γιατι ρε ΠΠΠΠΠΠΠΠΣΣΣΣ(ψ)ιλε εσυ απο που σε?:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Με το ΜΠΑΡΔΟΝ ΜΑΝΔΑΜ :o αλλά η θάλασσα είναι μια χαρά εσείς το έχετε χάσει εκεί πέρα!![]()
![]()
![]()
γιατι ρε ΠΠΠΠΠΠΠΠΣΣΣΣ(ψ)ιλε εσυ απο που σε?:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Με το ΜΠΑΡΔΟΝ ΜΑΝΔΑΜ :o αλλά η θάλασσα είναι μια χαρά εσείς το έχετε χάσει εκεί πέρα!![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Μένω σε καράβι και είμαι πολύ ευτυχισμένος για αυτό!Ρε δεν παλεύεται η κατάσταση...
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
καλες οι θαλασσες...ξερω... αλλα...και πισω ωραια ειναι φιλεΑρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Μένω σε καράβι και είμαι πολύ ευτυχισμένος για αυτό!Ρε δεν παλεύεται η κατάσταση...
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
![]()
ρε ψηλε, το ποδηλατο για να πηγαινεις πιο γρηγορα μεχρι τις αντλίες το θέλεις; αν ειναι ετσι πάρε BMX!![]()
![]()
Μαλλον επρεπε να πας κατευθειαν στο τμημα,και οχι να προσπαθεις να ξεφυγεις στα στενα...
Μου εχει τυχει και εμενα κατι παρομοιο και πιο χοντρο,παλι στον Πειραια.
Ηθικο διδαγμα "του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε,και αν εκλαψε ηταν δακρυα χαρας.."
The only easy day was yesterday.
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ρε ψηλε, το ποδηλατο για να πηγαινεις πιο γρηγορα μεχρι τις αντλίες το θέλεις; αν ειναι ετσι πάρε BMX!![]()
![]()
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...