Ρε Θωμά, όποτε σε βλέπω να κάνεις ειρωνικά σχόλια για αλλα μηχανάκια με πιάνουν τα γέλια :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Μηχανή ψάχνει ο άνθρωπος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ...![]()
:rotflmao: . Sorry re man
![]()
:rotflmao:
Ρε Θωμά, όποτε σε βλέπω να κάνεις ειρωνικά σχόλια για αλλα μηχανάκια με πιάνουν τα γέλια :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Μηχανή ψάχνει ο άνθρωπος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ...![]()
![]()
Εμένα να δεις όταν ξαναδιαβάζω τι γράφω...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ρε Θωμά, όποτε σε βλέπω να κάνεις ειρωνικά σχόλια για αλλα μηχανάκια με πιάνουν τα γέλια :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Όλα τα Africa είναι ένα μεγάλο κομμάτι τσιμέντο για κινητήρα & 150 κιλά σίδερα. Όταν θα οδηγήσετε κανά σοβαρό μηχανάκι με αναρτήσεις, φρένα, πλαίσιο, γκάζι, κινητήρα μιλήστε.
Άντε φιλάκια τώρα!
Και φυσικά δεν αφήνουμε χωρίς σέρβις το μηχανάκι για 10.000 χλμ. ούτε και χωρίς έλεγχο αλλά δεν έχω ακούσει κάτι παρεμφερές σε Ιαπωνικό
Άκου καλύτερα....CBR1000 ας πούμε..ναι ναι αυτό της Honda...
Μήπως, παρόλο που παραδέχομαι τις ευρωπαϊκές μοτοσυκλέτες από σχεδιασμό, τεχνολογία κλπ, μήπως όμως έχουν ένα θεματάκι αξιοπιστίας σε κάποια μοντέλα;[/B][/QUOTE]
Οι Ευρωπαικές μοτο έχουν βελτιωθεί πολύ στο θέμα αξιοπιστία αλλά σίγουρα δεν έχουν ακόμα αποκτήσει την φήμη του Ιάπωνα, που κρατάει ακόμα παρόλα τα παρατράγουδα που έχουν εμφανιστεί... Σίγουρα οι Ευρωπαίοι έχουν πολλά βήματα να κάνουν για να θεωρούνται "Ιάπωνες" αλλά τα πράγματα δεν είναι τραγικά...μην τρελενεσαι...Ανορθωτή και τρόμπα βενζίνης στο Άφρικα έχεις αλλάξει? Αν τα θεωρείς ασήμαντα ή αναγκαιο κακό ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου και για τους άλλους...
Θεωρώ πάντος ότι το Βαραντέρο θα κάνει την δουλειά σου και στην τελική και ένα βατο χωματόδρομο θα τον περάσεις άνετα (ποιο άνετα απο τον τίγρη ισως...ο κάπταιν τι γνώμη έχει για αυτό?)
![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Όντως έχεις δίκιο για το θέμα, ήταν χοντράδα της Honda να σταματήσει αλλά κάτι ξέρουν παραπάνω (να κάνω και τον δικηγόρο του Διαβόλου)Αρχικά δημιουργήθηκε από zezes
Προσωπικές Απόψεις
1ον : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ XRV750 ΑΠΟ ΤΗ HONDA . ΤΕΛΕΙΑ
Εννοώντας ότι για λόγους που έχουν προαναφερθεί και δεν θέλω να κουράσω.
Η honda τράβηξε μια μολυβιά και το σταμάτησε απο την παραγωγή γράφοντας στα α@@@@@ της το πραγματικά μεγάλο κοινό του. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ κατ'εμέ.
2ον : Άν πηγαίνεις και χώμα απο ΕΠΙΛΟΓΗ τότε πας σε 950/990 ADVENTURE.
3ον : Άν όχι τότε οι επιλογές σου είναι περισσότερες.
Αν πάλι είσαι κολλημένος και αναποφάσιστος μαζί, ρίχτου κανά 2000 σε περιφεριακά και μοτέρ
και έφυγες για 100000χλμ+![]()
Φιλικά
![]()
![]()
![]()
Μη μου τη μέρα τάρατε!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Metageitnion
[...]ήταν χοντράδα της Honda να σταματήσει αλλά κάτι ξέρουν παραπάνω [....]
ρε, έχετε πλάκα εσείς οι χονδαίοι![]()
Και το καρτερ να σας τρυπήσει θα πείτε "κατι ξέρει η χονδα και το έκανε λεπτό"![]()
Δεν είναι σίγουρο. Κατ' αρχήν το 955 σίγουρα πάει καλύτερα στο χώμα απο το βαραντερο (μονο το βάρος να σκεφτείς...)Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Θεωρώ πάντος ότι το Βαραντέρο θα κάνει την δουλειά σου και στην τελική και ένα βατο χωματόδρομο θα τον περάσεις άνετα (ποιο άνετα απο τον τίγρη ισως...ο κάπταιν τι γνώμη έχει για αυτό?)
