Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
μαγκες απο κοπανακι καταγομαι.
εχουμε και αλλους κοπανακιοτες εδω μεσα?
Σχετικά κοντά Καλαμάτα..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εμεις φιλε μου ξερουμε απο καλο...Αρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda
![]()
![]()
λαδι![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
βρε βρε βρε...καλως το πατριωτι...απο δωριο εγω..
κανας αλλος συγγενεις παιδια?![]()
![]()
![]()
![]()
καλαματιανος
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
[B]εμεις φιλε μου ξερουμε απο καλο...λάδι
μόνο?????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πάντως αυτό το κοπανάκι!!!! το ξέρω απο μικρός !!!!! που τον έχανες τον πατέρα μου που τον έβρισκες στο κοπανάκι για κυνήγι θα ήτανε.......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda
![]()
![]()
τηλ 6939012966..θαμαι ολο τον αυγουστο δωριο.φευγω 26/07/09 με το ιχε μπαγκαζιερα φορτομενος με το δικο μου GS 500F k του πιτσιρικα μου το derpi 50 gpr για τα πατρια εδαφη.κανονιστε για καμια γουρνοπουλα στου αλεκου του χοντρου στον κοπανο..χα χα χα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλαματιανος
Αν ΟΛΑ πανε καλα (γιατι δεν μας εφταναν οσα ειχαμε ηρθε κι ενας ιλιγγος να με ταλαιπωρει) μια βδομαδα στην Καλυμνο.Αν ΟΛΑ πανε ρολοι θα προστεθει και μια βδομαδα Αστυπαλαια.Επειδη μια γευση απο Καλυμνο εχω παρει πριν απο πολλα χρονια ελπιζω να δω την Αστυπαλαια.Απο περιγραφες της γυναικας μου κι απο φωτο στο νετ εχω παθει πλακα.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αρε πουστη μου αυτα ειναι.....:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
τηλ 6939012966..θαμαι ολο τον αυγουστο δωριο.φευγω 26/07/09 με το ιχε μπαγκαζιερα φορτομενος με το δικο μου GS 500F k του πιτσιρικα μου το derpi 50 gpr για τα πατρια εδαφη.κανονιστε για καμια γουρνοπουλα στου αλεκου του χοντρου στον κοπανο..χα χα χα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εγω ρε παίδες θα κατέβω Οκτωβρη κάτω...Είμαι Ρόδο(λόγω δουλειάς)
![]()
![]()
Συρο και Παρο.
*************** www.motodevils.gr ***************
αλονησσο και θασο αλλα αργουν ακομα γμτ!!!![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
για πες ρε φιλε το επιθετο του να δω αν ειναι ενας που ξερω γιατι εχω χρονια να κατεβω στο ηρωικο κοπανακιΑρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
για καμια γουρνοπουλα στου αλεκου του χοντρου στον κοπανο..χα χα χα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
αλεκος τζανετος ειναι απο σανοβα αλλα εχει χρονια ταβερνα στην πλατεια στο κοπανακι 46 αρης.Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
για πες ρε φιλε το επιθετο του να δω αν ειναι ενας που ξερω γιατι εχω χρονια να κατεβω στο ηρωικο κοπανακι
καλαματιανος
μες στην χλιδη και αναμεσα σε πιπινια και παραπονιεσε?α ρε γιαυτο λενε οτι ο ανθρωπος και στο παραδεισο ευχαριστιμω δεν εχει..Αρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda
Αρε πουστη μου αυτα ειναι.....:rotflmao: :rotflmao:
Εγω ρε παίδες θα κατέβω Οκτωβρη κάτω...Είμαι Ρόδο(λόγω δουλειάς)
![]()
![]()
καλαματιανος
Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
μες στην χλιδη και αναμεσα σε πιπινια και παραπονιεσε?α ρε γιαυτο λενε οτι ο ανθρωπος και στο παραδεισο ευχαριστιμω δεν εχει..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Ασε τα βαρεθηκα!!!!Δεν τα θέλω άλλο!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Σαν τη Καλαμάτα ....τίποτα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Ασε τα βαρεθηκα!!!!Δεν τα θέλω άλλο!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Σαν τη Καλαμάτα ....τίποτα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μη στεναχωριεσε θα τιμησω εγω και για σενα τα λαλαγκια,τις διπλες,το παστο,την σκορτσα με βλητα και αρμη,τα λουκανικα με αυγα και καγιανα την γουρνοπουλα....αχα,χα,χα χου.....και αφου θα κατσω εως τελος αυγουστου δεν σε πειραζει να τσακισω και τα αυγοσυκα τα σταφυλια και τα καλαμποκια[κουκλα].
καλαματιανος
Λουτράκι Κορινθίας καμιά εβδομάδα εκεί τον 15αύγουστο και μετά άλλη μια βδομάδα σε κανα νησάκι στα επτάνησα
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.