Λοιπόν ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ! & βγάλαμε την αδρεναλίνη μας , (θέλαμε κι άλλο βέβαια...)
Τα ευσημα των φωτό στο Vstrompano , αύριο αν θα είμαι Δέλεαρ θα κουβαλάω copies σε CD τις φωτό για τα παιδιά που είμασταν μαζί , έχει και βιντεάκια...
Και θα παρακαλούσα και τον Τίγκα αν είναι εύκολο να μου γράψει ασυμπίεστο το βίντεο που τράβηξε σε ενα DVD ή αν δεν έχει τρόπο να φέρω το laptop να το γράψουμε. Επίσης ευχαριστούμε όλους που βρισκόντουσαν καθ'ολη την διάρκεια μαζί μας για ψυχική ενδυνάμωση ο Τίγκας μαζί με KANENA (ή με κάποιον?) , με Iluminatius, με mitsos1 (ήρθε μετά -> αλλά δεν έκανε
) , με Idi (ναι εμφανίστηκε -> επέστρεψε απο τις Κανάριες νήσους... :rotflmao: )
αν ξεχνάω κανέναν συγχωρέστε με...
Εμείς πάντως που πηδήξαμε περάσαμε υπέροχα... (Katsai , Βαγγέλης, Tropeas, Αθηνα, η Ιωάννα τελικά δεν...)
φτανεις στην ακρη και...![]()
![]()
![]()
και πεφτεις![]()
![]()
![]()
μεγαλη κ@υλ@...![]()
![]()
![]()
αλλα ρε γαμωτο δεν αγγιξα νερο ΓΑΜΩΤΟ![]()
![]()
Περισσότερα στιγμιότυπα δράσης, από τον τίγκα προντακσιονς - δηλαδή ότι βγει, γιατί επειδή έτρεμε… (η γέφυρα), δεν ξέρω τι θα βγει (φήμες ότι έχουμε υψοφοβία, κρίνονται επίσης ως ανυπόστατες )
Συγχαρητήρια σε όλους όσους πήδηξαν- το ότι δεν μεταφέρουμε τις ιαχές και τα επιφωνήματα που αναφώνησαν μετά το πήδημα, οφείλεται στην αυτολογοκρισία
![]()
![]()
![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
ΕΓΩ ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΝΙΩΘΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΣΝ, ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΤΩ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΕΝΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΛΙΓΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΓΩΣΕΙ![]()
ΤΙ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΟ Ζ ΤΟΥ IDIΑρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΕΓΩ ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΝΙΩΘΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΣΝ, ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΤΩ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΕΝΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΛΙΓΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΓΩΣΕΙ![]()
ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΕ Ο ΖΖΖΟΥΣΤΗΣ ΚΑΤΟΥ
ΣΤΟΥ ΚΑΝΑΛ'
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΗΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΤΑΚΙΔΕΣ
ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ(ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ).ΕΡΩΤΗΣΗ...ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΜΑ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ?
![]()
lipon lipon.mporw na pw oti eimoun o pio ksenerotos ths pareas.kai eksigw na mhn pareksigoume.eixame enan alhth mhxanobio pou sikone ena mhxanakh sta 180 dikabalo sthn ethniki kai tromaze kati 206 me theies mesa!!!ftousou alhth mhxanobie.eixame mia kopela pou pidikse kai mporei na thn akousane mexri to loutraki alla met to epeze cool alexis.pali kala pou htan kai h gianna pou oute pidikse kai oute mpanio ekane kai esose thn katastash.!!!1elpizw next time na eime pio antras na sikosw to v strom sta 160 sinepibaths kaneis?????na pesw apo ton isthmo kai na kanw mpanio.kai meta na ksipnisw bebea.twra oso afora ths foto exw kati poli kales alla eime toso asxetos me ta pc pou den kserw na ths bazw....
kamia ekdromh tha pame?
Θα κανονίσουμε μαζί θα συναντηθούμε και θα τις περάσουμε και θα στις γράψω μαζί με τις άλλες σε ένα CDάκι... οκ?
ok apo pempth brisomaste opote thes gia kafe kai stis dinw se ena cdaki
kamia ekdromh tha pame?
αντε ρε πανο να δουμε και καμια αλλη φωτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από vstrompanos
ltwra oso afora ths foto exw kati poli kales alla eime toso asxetos me ta pc pou den kserw na ths bazw....![]()
Πω πω......
ούτε τις φώτο δεν μπορώ να κοιτάω λέμε!![]()
Μπράβο ρε σεις!
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΥΣ/ΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΞΑΝΕ ΤΟ ΠΗΔΟΥΛΑ ΑΥΡΙΟ