Περαστικά φίλε,σιδερένιος.
με τις λαμες πλεον ειμαι και κανονικα σιδερενιος!!
Αλλα ρε πουστη μολις εφαγα αλλη τρελη ξενερα!! Νομιζα οτι το χε παρει ο φιλος μου που πηρε την μηχανη μου και την εβαλε στο γκαραζ του μετα το ατυχημα.
...αλλα μολις εμαθα οτι μου φαγανε το tank bag πανω απο την μηχανη και ειχα μεσα το χειμερινο το dainese μου τα γαντια μου τα γυαλια μου ψηφιακη ακουστικα κ αλλα.
Γαμωτο μεσα!!! Βλεπεις ρε πουστη τον αλλον με τα αιματα κατω και μολις φυγουν ολοι πας και κλεβεις...
Ε ρε και μακαρι να το δω πανω σε καμια μηχανη! ...ειναι χαρακτηριστικο η να δω κανεναν να φοραει το μπουφαν μου!
Την εχω καψει για πλακα και μετα πολυ θα γουσταρω να μου ζητησει και τα ρεστα!!!![]()
Από καθάρματα όσα θέλεις!!![]()
Τα χέρια σου να'ναι καλά αδερφέ και θα τα πάρεις όλα καινούργια.![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Eκανες το καλο και σε βρηκε και η κλεψια απο πανω,εχω μεινει αφωνος σ αυτο το θρεντ ...
Φιλε πιστεψε με το καλο θα σου ερθειτο αξιζεις οσο λιγοι
![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
εδω που εχουμε φτασει παλι καλα που δεν σου σηκωσαν ΟΛΟ το μηχανακι.Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
με τις λαμες πλεον ειμαι και κανονικα σιδερενιος!!
Αλλα ρε πουστη μολις εφαγα αλλη τρελη ξενερα!! Νομιζα οτι το χε παρει ο φιλος μου που πηρε την μηχανη μου και την εβαλε στο γκαραζ του μετα το ατυχημα.
...αλλα μολις εμαθα οτι μου φαγανε το tank bag πανω απο την μηχανη και ειχα μεσα το χειμερινο το dainese μου τα γαντια μου τα γυαλια μου ψηφιακη ακουστικα κ αλλα.
Γαμωτο μεσα!!! Βλεπεις ρε πουστη τον αλλον με τα αιματα κατω και μολις φυγουν ολοι πας και κλεβεις...
Ε ρε και μακαρι να το δω πανω σε καμια μηχανη! ...ειναι χαρακτηριστικο η να δω κανεναν να φοραει το μπουφαν μου!
Την εχω καψει για πλακα και μετα πολυ θα γουσταρω να μου ζητησει και τα ρεστα!!!![]()
![]()
οι καιροι ειναι ασχημοι δυστυχως και μονο θλιψη μου προκαλει αυτο.![]()
Περαστικα!![]()
![]()
![]()
*************** www.motodevils.gr ***************
περαστικα να ειναι.
το ποσο γκαντεμ εισαι ,δεν περιγραφεται.
αποσταση του κολου,τυπισσα με προδιαγραφες εκκαθαρισης δικυκλων και λοιπων στοιχειων,
πλατες αλα γκρικ φαρ ουεστ,που δε κοτ νταουν,και μακρυχεριδες ψαλιδοχεριδες ερποντας εν την νυκτι.αγα--σου παλιο λεσβο!
καλη δυναμη φιλαρακι
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
Περαστικα ρε φιλαρακι και μακρυα αλλες στραβες απο τον δρομο σου...
Αυτη που σε κτυπησε κοιτα να την πατησεις και οσο για αυτους που σε ψειρισανε ελπιζω να μην χαρουν τιποτα απο οσα πηραν...
Επειδη ημουν και εγω δοκιμος στο φιλοξενονησι της Λημνου πριν χρονια (2000) θα σου ελεγα να το κυνηγησεις πολυ γιατι ετσι και δεν δικαιωθεις θα φας και καμια καλη καμπανα...στρατιωτικου τυπου, περα απο την καμπανα που σε βλεπω να τρως ετσι και αλλιως επειδη δεν φορουσες κρανος...(τυπικες διαδικασιες δυστυχως).
Να εισαι καλα και να νοιωθεις καλα που τουλαχιστον προστατευσες τον συνεπιβατη σου γιατι νομιζω οτι δεν υπαρχει χειροτερο ζορι απο το να ξερεις οτι χτυπησε καποιος συνεπιβατης σου ακομα και αν δεν εφταιγες εσυ.![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
....γιατί δεν βάζεις καμία φωτό τα πράγματά σου , όλο και κάποιος θα τα δει σε 1 σε 2 μήνες .....απλά όποιος το δει πρώτος ,πέρνει τηλεφωνο το φόρουμ και τρέχουμε όλοι ποιος θα πάρει το σκάλπ πρώτος!!!!
(εγώ μέσα στο tankbag έχω πάντα μαζί μου ένα λοστάρι φ25 -->3.85 kg/m)
...μπορώ να πάρω σκαλπ με λοστάρι ή θέλω τσεκούρι ?
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
286ΤΠ;Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Περαστικα ρε φιλαρακι και μακρυα αλλες στραβες απο τον δρομο σου...
Αυτη που σε κτυπησε κοιτα να την πατησεις και οσο για αυτους που σε ψειρισανε ελπιζω να μην χαρουν τιποτα απο οσα πηραν...
Επειδη ημουν και εγω δοκιμος στο φιλοξενονησι της Λημνου πριν χρονια (2000) θα σου ελεγα να το κυνηγησεις πολυ γιατι ετσι και δεν δικαιωθεις θα φας και καμια καλη καμπανα...στρατιωτικου τυπου, περα απο την καμπανα που σε βλεπω να τρως ετσι και αλλιως επειδη δεν φορουσες κρανος...(τυπικες διαδικασιες δυστυχως).
Να εισαι καλα και να νοιωθεις καλα που τουλαχιστον προστατευσες τον συνεπιβατη σου γιατι νομιζω οτι δεν υπαρχει χειροτερο ζορι απο το να ξερεις οτι χτυπησε καποιος συνεπιβατης σου ακομα και αν δεν εφταιγες εσυ.![]()
“If you always put limits on everything you do, physical or anything else, it will spread into your work and into your life. There are no limits. There are only plateaus, and you must not stay there, you must go beyond them.” - Bruce Lee
Low rider τι κανεις?
Χαθηκες...
Πως παει η αναρωση?
Ευχομαι ολα καλα...
![]()
![]()
Είμαι σίγουρη, πως μετά απο τόοοοοοοοοοοοσο καιρό άρχισε να παίρνει τα βουνά ..![]()
Είδες πώς πέρασε ο καιρός ? Όλα έχουν γίνει μια ανάμνηση.![]()
Να περνάς καλά παιδί!![]()
Το Enduro μέσα από τις 5 αισθήσεις :
1)Ακοή: 2χρονοι κ 4χρονοι κινητήρες χαμένοι μέσα στα δάση σπάνε την ηρεμία της φύσης…
2)Όραση: Άτομα ξεπετάγονται από το πουθενά κάνοντας πράγματα για κάποιους επικίνδυνα ενώ για άλλους πράγματα απ όπου παίρνουν ζωή κ δύναμη…
3)Αφή: Λάσπη,σκόνη,χώμα,νερά,χιόνια ….
4)Οσμή: Αρώματα της φύσης ανακατεμένα με καμένη βενζίνη και λάδι….
5)Γεύση: Καφεδάκι…άλλοτε ζεστό κ άλλοτε κρύο… σε κάποιο καφενείο στο κοντινό χωριό και πάντα με καλή παρέα…
Ακριβώς τα ιδια έπαθα το 2006 και εγω με την διάφορα οτι ειχα σπάσει και μυτη.Καλη υπομονή με τα λαστιχάκια και γρήγορη αποκατάσταση εύχομαι!Οτι θέλεις να σου πω για αργότερα στειλε pm.
Μιχαηλίδης απλα ΕΓΓΥΗΣΗ!
Περαστικά ρε παλικάρι και δόξα τω θεώ που δεν έπαθε τίποτα η κοπελιά να λες...
και full face κράνος πάντα παιδιά!!!:smilea:
Περαστικα φιλε μου,μπραβο που το μοιραστηκες μαζι μας,μακαρι να βαλουμε ολοι μυαλο στο θεμα του κρανους,οσο για τους κλεφτες τους ευχομαι να πληρωθουν με το ιδιο νομισμα καποτε.
Παιδια το μονο που μας σωζει ειναι το ενστικτο να διαβαζουμε τις προθεσεις των αλλων οδηγων,εμενα τουλαχιστον μεχει σωσει πολλες φορες,βεβαια η κακια η ωρα οταν ερθει δεν σε σωζει τιποτα,αλλα μην εμπιστευεστε θεματα προτεραιοτητας ,φαναρια,να ειμαστε παντα οδηγικα καχυποπτοι στους αλλους οδηγους.