Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 96

Θέμα: "καλυτερα πάρτο απ'εξω..."

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Αλλος ξυπνιος μαγαζατορας εχθες. Μπαινω σε μαγαζι με οπτικα να παρω κατι γυαλια ηλιου της κορης μου. Βλεπω καποια που κανουν θραυση στα πιτσιρικια. -Ποσο εχουν αυτα ? -Απο 80...60 Λεγοντας θρασυτατα ψεμματα του λεω οτι τα βρηκα στο internet 50 ευρω και μαλιστα απο ελληνικο μαγαζι. Παω να φυγω μονο και μονο για να δω και 2-3 αλλα....οχι επειδη δεν ηθελα να τα παρω...εκει θα επεστρεφα παλι γιατι ειναι ωραιος τυπος. Αυτος φοβηθηκε μη με χασει και με το που φτανω στην πορτα...μου λεει. -Δωσε οσα τα ειδες στο Internet και παρτα.
    Στα οπτικά έχουν τρελό κέρδος. Δύο ζευγάρια γυαλιών ηλίου με σφραγίδα γνησιότητος και σφραγίδα καταστήματος για εγγύηση απο ηλεκτρονικό κατάστημα εξωτερικού κόστισαν απο 50 και 85 ευρώ.

Αντίστοιχα στην Ελλάδα σε 3-4 μαγαζιά που τα είχα ψάξει πιο πριν για να τα βρώ δεν βρήκα τίποτα κάτω απο 100 ευρώ!!!!!!! :hypnotize

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    ναναι καλα οι νταβατζηδες που περιμενουν απο ολες τις μικρες μικρομεσαιες επιχειρησεις...
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ναναι καλα οι νταβατζηδες που περιμενουν απο ολες τις μικρες μικρομεσαιες επιχειρησεις...
    μητσε εχεις να ακουσεις κ συ κατι τετοια απο τους πιτσιρικαδες που ανακαλυπτουν το ιντερνετι!!

καποια μαγαζια ισως ΔΕΝ εχουν τη δυνατοτητα να γινουν ανταγωνιστικά σε ιντερνετικα μαγαζια που εδρεύουν τα αντίστοιχα megastores στο λονδινο ή το τοκυο.

τα δικα μας μαγαζια αγοραζουν απο τον μεγαλοεισαγωγεα δλδ 2τερο-3το η 4αρτο χερι απο τη πηγη,
    ενω τα αντιστοιχα mega stores προφανως αγοραζουν απο τη πηγη κ σε ποσοτητες πολλαπλασιες των εδω...
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    μητσε εχεις να ακουσεις κ συ κατι τετοια απο τους πιτσιρικαδες που ανακαλυπτουν το ιντερνετι!!

καποια μαγαζια ισως ΔΕΝ εχουν τη δυνατοτητα να γινουν ανταγωνιστικά σε ιντερνετικα μαγαζια που εδρεύουν τα αντίστοιχα megastores στο λονδινο ή το τοκυο.

τα δικα μας μαγαζια αγοραζουν απο τον μεγαλοεισαγωγεα δλδ 2τερο-3το η 4αρτο χερι απο τη πηγη,
    ενω τα αντιστοιχα mega stores προφανως αγοραζουν απο τη πηγη κ σε ποσοτητες πολλαπλασιες των εδω...

Σ'αυτο θα πρωτοτυπησομε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid

Πιστεύω σε 1-2 χρόνια θα το πάρουν το μήνυμα και εδώ...... και θα ψάχτουν... γιατί ορισμένοι οντως οσον αφορά τιμές... έίναι εκτός πραγματικότητας....

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Σ'αυτο θα πρωτοτυπησομε....
    amen!!!

