ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΖΗΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΔΙΑ..............ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ 120Ε.............ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΠΟΛΛΑ?
ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΖΗΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΔΙΑ..............ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ 120Ε.............ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΠΟΛΛΑ?
DKW=FLORETA=ZUNDAP=SACHS....
α σορρυ δεν το είχα παρατηρήσει οτι ήταν ζήτησης
αν είναι πολλά ή λιγα δεν ξέρω να σου πω, εγώ έχω το sm και δεν εχει ποδιά
ΤΙ ΣΟΡΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΕΞΗ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ......ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΦΤΙΑΧΤΗ?![]()
αν πιάνουν τα χέρια σου......... εν κακόοοοο!Αρχικά δημιουργήθηκε από moto xtx
ΤΙ ΣΟΡΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΕΞΗ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ......ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΦΤΙΑΧΤΗ?![]()
(και μένουν στο παντελόνι τα 120...)
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
STO ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ.ΜΠΑ.........................ΛΑΣΤΗΧΑ ΝΑ ΒΑΛΩ
Παιζει και
κοντερακι φινο .
φιλε καλησπερα!! αυριο μαλλον θα ασχοληθω με την τοποθετηση του κοντερ. θα ηθελα να σε ρωτησω το φως μενει συνεχεια ανναμενο η ποτε? προς το παρον που δεν ειναι συνδεδεμενο το κοντερ αναβει μονο αν πατησω το δεξι βελακι κ για λιγα δευτερολεπτα! αν δουλευει το μηχανακι θα μενει ανναμενο η πρεπει να τραβηξω ρευμα απο τα φωτα? ααα κ τι νουμερο να βαλω για να μετραει σωστα τα χλμ?
Υ.Γ. φοραει ζαντολαστιχα sm...
ok ρε αλανι!!! περιμενω!!!!!!!!!!! thanks
απ' οτι διαβαζω, πιθανοτατα να μην το εχεις συνδεσει απ'ευθειας στην μπαταρια, αλλα μεσω καποιου καλωδιου που περναει απο τον διακοπτη.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolakhs89
Παιζει και
κοντερακι φινο .
φιλε καλησπερα!! αυριο μαλλον θα ασχοληθω με την τοποθετηση του κοντερ. θα ηθελα να σε ρωτησω το φως μενει συνεχεια ανναμενο η ποτε? προς το παρον που δεν ειναι συνδεδεμενο το κοντερ αναβει μονο αν πατησω το δεξι βελακι κ για λιγα δευτερολεπτα! αν δουλευει το μηχανακι θα μενει ανναμενο η πρεπει να τραβηξω ρευμα απο τα φωτα? ααα κ τι νουμερο να βαλω για να μετραει σωστα τα χλμ?
Υ.Γ. φοραει ζαντολαστιχα sm...
εγω στο δικο μου πηρα ρευμα απο την φισα που εδινε ρευμα στο κοντερ, και δουλευει μια χαρα.
το ιδιο εκανα και στον vida.
τωρα για το κοντερ αν φορας τα ιδια λαστιχα με το sm τοτε βαλε 1883.
προς το παρον το μονο που εκανα ειναι να το βγαλω απο το κουτι του για να το δω. αυριο μαλλον θα πιαστω να το συνδεσω!! απλα προς το παρον το φως αναβει μονο με το πατημα του κοθμπιου(δεξι βελακι). δηλαδη για να αναβει το φως μαζι με τα φωτα πρεπει να τραβηξω ρευμα απο την φισα του διακοπτη? κοντερ μαμισιο το δικο μου δεν ειχε επειδη ειναι το Ε!
Α! δεν το ηξερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolakhs89
προς το παρον το μονο που εκανα ειναι να το βγαλω απο το κουτι του για να το δω. αυριο μαλλον θα πιαστω να το συνδεσω!! απλα προς το παρον το φως αναβει μονο με το πατημα του κοθμπιου(δεξι βελακι). δηλαδη για να αναβει το φως μαζι με τα φωτα πρεπει να τραβηξω ρευμα απο την φισα του διακοπτη? κοντερ μαμισιο το δικο μου δεν ειχε επειδη ειναι το Ε!
τοτε για τροφοδοσια θα παρεις κατ'ευθειαν απο την μπαταρια, δλδ χωρις την παρεμβολη διακοπτη, αυτο λεει η trail tech.
αυτο που σου κανει ειναι για εξηκονομιση ενεργειας της εσωτερικης μπαταριας.
DRZ 400 SM, AKRAPOVIC SLIP ON, DELCEVIC HEADER, FCR39MX, BMC FILTER, VAPOR COMPUTER.
αν το αφησω με την δικη του μπαταρια(την μικρη που εχει το κοντερ) για να μην μπαινω στην διαδικασια να τραβαω ρευμα κ τετοια πως γινετε να αναβει το φως?
θα αναβει οσο κινειτε η ροδα η πατας καποιο κουμπι, και θα μενει αναμενο για 3".Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolakhs89
αν το αφησω με την δικη του μπαταρια(την μικρη που εχει το κοντερ) για να μην μπαινω στην διαδικασια να τραβαω ρευμα κ τετοια πως γινετε να αναβει το φως?
αλλα το μειονεκτημα ειναι οτι μπορει μετα απο μερικα αναψε σβησε να κανει reset.
αν μπεις στο thumpertalk εχει πολλες πληροφορειες αλλα και φωτο για την εγκατασταση.
DRZ 400 SM, AKRAPOVIC SLIP ON, DELCEVIC HEADER, FCR39MX, BMC FILTER, VAPOR COMPUTER.
μαλιστα! ναι αλλα ο vidas αν δεν κανω λαθος μου ειχε πει πως αν δωσω ρευμα απο την μπαταρια θα μενει αναμμενο το φως για αρκετη ωρα οταν σβηνω το μηχανακι! ισχυει κατι τετοιο?
ετσι ειναι μενει αναμενο για 20', μαλακια τους.