Καμια εξέλιξη έχουμε?Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Το μηχανάκι πριν το πιάσει ο μαστούρας φίλε μου πέταγε, 150 στην εθνική και στο χώμα για τα δικά μου χέρια μια χαρά.
Είπες στο μάστορα το πρόβλημα?
Καμια εξέλιξη έχουμε?Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Το μηχανάκι πριν το πιάσει ο μαστούρας φίλε μου πέταγε, 150 στην εθνική και στο χώμα για τα δικά μου χέρια μια χαρά.
Σημερα ειναι κλειστος. Το μηχανακι δεν το εχω κουνησει. Αυριο θα του τηλ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tomahawk
Καμια εξέλιξη έχουμε?
Μίιλησα με το μάστορα και του είπα το σύμπτωμα ότι δεν κρατάει ρελαντί όταν ζεσταθεί. Μου είπε να το πάω από κει να το ρυθμίσουμε ζεστό. Τον ρώτησα τι θα κανει γιατι δεν έχω χρόνο να το πάω (αλήθεια είναι μη βαρατε) και μου είπε να ξεσφίξω 1/4 ή 1/2 τη βίδα του αέρα όταν είναι ζεστό ώστε να δω που θα δουλεψει σωστά. Παραθέτω φωτο απο το καρμπ γιατί δεν είναι μαμίσιο. Θα το δοκιμάσω το ΣΚ και βλέπουμε.
![]()
έκανα μια μικρή βόλτα να ζεσταθεί και ρύθμισα αυτή τη βίδα που φαίνεται στη φωτογραφία, άλλη δεν υπάρχει (εκτός από την τάπα της λεκάνης). Τώρα πάει καλύτερα το μηχανάκι. Αυ΄ριο θα κάνω μια μεγαλύτερη βόλτα να το σιγουρέψω![]()
![]()
Ακριβως το ιδιο ειχα με ενα RGV 250.
Τουλαχιστον σε εμενα ειχε τα ιδια συμπτωματα αλλα ειχα 2 κυλινδρους...
Στο ξαφνικο συμπιεση 0 η μανιβελα μοιαζει να πιανει αερα...οταν ειναι ζεστο το μηχανακι.
Οταν κρυωσει ψιλοπιανει η μανιβελα...δεν κραταει ρελαντι...θελει υψηλες στροφες ακομα και για να βαλεις ταχυτητα και να μην σβησει + οτι πρεπει να βγαζει καπνα (ασπρη) αν εχει τα παραπανω εχεις χτυπησει μπιελα και κυλινδρο (κολλαει ο κυλινδρος) κατα 99.9%.
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Γιάννη πόσες στροφές επιπλέον χρειάστηκαν για να κρατάει ρελαντί?Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
έκανα μια μικρή βόλτα να ζεσταθεί και ρύθμισα αυτή τη βίδα που φαίνεται στη φωτογραφία, άλλη δεν υπάρχει (εκτός από την τάπα της λεκάνης). Τώρα πάει καλύτερα το μηχανάκι. Αυ΄ριο θα κάνω μια μεγαλύτερη βόλτα να το σιγουρέψω![]()
![]()
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
μισή στροφήΑρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Γιάννη πόσες στροφές επιπλέον χρειάστηκαν για να κρατάει ρελαντί?
φίλε μου προφανώς δε διαβασες ολη την ιστορια και εχεις χασει επισοδεια, απο τοτε που δεν ειχα συμπιεση εχω ηδη αλλαξει πιστονι. Αν παω αυριο βολτα και ξανακολλησει θα εισαι μεγάλος γκαντέμης και θα πηγαίνω για ρουλεμαν στροφαλου / μπιελα / κλπ κλπ:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Ακριβως το ιδιο ειχα με ενα RGV 250.
Τουλαχιστον σε εμενα ειχε τα ιδια συμπτωματα αλλα ειχα 2 κυλινδρους...
Στο ξαφνικο συμπιεση 0 η μανιβελα μοιαζει να πιανει αερα...οταν ειναι ζεστο το μηχανακι.
Οταν κρυωσει ψιλοπιανει η μανιβελα...δεν κραταει ρελαντι...θελει υψηλες στροφες ακομα και για να βαλεις ταχυτητα και να μην σβησει + οτι πρεπει να βγαζει καπνα (ασπρη) αν εχει τα παραπανω εχεις χτυπησει μπιελα και κυλινδρο (κολλαει ο κυλινδρος) κατα 99.9%.:rotflmao:
![]()
Εχουμε εξελίξεις. Η βόλτα που έκανα χτες για να το ζεστάνω ώστε να ρυθμίσω το ρελαντί ήταν δέκα λεπτών. Σήμερα έκανα μια βόλτα μισή ώρα και το μηχανάκι έκανε πάλι τα ίδια. Πολύ χάλια στις χαμηλές στροφές, ήθελε να σβύσει και δεν έδινε γκάζι, ήταν ψόφιο. Σα να βάραγαν οι πιστονιές κούφια. Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω, φοβάμαι ότι θα ξαναχαλάσει όμως. Το άφησα και πάγωσε για δέκα λεπτά και μετά πάλι δούλευε ρολόι, και ρελαντί κράταγε, και συμπίεση είχε, και όλα. ΔΕΝ είναι ιδέα μου... όταν κάνω μεγάλη βόλτα είναι έτοιμο να ψοφολογήσει. Από βενζίνη ήμουν φουλ... Αυριο θα πάω πάλι βόλτα, κοντά γύρω από το σπίτι ώστε να μπορώ να το γυρίσω σπρώχνοντας. Θα πάρω και ένα κατσαβίδι να ξεσφίξω κι άλλο τη βίδα του αέρα -που δε νομιζω να ειναι αυτο... Καλή μου τύχη.
Εξελίξεις
Πείραξα κι άλλο τη βίδα του αέρα την ώρα που ήταν ζεστό και άρχισε να μην κρατάει ρελαντί. Σταμάτησε να σβύνει και συνέχισα τη βόλτα μου, με το φόβο ότι δε θα παίρνει μπροστά όταν παγώνει. Τελικά παίρνει μια χαρά. Η αίσθηση που έχω -ακόμα- ότι κάπως δουλεύει κούφια ίσως έχει να κάνει με το διαφορετικό πιστόνι. Δε μπορώ να το περιγράψω. Πάντως είμαι αισίως στα 160 χλμ και χτύπα ξύλο δουλεύει ρολόι.![]()
Υ.Γ. Σήμερα ανακάλυψα ότι ΠΡΕΠΕΙ να φοράς πάντα τη μάσκα ακόμα και αν δεν υπάρχουν κλαδιά, έντομα, και αναβάτες μπροστά σου... Το πώς αφήστε το, πάντως είμαι καλα!![]()
![]()
Καλές γιορτές αδέρφια!
Ειπε ο Γιάνκος Δράκος και ανέβηκε ευτύχισμένος στο μηχανάκι του... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Εξελίξεις
Πείραξα κι άλλο τη βίδα του αέρα την ώρα που ήταν ζεστό και άρχισε να μην κρατάει ρελαντί. Σταμάτησε να σβύνει και συνέχισα τη βόλτα μου, με το φόβο ότι δε θα παίρνει μπροστά όταν παγώνει. Τελικά παίρνει μια χαρά. Η αίσθηση που έχω -ακόμα- ότι κάπως δουλεύει κούφια ίσως έχει να κάνει με το διαφορετικό πιστόνι. Δε μπορώ να το περιγράψω. Πάντως είμαι αισίως στα 160 χλμ και χτύπα ξύλο δουλεύει ρολόι.![]()
Υ.Γ. Σήμερα ανακάλυψα ότι ΠΡΕΠΕΙ να φοράς πάντα τη μάσκα ακόμα και αν δεν υπάρχουν κλαδιά, έντομα, και αναβάτες μπροστά σου... Το πώς αφήστε το, πάντως είμαι καλα!![]()
![]()
Καλές γιορτές αδέρφια!![]()
χθές παράδοσα τις πινακίδες του δικού μου DT200 μετα απο δυο χρονια ακηνησία.
καλά χριστούγεννα σε όλόυς!!!
![]()
Μυαλό δεν θα βάλει, αυτό το κεφάλι, και κλέει υποφέρει πονά...
Μα όσα κι αν πάθει τα ίδια τα λάθη θα κάνει ξανά και ξανά και ξανά και ξανά
Και τι σκοπεύεις να το κάνεις το μηχανάκι?Αρχικά δημιουργήθηκε από raptorok
Ειπε ο Γιάνκος Δράκος και ανέβηκε ευτύχισμένος στο μηχανάκι του... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
χθές παράδοσα τις πινακίδες του δικού μου DT200 μετα απο δυο χρονια ακηνησία.
καλά χριστούγεννα σε όλόυς!!!![]()
Ο Γιάγκος πού κολλάει?
η περιπετια σου μου θυμισε σιριαλΑρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Και τι σκοπεύεις να το κάνεις το μηχανάκι?
Ο Γιάγκος πού κολλάει?![]()
το DT ειχε σπασει για δευτερη φορα σαζμαν λογο οτι εκανα σερι 200χλμ χορις να πολυαλαζω ταχυτιτες, πηγενα με 6η και σπανια κατεβαζα και εκει που πηγενα χανοταν ολε οι ταχυτιτες και εμενε η 6η η η 5η και η 6η. την πρωτη φορα το εφτιαξα αλλα την δευτερη φορα εκει που ειχα τον εξολκεα στο βολαν και προσπαθουσα τσικι τσικι και σιγα σιγα να τον βιδοσω αυτος πατιναριζε και πηρα ενα μικρο σφιρακι (1kg)και χτυπουσα τσακ τσακ και σιγα σιγα επαθα μια κρισηηηηηη... και εκανα τον δολοφονο με τη βαριοπουλα, αφου επεσε ο κινητηρας απο τον παγκο που τον πασπατευα στο πατομα και σινεχισα και τον χτυπουσα...
τελικα με τα χτυπηματα βγηκε το βολαν, ναι ναι... βγηκε.
και απο τοτε πουλαω ενα ενα τα ανταλακτικα του...
αααααααχ ετσι που λες.
Μυαλό δεν θα βάλει, αυτό το κεφάλι, και κλέει υποφέρει πονά...
Μα όσα κι αν πάθει τα ίδια τα λάθη θα κάνει ξανά και ξανά και ξανά και ξανά
To σφυρί το πουλάς ή την έχεις δει serial killer?Αρχικά δημιουργήθηκε από raptorok
η περιπετια σου μου θυμισε σιριαλ![]()
το DT ειχε σπασει για δευτερη φορα σαζμαν λογο οτι εκανα σερι 200χλμ χορις να πολυαλαζω ταχυτιτες, πηγενα με 6η και σπανια κατεβαζα και εκει που πηγενα χανοταν ολε οι ταχυτιτες και εμενε η 6η η η 5η και η 6η. την πρωτη φορα το εφτιαξα αλλα την δευτερη φορα εκει που ειχα τον εξολκεα στο βολαν και προσπαθουσα τσικι τσικι και σιγα σιγα να τον βιδοσω αυτος πατιναριζε και πηρα ενα μικρο σφιρακι (1kg)και χτυπουσα τσακ τσακ και σιγα σιγα επαθα μια κρισηηηηηη... και εκανα τον δολοφονο με τη βαριοπουλα, αφου επεσε ο κινητηρας απο τον παγκο που τον πασπατευα στο πατομα και σινεχισα και τον χτυπουσα...
τελικα με τα χτυπηματα βγηκε το βολαν, ναι ναι... βγηκε.
και απο τοτε πουλαω ενα ενα τα ανταλακτικα του...
αααααααχ ετσι που λες.
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...