-
Αρχικά δημιουργήθηκε από kondoras
Τι εγινε Σταυρο???// καλα εισαι??? Τι λες???
Που είσαι Γιώργο; Σε έχω καλέσει αρκετές φορές στο τηλ αλλά δεν απαντάς.
Με τη μοτο ασχολούμαι και τα παλικάρια εδώ στο φορουμ είναι φανταστικά. Με έχουν βοηθήσει πολύ.
Ξέρεις τώρα. "Καινούριο κοσκινάκι μου και που να σε κρεμάσω".
-
Sorry ρε ΣΤΑΥΡΕ αλλα ειχα ενα χοντρο ζορι με την πρωην και μου ρουφηξε το μυαλο
Να παρω εγω την δευτερα απο το γραφειο
-
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Υπόψιν, στο λινκ εμφανίζεται το CBF-600 χωρίς ΑΒS
Με ABS πόσο κάνει; Δεν το γράφει πουθενά;
Επίσης γιατί στο site της Honda δεν γράφει "NEW" δίπλα από το CBF600S i ; Υποτόθεται ότι είναι το νέο μοντέλο του 2009!
-
Αρχικά δημιουργήθηκε από kondoras
Sorry ρε ΣΤΑΥΡΕ αλλα ειχα ενα χοντρο ζορι με την πρωην και μου ρουφηξε το μυαλο
Να παρω εγω την δευτερα απο το γραφειο
Οκ μην αγχώνεσαι. Θα τα πούμε.
-
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gazer
Με ABS πόσο κάνει; Δεν το γράφει πουθενά;
Επίσης γιατί στο site της Honda δεν γράφει "NEW" δίπλα από το CBF600S i ; Υποτόθεται ότι είναι το νέο μοντέλο του 2009!
Mε ABS κομπλέ με πινακίδες και δώρο μανιτάρια την πήρα στις 10/9, 7.500 euro. Η τιμή της αντιπροσωπείας είναι 8.140.
Στην ιστοσελίδα της Honda έχει το μοντέλο χωρίς το ΑΒS.
-
Αρχικά δημιουργήθηκε από stevelo
Mε ABS κομπλέ με πινακίδες και δώρο μανιτάρια την πήρα στις 10/9, 7.500 euro. Η τιμή της αντιπροσωπείας είναι 8.140.
Στην ιστοσελίδα της Honda έχει το μοντέλο χωρίς το ΑΒS.
Α μάλιστα, καινούρια σε τιμή μεταχειρισμένης
Και δώρο τα μανιτάρια. Καθόλου άσχημα!
-
Α μάλιστα, καινούρια σε τιμή μεταχειρισμένης
Και δώρο τα μανιτάρια. Καθόλου άσχημα!
Πες το κι ετσι. Πάντως θέλει ψάξιμο. Τα παιδιά εδώ στο φορουμ μου "ανοιξαν" τα μάτια για τη διαφορά στην τιμή.
Και επειδή βλέπω πως ψάχνεσαι για μοτο, να σου πω πως πήγα σε CBF από Transalp 650. Οι διαφορές χαώδεις μεταξύ των μηχανών. Η Transalp είναι πατίνι μπροστά στη CBF. Με 10 μέρες χρήσης της CBF έχω να πω. Τα Φρένα, ο κινητήρας, και η σταθερότητα της μηχανής είναι άλλο πράγμα. Όσο για ταξίδι, καμιά σχέση με Transalp. Και σε καύσιμο περίπου το ίδιο στην πόλη, οικονομικότερη η CBF σε ταξίδι. Για εμένα και τις ανάγκες μου είναι η ιδανική μηχανή.
-
Πες το κι ετσι. Πάντως θέλει ψάξιμο. Τα παιδιά εδώ στο φορουμ μου "ανοιξαν" τα μάτια για τη διαφορά στην τιμή.
Και επειδή βλέπω πως ψάχνεσαι για μοτο, να σου πω πως πήγα σε CBF από Transalp 650. Οι διαφορές χαώδεις μεταξύ των μηχανών. Η Transalp είναι πατίνι μπροστά στη CBF. Με 10 μέρες χρήσης της CBF έχω να πω. Τα Φρένα, ο κινητήρας, και η σταθερότητα της μηχανής είναι άλλο πράγμα. Όσο για ταξίδι, καμιά σχέση με Transalp. Και σε καύσιμο περίπου το ίδιο στην πόλη, οικονομικότερη η CBF σε ταξίδι. Για εμένα και τις ανάγκες μου είναι η ιδανική μηχανή.
Α μάλιστα. ευχαριστώ που μοιράστηκες την εμπειρίες σου!
Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι ακόμα. Ως προς τον συνεπιβάτη πως σου φαίνεται; Καλύτερα με Transalp ή με την CBF; Γενικά, εκτός βέβαια από το χώμα, υπάρχουν στιγμές που να λες "αν είχα την Transalp θα τα κατάφερνε καλύτερα εδώ"; (μιλάω πάντα σε επίπεδο πόλης και ταξιδιού είτε σε εθνική είτε σε επαρχιακούς)
Α! και ποια είναι πιο εύκολη και κατάλληλη για νέους οδηγούς.
-
Α μάλιστα. ευχαριστώ που μοιράστηκες την εμπειρίες σου!
Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι ακόμα. Ως προς τον συνεπιβάτη πως σου φαίνεται; Καλύτερα με Transalp ή με την CBF; Γενικά, εκτός βέβαια από το χώμα, υπάρχουν στιγμές που να λες "αν είχα την Transalp θα τα κατάφερνε καλύτερα εδώ"; (μιλάω πάντα σε επίπεδο πόλης και ταξιδιού είτε σε εθνική είτε σε επαρχιακούς)
Α! και ποια είναι πιο εύκολη και κατάλληλη για νέους οδηγούς.
Το μεγάλο μείον αυτής της μηχανής είναι η σέλα. Είναι μεγάλη και άνετη, αλλά σκληρή. Καμμιά σχέση με της Transalp που εδώ υπερέχει. Όπως και τα πεζοδρόμια λόγω ύψους από το έδαφος. Όμως μέχρι εδώ.
Το CBF είναι σε άλλη κλάση. Ποτέ μέχρι τώρα δε νοστάλγησα την Transalp. Απεναντίας βρίζω τον εαυτό μου που δεν είχα πάρει πιο νωρίς το CBF. Ταξίδεψα και με τις δυο Αθήνα - Καλαμάτα.
Η Transalp για να κινηθεί με 150 - 160 Km/h που είναι και η τελική της έπρεπε να είναι "σανίδα" και το καύσιμο που ρουφούσε ήταν πάρα πολύ. Η ευστάθεια της ήταν άστα να πάνε. Όλες οι προηγούμενες transalp είχαν θέμα με το τιμόνι.
Το Cbf πάει 130 Km/h (γιατί το έστρωνα) με 5.500 - 6000 rpm (κόκκινο στις 11.500 rpm). Καταναλωση πολύ λιγότερη και απολαυστική στην οδήγηση. Σταθερή, με αποθέματα ισχύος ανα πάσα στιγμή και ασφαλέστατη αφού το ABS-CBS της είναι από ότι λένε από τα κορυφαία.
Δεν το έχω μετανοιώσει ούτε στιγμη.
Μέσα στην πόλη είναι πιο ευέλικτη (αν και "κόβει" το τιμόνι της λιγότερο) αφού είναι πιο στενή. Και κυρίως εμένα που δεν είμαι και πρώτο μπόϊ (1.70) μου εμπνέει μεγαλύτερη ασφάλεια αφού πατάω κάτω και με τα δυο πόδια.
Επίσης να πω πως αν και βαρύτερη από την Transalp, τη νοιώθω ελαφρύτερη.
Όσο για την οδήγηση, και εγώ δεν είμαι κανένας "μηχανόβιος" (με την καλή έννοια). Είναι ευκολότατη και μπορείς μαζί της να κινηθείς και σε cool ρυθμούς.
Δεν το έχω μετανοιώσει σε καμμιά περίπτωση.
-
Stevelo σε ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες. Πάντως πιστεύω ότι η τεράστια διαφορά που είδες οφείλεται στο ότι η Transalp σου ήταν αρκετά παλιά ενώ το CBF σου ήταν ολοκαίνουριο. Λογικό είναι με τα χρόνια να "χαλάει" λίγο η μοτοσυκλέτα αλλά επίσης οσο πιο καινούριο το μοντέλο τόσο πιο βελτιωμένο είναι (συνήθως και σε γενικές γραμμές).
