......ειπε ο mr.τονος 2009.....(το βραβειο παρακαλω)Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
Βαλε και κανεναν τονο να καταλαβουμε! Στην εκφραση-εκθεση επαιζες ναυμαχια;![]()
ναι οπως κ εσυ απ οτι βλεπω...![]()
![]()
......ειπε ο mr.τονος 2009.....(το βραβειο παρακαλω)Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
Βαλε και κανεναν τονο να καταλαβουμε! Στην εκφραση-εκθεση επαιζες ναυμαχια;![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
Εγω δε βαζω λογω συνηθειας. Αλλα σε περιπτωσεις που ο τονος καθοριζει την εννοια της αποψης μου π.χ. "γάμα τα" ή "γαμάτα" τοτε δεν τις τσιγκουνευομαι. Για να μην πεταχτει καμμια τσουτσου!Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
......ειπε ο mr.τονος 2009.....(το βραβειο παρακαλω)
![]()
![]()
Ποιες δεν τσιγκουνεύεσαι? Τις περιπτώσεις? :PΑρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
Αλλα σε περιπτωσεις που ο τονος καθοριζει την εννοια της αποψης μου π.χ. "γάμα τα" ή "γαμάτα" τοτε δεν τις τσιγκουνευομαι.
Life begins at 45°.
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Ποιες δεν τσιγκουνεύεσαι? Τις περιπτώσεις? :PΜολις ειχα χτυπησει φρεγατα και μου την εβγαλες ξινη.
Έπρεπε να σπεύσω προς υπεράσπιση της δεσποινίδος, ως σωστός ιππότης. Σόρρυ, αλλά έχεις πουλί :P
Από την άλλη, είσαι friends fan και εγκρίνω.
Life begins at 45°.
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Από την άλλη, είσαι friends fan και εγκρίνω.![]()
Αλλα νομιζω πως προκειται περι κυριας που παντρευτηκε προσφατα! Κανω λαθος; Γι'αυτο δεν εδειξα επιεικια.![]()
Ναι, κάπου το πήρε το μάτι μου αυτό. Απλά το "κυρία" δε μου κάθισε ποτέ καλά.
Εκτός όταν ήθελα να πω μάθημα.
Life begins at 45°.
one more question
έχω vista sp1 original.
και "αγορασμένο" office 2007,
να κατεβάσω το sp2? πρέπει? ή θα μου τα σκίσει όλα?
Το service pack δεν ειναι παρα ενα συνολο απο πολυαριθμες διορθωσεις σε διαφορα προβληματα που εχουν αναφερθει απο χρηστες σε ολον τον κοσμο και αφορουν οτιδηποτε, ουτως ωστε να μην αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα καποιος αλλος χρηστης, αφου το εγκαταστησει. Κατα τη γνωμη μου, αν δεν αντιμετωπιζεις καποιο απο τα προβληματα που επιλυονται μεσα σε ενα service pack, ειναι απλως ανουσιο να το εγκαταστησεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
one more question
έχω vista sp1 original.
και "αγορασμένο" office 2007,
να κατεβάσω το sp2? πρέπει? ή θα μου τα σκίσει όλα?
Συνήθως επιλύουν γνωστά security issues, περιέχουν επιπλέον drivers και γενικά security + compatibility είναι καλά πραγματάκια και τα θέλουμε. Κακό δε θα σου κάνει ποτέ ένα SP (όποιος υποστηρίξει το αντίθετο, θέλω στοιχεία και όχι άλλα M$ flames), καθώς πρόκειται απλά για μια συλλογή όλων τον προηγούμενων (και όχι μόνο) patches, τα οποία οι περισσότεροι τα λαμβάνουν μέσω windows update anyway.
Εγώ φροντίζω το σύστημά μου να είναι πάντα πλήρως ενημερωμένο. Από κει και πέρα, όπως τη βρίσκει ο καθένας.
Life begins at 45°.
Το θέμα είναι να μην αρχίσει πάλι το authentication σε office klp
Έλα λέμε τα UBUNTU 9.10 κυκλοφόρησαν.. που ασχολείστε με το OS του έξω από δω.. :o
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Υπαρχουν και τα ελληνικα πλεον software΄'Μονομαχος' linux ubundo και ολα παιζουν χωρις προβληματα.Η κυβερνηση της Ισπανιας τα αγορασε για ολα τα Pc του δημοσιου
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Που υπαρχει καλη πιθανοτητα! Κι ακομη εχω σοβαρες υποψιες πως αναλογα με τα πεπραγμενα του καθενος στο διαδικτυο, μπορει ο υπολογιστης του, με το συγκεκριμενο σειριακο ενεργοποιησης των βιντοβς που χρησιμοποιει, να γινει blacklisted και να μπλοκαρει μετα την εγκατασταση του SP, οπως συμβαινει οταν ειναι πειρατικα, παρα το γεγονος πως το λειτουργικο του ειναι αυθεντικο!Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Το θέμα είναι να μην αρχίσει πάλι το authentication σε office klp![]()