Σελίδα 6 από 27 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 403

Θέμα: πόσο αδιάβροχο τελικά πρέπει να είναι ένα dainese

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Ηι Ηι ΗΙ 67 ειμαι αλλα η μονικα κ το αυτοκινητο δε δινεται......

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αμα αποφασισεις να το πουλησεις ξερεις ποιος το θελει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fotisdragon
    my 2 cents....
    Είμαι διανομέας 5 χρόνια (ελπίζω όχι για πολύ ακόμα )
    Μετά το πρώτο χειμώνα στο επάγγελμα, μπήκα στο μαγαζί και πήρα αδιάβροχο μπουφάν Dainese goretex μαζί με παντελόνι Goretex αδιάβροχο που κουμπώνει με το μπουφάν με φερμουάρ, Dainese μπότες αδιάβροχες, Dainese αδιάβροχα γαντια Goretex. Full set δηλαδή.
    3 χειμώνες, έφαγα ΤΙΣ βροχές, και στη δουλειά (10ωρα και 12ωρα έ αλλά και με τη μηχανή.
    ΟΣΟ νερό και αν έφαγα (μα ΟΣΟ, και κάποιες φορές ήταν ΠΟΛΥ) δε πέρνουσε ΤΙ ΠΟ ΤΑ

ΤΙ ΠΟ ΤΑ

(η μόνη πίπα ήταν το βάλε βγάλε στα γάντια για να δίνεις ρέστα....)
    (μου τρύπησε η δεξιά μπότα πέρσι, επειδή έδινα μανιβελιές να πάρει το SRX, πόσο να αντέξουν, και ειλικρινά ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ που τις πέταξα. Το μπουφάν ο ΜΑΛΑΚΑΣ το πήγα στεγνοκαθαριστήριο και του χάλασε η αδιαβροχοποίηση. Πλέον, επειδή δουλεύω 4ωρα πλέον και δε με πολυνοιάζει αν θα αργήσω κιόλας (στις χοντρές μπόρες αράζω κάτω απο υπόστεγα) φοράω απλά ένα Uvex (χορηγία του Ledz ) πάνω απο το τζίν μου και πάνω απο το μπουφανάκι ένα Admiral αντιανεμικό/αδιάβροχο που το πήρα 10Ε και δε μπάζει χριστό...)

Συμπέρασμα (δικό μου) : ΑΞΙΖΑΝΕ και με το παραμικρό τα λεφτά που έδωσα. Οτι το μπουφάν το έχω 5 χρονάκια εμένα μου λέει πολλά...

υ.γ. δεν έστειλα πμ την εμπειρία μου στο νέο μας φίλο για να δω πόσο θα με κράξετε
    "Πολύ συχνά αναρωτιέμαι για τους ντελιβεράδες. Είναι φανταστικοί αναβάτες. Θα σε προσπεράσουν στο βρεγμένο, στην κίνηση, στο πλακόστρωτο, τα καταφέρνουν παντού και είναι πάντα γρήγοροι. Πίστευω πως μερικοί απο αυτούς χαραμίζουν το ταλέντο τους, στη πράξη μερικοί μπορεί να είναι πιο γρήγοροι απο μένα!"
    - V. Rossi, What if I had never tried it -

...Φταίω εγώ μετά αν παραγγέλνουν πίτσες αλλά φτάνουν καλτσόνε???

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Καλη τυχη και ενημερωσε μας...
    Ε νοείται φίλε camen.

Γιατί καλό και το χιούμορ που γίνεται καλοπροαίρετα πιστεύω, εγώ όμως, απο το επάγγελμα που κάνω ζω.

Τώρα άν κάποιοι θέλουν να πατήσουν στίς πλάτες μου (μας), πουλώντας φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες, καλά κάνουν αφενώς, όμως καλώς η κακώς σήμερα με ένα κλίκ του ποντικιού, έχουμε τα πάντα στην πόρτα μας.

Το διαδύκτιο μπορεί να σε κάνει γνωστό μέν, αλλά την ίδια στιγμή σε πατάει κάτω αν δεν είσαι εντάξει.

Και επειδή τα λεφτά δεν μου τα χάρισε κανείς, ώστε να τα σκορπάω απο εδώ και απο εκεί, ούτε ζήτησα δανεικά απο κανένα για να πάρω ένα μπουφανάκι για τον χειμώνα, για να είμαι και εγώ άνθρωπος, αντί να ψάχνω στο πουθενά κανένα υπόστεγο ή κανένα δένδρο να σταματήσω, ώστε να βάλω το αδιάβροχο όταν πιάσει η μπόρα απότομα.........

Και όταν αυτό το μπουφανάκι σου κοστίζει μισό μηνιάτικο, νομίζω ότι πρέπει να το ψάξω περετέρω.

Τήν καληνύχτα μου και πάλι ευχαριστώ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
    Πλέον, επειδή δουλεύω 4ωρα πλέον και δε με πολυνοιάζει αν θα αργήσω κιόλας (στις χοντρές μπόρες αράζω κάτω απο υπόστεγα)

Εγω για αυτο θα σε κραξω...

Καλα ρε ,δε ντρεπεσε καθολου???
    Εμας τους φοιτητες δε μας σκεφτεσε καθολου ,που μας ερχεται το φαγητο ψυγειο???

Αστειευομαι ετσι?!...
    Οταν βρεχει κ αναγκαστικα πρεπει να παραγγγειλω παντα σας σκεφτομαι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από rizlaaa
    Ε νοείται φίλε camen.

Γιατί καλό και το χιούμορ που γίνεται καλοπροαίρετα πιστεύω, εγώ όμως, απο το επάγγελμα που κάνω ζω.

Τώρα άν κάποιοι θέλουν να πατήσουν στίς πλάτες μου (μας), πουλώντας φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες, καλά κάνουν αφενώς, όμως καλώς η κακώς σήμερα με ένα κλίκ του ποντικιού, έχουμε τα πάντα στην πόρτα μας.

Το διαδύκτιο μπορεί να σε κάνει γνωστό μέν, αλλά την ίδια στιγμή σε πατάει κάτω αν δεν είσαι εντάξει.

Και επειδή τα λεφτά δεν μου τα χάρισε κανείς, ώστε να τα σκορπάω απο εδώ και απο εκεί, ούτε ζήτησα δανεικά απο κανένα για να πάρω ένα μπουφανάκι για τον χειμώνα, για να είμαι και εγώ άνθρωπος, αντί να ψάχνω στο πουθενά κανένα υπόστεγο ή κανένα δένδρο να σταματήσω, ώστε να βάλω το αδιάβροχο όταν πιάσει η μπόρα απότομα.........

Και όταν αυτό το μπουφανάκι σου κοστίζει μισό μηνιάτικο, νομίζω ότι πρέπει να το ψάξω περετέρω.

Τήν καληνύχτα μου και πάλι ευχαριστώ.
    Ετσι που εχει γινει η ζωη,χωρις χιουμορ δεν αντεχεις μια μερα...
    Σε καταλαβαινουμε ολοι γτ και απο εμας δεν νομιζω να ειναι κανενας πλουσιος...
    Ολοι το σκ@το μας παξιμαδι κανουμε...

Αλλα ξαναλεω,οτι δεν πηγαν χαμενα τα λεφτα σου σε καμια περιπτωση...
    Αν δε στο αλλαξουν με καποιο πιο αδιαβροχο τοτε ή κρατησε το ή πουλατο και παρε κατι αλλο πιο αδιαβροχο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αμα αποφασισεις να το πουλησεις ξερεις ποιος το θελει...
    Basika σκεφτηκα λιγο πονηρα κ το πηρα να το βαλω 2/3 φορες κ να το μοσχοπουλησω.
    Αλλα μου αρεσει τοσο πολυ τελικα κ πολεμος να γινει αυτο θα φορεσω , ρε το μπουφαν σου μιλαει λεμε κατι σανα φορας τον valentino Rossi .
    Εκτος αν τωραπου θα ρθει ημανα μου ,παρω 10 κιλα κ σου χτυπησω τηλεφωνακι......
    love will save the planet,hate is a good start.

Basika σκεφτηκα λιγο πονηρα κ το πηρα να το βαλω 2/3 φορες κ να το μοσχοπουλησω.
    Αλλα μου αρεσει τοσο πολυ τελικα κ πολεμος να γινει αυτο θα φορεσω , ρε το μπουφαν σου μιλαει λεμε κατι σανα φορας τον valentino Rossi .
    Εκτος αν τωραπου θα ρθει ημανα μου ,παρω 10 κιλα κ σου χτυπησω τηλεφωνακι......

Ε φαε και εσυ τιποτα να ουμε...Σε βλεπω,αδυνατουλης εισαι...

ΑΑΑΑΑΑΑΑ γιαυτο την αλλη φορα ο τυπος με το δαινεσε εφερε το σουβλακι κρυο....... α μαλιστα..... Δηλαδη δαινεσε+μηχανη+βροχη+ταπι+σουβλακι=κρυο

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Μπα δε το δινω το μονικα ειναι κ το γαμπριατικο μου , παντρευομαι !!!!!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	thread_hijack.jpg 
Προβολές:	413 
Μέγεθος:	24,7 KB 
ID:	178421

ΑΑΑΑΑΑΑΑ γιαυτο την αλλη φορα ο τυπος με το δαινεσε εφερε το σουβλακι κρυο....... α μαλιστα..... Δηλαδη δαινεσε+μηχανη+βροχη+ταπι+σουβλακι=κρυο

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κοντος ειμαι ρε , οχι αδυνατος , αφηστε με στο πονο μου ....... δε φτανω το xtz660 που μου aresei...............

Παλαιό μέλος
    Καλημέρα παιδιά. Σήμερα πήγα στο κατάστημα για να δώ για τα γάντια.
    Νεότερο δεν είχε, και μου έδωσε ένα ζευγάρι άλλα. Είναι τα ίδια, αλλά δεν είχε άλλη πρόταση.

Οσο για το μπουφάν όταν τον ρώτησα, ισχυρίστηκε ότι φταίει το τρόπος που φοράω τα γάντια.

Ο.κ λοιπόν, στην επόμενη βροχή θα φορέσω τα γάντια πάνω απο τα μανίκια (όπως μου είπε) για να δούμε και έτσι τί γίνεται. Επίσης μου είπε ότι η εγγύηση δεν καλύπτει το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Μόνο λέει αν μπάσει απο πλάτη - ώμους κ.λ.π. Οχι βέβαια ότι περίμενα να ακούσω κάτι άλλο......

Υπάρχει μια σκέψη να κρεμάσω το μπουφάν στην ντουζιέρα να να ρίχνω νερό στο μανίκι απο πάνω.
    Ειναι σωστό σαν test ή όχι;

Σάς λέω τα έχω πάρει. Είμαι ικανός μέχρι να ξηλώσω την φόδρα αν δώ τι γίνεται....

Μην καταστρέψεις το μπουφάν.

Στειλε email στην dainese κ εξηγησέ τους ακριβώς τι έγινε δώσε τους κ τα στοιχεία του καταστήματος. Θα σου απαντήσουν σύντομα (οι σοβαρές εταιρείες απαντούν σε μερικές ώρες ή την επόμενη μερα) κ θα σου πουν αν γίνεται κάτι.

Είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις. Μη φοράς το μπουφάν μέχρι να πάρεις απάντηση, ώστε αν χρειαστεί να αλλαχτεί να μην έχει φθορά.

α) εξακολουθείς να μη μας γράφεις ποιό είναι το μπουφάν (μοντέλο) (το ενδεχόμενο να μη φταίει η dainese αλλά ο πωλητής να σου έδωσε ότι να 'ναι)

β) το ίδιο και για τα γάντια

γ) σου έχουμε γράψει μερικά πόστ για τα γάντια πάνω απο τα μανίκια, δοκίμασε το και μετά προχωράμε σε αφορισμούς και εφόσον τα α) και β) απαντηθούν

Παλαιό μέλος
    Ζήτησα απο εχθές να μου πείτε βρε παιδιά πώς θα βρώ που γράφει το μοντέλο του μπουφάν....
    Εγώ που κοίταξα δεν βλέπω τίποτα. Σε ποιο σημείο το έχει....

Οσο για τα γάντια "παπανικολής" σας επισυνάπτω φωτό.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	papanikolis.jpg 
Προβολές:	336 
Μέγεθος:	52,2 KB 
ID:	178469

Σελίδα 6 από 27 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πρέπει να είναι παράνομο το να μη φοράς κράνος ?
    από micmic στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2005, 16:59
  2. πως πρεπει να ειναι μια μηχανη τουρισμου
    από xifias στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2005, 12:14
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 13:19
  4. Μια βολτα μετα απο καιρο πρεπει να ειναι καλη
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2003, 13:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία