Δεν φορτώνω ποτέ ειδικά μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή.Βασικά βγαίνουν και τέτοια?Αρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
τωρα γιατι φορτωσε αυτος??
εγω μια χαρα τρεντι τα βρισκω..![]()
![]()
All waves,become my shield! All lightning,become my blade! Sougyo no Kotowari!
Αρχικά δημιουργήθηκε από apatewnas
Βασικά βγαίνουν και τέτοια?![]()
[/B]
καλοκαιρινος εξοπλισμος αδελφε..
για παραλια..
Το σανδάλι το καταλαβαίνω , καλοκεράκι, οι καλτούλες λιγο προς χειμώνα μεριά μου κάνουν![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από apatewnas
Το σανδάλι το καταλαβαίνω , καλοκεράκι, οι καλτούλες λιγο προς χειμώνα μεριά μου κάνουν![]()
για να μην σκονιζεται το πεντικιουρ..
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
γιατι βγαζει η Dainese σειρα αφρολουτρο- After shave!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
καλά τα γυαλιά.. τα σώβρακα που τα είδες?Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
άσε άσε, που να δεις το ντεβιλς τι φοράει, κάτι άσπρα γυαλιά, κάτι άσπρα σώβρακα, ασε ασε ...![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
τωρα εσυ γιατι γινεσαι αδιακριτος...????Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
καλά τα γυαλιά.. τα σώβρακα που τα είδες?![]()
![]()
μην ζηλευεις ρε μ@λακα...Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
άσε άσε, που να δεις το ντεβιλς τι φοράει, κάτι άσπρα γυαλιά, κάτι άσπρα σώβρακα, ασε ασε ...
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
α,να προσθεσω:
διαιρουμενη δερματινη dainese
γαντια dainese
μποτες sidi vertigo corsa
κρανος arai rx-7 corsair
και ολα αυτα γιατι απλα ειναι τα καλυτερα!! τα μονο που μπορουν να τα ανταγωνιστουν σε εφαρμογη και ποιοτητα ειναι τα alpinestars (και ειδικα στα γαντια!!), που και απ'αυτα εχουμε...
![]()
![]()
![]()
τι? μόνο εσύ δεν τα έχεις δεί σε αυτό το φόρουμ ?Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
καλά τα γυαλιά.. τα σώβρακα που τα είδες?![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
μπουαχαχαχαχαΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
μην ζηλευεις ρε μ@λακα...
![]()
![]()
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
BEST
THREAD
EVER!!!
υγ. ειμαι απ'αυτους που δε πηραν Dainese μπουφαν επειδη δεν ηθελα να δοσω διπλασια λεφτα απο κατι που ειναι 2 φορες πιο καλο...
υγ2: τι παιζει με ενα διατρητο (οταν λεω διατρητο εννοω οι τρυπες στο πλεγμα ειναι τουλαχιστον μισο τετραγωνικο εκατοστο) γιλεκο (χωρις μανικια) που εβλεπα σχεδον σε καθε γωνια αυτο το καλοκαιρι (Δαινεσε κι'αυτο)....
Silence in the studio!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ledz
υγ2: τι παιζει με ενα διατρητο (οταν λεω διατρητο εννοω οι τρυπες στο πλεγμα ειναι τουλαχιστον μισο τετραγωνικο εκατοστο) γιλεκο (χωρις μανικια) που εβλεπα σχεδον σε καθε γωνια αυτο το καλοκαιρι (Δαινεσε κι'αυτο).... [/B]
Ηταν της μόδας φέτος , απο πέρυσι λέγαν ότι θα φορεθεί πολύ.
:rotflmao:
εσυ ΠΟΥ το εχεις δει ρε??Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
τι? μόνο εσύ δεν τα έχεις δεί σε αυτό το φόρουμ ?
![]()
νομιζω οτι αλλος κραταει τα σκηπτρα του σωβρακου σ'αυτο το φορουμ![]()
![]()
![]()
Σοβαρα ομωςΑρχικά δημιουργήθηκε από apatewnas
Ηταν της μόδας φέτος , απο πέρυσι λέγαν ότι θα φορεθεί πολύ.
:rotflmao:
ως κατοχος mesh μπουφαν ξερω οτι στα σημεια που ειναι διατρητο απο τριβη δε θα κρατησει τιποτα, στα αλλα σημεια ειναι κανονικη κορντουρα και απ'οτι φανταζομαι εκει μελετηθηκε οτι θα φαει την τριβη (φτου φτου μακρυα)
Αυτο που λεω εγω ειναι ΟΛΟ διατρητο (καπως ετσι ) και ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΑΝΙΚΙΑ!!!
Οσες φορες ειχα επαφη με την ασφαλτο στον αγκονα ή στον ομο χτυπησα ΚΑΘΕ φορα (μονο που ειχα μπουφαν με μανικια)
Οποτε ποιος ο λογος υπαρξης του εν λογω προιοντος;;;;;;;;;;;;;![]()
Silence in the studio!
ειναι για τους κουλους ρε φιλε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ledz
Σοβαρα ομως
ως κατοχος mesh μπουφαν ξερω οτι στα σημεια που ειναι διατρητο απο τριβη δε θα κρατησει τιποτα, στα αλλα σημεια ειναι κανονικη κορντουρα και απ'οτι φανταζομαι εκει μελετηθηκε οτι θα φαει την τριβη (φτου φτου μακρυα)
Αυτο που λεω εγω ειναι ΟΛΟ διατρητο (καπως ετσι ) και ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΑΝΙΚΙΑ!!!
Οσες φορες ειχα επαφη με την ασφαλτο στον αγκονα ή στον ομο χτυπησα ΚΑΘΕ φορα (μονο που ειχα μπουφαν με μανικια)
Οποτε ποιος ο λογος υπαρξης του εν λογω προιοντος;;;;;;;;;;;;;![]()
γιαυτους που δεν εχουν χερια!!!!
οποτε τι να τα κανουν τα μανικια, τζαμπα ιφασμα...
![]()