Λαμβάνω υπόψιν μου πάντως όλα όσα λες.
-
Stevelo σε ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες. Πάντως πιστεύω ότι η τεράστια διαφορά που είδες οφείλεται στο ότι η Transalp σου ήταν αρκετά παλιά ενώ το CBF σου ήταν ολοκαίνουριο. Λογικό είναι με τα χρόνια να "χαλάει" λίγο η μοτοσυκλέτα αλλά επίσης οσο πιο καινούριο το μοντέλο τόσο πιο βελτιωμένο είναι (συνήθως και σε γενικές γραμμές).
Λαμβάνω υπόψιν μου πάντως όλα όσα λες.
Δεν είναι έτσι. Η transalp ήταν σε άριστη κατάσταση, καλοδουλεμένη και καλοσυντηρημένη. Η τεράστια διαφορά είναι στη φιλοσοφία των μηχανών. Όλες οι 650cc είχαν και έχουν πρόβλημα με αστάθεια στο τιμόνι. Για τις νέες των 700 cc δεν γνωρίζω, ξέρω όμως πως οι νέες transalp είναι "ψοφιες" (60 Hp αν δεν κάνω λάθος).
Θα μου πείς διαφορετικής φιλοσοφίας και λογικής. Σύμφωνοι, αλλά εγώ ψηφίζω δαγκωτό CBF.
Η transalp ήταν τέρας αξιοπιστίας. Αλλά πολύ ψόφια και σε σχέση με το CBF νύχτα με τη μέρα σε οδική συμπεριφορά. Α!!! και τα φρένα. Οι καινούριες βγαίνουν με ABS που λογικά θα είναι οκ. Όμως οι προηγούμενες δεν είχαν και τα καλύτερα φρένα.
Όμως ό,τι και να λέω εγώ ή ο κάθε ένας, η ουσία είναι μια. Πάρε το μηχανάκι που σου γουστάρει και απόλαυσέ το. Μια συμβουλή που πίστεψέ με ισχύει. Εγώ αυτό έκανα και δεν μετάνοιωσα (προς το παρόν τουλάχιστον).
-
Δεν είναι έτσι. Η transalp ήταν σε άριστη κατάσταση, καλοδουλεμένη και καλοσυντηρημένη. Η τεράστια διαφορά είναι στη φιλοσοφία των μηχανών. Όλες οι 650cc είχαν και έχουν πρόβλημα με αστάθεια στο τιμόνι. Για τις νέες των 700 cc δεν γνωρίζω, ξέρω όμως πως οι νέες transalp είναι "ψοφιες" (60 Hp αν δεν κάνω λάθος).
Θα μου πείς διαφορετικής φιλοσοφίας και λογικής. Σύμφωνοι, αλλά εγώ ψηφίζω δαγκωτό CBF.
Η transalp ήταν τέρας αξιοπιστίας. Αλλά πολύ ψόφια και σε σχέση με το CBF νύχτα με τη μέρα σε οδική συμπεριφορά. Α!!! και τα φρένα. Οι καινούριες βγαίνουν με ABS που λογικά θα είναι οκ. Όμως οι προηγούμενες δεν είχαν και τα καλύτερα φρένα.
Όμως ό,τι και να λέω εγώ ή ο κάθε ένας, η ουσία είναι μια. Πάρε το μηχανάκι που σου γουστάρει και απόλαυσέ το. Μια συμβουλή που πίστεψέ με ισχύει. Εγώ αυτό έκανα και δεν μετάνοιωσα (προς το παρόν τουλάχιστον).
Χεχε όπου έβλεπα σήμερα CBF καθόμουν και τις κοιτούσα σαν χαζός. Πραγματικά πολύ όμορφες μηχανές.
Να είσαι καλά stevelo και να χαίρεσαι τις μετακινήσεις σου!
-
Auto-banned
-
Το bagster τοποθετήθηκε. Ευχαριστώ για τις οδηγίες Μάκη.
-
Κι αλλη μια
Κανόνες δημοσιεύσεων
- Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
- Δεν μπορείτε να απαντήσετε
- Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
-
- Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
- Τα smilies είναι ΟΝ
- Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
- Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