Η πτώση της Λίρας έναντι του ευρώ είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για τις χαμηλές τιμές των βρετανών

Κυρίως σε κράνη παλαιότερων ετών (πριν το 2009)

Ένα κράνος που κοστίζει 400 ευρώ. Το οποίο αγοράστηκε απο τους Βρετανούς το 2008 με την ισοτιμία GBP/EUR κόστισε στον άγγλο 270 λίρες (0.67 ισοτιμία GBP/EUR)

Πουλώντας το ίδιο κράνος ένα βρετανικό μαγαζί σήμερα με ΜΟ αναλογία στο 2009 0.88

Το ίδιο κράνος πουλώντας το και πάλι 270 λίρες κοστίζει σε εμάς 307 ευρώ!!!!!!

Τα νούμερα είναι χοντρικά, χωρίς περιθώρια κέρδους και διαφορά τιμής αγοράς και πώλησης της λίρας, απλά για να δείτε την διαφορά κόστους του ίδιου προϊόντος με διαφορά μεταπώλησης 12 μήνες...

Αν σκεφτείτε ότι οι παραγγελίες κλειδώνουν με την εκάστοτε ισοτιμία την ημέρα παραγγελιάς και ότι τα πράγματα μπορεί να έρθουν και μετά απο 5-6 μήνες, ανεβάζει ακόμα πιο πολύ την διαφορά ισοτιμίας. προσθέστε ότι τα μεγέθη παραγγελίας είναι τεράστια σε σχέση με εμάς, προσθέστε και ότι στο england η λέξη αισχροκέρδεια στην αγορά είναι απαγορευμένη λέξη ενώ για εμάς είναι ένας δεύτερος ΦΠΑ που προσθέτει ο καταστηματάρχης για να ενισχύσει την τσέπη του και βγάζετε λίγο πολύ άκρη....

Έτσι ακριβός γίνονται οι αγορές ,θα συμφωνήσω με το απο πάνω ermiss,εκτός απο αυτό όμως είναι και κάτι άλλο πολύ σημαντικό ..

Η ποσότητα και η ποικιλία των προϊόντων που διοχετεύονται στην εκάστοτε αγορά από τα σημεία διανομής των εργοστασίων .

Οταν μιλάμε για Αγγλία να σας θυμίσω οτι έχει την τριπλάσια αγορά και την διπλάσια αγοραστική δύναμη ανα μονάδα ..οταν η Metzeler στέλνει ενα κοντέινερ για παράδειγμα εδώ το μηνά εκεί στέλνει 3 (τρία) εξ ου και προκύπτει η διάφορα ,και το σημαντικότερο απο ούλα είναι οτι οι εταιρίες ελαστικών προσπαθούν να τους μυήσουν να βάζουν λάστιχα επιδόσεων στα μότο τους ,οπού εκεί λόγω οδοστρώματος φοράνε όλοι τουριστικά λάστιχα σχεδόν τρακτερωτα

Όταν Ένας καταστηματάρχης σου λέει παρ το από έξω ,έχει πλήρη επίγνωση και στο λέει,αυτό δεν σημαίνει ότι σε κομπλεξάρει ούτε ότι στο παίζει μούρη ,δεν μπορεί να το δώσει όσο οι άλλοι έξω .

Κράνος προσωπικά δεν θα αγόραζα από έξω διότι στην εφαρμογή είναι που δίνω βάση για να προστατέψω το κεφάλι μου και οχι στα λεφτά ,αν δεν το δοκιμάσω δεν το παίρνω απλά τα πράγματα ,και τα νούμερα δεν είναι ίδια σε ολες τις χώρες δυστυχώς αλλάζουν τα καλούπια !

ΜΟΝΟ αν ταξίδευα σε κάποια έκθεση θα αγόραζα από εξωτερικού αφοί το δοκιμάσω πρώτα !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tomahawk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Υ.Γ.
    Ειδα τις προαλλες στο δικυκλο της Βουλιαγμενης....που εχει βαλει και σκαμποτραπεζια για καφεδακι και καθονται κατι τυποι εκει που καμαρωνουν σαν γυφτικα σκερπανια....κοιταζοντας σε υποτιμιτικα και με υφος : "Χα....εγω ειμαι κολλητος του μαγαζατορα"

:rotflmao: :rotflmao:
    Κι εγώ κάνω κυρίως αγορές απο το εξωτερικό αλλα όταν θέλησα να πάρω μπότες
    και ψάχτηκα τις βρήκα πολύ φθηνά στο Δίκυκλο (λίγο φθηνότερα και απο το e-bay).
    Μη τα ισοπεδώνουμε όλα. Σε μερικά προϊόντα τα ελληνικά μαγαζιά έχουν φυσιολογικές τιμές.

Κοίταγα για ολόσωμη (για να περάσει η ώρα, έχω ήδη πάρει) και τη Laguna Seca το X-Moto τη δίνει 900Ε και στο e-bay την βρίσκεις με 580! :rotflmao:

Αγοράζω περίπου 2 χρόνια απο e-bay και μόνο μια μαλακία έχει κάτσει.
    Αγόρασε φίλος κράνος απο Γαλλικό e-bay και ενώ έγραφε οτι στέλνει Ελλάδα (και το ποσό των μεταφορικών) μετά απο 1-2 μέρες απο την αγορά του έστειλε μήνυμα και του τα έψελνε κι όλας επειδή λέει "Έπρεπε πρώτα να μου στείλεις e-mail και να με ρωτήσεις γιατί εγώ δε στέλνω Ελλάδα"...

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Νέα ιστορία:

Σαμάρια Oxford στην Καλλιρόης ?78. Λέω μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο γιατί από Αγγλία τα έχουν 35 λίρες (?40). Μου λέει τις τιμές τις βγάζει ο εισαγωγέας, ?70 μπορώ να σου τα δώσω. Οκ λέω θα το σκεφτώ.

Βλέπω όμως σε e-shop ελληνικού καταστήματος τιμή ?60! Όπα λέω, εδώ είμαστε. Πάω στο κατάστημα τα βλέπω όλα οκ, τιμούλα λέω - ?80 μου λέει!

ε- Σορυ αλλά στο site τα έχετε ?60!

κ: Ε, ξέρετε έχει γίνει λάθος στο site και κανονικά είναι ?70.

ε- Ναι αλλά από τη στιγμή που γράφει ?60 αν τα παραγγείλω από το σπίτι τι θα γίνει;

κ: Ναι αν τα παραγγείλετε θα ισχύει η τιμή που λέει στο site.

ε: Ωραία, δωσε τα μου κι εσύ ?60 τότε.

κ: Δεν γίνεται αυτό, οι τιμές είναι διαφορετικές για το site και το κατάστημα γιατί το site δεν έχει τα ίδια έξοδα με το κανονικό κατάστημα, το site είναι αποθήκη.

ε: Ωραία, το καταλαβαίνω αυτό και έχετε δίκιο και πολύ σωστά το κάνετε έτσι. Πείτε μου λοιπόν τη δ/νση της αποθήκης να πάω να τα πάρω από εκεί.

κ: Α ούτε αυτό γίνετε...

ε:

κ: ναι, δεν υπάρχει κανείς στην αποθήκη

ε: καλά και οι παραγγελίες πως στέλνονται;

κ: πάει κάποιος μια φορά τη μέρα, βλέπει τι παραγγελίες είναι και τις στέλνει.

ε: ε ωραία ρωτήστε τον αν είναι εύκολο πότε θα πάει να πάω κι εγώ να τα πάρω.

κ: ούτε αυτό γίνεται, αν πάτε από κει δεν είναι "ηλεκτρονική" η παραγγελία. κάντε την παραγγελία από το site και θα σας έρθουν με κούριερ.

ε: ευχαριστώ αλλά δεν θέλω να μου έρθουν με κούριερ δεν γίνεται να πάω από εκεί να τα πάρω εγω;

κ: πάλι το ίδιο πράγμα λέμε...

ε: οκ, ευχαριστώ, γεια χαρά

εγώ φταίω που έχασα το χρόνο μου να πάω στο μαγαζί του! αν είμαι λάθος πείτε μου.
    Give me fuel, Give me fire

Νέο μέλος
    αυτό το κάνουν και άλλα μαγαζιά πολύ πιο μεγάλα...και το ΠΛΑΙΣΙΟ π.χ. έχει web αγορές με τιμές χαμηλότερες από το κατάστημα, αλλά πρέπει να γίνει on-line αγορά..

Ρς chris... φυρι-φυρι το πηγαινες....

Δεν τα παραγγελνες απ το Νετ να τελειώνεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tomahawk
    Κι εγώ κάνω κυρίως αγορές απο το εξωτερικό αλλα όταν θέλησα να πάρω μπότες
    και ψάχτηκα τις βρήκα πολύ φθηνά στο Δίκυκλο (λίγο φθηνότερα και απο το e-bay).
    Μη τα ισοπεδώνουμε όλα. Σε μερικά προϊόντα τα ελληνικά μαγαζιά έχουν φυσιολογικές τιμές.

Κοίταγα για ολόσωμη (για να περάσει η ώρα, έχω ήδη πάρει) και τη Laguna Seca το X-Moto τη δίνει 900Ε και στο e-bay την βρίσκεις με 580! :rotflmao:

Αγοράζω περίπου 2 χρόνια απο e-bay και μόνο μια μαλακία έχει κάτσει.
    Αγόρασε φίλος κράνος απο Γαλλικό e-bay και ενώ έγραφε οτι στέλνει Ελλάδα (και το ποσό των μεταφορικών) μετά απο 1-2 μέρες απο την αγορά του έστειλε μήνυμα και του τα έψελνε κι όλας επειδή λέει "Έπρεπε πρώτα να μου στείλεις e-mail και να με ρωτήσεις γιατί εγώ δε στέλνω Ελλάδα"...

να πουμε και το αλλο..? αντε για κρανος πας δοκιμαζεις ΜΙΑ φορα σε ΕΝΑ καταστημα ....

ΑΝ θελεις μετα να διαλεξεις γαντια??? πας εκει στο "δοκιμαστηρι" ? μετα πας αλλη μια για το μπουφαν??? ή ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΜΑΖΙ....? γιατι ΚΑΚΑ τα ψεμματα δεν ειναι μονο το κρανος.....

ΚΑι απο το να γλυτωσω 10 ευρω για τα γαντια π.χ. και 50 ευρω απο το μπουφαν και να ειναι πανω μου σα να τα κληρονομησα απο τον 2ο μου ΞΑδερφο....(που ειναι 35 κιλα πιο βαρυς ) ΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .....

Νέο μέλος
    να πουμε και το αλλο..? αντε για κρανος πας δοκιμαζεις ΜΙΑ φορα σε ΕΝΑ καταστημα ....

ΑΝ θελεις μετα να διαλεξεις γαντια??? πας εκει στο "δοκιμαστηρι" ? μετα πας αλλη μια για το μπουφαν??? ή ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΜΑΖΙ....? γιατι ΚΑΚΑ τα ψεμματα δεν ειναι μονο το κρανος.....

ΚΑι απο το να γλυτωσω 10 ευρω για τα γαντια π.χ. και 50 ευρω απο το μπουφαν και να ειναι πανω μου σα να τα κληρονομησα απο τον 2ο μου ΞΑδερφο....(που ειναι 35 κιλα πιο βαρυς ) ΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .....
    +750

το οτι οι αγορες απο το ηλεκτρονικο καταστημα εχουν μειωμενη τιμη ειναι λογικο,

σε ενα φυσικο καταστημα πληρωνεις βιτρινα πωλητες αποθηκαριους κ χιλια ακομα πραματακια, ενω στο ηλεκτρονικο γλιτωνεις πολλα απο αυτα.

ακομα κ οι τραπεζες εχουν υιοθετήσει παρομοια τεχνοτροποια (με παρανομο τροπο φυσικα αυτες) αλλα το σκεπτηκο παραμενει το ιδιο λιγοτεροι υπαλληλοι->μικροτερο κοστος->ευνοϊκότερες τιμες!

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  2. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 21:23
  3. Ψωνια Απ' Εξω;;