Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 109

Θέμα: ΜΕΓΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.... Πόθεν έσχες πολιτικών..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
    εγώ δεν έχω ακούσει τον περισσό να καταδικάζει αυτό το μόρφωμα που λές (και συμφωνώ πως δεν ήταν γνήσιος μαρξ)

αντίθετα έχουν φτάσει στο ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ σημείο να δικαιώνουν τον στάλιν για όσα έκανε, με σχετική ανακοίνωση προ μηνών, και να τον βλέπουν ως μέγα κομμουνιστή ηγέτη

και για μένα ήταν μεγάλος ηγέτης ο Στάλιν αν θες την άποψη μου. Τοκομμουνιστής παίζεται αλλά τον κρίνω ιστορικά και πολιτικά και θεωρώ πως ήταν πραγματικά μεγάλος ηγέτης.
    Όσο για το ΚΚΕ αυτό έγραψα και πριν φίλε μου. Δεν σε κοροιδεύουν δεν σου λένε γενικολογίες. Στα λένε όλα μπροστά σου. Εμείς αυτό πιστεύουμε αυτή την ιδεολογία καολουθούμε σε αυτόν τον κόσμο πιστεύουμε και γι αυτό παλεύουμε. Τίμια και ξεκάθαρα ξέχωρα από το πόσο διαφωνούμε μαζί τους σε κάποια πράγματα. Άλλο αυτό. Οπότε γιατί να καταδικάσει ο Περισσός αφού αυτό πιστεύουν;;;;
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    και για μένα ήταν μεγάλος ηγέτης ο Στάλιν
    κάπου εδώ σταμάτησα να διαβάζω το ποστ σου

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    και για μένα ήταν μεγάλος ηγέτης ο Στάλιν αν θες την άποψη μου. Τοκομμουνιστής παίζεται αλλά τον κρίνω ιστορικά και πολιτικά και θεωρώ πως ήταν πραγματικά μεγάλος ηγέτης.
    Φυσικά. Με τόσα εκατομμύρια ψυχές συμπατριωτών του που έφαγε και εκτόπισε, οχι μόνο μεγάλος.... ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ !!! έγινε.

Για τα υπόλοιπα no comment. Όπου να΄ναι θα πλακώσουν οι αντι-κομσομόλες και θα πάει το thread στα γκούλαγκ του moto.gr
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ναι στο περίπου.....
    Σαν να παντρευτεί κάποιος μια θεά, και το πρώτο βράδυ να του πετάξει μια μαλαπέρδα μισό μέτρο. :rotflmao: . Υπάρχει διαφορά μεταξύ της φαντασίωσης και της πραγματικότητας καθώς ζεις με τη δεύτερη.

Ο Περισσός θα λάβει το μήνυμα το 2489 στην επέτειο των 500 χρόνων απ΄τη διάλυση της Σοβ. Ενωσης. Μόλις πριν λίγους μήνες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι για ότι έγινε το 89, έφταιγε ο ρεβεζιονιστής Χρούτσεφ που ξέφυγε απ΄το σοσιαλιστικό ιδεώδες του πατερούλη. :a31: :a31:

Καλά θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι αυτό σε μένα τουλάχιστον δεν ακούγεται σοβαρός αντίλογος ούτε επιχείρημα. Οι πολιτικές διαδικασίες είναι πάντα περίπλοκες και δεν γίνονται στο "δικό μας" χρόνο. Τα πράγματα κινούνται με άλλους χρόνους. κι έχει ξανασυμβεί πολλάκις θα έλεγα στην ιστορία κάτι που φαίνεται αδιάσπαστο και ακλόνητο να γκρεμίζεται σε χρόνο 0. Το έχουμε ξαναδεί. Και κάτι τελευταίο πάνω σε αυτό. Θεωρώ ότι το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει κάποιος στην πολιτική είναι να... προδικάζει. Η ιστορία τουλάαχιστον όποιος τη μελετά πραγματικά μας δείχνει ξεκάθαρα πόσο λάθος είναι αυτό.
    Τώρα τα περί ρεβιζιονισμού του Χρουτσόφ και το ιδεώδες του "πατερούλη" δεν ξέρω που τα έχεις ακούσει αν δηλαδή έχεις μιλήσει με στελέχη του ΚΚΕ ή καθοδηγητές του και σου έχουν πει κάτι τέτοιο. Δεν το αρνούμαι απλώς δεν το ξέρω. Εγώ προσωπικά χρεώνω άλλα πράγματα στον Χρουτσόφ καιόχι ρεβιζιονισμό.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    και για μένα ήταν μεγάλος ηγέτης ο Στάλιν αν θες την άποψη μου. .....

Κι ο Χίτλερ ομοίως να υποθέσω.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Φυσικά. Με τόσα εκατομμύρια ψυχές συμπατριωτών του που έφαγε και εκτόπισε, οχι μόνο μεγάλος.... ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ !!! έγινε.

