Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 83 από 83

Θέμα: Ατύχημα-Λίγη βοήθεια

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
    .....αλλα οπως και να'χει θα εισαι για 3 δευτερολεπτα εκτεθειμενος και παρανομος...γνωριζουμε πολυ καλα οτι δεν μπορουμε να ελεγξουμε ολες τις συνθηκες κατα την κινηση μας περα απο τους δικους μας χειρισμους και την καλη κατασταση της μοτο......αν σου κατσει στραβή σε αυτη τη χρονικη περιοδο που σε χωριζει με την αιωνιοτητα , και κανεις κανα λαθος και βγεις να το ποσταρεις , θα σου απαντησει ο ''who'' οτι εκανες μ@λακια και χεστηκε.......(!)
    ....αυτο λεω τοση ωρα ρε παιδι.....
    Παμε παλι.
    .Ποια 3 δευτερα εκτεθειμενος?Ολη τη μερα ειμαστε σε κινδυνο,οχι μονο οταν κανεις μια ασφαλη προσπεραση.Αλλο το να μας κατσει μια στραβη κι αλλο να την κηνυγαμε,γκεκε?
    Το να κανεις μαλακια και να το καταλαβεις ειναι ενα θεμα.Το να μην καταλαβαινεις τι εχεις κανει ειναι ΤΟ θεμα μας(μου) κι ο φιλος δεν δειχνει να τοχει καταλαβει.
    Κι επιτελους ειπα οτι χεστηκα για τις ζημιες και τα δικαστηρια.Αν εβαζα το ρημα αδιαφορω θα ενιωθες καλυτερα?

@ Byron
    Ποτε δεν ειπα οτι ειμαι νομιμος.Τις μαλακιες μου στο δρομο τις κανω αλλα φροντιζω να μην παρω αλλον στο λαιμο μου.Τελειωνε και μ αυτο το καρο με πατατες που ετοιμαζεις να σε πατησω
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Τελειωνε και μ αυτο το καρο με πατατες που ετοιμαζεις να σε πατησω
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παμε παλι.
    .Ποια 3 δευτερα εκτεθειμενος?Ολη τη μερα ειμαστε σε κινδυνο,οχι μονο οταν κανεις μια ασφαλη προσπεραση.Αλλο το να μας κατσει μια στραβη κι αλλο να την κηνυγαμε,γκεκε?
    Το να κανεις μαλακια και να το καταλαβεις ειναι ενα θεμα.Το να μην καταλαβαινεις τι εχεις κανει ειναι ΤΟ θεμα μας(μου) κι ο φιλος δεν δειχνει να τοχει καταλαβει.
    Κι επιτελους ειπα οτι χεστηκα για τις ζημιες και τα δικαστηρια.Αν εβαζα το ρημα αδιαφορω θα ενιωθες καλυτερα?

@ Byron
    Ποτε δεν ειπα οτι ειμαι νομιμος.Τις μαλακιες μου στο δρομο τις κανω αλλα φροντιζω να μην παρω αλλον στο λαιμο μου.Τελειωνε και μ αυτο το καρο με πατατες που ετοιμαζεις να σε πατησω
    ..δεν θα καταληξουμε μεγαλε...

Δεν γνωριζομαστε , αλλα απο αυτα που λες (και τον τροπο που μιλας) , εγω σε ξερω...σε εχω συναντησει χιλιαδες φορες , εχω σχηματισει γνωμη και τελος παντων δεν επιθυμω να συνεχισω την συνομιλια μας.....τωρα αν καταλαβες ή οχι...χεστηκα. γκεγκε?

edit:Το ''χεστηκα'' μπορεις να το εκλαβεις και σαν...''αδιαφορω'' , για να σου μιλησω στην γλωσσα σου.
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
    ..δεν θα καταληξουμε μεγαλε...

Δεν γνωριζομαστε , αλλα απο αυτα που λες (και τον τροπο που μιλας) , εγω σε ξερω...σε εχω συναντησει χιλιαδες φορες , εχω σχηματισει γνωμη και τελος παντων δεν επιθυμω να συνεχισω την συνομιλια μας.....τωρα αν καταλαβες ή οχι...χεστηκα. γκεγκε?

edit:Το ''χεστηκα'' μπορεις να το εκλαβεις και σαν...''αδιαφορω'' , για να σου μιλησω στην γλωσσα σου.

Αξιοτιμε συναδελφε μοτοσυκλετιστη.

Κατ αρχην να ζητησω συγγνωμη γιατι εκφραστηκα λαικα.Θα ηθελα επισης να σας επισημανω οτι η μεταξυ μας "συνομιλια"δεν οδηγει παρα μονον στην διαφωνια.Ως εκ τουτου σταματω πλεον να συζητω μαζι σας για να μην παρεκτραπω εκ νεου.

Μετα τιμης

the who

αλητης μηχανοβιος τσαντακιας
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αξιοτιμε συναδελφε μοτοσυκλετιστη.

Κατ αρχην να ζητησω συγγνωμη γιατι εκφραστηκα λαικα.Θα ηθελα επισης να σας επισημανω οτι η μεταξυ μας "συνομιλια"δεν οδηγει παρα μονον στην διαφωνια.Ως εκ τουτου σταματω πλεον να συζητω μαζι σας για να μην παρεκτραπω εκ νεου.

Μετα τιμης

the who

αλητης μηχανοβιος τσαντακιας
    Αξιοτιμε συναδελφε μοτοσυκλετιστη

Δεκτη η συγμωμη σας και ανταποδιδω υποβαλοντας την δικη μου για τις εκφρασεις μου...ελπιζω οπως την αποδεχτειτε αναλογως.
    Το σημειο ''βρασμου'' μεταξυ μας παρ'ολα ταυτα δεν ητο οι αποψεις σας , αν και συμφωνουμε στο οτι ...διαφωνουμε!

μετα τιμης (οσης μου εχει απομεινει :rotflmao: )

Ζεφος Π.

Πυρομανης τραμπουκος πειρατης
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    'Ετσι... Καλά παιδιά, μη πάει άπατο...

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    ENTOS ΘΕΜΑΤΟS!!!
    Συμφωνα με τον ΚΟΚ:
    1)Σε περιπτωση συγκρουσης 2 οχηματων ,τα οποια κινουνται παραλληλα κ προς την ιδια κατευθυνση ,ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΩΡΙΔΑ.(αυτο που εκανε τον ελιγμο>αναφερει ο ΚΟΚ)
    2)Σε περιπτωση προσκρουσης ,κινουμένου οχηματος επανω σε σταθμευμενο οχημα ,ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ.(επειδη αναφερθηκε κατι τετοιο σαν περιστατικο)

Αυτο ειναι το "Πρωτοκολο" συμφωνα με το οποιο ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΥΝ- ή-ΟΧΙ ,οι Ασφ/κες!

Ο φιλος που ζηταει τη γνωμη μας ,επειδη νομιζε-πιστευε(λανθασμενα) ,οτι αναμεσα σε ολους τους μοτ/τες ,επικρατει συναδελφικοτητα:
    Πολυ απλα ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ ,αν:
    α)Ο παππους,κανει δηλωση στην οποια θα αναφερει οτι τον χτυπησε ,στην προσπαθεια του να αλλαξει λωριδα.
    β)Εχει μαρτυρες οι οποιοι θα ΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ το Νο.1)
    γ)Ακομα καλυτερα>εαν ισχυσουν τα 1) κ 2) ταυτοχρονα.

Το ΑΝ εκινητο σε ΛΕΑ ,οπου κ απαγορευεται ,εμπιπτει στη δικαιοδοσια της τροχαιας ,για το ΑΝ θα του ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ την συγκεκριμενη παραβαση(κληση),κ ΔΕΝ εχει καμια σχεση με την αποζημιωση της ασφαλιστικης.

Το ιδιο ακριβως συμβαινει ,κ με το αν καποιος ,κινουμενος νομιμα ,προσκρουσει επανω σε παρανομα ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΟ οχημα.
    ΤΟ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΟ θα αποζημιωθει ,κ αν?/ επεμβει η τροχαια ,θα του κοψει-απλα-κ μια κληση ,για παρανομο παρκαρισμα.

ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ κυριες κ κυριοι!
    Οποιος ειναι "μεσα στα πραγματα",το γνωριζει πολυ καλα.
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

sex beast Μελος Το avatar του/της sabayam
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    1). Το όλο θέμα είναι ακριβώς εκεί! Το αν ήταν παράνομα ή νόμιμα στη βοηθητική. Αυτό ακριβώς είναι το θέμα!
    Διότι: μπορεί να άλλαξε λωρίδα χωρίς να ελέγξει αλλά στο δικαστήριο πιθανότατα θα υποστηρίξει ότι τον έπιασε η καρδιά του ή ότι ένιωσε έναν τρελό πόνο και δεν μπορούσε να καταλάβει τι του γινόταν! έκανε λοιπόν... το αυτονόητο! Μπήκε κατευθείαν στη βοηθητική η οποία υπάρχει εκεί γι αυτόν τον λόγο! Η βοηθητική δεν είναι για να πηγαίνουμε εμείς χαλαρά ούτε να πηγαίνουμε σιγά αν τελειώνει η βενζίνη ή αν κάτι πάθαμε. Η βοηθητική είναι για να μπαίνουμε όταν μας συμβαίνει κάτι και να σταματάμε εκεί. τέλος.
    Επομένως να κοιτάξει πίσω του γιατί;;;; Αν ερχόταν κάποιος στη βοηθητική;;; Αφού απαγορεύεται να κινείσαι σε αυτήν!!!
    Ακόμα και να ισχυρισθεί κάποιος ότι έπρεπε να κοιτάξει πριν το κάνει θα σου πει απλούστατα τι λε ρε φίλε πέθαινα τι ήθελες να κάνω;

Γι αυτό και ρώτησα το επίσης αυτονόητο. Αν ήταν ήδη ο παππούς στη βοηθητική επομένως ήταν εξίσου παράνομος ή μπήκε ξαφνικά οπότε και μπορεί να το δικαιολογήσει με όποιον τρόπο θέλει. Όπως του καβλώσει! Ακόμα και αν έγινε γιατί ο παππούς του ρθε ξαφνικά δεν μπορεί να αποδειχθεί παρά μόνο εάν το πει-παραδεχθεί ο ίδιος.

Αντίθετα αυτό που δεν μπορεί να μην αποδειχθεί είναι το ότι ο φίλος συμφορουμίτης πήγαινε με 80. Ειλικρινά θα περιμένω με πολύ μεγάλη ανυπομονησία το τι θα πει το δικαστήριο...
    οκ καλα τα λες πες ομως οτι σε περιπτωση που βρισκεται το παλικαρι με τη μηχανη ηταν ηταν το ασπρο-κοκκινο tdm toυ ΕΚΑΒ θα λεγατε παλι τα ιδια.....?????
    και να ο φιλος απο εδω του μπηκε μια μελισσα μεσα στο κρανος και με τα χιλιομετρα εκοψε δξ αφησε το γκαζι & προσπαθησε να βγαλει τη μελισσα ταυτοχρονα προσπαθουσε να ακινητοποιησει τη μηχανη, παλι φταιει????
    αν ειχε σταματησει αυτοκινητο στη βοηθητικη και επεφτε ο μπαρμπα πανω του θα λεγαμε παλι οτι το αυτοκινητο που ειχε σταματησει για χ-ψ λογο φταει???? γιατι ηταν στη ΛΕΑ???

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ???? ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
    από Alexz@nder στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2007, 12:12
  2. Ωρα για Grand αναβαθμιση....λιγη βοηθεια
    από MADKiller7 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2007, 21:41
  3. To χτυπησα λιγο.... Λιγη βοηθεια;
    από Ταξιδευτής στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 11/05/2006, 09:56
  4. Πατρα - Ορεστιαδα με Ζ750. Λιγη βοηθεια?
    από megatim στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2005, 09:23
  5. Παιδιά λίγη βοήθεια γιατί στα νομικά είμαι σκάρτος!
    από mastouri στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2004, 13:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF