Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 119

Θέμα: ΨαΧνω Βαση Γι Βιντεοκαμερα

V-Stromοπαρμένος Το avatar του/της Reignman
    Καλησπέρα παιδιά,

εν όψη διακοπών επαναφέρω το θέμα
    μια και έχω μια ερώτηση σχετικά με τις
    bullet cams. Έχει βρει κάποιος bullet cam
    με δική της τροφοδοσία; Δυστυχώς σε όσα
    καταστήματα έψαξα (στην Αθήνα), δεν
    μπόρεσα να βρω κάτι και θα ήθελα να
    αποφύγω αγορά μέσω Internet.

Νίκος

Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
    ΕΔΩ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ, ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΒΑΣΗ, ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΠΕΜΠΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ "ΔΟΥΛΕΨΕΙ" ΚΥΡΙΑΚΗ.

ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΝΕΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΑΣΗ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΠΕΤΖΙΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΑΛΛΕΝΟΒΙΔΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙΣ ΔΕΞΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΝΑΜΙΣΗ ΛΕΠΤΟ.

ΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.

ΕΝΩ ΕΝ ΚΙΝΗΣΗ, Η ΚΑΜΕΡΑ ΚΟΥΝΑΕΙ, ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΣΕΙΣΜΟ, ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΕ, ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ.

Ο ΗΧΟΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 160.
    ΥΣΤΕΡΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ.

ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΘΟΡΥΒΟ, ΕΓΚ@VLO, ΤΡΑΒΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΜΙΚΡΟΦΩΝΑΚΙ, ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ, ΠΑΝΩ ΑΠΟΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ, ΚΑΙ............MOTO GP ON LINE!!!
    πολυ σωστα απλα κοιτα μηπως μπορεις να κανεις καμια μαγκια με σινεμπλοκ
    απο οτι βλεπω πιανουν τα χερια σου
    σινεμπλοκ εχουν και οι βασεις απο gps Κοιτα touratech
    ακομα δες μηπως στο μενου τησ cameras εχει wind cut filter και αμα γινει και στραβη μην αγχωνεσε απλα pm
    καλη δουλιτσα δυνατος

Οποιος εχει καμερα που γραφει σε dvd τον ηπιε.Και γω προβλημα με κραδασμους εχω.Γραφει για 5' περιπου και μετα σβηνει μονη της.Την εψαξα με βαση και δεν παιζει.Μεχρι και τριποδο εβαλα με velcro αλλα παλι δεν παιζει.Κατι γινεται με σφουγγαρια και μονωτικο απο στουντιο (αυγοθηκη) αλλα ειναι τοσο ευαισθητες που ζητημα ειναι να γραψουν 10-15 λεπτα και μαλλον θα μεινεις χωρις καμερα.Στο περιοδικο TWO καταφερανε και γραψανε σε dvd πανω σε busa χωρις bullet cam.Ειχαν βαλει την καμερα σε μικρο tank bag και χρησιμοποιησαν σφουγγαρι και πολλα velcro και υποστηριζανε οτι δεν ειχαν προβλημα με κραδασμους (βαζεις ohlins και καθαρισες).Το maximoum που καταφερα να γραψω με σφουγγαρια ηταν γυρω στα 20'...μετα τον ηπια.
    Χ.Ι.Δ.

Ήμουν κι εγώ ένας απ'αυτούς που τον ήπιαν αφού είχα ήδη την κάμερα με το DVD όταν πήρα τη βάση για το ντεπόζιτο.

Τι άλλο να έκανα ;

Πήγα και πήρα άλλη μια φθηνή βιντεοκάμερα MiniDV με 300 ευρουλίνια και καθάρισα..

Απ'την άλλη δεν ανησυχώ καθόλου γι'αυτήν, ούτε αν θα σκονιστεί, ούτε αν θα γραντζουνιστεί, ούτε αν θα δεχτεί κραδασμούς.

Και καλή εγγραφή κάνει, και ξέγνοιαστος πάω τη βόλτα μου !

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Παιδιά απλά να σας πω ότι καλό είναι να έχετε την κάμερα στην βάση μόνο όταν θέλετε να γράψετε. Όταν δεν γράφετε καλύτερα να την βγάζετε. Εγώ την άφηνα σε όλη την διαδρομή πάνω και από τους κραδασμούς μου χάλασε............ Τρώει που τρώει κούνημα και ταλαιπωρία, ας μη τα τρώει σε όλο το ταξίδι για να σας αντέξει λίγο παραπάνω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Παιδιά απλά να σας πω ότι καλό είναι να έχετε την κάμερα στην βάση μόνο όταν θέλετε να γράψετε. Όταν δεν γράφετε καλύτερα να την βγάζετε. Εγώ την άφηνα σε όλη την διαδρομή πάνω και από τους κραδασμούς μου χάλασε............ Τρώει που τρώει κούνημα και ταλαιπωρία, ας μη τα τρώει σε όλο το ταξίδι για να σας αντέξει λίγο παραπάνω.
    Συμφωνώ απόλυτα.

Μακρυά απ'τον ήλιο τουλάχιστον στη στάση και από οτιδήποτε άλλο μπορεί να επιρρεάσει την καλή λειτουργία της κάμερας (αέρας, σκόνη κλπ)

Το καλό είναι οτι η κάμερα αφαιρείται πανεύκολα με μία βίδα που την στηρίζει πάνω στη βάση.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Το επαναφέρω λίγο στην δημοσιότητα για τον Χωμάτινο που μου έλεγε ότι ψάχνει τρόπους για κάμερα και βάση...

-διάβασε το τόπικ απο την αρχή αυτό που σου έλεγα είναι αυτό που λένε απο Παπασταύρο που φαίνεται η πρώτη άρθρωση σε μια φωτογραφία....

Παλαιό μέλος
    ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΑΛΛΑ....

ΑΜΑ ΒΡΕΧΕΙ ???????

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ??????

ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ??
    οταν λουζομαι ιδρωνω

Αρχικά δημιουργήθηκε από efialtis
    ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΑΛΛΑ....

ΑΜΑ ΒΡΕΧΕΙ ???????

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ??????

ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ??
    Παίρνεις μια όμορφη θήκη για την κάμερα σου από αυτές που είναι για υποθαλάσσια κόλπα και είσαι οκ.................

............πλάκα κάνω, τόσο πολύ θες να γράφεις με βροχή??? Και αν ναι για ποιό λόγο αφού έτσι κι αλλιώς θα πηγαίνεις σιγά σιγάααααα...............!

Παλαιό μέλος
    γιατι φίλε STAKO

πέρυσι το Φεβουάριο (τις ημέρες του δεύτερου χιονιά) πήγαμε εκδρομή Αθήνα - Καρδίτσα - Λάρισα - Θεσσαλονίκη - Ουρανούπολη και πίσω.

Σου λέω μονάχα ότι ειδικά στο πήγαινε, πρέπει να είμασταν τα δύο μοναδικά δίκυκλα του εθνικού οδικού δικτύου (εκτός πόλεων).

Οδηγούσαμε με ομίχλη, ψιλόβροχο, καρεκλοπόδαρα και το αποκορύφωμα με συνεχή χιονόπτωση.
    Το χιονι γύρω στους 10 πόντους.
    Ευτυχως που τη χιονόπτωση την φάγαμε στην αρχή της και δεν είχε προλάβει να το παγώσει.

Ασε οι θερμοκρασίες. -5 έως +5.

Να περνάνε οι νταλίκες και τα λεωφορεία στα Μάλγαρα ξυστά από τις μηχανές με τις οποίες δεν μπορούσαμε να πάμε γραηογότερα από 30-40 χλμ την ώρα.

Γριές από τα αυτοκίνητα να μας σταυρώνουν και να σταυροκοπιούνται.

Κάτασπροι από το χιονι αναβάτες και μηχανές.

Ελικόπτερα του στρατού κοντά στη Λάρισα να περνάνε χαμηλά πάνω από την εθνική.

Σε στάση για ξεπάγωμα των χεριών και τσιγάρο στα τέμπη, διερχόμενα αυτοκίνητα να πετάνε κέρματα προς το μέρος μας (ευχή εν κινήσει...!!!!!).

Φυσικά και δεν πληρώσαμε διόδια.
    Μας λυπήθηκαν μέχρι και οι μπάτσοι, οι οποίοι οι μισοί απορούν πως γίνεται να είμαστε στεγνοί μέσα από το μπουφαν με τόσο χιονι και νερό, και οι άλλοι μισοί να μας προσθέρουν ζεστασια στον αστυνομικό φυλάκιο στα διόδια έξω από την Θεσσαλονίκη.

Χώρια που όταν τελικά φτάσαμε στην Ουρανούπολη (αφου περάσαμε τις λίμνες Βόλβη με τους κύκνους με την αρρωστια των πτηνων) μπήκαμε σε μια ταβέρνα με ένα τεράστιο τζάκι που έβγαζε μπριζολοπάϊδα μέχρι να σβήσει η φωτιά και το τσίπουρο του μαγαζιου τελείωσε.

Μερικές μονάχα από τις εικόνες που το μυαλα μας κράτησε και το συζητάμε ακόμα, και πολύ θα ήθελα να είχα και εικόνα για αυτούς που δεν ήρθαν.

Εν κατακλείδι νομίζω ότι τα χειμερινά ταξίδια έχουν περισσότερα να προσφέρουν από τα κλασικά καλοκαιρινά (πάιρνω το χωματόδρομο και σε κανα δυο ώρες, δεν μπορεί, θα βρω μια παραλία).

Δεν θα ξεχάσω να αναφέρω πόσα μοτοσυκλετιστικά πράγματα έμαθα από αυτό το ταξίδι μόνο.
    οταν λουζομαι ιδρωνω

Παλαιό μέλος
    θυμάται κανείς μια διαφήμιση που έδειχνε μία βάση για ποτήρι στο αυτοκίνητο που έγερνε και δεν χυνόταν το νερό ????

που πουλιέτε αυτό το πράγμα.

Θα ήταν βολικότατο στην απορρόφηση κραδασμών

νομίζω ....
    οταν λουζομαι ιδρωνω

Αχα, είσαι της περιπέτειας αυτού του είδους..............

Να πω ότι ζηλεύω? Δεν ξέρω........! Πραγματικά θα ήθελα να το ζήσω αυτό μια φορά. Προς το παρόν η μηχανή μου δεν επιτρέπει τέτοια σπορ, αν καταφέρω (από οικονομικής πλευράς) να αλλάξω το σκουτεράκι μου με ένα Transalp ή Africa είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα το κάνω ένα ταξίδι τον χειμώνα. Μου αρέσει πάρα πολύ το βουνό τον χειμώνα βλέπεις.............. Γενικά η φύση τον χειμώνα είναι άλλη φάση, είναι σαν να έχει φωνή και να σου μιλάει ορισμένες στιγμές............

Όλα τα λεφτά η φάση στην ταβέρνα μετά από αυτή την Οδύσσεια ε?

Πάντως σοβαρά τώρα, θα δυσκολευτείς να βρεις λύση για αυτό που θες. Δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά πρόσφατα έφτιαξα μια "βάση" για το GPS μου με τον πάτο από ένα tankbag και ένα σφουγγάρι. Το σφουγγάρι το "έσκαψα" με ένα κοπίδι και του έκανα μια θήκη ακριβώς στα μέτρα του GPS για να χώνεται μέσα και να μην κουνιέται. Έτσι έχω μια πραγματικά πάρα πολύ καλή βάση όσον αφορά την απορόφηση κραδασμών. Δεν ξέρω, ίσως μπορείς να χρησιμοποιησείς κάτι παρόμοιο και για κάμερα...............ίσως κι όχι............

http://img522.imageshack.us/my.php?i...9110006hv3.jpg

http://img242.imageshack.us/my.php?i...9110007cz8.jpg

Παλαιό μέλος
    σκέφτηκα αυτή τη βάση για ποτήρι που μένει πάντα οριζόντια και ένα κάτι σαν κουτί από πλεξιγλας με πορτούλα και λαστιχάκι γύρω γύρω για να μην μπαίνει νερό.

Πλάκα πλάκα εάν υπάρχει θήκη για την κάμερα για τη θάλασσα μάλλον κάνει.

Η ΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ
    -----------------------------
    Μετά τις λίμνες του Λαγκαδά μέχρι την Ουρανούπολη το χιονι μας άφησε και η βροχη έπεφτε right throu.
    Οχι απλή βροχή, τραπεζοπόδαρα.

Με ανοικτή ανοικτή ζελατίνα η βροχή έμπαινε στα μάτια και σε χτύπασε στο πρόσωπο. Μιλάμε για πόνο, όχι μαλακίες.
    Με κλειστή πάλι δεν έβλεπες γιατί είτε θάμπωνε είτε ήταν τόση η βροχή που δεν έφευγε.

Μετά από ώρα επιτέλους.....

Φτάσαμε στις 9 το βράδυ.
    Μην ξεχνάς ότι είναι Φεβρουάριος. Πίσσα σκοτάδι.

Εμείς να στάζουμε τρελά.
    Στεγνοί βεβαίως από μέσα, αλλά το ένα από τα δύο προβλήματα που είχαμε και μας δυσκόλεψαν και τα δύο πάρα πολύ ήταν τα γάντια που δεν αντέξανε την ποσότητα νερού και βραχήκανε και από μέσα. Τα χέρια ξυλιάσανε κρατάγαμε με το ένα χέρι το τσιγάρο και με το άλλο, το άλλο χέρι.
    Α ρε παππού τώρα καταλαβαίνω τι τράβηξες στο Αλβανικό μέτωπο. Καλή σου ώρα εκεί που είσαι.

Αφήνουμε τις μηχανές δίπλα στην ταβέρνα. Έπεφτε το λιγοστό φως από μια απομακρυσμένη λάμπα σε στίλο και γυαλίζανε σαν διαμάντια.

Αφού κάναμε το σταυρό μας και δώσαμε συχαρίκια ο ένας στον άλλο για το κατόρθωμα μπουκάραμε στην ταβέρνα.

Η ζέστη από το τζάκι ήρθε σαν χάδι στα παγωμένα και κατακόκκινα χέρια και πρόσωπο.
    Δύο γέροι και ο κάπελας. Γυρνούν και μας κοιτούν. Ξαφνιάζονται.
    Αναβιώνουν εποχές Βυζαντινές.
    Μαυροντυμένοι καβαλαρέοι με τα άρματα, ξέπνοοι από την κούραση, το κρύο και τη βροχή.
    Καλησπερίζουμε.
    Ο κάπελας συνέρχεται από το σόκ και μας πλησιάζει.
    Μας σπρώχει μέσα και κλείνει την πόρτα πίσω μας. Βιάζεται... λες και φοβάται και θέλει να εξυπηρετήσει τους αρματωμένους σβέλτα και καλά.

Αφήνουμε τα ''άρματα'' ενώ εκείνος στρώνει ένα τραπέζι μπροστά στο τζάκι. Δεν έχει πει κουβέντα. Ούτε οι γέροι. Αυτοί συνεχίζουν να κοιτάνε με το τσιγάρο να καίει στα κιτρινισμένα δάκτυλα.

Καθόμαστε και αρχίζει να μας φιλεύει.
    Σε 1 λεπτό ήρθανε το τσίπουρο και το ψωμί με το τζατζίκι.
    Ρίχνει μια πιατέλα με 4 μπριζόλες και 4 λουκάνικα στο τζάκι.
    Σε 4 οι πατάτες και η σαλάτα.
    Σε άλλα 10 βγαίνουν τα πρώτα κρέατα.

Αφού βρέξαμε το καταπινάρι μας με μπόλικο τσίπουρο και συνήλθαμε, οι γέροι αρχίσανε την ''ανάκριση''. Από που είστε, από που έρχεστε, τι θέλετε και τέτοια.
    Στο μεταξύ μπαίνουν και τρία ''νιάτα'' ακόμα και ζωντανεύει το πράμα.
    Τα κεράσματα πηγαινοέρχονται, τα κρέατα έρχονται και το τσίπουρο τελειώνει.

Ιστορίες οδηγικές, ιστορίες του στρατού, ιστορίες του Αγίου Όρους, ιστορίες του χειμώνα, ιστορίες...........

Κατά τις 2 το ξημέρωμα τα ρούχα έχουν σχεδόν στεγνώσει. Το μάτι αρχίζει να κλείνει και αποφασίζουμε να κοιμηθούμε. Ο κάπελας σαν αλλοτινός πανδοχέας μας παίρνει και μας οδηγεί σε
    ένα δωμάτιο.
    Το κρύο ακόμα πιο τσουχτερό. Η βροχή έγινε χιόνι τώρα.
    Κάναμε ένα καυτό στην κυριολεξία μπάνιο και κοιμηθήκαμε. Το πρωί που σηκωθήκαμε το είχει στρώσει. Παίρνουμε τα πράγματα μας και αφου ο ''πανδοχέας'' μας υποσχέθηκε ότι θα προσέχει τα ''άλογά'' μας πήραμε το καραβάκι για το Άγιον Όρος.

Κάπου εδώ τελειώνει η μισή οδηγική περιπέτεια.

Μάγκες πρέπει να φύγω όμως τώρα.
    Εάν θέλετε συνέχεια αύριο το πρωί.
    οταν λουζομαι ιδρωνω

Ωραίος.........!

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ψάχνω για βάση πινακίδας
    από Toumpas στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2011, 15:05
  2. Ψαχνω Gsxr600......---->