Εγώ δεν φοβάμαι κανέναν! Μόνο τον εαυτό μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
![]()
![]()
φυλάξου!!!!
![]()
Αυτό που λέω είναι το πόσο δεν γνωρίζουμε ιστορία και πόσο εύκολα ξεχνάμε....
Και δεν εχω σχέση με αυτούς που ζητάνε την Πόλη πίσω κλπ....
Εγώ δεν φοβάμαι κανέναν! Μόνο τον εαυτό μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
![]()
![]()
φυλάξου!!!!
![]()
Αυτό που λέω είναι το πόσο δεν γνωρίζουμε ιστορία και πόσο εύκολα ξεχνάμε....
Και δεν εχω σχέση με αυτούς που ζητάνε την Πόλη πίσω κλπ....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
αν ξεχνάμε λέει... μην πας μακριά...
πριν 5 χρόνια κάποιους τους φώναζε ο λαός κλέφτες και λωποδύτες...
και χθες τους ξαναέβγαλε στην εξουσία
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Α και που σαι Σήφη, στον πόλεμο γίνονται εγκλήματα, αλλά δεν ανοίγεις με ξιφολόγχη την μήτρα της εγγύου για να δεις τι κάνει το βρέφος, κάνεις υπερηχογράφημα... κι εδώ και κάτι αιώνες τους νεκρούς τους θάβουμε.
Δεν τους πετάμε σε πηγάδια όπως έκαναν σε αιχμαλώτους, οι συγγενείς μας το 74 στην Κύπρο!
Ορσιμένους πραγματικά δεν ξέρω αν πρέπει να σας λυπάμαι ή να σας φοβάμαι.
Γι αυτά είσαι σίγουρος? η θέλεις να τα πιστεύεις? και πώς αποδεικνύονται.
Θέλεις να πείς οτι στην υποχώρηση απο τα περίχωρα της Αγκηρας πρός την παραλία δεν κάψαμε οτι υπήρχε ανάμεσα?
Μην λέμε αηδίες που βλέπουμε στην τηλεόραση.
1. Σε υποχώρηση είναι πάγια ταχτική να "καις" τα πάντα.Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Γι αυτά είσαι σίγουρος? η θέλεις να τα πιστεύεις? και πώς αποδεικνύονται.
Θέλεις να πείς οτι στην υποχώρηση απο τα περίχωρα της Αγκηρας πρός την παραλία δεν κάψαμε οτι υπήρχε ανάμεσα?
Μην λέμε αηδίες που βλέπουμε στην τηλεόραση.
2. Αμφισβητείς την ύπαρξη των οστών που βρέθηκαν στο πηγάδι το καλοκαίρι τιυ 2009 και ταυτοποιήθηκαν μεσω εξέτασης DNA σε αιχμαλώτους πολέμου του 1974;
3. Πότε οι Έλληνες διέπραξαν γενοκτονία τα τελευταία 1000 χρόνια; Σε αντίθεση με τους "συγγενείς μας" που σχεδόν κατάφεραν να αφανίσουν Ποντίους κι Αρμένιους; (με την βοήθεια και προτροπή των φίλων τους Γερμανών)
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Τι να κάνει ο άνθρωπος να τους πυροβολήσει?
Με τα μαχαίρια πολεμάγανε τότε οι άνθρωποι.![]()
Είχαν και …καρυοφύλλια ..![]()
![]()
Βεβαία , ηταν χμμ…. Αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και ταχύτητος …:wacko:
Εξ ου και η φράση …. «ΒΑΣΤΑ Τούρκε , να γιωμίσω….»![]()
το οτι μπορει να ειναι κατα περιπτωση πολυ φιλικοι αληθεια
το οτι κομματι τους μπορει να ειναι πιο "ευρωπαιοι"απο εμας επισης
το οτι υπαρχουν πολλες συγχρονες φωνες το ιδιο(τη λεξη προοδευτικος δεν τη χρησιμοποιω γιατι την εχουμε κανει κλισε τσιχλοφουσκα)
επισης μια ειρηνικη συμβιωση αν δεν ελυνε τουλαχιστον θα βοηθουσε στην επιλυση πολλων οικονομικων και αλλων προβληματων και των 2 χωρων
αλλα
μιλαμε για μια χωρα-εθνος που δημιουργηθηκε στη συγχρονη εποχη με ΠΟΛΛΕΣ ιδιαιτεροτητες.
στρατοκρατουμενη(απογονοι των γενιτσαρων -μελτεπλι-κεμαλικων αξιωματικων)με εδραιωμενη τη..λαικη πεποιθηση -υποστηριξη στη σημασια που εχει ο στρατος για το κρατος περισσοτερο και απο την ΠΟΛΙΤΙΚΗ (ενω τους εχουν ...ξεκολιασει στα πραξικοπηματα)ζει στη δικια της ...σχιζοφρενεια να θελει την Ευρωπη αλλα για..διαφορετικους λογους .η κεμαλικη/στρατιωτικη καστα παντα το χε απωθημενο αλλα χωρις να χασει τα προνομια της που προφανως δεν συναδουν με την ευρωπαικη κουλτουρα και οι ισλαμιστες για να χασει ακριβως τα προνομια αυτα η προηγουμενη κασταλλα επιβαλλοντας ομως ισλαμικα χαρακτηριστικα που ομως δεν δεχεται η ευρωπη!κοινως...τομπολα!
με λιγα λογια μιλαμε για ιδιομορφο κρατος λαο με χαρακτηριστικα που απεχουν απο τη δικη μας λογικη.απεναντι σ αυτη τη χωρα και σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΝ(εχοντας καλως η κακως τη λαικη υποστηριξη)θελει ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ και επαγρυπνηση γιατι στην προσπαθεια να λυσουν τα δικα τους προβληματα ευκολα μπορει να βρεθουμε στη...μεση!(σας θυμιζει κατι ο...ζωτικος χωρος?)
ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ...
πρωταθλητης Ευρωπης
Και στη Σμύρνη το ίδιο.Μάλλον οι τωρινοί της κάτοικοι δεν είχαν βιάσει,κάψει,εξευτελίσει και σκοτώσει οικεία σου πρόσωπα,οπότε καλά λες...στα παπάρια σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Α! & προσωπικά στα π@π@ρι@ μου η Πόλη και η κάθε Πόλη. Κάποτε ζούσαν Έλληνες, σήμερα ζούνε Τούρκοι, σε 1000 χρόνια μπορεί να ζουν Μεξικανοί και Εξωγήινοι.
(Ποσώς κόπτομαι για το αν θα πάρουμε,αφήσουμε ή ζωγραφίσουμε την πόλη)
Και μια ερώτηση...Τι είναι παιδεία;
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
de mas ftanan oi exthroi entos tis xoras..psaxnoyme k gia alloys apexo...
:a31:
με την ιδια λογικη ομως θα επρεπε να θεωρεις εχθρους σου Ιταλους και Γερμανους....
Σε μένα αναφέρεσαι;Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
με την ιδια λογικη ομως θα επρεπε να θεωρεις εχθρους σου Ιταλους και Γερμανους....
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
γενικα αναφερομαιΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Σε μένα αναφέρεσαι;
Γενικά αναφέρεσαι αλλά είπες "εχθρούς ΣΟΥ".Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
γενικα αναφερομαι
Τέλος πάντων,δεν θεωρώ ότι ο Τούρκος ή ο Μοζαμβικιανός είναι εχθροί μου,αλλά δεν μπορώ και αισθάνομαι να πω στα @@ μου το τι έγινε πριν από 100-30 ή 5 χρόνια.
moto perpetuo
hasta luego.
Αυτά έγιναν και στην Μικρασία το 1919 από τα Ελληνικά στρεατεύματα. Ψάξε λίγο παραπέρα από αυτά που μας πασάρει η επίσημη ιστορία.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Α και που σαι Σήφη, στον πόλεμο γίνονται εγκλήματα, αλλά δεν ανοίγεις με ξιφολόγχη την μήτρα της εγγύου για να δεις τι κάνει το βρέφος, κάνεις υπερηχογράφημα... κι εδώ και κάτι αιώνες τους νεκρούς τους θάβουμε.
Καλλιά στα όρη άρχοντας
παρά στον κάμπο δούλος,
θωρώ τον κόσμο από ψηλά
κι είναι δικός μου ούλος.
επιφυλάσσομαι να σου αναφέρω το κομμάτι από τα απομνημονεύματα του Κολοκοτρώνη.Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
τι? είχε πήγασο?![]()
πολύ μελό βρε αδερφάκι μου.....
Καλλιά στα όρη άρχοντας
παρά στον κάμπο δούλος,
θωρώ τον κόσμο από ψηλά
κι είναι δικός μου ούλος.