Για τα υπόλοιπα no comment. Όπου να΄ναι θα πλακώσουν οι αντι-κομσομόλες και θα πάει το thread στα γκούλαγκ του moto.gr

ΑΝ έχεις διαβάσει τον Ηγεμόνα του Μακιαβέλλι θα καταλάβεις τι εννοώ!
    Το θέμα είναι να εξετάζουμε μία προσωπικότητα μ ειστορικά δεδομένα και με τις συνθήκες της εποχής και του κόσμου τότε και όχι με τα δικά μας μέτρα σήμερα. Φυσικά και είμαι κάθετα αντίθετος όχι μόνο με τις σφαγές αλλά με τη δολοφονία έστω και ενός ατόμου. Αλλά εγώ δεν διοικώ κράτος! Δεν υπήρξα ποτέ ηγέτης ενός κράτους και μίας υπερδύναμης!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Φυσικά και είμαι κάθετα αντίθετος όχι μόνο με τις σφαγές αλλά με τη δολοφονία έστω και ενός ατόμου.

Κάτι μου θυμίζει....κάτι μου θυμίζει.....Ααααα ναι !!! Ποιός μεγάλος ηγεμόνας είχε πεί?
    "Ο θάνατος ενός ατόμου είναι τραγωδία. Ο θάνατος 1.000.000 ατόμων είναι απλά στατιστική" ???

ΥΓ: Πραγματικά, δεν έχω επιχειρήματα απέναντι σε έναν θαυμαστή του Στάλιν. Αν πραγματικά δεν ξέρεις τα συμπεράσματα που κατέληξε το ΚΚΕ για τους λόγους που επικράτησαν οι αντεπαναστάτες (κατά δήλωση τους), διάβασε τα στα πρακτικά του συνεδριου που έδωσαν στη δημοσιότητα πριν μερικούς μήνες (Νοέμβρη 2008 νομίζω).

Αν θέλεις να δεις το μοντέλο διακυβέρνησης του μεγάλου ηγεμόνα, κάνε μια βόλτα στη Β.Κορέα. Το ίδιο πετυχημένο μοντέλο εφαρμόζουν.

Τέλος από μένα
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Κι ο Χίτλερ ομοίως να υποθέσω.....

ΑΝ μιλάμε ιστορικά και πολιτικά είναι τεράστιο λάθος να μην παραδεχτείς πως ήταν ένας ηγέτης!
    Συγνώμη τι πάμε να κάνουμε τώρα; Να ξεκινήσουμε την αλαβήτα;;;; Είναι δυνατόν να πει κάποιος πως δεν ήταν ηγέτες αυτοί οι άνθρωποι;;;; Ξέρετε πολλούς μη ηγέτες που να έκαναν τον κόσμο άνω κάτω; Που να έριξαν έθνη λαούς και χώρες σε πόλεμο;;;; Που να κατάφεραν να πείσουν εκατομμύρια να τους ακολουθήσουν;;;;
    Όταν μιλούσε ο Χίτλερ από κάτω παραμιλούσαν!!!! έκλαιγαν και έφταναν σε υστερία! Αυτό δεν είναι παράμετρος του ηγέτη;;;;;; Όταν καταφέρνεις και πείθεις για το όραμα σου δεν είσαι ηγέτης;;;; Ο Χίτλερ έπεισε ολόκληρη τη Γερμανία (και όχι μόνο) για το "σωστό" του οράματός του! Ούτε αυτό είναι παράμετρος του ηγέτη;;;;

Αυτό που προκαλεί σύγχιση είναι πως όταν μιλάμε για ηγεσίες θεωρούμε εκ προοιμίου ότι αναφερόμαστε σε "καλούς"! Επειδή θεωρώ πως έχεις διαβάσει ιστορία κι από τα λίγα που έχουμε πει έχω καταλάβει πως γνωρίζεις σίγουρα θα καταλαβαίνεις ότι οι ηγεσίες απέχουν πάρα πολύ από το "καλό". Η πολιτική και η στρατηγική ενός κράτους εφαρμόζεται με γνώμονα το συμφέρον αυτού. Ο "ηγέτης" αυτό κάνει. Τις πράξεις των ηγετών μπορούμε να τις κρίνουμε και να τις κατακρίνουμε και μάλιστα να αναθεματίσουμε κιόλας. Αλλά το να αρνούμαστε τον ρόλο που έπαιξαν αυτοί οι άνθρωποι και το πόσο ηγέτες ήταν είναι εντελώς λάθος.

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Ρε Στέλιο ............. έλεος !!!
    Όποιος διοικεί με τον τρόμο και τον θάνατο σύμμαχο, όπως και να το κάνεις ......... δεν είναι ηγέτης .........

Κάτι μου θυμίζει....κάτι μου θυμίζει.....Ααααα ναι !!! Ποιός μεγάλος ηγεμόνας είχε πεί?
    "Ο θάνατος ενός ατόμου είναι τραγωδία. Ο θάνατος 1.000.000 ατόμων είναι απλά στατιστική" ???

ΥΓ: Πραγματικά, δεν έχω επιχειρήματα απέναντι σε έναν θαυμαστή του Στάλιν. Αν πραγματικά δεν ξέρεις τα συμπεράσματα που κατέληξε το ΚΚΕ για τους λόγους που επικράτησαν οι αντεπαναστάτες (κατά δήλωση τους), διάβασε τα στα πρακτικά του συνεδριου που έδωσαν στη δημοσιότητα πριν μερικούς μήνες (Νοέμβρη 2008 νομίζω).

Αν θέλεις να δεις το μοντέλο διακυβέρνησης του μεγάλου ηγεμόνα, κάνε μια βόλτα στη Β.Κορέα. Το ίδιο πετυχημένο μοντέλο εφαρμόζουν.

Τέλος από μένα

Τα πρακτικά τους δεν τα έχω διαβάσει οπότε δεν μπορώ να μιλήσω. Για να το λες όμως θεωρώ ότι τα έχεις διαβάσει και επομένως δεν έχω λόγους να αντιλέγω.
    Για τον θαυμαστή του Στάλιν που λες... γενικώς δεν είμαι θαυμαστής του όπως το θέτεις. Ότι σε κάποια πράγματα του βγάζω το καπέλο (που δεν φοράω) ναι το κάνω. Κυρίως όμως εξηγώ τις θέσεις και τις αντιδράσεις τους. Αυτό κάνω όπως και με άλλους ηγέτες όχι μόνο με τον Στάλιν. Δεν ρίχνω αναθέματα απλοϊκά και αφαιρετικά όπως εσύ. Για μένα η πολιτική έχει πολλές πτυχές πολλά συμβάντα να μελετήσεις. Δεν κάνω αφορισμούς στους οποίους αρέσκεσαι γενικώς Βύρωνα. Προτιμώ να κοιτάω κάποια πράγματα σε βάθος. Κι όσο για τον "εξυπνακισμό" που πέταξες σχετικά με τον θάνατο του ενός ατόμου και του 1.000.000 θα σου υπενθυμίσω αν βέβαια έχεις το θάρρος να το κοιτάξεις κατάματα πως οι ειρηνικές περίοδοι στη γη είναι ελάχιστες έως μηδαμινές και δεύτερον δεν συναντάται πουθενά από όσο ξέρω τουλάχιστον αυτοκρατορία υπερδύναμη κράτος δυνατό και κυρίαρχο στο παγκόσμιο γίγνεσθαι που να μην έχει... αιματοβαμένη ιστορία. Τώρα αν θες να αρνείσαι την ιστορία είναι άλλο θέμα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Ρε Στέλιο ............. έλεος !!!
    Όποιος διοικεί με τον τρόμο και τον θάνατο σύμμαχο, όπως και να το κάνεις ......... δεν είναι ηγέτης .........

Βρες μου έναν ηγέτη που να μην το έχει κάνει!!!! Σε ταραγμένες για την ιστορία περιόδους!!!!
    έναν!!! Βρες μου κάποιον ο οποίος να έκανε το κράτος του κυρίαρχο χωρίς βία και αίμα!!!
    Λυπάμαι αλλά η ιστορία και η βία είναι άρρηκτα συνδεδεμένες. Πως το είχε πει εκείνος ο κυριούλης... κάτσε να δεις για τη βία... α ναι. Η μαμή της ιστορίας ή κάνω λάθος;;;;;
    Μας αρέσει δεν μας αρέσει φίλε κι εμένα δεν μου αρέσει προσωπικά αλλά μελετώντας την ιστορία δυστυχώς αυτό θα δεις.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Οι κουμμουνιστές διαβάζουν μαρξ και λένιν.

Οι αντικουμμουνιστές καταλαβαίνουν μαρξ και λένιν.

@στέλιο: θα μας τρελάνεις ρε φιλλλαράκι...?

Είτε μας αρέσει είτε όχι. Έχουμε πάρα πολλά να τους καταλογίσουμε αλλά αν μη τι άλο έχουν μία ιδεολογία-θεωρία και την πιστεύουν ακράδαντα.
    Υπάρχουν πολλά παραδείγματα που δείχνουν κατα πόσο ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ την ιδεολογία και τα πιστεύω τους....

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Παλαιό μέλος
    η απόφαση του ΚΚΕ να πάρουν οι βουλευτές του τα μεγάλα Lexus αντί για τα πολύ μικρώτερα Prius & Insight δείχνει πως κι αυτοί μεγαλομανείς και ξένοι προς τον εργαζόμενο είναι, απλά διαφορετικού χρώματος

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Φωτια = εγκαυμα
    Παγος = κρυπαγημα

σκατα και τα δυο νεκρος ιστος το αποτελεσμα

και πως απο το ποθεν εσχες καταληξαμε να μιλαμε για τον Σταλιν και τον Λενιν δεν μπορω να καταλαβω...

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αυτό κι αν ήταν ανέκδοτο!
    από milaber στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2004, 01:26
  2. ακομα ενα ανεκδοτο
    από nimbus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2004, 20:34
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2004, 09:32