Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
![]()
Ξενέρωσα και στεναχωρήθηκα πολύ με τη φωτό. Σωρό τα μηχανάκια σαν παλιοσίδερα, λίγος σεβασμός. Κρίμα ....
σκατα!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
... και να φανταστεις οτι ετοιμαζε υπερόπλο...Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Ξενέρωσα και στεναχωρήθηκα πολύ με τη φωτό. Σωρό τα μηχανάκια σαν παλιοσίδερα, λίγος σεβασμός. Κρίμα ....
"Pictured above is the Buell that never was, captured testing near Milwaukee by Road Racer X's John Hanson earlier this year, it was rumored to be a lighter, more powerful 1199cc version of the 1125R platform. It looks like a serious competitor for bikes like the Ducati 1198 and Aprilia RSV4 R. "
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
τι εγινε ρε παιδια?
Η φωτο με το φορτηγο ειναι προσφατη?Ειναι δυνατον να τις πετανε ετσι?
Δηλαδη βγηκε η τελευταια απο τη γραμμη παραγωγης για να παει για τα μπαζα?
Πηρα ενα τηλ στην χαρλευ Θεσσαλονικης και ρωτησα τι γινεται με υποστηριξη και τιμες
Το Ulysees παραμενει απο τα αγαπημενα μου οπως και ολα τα μοντελα της εταιριας
Η απαντηση που πηρα ηταν οτι οχι μονο δεν θα πεσουν οι τιμες αλλα γινονται και συλλεκτικα...και να τρεξω αν ενδιαφερομαι να προλαβω..
Εξυπνος ο Ελληναρας...ας φαμε οσο μπορουμε..και σιγα μη ριξουν τιμες...
Καποια στιγμη θα αναγκαστουν ετσι κι αλλιως...βλεπε φωτο με φορτηγο...![]()
Να αναγκαστούν δεν υπάρχει περίπτωση.
Θα τις έχει βιτρίνα μέχρι να φύγουν.
Kι όμως ήδη οι τιμές στο εξωτερικό έχουν πέσει κατα 25% περίπου. κι παραπάνω στο USA.Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Να αναγκαστούν δεν υπάρχει περίπτωση.
Θα τις έχει βιτρίνα μέχρι να φύγουν.
Εδω θα τις έχουν να τις κοιτάνε στην βιτρίνα μέχρι να τις βάλουν στον πάτο τους...
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Πραγματικά πολύ στενάχωρη εικόνα..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
τι εγινε ρε παιδια?
Πηρα ενα τηλ στην χαρλευ Θεσσαλονικης και ρωτησα τι γινεται με υποστηριξη και τιμες
Το Ulysees παραμενει απο τα αγαπημενα μου οπως και ολα τα μοντελα της εταιριας
Η απαντηση που πηρα ηταν οτι οχι μονο δεν θα πεσουν οι τιμες αλλα γινονται και συλλεκτικα...και να τρεξω αν ενδιαφερομαι να προλαβω..
Εξυπνος ο Ελληναρας...ας φαμε οσο μπορουμε..και σιγα μη ριξουν τιμες...
κι εγω οταν πηρα τηλ. μου ειπε οτι οι προσφορες ειναι για κατι μεταχειρισμενα....
να τον δω τον σκ@τοπU -στ@ρΑκο ποσο συλλεκτικη θα ειναι μια 1200άρα Buell του 2007 το ετος 2011.... (4ετων στοκ = συλλεκτικο!!!!!!!)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Ρε παιδια αν μου ελεγε μια τιμη ξερω γω απο 8000 εως 10000 θα ειχα ηδη ανοιξει θεμα "Την πηρα"
μηπως να τυπωσω τη φωτο με το φορτηγο και να παω να μου κανει νεα προσφορα???
![]()
![]()
Στο αμερικα η Harley δινει bonus ενα σεβαστο ποσο σε καθε dealer που θα καταφερει να σμπρωξει ενα απο τα εναπομειναντα Buell...και ισχυει φυσικα και τρελη εκπτωση!
....σημερα πετυχα στο δρομο για τη δουλεια ενα Ulysses και το ακολουθησα για λιγο...γαμω τους ηχους που βγαζει το γ@μημενο!
Είδατε μόλις έκλεισε το εργοστάσιο φάνηκαν πελάτες![]()
Λίγο διαφήμιση χρειαζόταν.
http://www.sportrider.com/news/146_0...ing/index.html
(καντε copy-paste, δεν μπορεσα να το κανω url)
Buell Motorcycles not quite absolutely dead
Erik Buell Racing Will Build Buell 1125R-based Racing Motorcycles and Supply Parts
Harley-Davidson announced that following the company’s recent decision to discontinue the Buell motorcycle product line, Erik Buell, Chairman and Chief Technical Officer of Buell Motorcycle Company, will leave the company to establish Erik Buell Racing, an independent motorcycle race shop.
Erik Buell Racing will specialize in the supply of race-use-only Buell motorcycle parts and race preparation services for engines and motorcycles, and the building and sale of Buell® 1125R-based race-use-only motorcycles under license from Harley-Davidson, as well as providing technical support to racers of Buell motorcycles.
“I’m looking forward to helping Buell racers keep their bikes flying,” said Erik Buell. “We’ve got some exciting race development projects in the works and it will mean a lot to me personally to see Buell racers competing for wins and championships in the 2010 season and beyond.” “I’m pleased that Harley-Davidson is assisting Erik in establishing this business to continue supporting the racing efforts he has had so much passion for over the years,” said Buell President and COO Jon Flickinger. “Harley-Davidson and the Buell Motorcycle Company will always be proud of their affiliation with Erik, and we wish him well in this new endeavor to support Buell racers.”
Erik Buell Racing will be based in East Troy, Wisconsin and will be staffed by Erik Buell and a veteran team of personnel. For more information, after December 1, 2009, contact:
Erik Buell Racing, LLC
2799 Buell Drive, Unit C
East Troy, WI 53120
www.erikbuellracing.com
info@erikbuellracing.com
ειδικα η τελευταια παραγραφος ειναι ολα τα λεφτα.ενταξει καλη η buell αλλα οχι και σοβαρος ανταγωνιστης της 1198 και rsv4.καλο ,μου εφτιαξε τη μερα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
... και να φανταστεις οτι ετοιμαζε υπερόπλο...
"Pictured above is the Buell that never was, captured testing near Milwaukee by Road Racer X's John Hanson earlier this year, it was rumored to be a lighter, more powerful 1199cc version of the 1125R platform. It looks like a serious competitor for bikes like the Ducati 1198 and Aprilia RSV4 R. "![]()
![]()