Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 131

Θέμα: Μ@λ@κ....ες ΙΧδες Αθηναιοι στην επαρχια

Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
    Καλά Μπιλάρα άναψες φωτιές με τις πίπες και άντε να τις σβήσεις τώρα
    Δε μασάω λέμε! Φέρτε μου πίπες να τις λυώσω!
    Γύρω στα 5 χρόνια τώρα έχω γίνει master!

Χωρίς πλάκα, η πίπα με έσωσε!
    Από εκεί που κάπνιζα δυό πακέτα τη μέρα με ένα πακετάκι καπνό περνάω μιά εβδομάδα!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Δε μασάω λέμε! Φέρτε μου πίπες να τις λυώσω!
    Γύρω στα 5 χρόνια τώρα έχω γίνει master!

Χωρίς πλάκα, η πίπα με έσωσε!
    Από εκεί που κάπνιζα δυό πακέτα τη μέρα με ένα πακετάκι καπνό περνάω μιά εβδομάδα!
    Για τώρα άρχοντας είσαι από Φθινόπωρο και μετά που θα κρυώσει ο καιρός να δούμε που θα πηγαίνεις Σας βλέπω όλους εσάς τους θεριακλήδες να σας χτυπά η βροχή και το αγιάζι:rotflmao:
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Ευτυχώς το κράτος ενδιαφέρεται για την υγεία μας... :a31:
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ..... Σας βλέπω όλους εσάς τους θεριακλήδες να σας χτυπά η βροχή και το αγιάζι:rotflmao:
    Σαν να βλέπω μία δόση εμπάθειας.....

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Τι να κλάσει η ειρήνη? Που πάει να τα βάλει με τους κολοσσούς?
    Εδώ κάνουμε πάνω από 10 τη μέρα άμα λάχει ναουμ! :rotflmao: :rotflmao:
    Τελικα θα παμε για καφε σημερα???
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Σαν να βλέπω μία δόση εμπάθειας.....

εχμμμμμ όχι μωρέ μην το παίρνεις έτσι :rotflmao:
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Τελικα θα παμε για καφε σημερα???
    Θα πάμε! Θα πάμε!

XR
    XTR
    XJR

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Για τώρα άρχοντας είσαι από Φθινόπωρο και μετά που θα κρυώσει ο καιρός να δούμε που θα πηγαίνεις Σας βλέπω όλους εσάς τους θεριακλήδες να σας χτυπά η βροχή και το αγιάζι:rotflmao:
    Δεν ξερω για τους αλλους, αλλα εγω εχω απαγορευσει να μπαινει ατομο στο γραφειο μου που δεν καπνιζει...
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

στη μια ροδα
    επι του θεματος παλι(μιας κ η κουβεντα περι κρανους ειναι αποψεις ενηλικων)οσο αφορα
    τους αθηναιους-σαλονικιους ιχηδες,ναι οντως ειναι δημοσιοι κινδυνοι για εμας στην επαρχια.
    (τουλαχιστον ετσι γραφει η πινακιδα των αμαξιων τους κ δη των suv τους ανεξαρτητως καταγωγης).
    κ βεβαιως βεβαιως δεν ειμαι κανενα πιτσιρικι.επαγγελματιας οδηγος ακα ταριφας σε νησι τα τελευταια 17χρονια.
    90% των ατυχηματων που εχω συναντησει μαζι κ θανατηφορα σε πρωινη-βραδυνη βαρδια υπαιτια ειναι ιχ κ τζιπ με αθηναιικες-σαλονικιες πινακιδες.
    σαφως κ για να τελειωνω δεν εχω τπτ με αθηναιους-σαλονικιους μιας κ μεγαλωσα στο φαληρο με παπι εξαβολτο κ xr κ τα τελευταια 5 χρονια με παντρεψαν στη σαλονικη.
    ξυνω οτι κρεμεται

Αρχικά δημιουργήθηκε από shoken
    επι του θεματος παλι(μιας κ η κουβεντα περι κρανους ειναι αποψεις ενηλικων)οσο αφορα
    τους αθηναιους-σαλονικιους ιχηδες,ναι οντως ειναι δημοσιοι κινδυνοι για εμας στην επαρχια.
    (τουλαχιστον ετσι γραφει η πινακιδα των αμαξιων τους κ δη των suv τους ανεξαρτητως καταγωγης).
    κ βεβαιως βεβαιως δεν ειμαι κανενα πιτσιρικι.επαγγελματιας οδηγος ακα ταριφας σε νησι τα τελευταια 17χρονια.
    90% των ατυχηματων που εχω συναντησει μαζι κ θανατηφορα σε πρωινη-βραδυνη βαρδια υπαιτια ειναι ιχ κ τζιπ με αθηναιικες-σαλονικιες πινακιδες.
    σαφως κ για να τελειωνω δεν εχω τπτ με αθηναιους-σαλονικιους μιας κ μεγαλωσα στο φαληρο με παπι εξαβολτο κ xr κ τα τελευταια 5 χρονια με παντρεψαν στη σαλονικη.

Ο χάρος βγήκε παγανιά

Eιναι επαγγελματιας ο συναδελφος σας στο νησι που παει με 190+ (ουτε καν 200) σε δρομο χωρις φωτα αντε με λιγο απο το φεγγαρι, που τρεχει να προλαβει να παρει πολλες κουρσες!!!!;;;;!!! θα του φταιει ο αθηναιος μετα που παει με 60 - 80 !!!! και ναι σε μια πολη των 6.000.000 Αθηνα και σε μια αλλη των 3.000.000 Θεσσαλονικη λογικο ειναι το καλοκαιρι που ολοι πανε διακοπες τα ποιο πολλα αυτοκινητα να προερχονται απο αυτες τις δυο πολεις !! και οπως προειπαν και απο πανω ολοι γεννημα θρεμα μεγαλουπολεων ειμαστε;
    Ούτε χιλιοστό μη κάνεις χωρίς το ΚΡΑΝΟΣ σου!!

στη μια ροδα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panagis83
    Eιναι επαγγελματιας ο συναδελφος σας στο νησι που παει με 190+ (ουτε καν 200) σε δρομο χωρις φωτα αντε με λιγο απο το φεγγαρι, που τρεχει να προλαβει να παρει πολλες κουρσες!!!!;;;;!!! θα του φταιει ο αθηναιος μετα που παει με 60 - 80 !!!! και ναι σε μια πολη των 6.000.000 Αθηνα και σε μια αλλη των 3.000.000 Θεσσαλονικη λογικο ειναι το καλοκαιρι που ολοι πανε διακοπες τα ποιο πολλα αυτοκινητα να προερχονται απο αυτες τις δυο πολεις !! και οπως προειπαν και απο πανω ολοι γεννημα θρεμα μεγαλουπολεων ειμαστε;
    200 σε νησι δυσκολο.κ με ντιζελ ακομα πιο δυσκολο.καλα που ειδες δηλ οτι ηταν κ ταριφας.
    βαριεμαι..
    ξυνω οτι κρεμεται

στη μια ροδα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrish69
    Ο χάρος βγήκε παγανιά
    κ οι φλωροι παν για υπνο
    ξυνω οτι κρεμεται

200 σε νησι δυσκολο.κ με ντιζελ ακομα πιο δυσκολο.καλα που ειδες δηλ οτι ηταν κ ταριφας.
    βαριεμαι..

Λες να μην ηταν ταριφας λες να ηταν κανα διαστημοπλοιο αυτο που μπηκα!!! λες ο στρατος τοτε να με ειχε κανει να βλεπω τις μερες που μετρουσα αντι για την ταχυτητα :rotflmao:

αμα βαριεσαι μια φιλαρακι βαριεμαι 10 εγω !! αμφιβαλω αν εισαι κ επαγγελματιας οδηγος νομιζω οτι ολα ειναι στην φαντασια σου, γιατι σαν επαγγελματιας και ωριμος ανθρωπος (αν ησουν) θα εδειχνες ενα σεβασμο στον συνομιλητη σου πραγμα που δεν φαινεται απο την απαντηση σου

κ επι του θεματος πες οτι το κοντερ του μερσεντες εκλεβε και να πηγαινε με 160+ εχει διαφορα;
    Ούτε χιλιοστό μη κάνεις χωρίς το ΚΡΑΝΟΣ σου!!

ΤΩΡΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ....?? ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.....

Δέν έχω άφήσει βουνό γιά βουνό καί έπαρχία πού νά μή τήν έχω πατήσει.
    Τελευταία μου βόλτα τά Τζουμέρκα.
    Έ σάς πληροφορώ ότι σ'έκείνα τά δρομάκια τά όρεινά πού χωράει ένα αύτοκίνητο
    Πράμαντα,Καλαρύτες,Συρράκο.........
    οί τουρίστες δέν είχαν κανένα λόγο νά πηγαίνουν σάν τρελλοί.
    Άπολαμβάναμε τή φύση,καί τά τζιπάκια καί όλοι.
    Οί ....ΤΟΠΙΚΟΙ........όμως μέ τά άγροτικά ήταν μονίμως στίς 2 ρόδες....!!!!

ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙ...........

Οί Άθηναίοι μπορεί νά κουβαλάνε χίλιες δυό μαλακίες μέ τά 4Χ4 τους........
    Ίσως έχεις άλλο πρόβλημα μέ αύτούς...!!!
    ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΜΩΣ...........ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ....!!!
    Άφού έχεις 5 χρόνια παρτίδες μέ Θεσσαλονίκη ίσως κατάλαβες ότι καί έμείς
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΡΧΙΑ..........καί δέν έχουμε καμμιά σχέση μέ τά Καγιέν τού
    Κολωνακίου.......καί γενικώς τή γκλαμουριά τής πρωτεύουσας....!!!
    ΠΟΙΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΗΛΑΔΗ...???
    Έκεί κάτω έχουν μαζευτεί πάνω άπό 4 μύρρια βλάχοι.........άλλά αύτό είναι άλλο
    θέμα ίσως τό άναλύσουμε κάπου άλλού....!!!
    Βλάχοι βεβαίως βεβαίως........όχι στήν καταγωγή γιατί αύτούς τούς άγαπάω καί έχω καί
    ρίζες βλάχικες.....!!!

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Οι 6 πόλεις σταθμοί στην ζωή του άντρα .
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2024, 09:27
  2. ιχδες αθηναιοι στην επαρχια vol.II
    από bikas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2009, 19:25
  3. 3ήμερο οδοιπορικό στην ΗΠΕΙΡΟ
    από THEOD στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2008, 05:46
  4. ένα απο τα καλά του να ζείς στην επαρχία...
    από TOMASKTM στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 00:39
  5. Πόσα ταξί κυκλοφορούν στην Αθήνα ?
    από tifozif1 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 20:49

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας