Και στα επόμενα με το καλό κύριοι, πολύ όμορφα!
![]()
![]()
![]()
![]()
Oντως πολυ ωραιο ταξιδι και εφικτο για εναν αμυητο.
Ποτε ειπα οτι παιρνω αδεια?![]()
The only easy day was yesterday.
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Μπράβο ρε ελικοφόρε Γιατρέ...
Το καλύτερο μέχρι στιγμής ταξιδιωτικό σου κατ' εμέ.
Και από τα βάθη της ανατολής, και από τις ερήμους και την Σαχάρα.
Δεν ξέρω πως το ένιωσες εσύ, αλλά εγώ από αυτά που διάβασα αυτό κατάλαβα.
Και ας ήταν κοντινός σχετικά προορισμός.
Ίσως η παρέα, ίσως ο υιός και το οικογενειακό περιβάλλον. Ίσως υπήρχε μεγαλύτερη άνεση και καλύτερος δίαυλος επικοινωνίας. Δεν ξέρω.
Ίσως γιατί έχω κάνει το ίδιο ρουτ και γω το 2005 με αυτοκίνητο και καλή παρέα.
Επίσης μου αρέσει πολύ να διαβάζω τα πριν ή και τα μετά του ταξιδιού.
Πως προέκυψε η ιδέα, ποιος είναι ποιος, τα τυχόν ψώνια και αγορές πριν το ταξίδι... Πολύ σημαντικό και μεγάλο μέρος του ταξιδιού.
Να τα εκατοστήσεις, να ξαναπάς πολλά ταξίδια με τον υιό σου και δώσε στο παιδί ένα μηχανάκι να καβαλάει... Έχει αργήσει πολύ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Katarchin se eycharisto poly gia tin polystili apantisi sou (sevomai ton kopo sou).
Kata devtero, to taxidiotiko GR2IR mou aresei pio poly, isos epeidi to taxidi itan poly pio megalo. Alla kai ayto edo eiche omos to symvolismo tou....
Nai kai ego sta taxidiotika roufao ta prin kai ta meta, einai kai ayta poly endiaferonta.
O mikros (eytychos den mpainei edo, chichi) akoma prepei na tryftei. Stin zoi ennoo. Na vgalei kanena fragko monos tou, den vlaptei afto.... Ego otan spoudasa eicha kai synergeio katharismou kai ochi mono den to kryvo, eimai kai perifanos Gia ayto. Ayta tou leipoun akoma. Den einai orimos. Me daneika pote to taxidi den einai to idio opos otan tha vgaleis merika evro, tha pareis tin proti sou metacheiro michani kai pas mechri to .... Sounio. Katalavaineis...
Pantos eycharisto kai na eisai kala kai esy.
Kala chiliometra se olous mas!
πάμε με τον άλλον δρόμο, μπορεί να είναι πιο μακριά, αλλά από την άλλη είναι ..... χειρότερος
Αυτές είναι αποδράσεις!!
![]()
![]()
....and you run, and you run
to catch up with the sun....