Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 85 από 85

Θέμα: Africa 98,triumph tiger 98,bmw 650gs

Αρχικά δημιουργήθηκε από lifecatcher
    xaxaxa eiste tromeroi kai oi duo sas nasaste kala...africa thelw ontws exw psithei...na anoiksei kai o logariasmos stin trapeza na to parw na iremisete !!!! Alla na kseretai oi 100bhp tis triumph tis tiger einai deleastikoi
    einai alla pisteyo oti den prokhte na breis tpt ths prokophs sta 2500....kai afrika na xereis 3000 na dwseis kai otan eisai etoimos na sou pw th na prosexeis...na exei ola ta extra!!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Όχι που δεν θα τον ''έψηνες''

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Όχι που δεν θα τον ''έψηνες''

den εχεις φαει παϊδάκια απο μενα γιαυτο το λες.....αμα φας θα καταλάβεις!

afrikanos paliouras Το avatar του/της miscelano
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

δοκιμασε να ανοιξεις με κανα lc4 να πιεις τσαι βουνου...και μετα υπολογισε οτι το gs ειναι ακομη πιο σβελτο μιας και δε σουζαρει και ειναι λιγο πιο δυνατο...

κοιμηθητε τον υπνο του δικαιου στην κοσμαρα σας...μην οδηγησετε τιποτα αλλο ομως, γιατι ειναι κριμα να πατε να τα πεταξετε στη θαλασσα η σε κανα γκρεμο και λερωρεσε το φυσικο τοπιο...

φιλε ειμαι 28 χρονων κι εχω αλλαξει 10+ μηχανακια...πριν το αφρικα ειχα ενα cbr600f και ακομα ποιο πριν ειχα ktm 520...
    λες να μην ξερω τι καβαλαω???μαλλων εσυ κοιμασαι τον υπνο του δικαιου και νομιζεις οτι αν εχεις lc4 αυτοματα εχεις και 10cm μεγαλητερο τσουτσουνι...
    το αφρικα ειναι το ποιο τιμιο μηχανακη που ειχα ποτε...πηγαινα και παω παντου και δεν μου λεει ουτε μα ουτε μου...αν και τωρα τελευταια σκευτομαι να το αλλαξω οχι γιατι εχει κατι, απλα το βαρεθηκα υστερα απο 5 χρονια, θελω να ανανεωθω...
    τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

ΤΣΟΥ ΤΣΟΥ ΝΟ ΠΟΛΕΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
    φιλε ειμαι 28 χρονων κι εχω αλλαξει 10+ μηχανακια...πριν το αφρικα ειχα ενα cbr600f και ακομα ποιο πριν ειχα ktm 520...
    λες να μην ξερω τι καβαλαω???μαλλων εσυ κοιμασαι τον υπνο του δικαιου και νομιζεις οτι αν εχεις lc4 αυτοματα εχεις και 10cm μεγαλητερο τσουτσουνι...
    το αφρικα ειναι το ποιο τιμιο μηχανακη που ειχα ποτε...πηγαινα και παω παντου και δεν μου λεει ουτε μα ουτε μου...αν και τωρα τελευταια σκευτομαι να το αλλαξω οχι γιατι εχει κατι, απλα το βαρεθηκα υστερα απο 5 χρονια, θελω να ανανεωθω...

μα δεν εχω lc4

kai opvw eipa πιο πριν...

αμα θες τιμιο μηχανακι, παρε στρογγυλοφαναρο c50...

δεν προκειτε να χαλασει ΠΟΤΕ, θα παιζουν και τα εγγονια σου με αυτο, ειναι κλασσικο κιολας μιας και το ψηφισαν ως τη νο1 μοτοσυκλετα ever, τα παντα ολα λεμε...

και δε προκειτε να σε αφησει στη μεση του πουθενα ουτε απο ανορθωτη, ουτε απο τρομπες ουτε τιποτα

afrikanos paliouras Το avatar του/της miscelano
    m auth th logikh opou kai na 8es na pas, pas kai me ta podia...giati to strogylofanaro mporei na meinei apo lastixo...de stekei re pano...
    τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

m auth th logikh opou kai na 8es na pas, pas kai me ta podia...giati to strogylofanaro mporei na meinei apo lastixo...de stekei re pano...

εμ βλεπεις που ερχεσαι εσυ στα λογια μου?

o tsiprianos prepei na thn ekane.........ton xazepsame!

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Πληροφορίες για TRIUMPH TIGER 900 '98
    από dolphincry78 στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2005, 00:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε