Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 139

Θέμα: Μετακίνηση μοτοσυκλέτας από τρίτο άτομο

Παλαιό μέλος
    Πριν λίγο έμαθα ότι ο "μάγκας" της γειτονιάς που μετακινεί μοτοσυκλέτες για να παρκάρει το αμάξι του,την έκανε τη μαλακία.Έριξε ένα παπί κάτω,ο ιδιοκτήτης του που άκουσε το συναγερμό βγήκε έξω τον έκανε μαύρο στις μπουνιές και ήρθε και η ΕΛ.ΑΣ.Περισσότερα σε λίγη ώρα που θα πάω στο σπίτι μου!!!

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mikios400
    sergiosm, αν είναι πατημένο το φρένο, ούτε μπροστά θα πάει το μοτόρι ούτε πίσω... αν είναι να του πέσει από τα χέρια και έτσι, θα του έπεφτε ούτως η άλλως.... σε συνδυασμό με ταχύτητα και "μπλοκαρισμένα" γρανάζια (που πρέπει να κάνεις πάντα) ούτε το σταντα κινδυνεύεις να σου κλείσει...
    πως εννοείς ότι δεν κάνει τπτ;
    το λέω γιατί φοβάμαι ότι σε μια τέτοια περίπτωση θα προσπαθήσει να την σπρώξει, ή ακόμα χειρότερα να την σηκώσει από το μπροστινό, οπότε θα είναι πιο εύκολο να του πέσει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Γιατί θεωρώ ανήθικο να χρησιμοποιούνται τα δίκυκλα αντί κώνου παρκαρίσματος.
    Και ανήθικο όποιον θέλει να παρκάρει έξω απο το σπίτι του στο Παγκράτι την Κυψέλη και την Καλλιθέα.
    Συμφωνώ 1000%

Έχω τσακωθεί με φίλο που μόλις βγάζει το αμάξι του, βάζει στην θέση του ένα μαστρακά καβασάκι που έχει να δουλέψει 20 χρόνια και κρατάει για αυτόν μόνο τον λόγο.

Εαν το έκανε στην γειτονιά μου (Βύρωνας) θα του το έβαζα στον πάτο...

Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με κανέναν. Λίγο φιλότημο χρειάζεται για να συμβιώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε όλοι, σε αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Αθήνα.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos_t
    Συμφωνώ 1000%

Έχω τσακωθεί με φίλο που μόλις βγάζει το αμάξι του, βάζει στην θέση του ένα μαστρακά καβασάκι που έχει να δουλέψει 20 χρόνια και κρατάει για αυτόν μόνο τον λόγο.

Εαν το έκανε στην γειτονιά μου (Βύρωνας) θα του το έβαζα στον πάτο...

Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με κανέναν. Λίγο φιλότημο χρειάζεται για να συμβιώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε όλοι, σε αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Αθήνα.
    Αν αυτό το καβασάκι έχει πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας,είναι δικαίωμα του.Όπως θα ήταν δικαίωμα του να βάζει ένα ΙΧ κουβά για να κρατάει θέση για το καλό του αμάξι.Είναι όχημα,και εφόσον πληρώνει είναι νόμιμα στο δρόμο.

Αν εσύ δε θεωρείς ηθικό να κρατάει ο άλλος θέση με την μηχανή του,κι εγώ δε θεωρώ ηθικό να ψάχνω να βρω να παρκάρω το αμάξι μου επειδή μερικές οικογένειες έχουν περισσότερα από ένα αυτοκίνητα.Μπορείς να το απαγορεύσεις αυτό;Προφανώς όχι.Γιατί να απαγορεύεις στον άλλο να κρατάει θέση με άλλο όχημα του;Επειδή έχει 2 και όχι 4 ρόδες;

Αρχικά δημιουργήθηκε από 916
    Αν αυτό το καβασάκι έχει πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας,είναι δικαίωμα του.Όπως θα ήταν δικαίωμα του να βάζει ένα ΙΧ κουβά για να κρατάει θέση για το καλό του αμάξι.Είναι όχημα,και εφόσον πληρώνει είναι νόμιμα στο δρόμο.

Αν εσύ δε θεωρείς ηθικό να κρατάει ο άλλος θέση με την μηχανή του,κι εγώ δε θεωρώ ηθικό να ψάχνω να βρω να παρκάρω το αμάξι μου επειδή μερικές οικογένειες έχουν περισσότερα από ένα αυτοκίνητα.Μπορείς να το απαγορεύσεις αυτό;Προφανώς όχι.Γιατί να απαγορεύεις στον άλλο να κρατάει θέση με άλλο όχημα του;Επειδή έχει 2 και όχι 4 ρόδες;
    Και αν εσυ θεωρείς οτι πρέπει να κάνουμε πλούσιους τους δικηγόρους και τους γιατρούς αντί να κάτσουμε και να φερθούμε σαν πολιτισμένοι άνθρωποι και αυτό δικαίωμα σου είναι.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator

Μαλλον κάπου τα εχεις μπερδέψει.
    Αν κάποιος αφήνει μηχανάκι για να πιάνει θέση να παρκάρει το αυτοκίνητο, ειναι τουλάχιστον γελοίος, και εγω προσωπικά θα πήγαινα να παρκάρω την μηχανή μου δίπλα στη σημαδούρα του.

Αν είναι ετσι ρε φίλε εγω θα εκλεινα ολόκληρο δρόμο με μηχανάκια

To άλλο κόλπο που περιγράφεις δυστυχως το κάνουν πλέον αρκετοί. Αφήνουν ενα σαπάκι αυτοκίνητο με πινακίδα και τελη κυκλοφορίας παρκαρισμένο και παρκάρουν το κανονικό ΙΧ δίπλα του, διπλοπαρκαρισμένο φυσικά....περιττό να το σχολιάσω και κρίμα που οταν θέλει το κράτος να μαζέψει λεφτά δεν ξεκινάει απο τα διπλοπαρκαρισμένα. Θα ηταν μια καλή αρχή!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος
    Δε χρειάζεται να κάνεις πλούσιους ούτε τους μεν ούτε τους δε.Αλλά δε χρειάζεται οι μοτοσυκλετιστές να είναι μονίμως οι μαλάκες της υπόθεσης,και να μας εκδιώκουν από παντού.Αν εγώ όταν κατεβαίνω στο κέντρο με τη μηχανή,το αντικαταστήσω με το αμάξι,επειδή δε βρίσκω να παρκάρω,επειδή στα πεζοδρόμια τρώω κλήσεις κλπ,τότε τον γιατρό θα τον χρειαστούμε σίγουρα.Σε πάρκιν στην Αθήνα,μου ζητάνε για να παρκάρω τη μηχανή μου όσα ζητάνε και για τα αμάξια.Και σου λένε "αμα θέλεις".Αλλά πού να την αφήσω;Κινδυνεύει από κλοπή αλλά και από πτώση.Και τα πληρώνω..

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Μαλλον κάπου τα εχεις μπερδέψει.
    Αν κάποιος αφήνει μηχανάκι για να πιάνει θέση να παρκάρει το αυτοκίνητο, ειναι τουλάχιστον γελοίος, και εγω προσωπικά θα πήγαινα να παρκάρω την μηχανή μου δίπλα στη σημαδούρα του.

Αν είναι ετσι ρε φίλε εγω θα εκλεινα ολόκληρο δρόμο με μηχανάκια

To άλλο κόλπο που περιγράφεις δυστυχως το κάνουν πλέον αρκετοί. Αφήνουν ενα σαπάκι αυτοκίνητο με πινακίδα και τελη κυκλοφορίας παρκαρισμένο και παρκάρουν το κανονικό ΙΧ δίπλα του, διπλοπαρκαρισμένο φυσικά....περιττό να το σχολιάσω και κρίμα που οταν θέλει το κράτος να μαζέψει λεφτά δεν ξεκινάει απο τα διπλοπαρκαρισμένα. Θα ηταν μια καλή αρχή!

Έχεις δικαίωμα να παρκάρεις τη μηχανή σου δίπλα στην "σημαδούρα" του όπως λες.Να τη μετακινήσεις δεν έχεις δικαίωμα.Επίσης,αν κόπτεσαι τόσο πολύ για το νόμο και την ηθική,να απαιτήσεις να μην παρκάρουν φορτηγά >3,5 τόνους σε δρόμους.Να πάνε σε ειδικό χώρο (πού θα βρουν πρόβλημα τους),διότι απαγορεύεται.Και πιάνει και 2-3 θέσεις στο δρόμο.

Moderator
    Έχεις δικαίωμα να παρκάρεις τη μηχανή σου δίπλα στην "σημαδούρα" του όπως λες.Να τη μετακινήσεις δεν έχεις δικαίωμα.Επίσης,αν κόπτεσαι τόσο πολύ για το νόμο και την ηθική,να απαιτήσεις να μην παρκάρουν φορτηγά >3,5 τόνους σε δρόμους.Να πάνε σε ειδικό χώρο (πού θα βρουν πρόβλημα τους),διότι απαγορεύεται.Και πιάνει και 2-3 θέσεις στο δρόμο.
    Μαλλον παρεξήγησες. Δεν υπάρχει περίπτωση να μετακινήσω μηχανάκι.

Αλλά δεν μου αρέσει και να με πιάνουν κώτσο....

Δίκιο έχεις και με τα φορτηγά, και δημιουργούν και ατυχήματα οταν τα παρκάρουν σε σημεία που εμποδίσουν την ορατότητα.

Αλλά μην λέμε κι οτι είναι ΟΚ αυτοί που βαζουν μηχανάκι να κρατήσουν θέση αυτοκινήτου, ήμαρτον!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος
    Εγώ θα σε ρωτήσω κάτι.
    Αν υποθέσουμε ότι εγώ βάζω τη μηχανή και μόλις έρχομαι με το αμάξι μου την απομακρύνω,παρκάρω το αμάξι μου και όλα καλά.
    Υποθέτουμε ότι εσύ,έχεις ένα αμάξι του 1989 για την αρχάρια κόρη σου,και ένα αμάξι του 2009 ως οικογενειακό.Όταν φεύγεις για τη δουλειά,βάζεις το αμάξι της κόρης σου μπροστά στο σπίτι σου,και μόλις έρχεσαι το απομακρύνεις.Βάζεις το καινούριο και το άλλο το παρατάς αλλού,σε άλλη πόρτα.

Εγώ είμαι ανήθικος,κι εσύ ηθικός;Δεν κρατάς εσύ θέση για το καινούριο;Ή εξαιρείσαι του ελέγχου της ηθικότητας επειδή έχεις 2 αμάξια και όχι 1 μηχανή και 1 αμάξι;

Παλαιό μέλος
    Άρθρο 34. Στάση και στάθμευση
    §6
    Tα oχήματα πoυ βρίσκoνται σε στάση ή στάθμευση,επιβάλλεται να τoπoθετoύνται παράλληλα με την oριoγραμμή τoυ oδoστρώματoς και επί της αντιστοιχούσας γι’ αυτούς προς την κατεύθυνση της κυκλοφορίας πλευράς, εκτός αν oρίζεται με σήμανση διαφoρετικά. Εντούτοις, η επί της άλλης πλευ-ράς στάση ή στάθμευση επιτρέπεται όταν η στάση ή η στάθμευση επί της
    αντιστοιχούσας προς την κατεύθυνση της κυκλοφορίας πλευράς εμποδίζεται
    λόγω παρουσίας σιδηροτροχιών. Δύναται να επιτρέπεται η στάση και η στάθ-
    μευση στο μέσον του οδοστρώματος, σε ειδικά σημειούμενες θέσεις.

Moderator
    Όταν φεύγεις για τη δουλειά,βάζεις το αμάξι της κόρης σου μπροστά στο σπίτι σου,και μόλις έρχεσαι το απομακρύνεις.Βάζεις το καινούριο και το άλλο το παρατάς αλλού,σε άλλη πόρτα.
    Θα σου απαντήσω απλά.
    Αν πας στη δουλεiά σου με αυτοκίνητο κρίμα το nick σου.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος
    Φίλε δεν πάω στη δουλειά με το αμάξι.Και σπάνια πλέον πάω με τη μηχανή.Με τα ΜΜΜ πάω.Έχω μάλιστα ετήσια κάρτα,ενώ θα μπορούσα από την εταιρεία για την οποία εργάζομαι να έχω ότι αμάξι θέλω μέσω leasing αλλά ζήτησα από την εταιρεία μια κάρτα.Και όταν πάω στην περιφέρεια για δουλειά της εταιρείας πάω με το τραίνο αν εξυπηρετεί..Έχω ένα αμάξι,μόνο για να πηγαίνω για σκι,ή καμιά υποχρέωση που δεν μπορώ να πάω με τη μηχανή μου.Παράδειγμα ήταν το προηγούμενο

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Θα σου απαντήσω απλά.
    Αν πας στη δουλεiά σου με αυτοκίνητο κρίμα το nick σου.
    γιατί ρε φίλος? μπορει να είναι porsche 916

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
    γιατί ρε φίλος? μπορει να είναι porsche 916
    Από πού ρε παιδιά συμπεράνατε ότι έχω αμάξι και ότι το χρησιμοποιώ ανελειπώς;

Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2007, 10:40
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2007, 12:15
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2007, 15:31
  4. Αγορα μοτοσυκλετας απο τα 19
    από nmk_extreme στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2006, 20:58