανα χρόνο 8 ή 9... :hypnotize
και τροφη για σκυλους(αληθεια)!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
To Lidl έχει καλή άμμο για γατούλες...
ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ !
![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Οκ αυτό μου ξέφυγε γιατί δεν έχω δικό μου σκύλο…
(η άμμος είναι καλή πάντως ο γάτος μου τη κατουράει με χαρά)
περα απτην πλακα,τα γαντια τα ειχε παρει περυσι ο αδερφος μου(αυτα και αλλο ενα μοντελο)και τα φοραω στην δουλεια...μια χαρα ειναι για δευτερα...εμενα ας πουμε με το παπι με υπερκαλυπτουν.κρατανε και λιγο νερακι.αν βρω την κουκουλα μου φενεται θα την τσιμπησω!
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....