![]()
![]()
Για το 1050 πάλι... δύο κολλητοι μου πήγαν Κερατέα απο χωματόδρομους, ο ένας με το 955, ο άλλος με 1050 και πέρασαν απο σημεία που εγω τα θεωρώ δύσκολα, αλλα αυτό είναι σχετικό.
Και πάλι όμως, με δεδομένο οτι το 1050 ειναι καμια 60αρια κιλα πιο ελαφρυ απο το Βαρα, ειναι πιο εύκολο στο χώμα. Βέβαια, "χώμα" εννοούμε χωματόδρομο πατημένο, όχι κροκάλες.
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Και φυσικά δεν αφήνουμε χωρίς σέρβις το μηχανάκι για 10.000 χλμ. ούτε και χωρίς έλεγχο αλλά δεν έχω ακούσει κάτι παρεμφερές σε Ιαπωνικό
Άκου καλύτερα....CBR1000 ας πούμε..ναι ναι αυτό της Honda...
Μήπως, παρόλο που παραδέχομαι τις ευρωπαϊκές μοτοσυκλέτες από σχεδιασμό, τεχνολογία κλπ, μήπως όμως έχουν ένα θεματάκι αξιοπιστίας σε κάποια μοντέλα;![]()
Οι Ευρωπαικές μοτο έχουν βελτιωθεί πολύ στο θέμα αξιοπιστία αλλά σίγουρα δεν έχουν ακόμα αποκτήσει την φήμη του Ιάπωνα, που κρατάει ακόμα παρόλα τα παρατράγουδα που έχουν εμφανιστεί... Σίγουρα οι Ευρωπαίοι έχουν πολλά βήματα να κάνουν για να θεωρούνται "Ιάπωνες" αλλά τα πράγματα δεν είναι τραγικά...μην τρελενεσαι...Ανορθωτή και τρόμπα βενζίνης στο Άφρικα έχεις αλλάξει? Αν τα θεωρείς ασήμαντα ή αναγκαιο κακό ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου και για τους άλλους...
![]()
[/B][/QUOTE]
Και βέβαια έχω αλλάξει τα εν λόγω εξαρτήματα και φυσικά δε θα το αρνηθώόσο για το θέμα του κρασιού πάντα νερωμένο για να μην μας πειράξει κιόλλας
![]()
Τώρα για το θέμα των Ευρωπαϊκών και Ιαπωνικών μηχανών μπορούμε να πούμε ότι περι ορέξεως κολοκυθόπιτα, μου αρέσουν οι Ευρωπαϊκές πάρα πολύ και αντίστοιχα παραδέχομαι τις μέχρι "πρότινως" αξιόπιστες Ιαπωνικές, βάσει των παρατράγουδων, που αναφέρεις πιο πάνω![]()
![]()
Μη μου τη μέρα τάρατε!
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
[B]:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε, έχετε πλάκα εσείς οι χονδαίοι![]()
Και το καρτερ να σας τρυπήσει θα πείτε "κατι ξέρει η χονδα και το έκανε λεπτό"![]()
Έχεις δίκιο για τους χονδαίουςήταν πετυχημένο το σχόλιο σου
,μάλλον κατατασόμαστε στους κολλημένους των δικύκλων :rotflmao:
Χωρίς παρεξήγηση για τους ομόσταυλους![]()
Μη μου τη μέρα τάρατε!
Χωρίς παρεξήγηση, ξαναδές λίγο πως κάνουμε quote(παράθεση), έχεις ενα θεματάκι εκεί![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
μου θύμισες τα πρώτα 2-3 χρόνια του αλχημιστή στο φόρουμ ρε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Χωρίς παρεξήγηση, ξαναδές λίγο πως κάνουμε quote(παράθεση), έχεις ενα θεματάκι εκεί![]()
Δεν παρεξηγώ, απλά κάνω ότι έκανα και τις προηγούμενες φορές, απλά πατάω του κουμπί της παράθεσης και τα εμφανίζει έτσι όπως τα βλέπειςΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
και μένα μου έκανε εντύπωση αλλά δεν έχω τροποποιήσει κάτι
![]()
Μη μου τη μέρα τάρατε!
Να το κουλό τώρα είναι μια χαράτι να πω ο Λεωνίδας θα φταίει
![]()
Μη μου τη μέρα τάρατε!
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
[B]μου θύμισες τα πρώτα 2-3 χρόνια του αλχημιστή στο φόρουμ ρε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σωστά :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Όπως ;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Metageitnion
Όντως έχεις δίκιο για το θέμα, ήταν χοντράδα της Honda να σταματήσει αλλά κάτι ξέρουν παραπάνω (να κάνω και τον δικηγόρο του Διαβόλου)![]()
![]()
VARADERO ;;;;![]()
Τες πα . Εμεις οι ελέφαντες τείνουμε προς εξαφάνιση. Και κάποτε έλεγα να το δώσω να πάρω Africa !!
![]()
CAGIVA ELEFANT 750
Μάλλον κάποια στιγμή θα αναγκαστούμε να τα βάψουμε μπλε και τα πετάξουμε στη θάλασσα αν συνεχίσουν τα Τέλη να αυξάνονται, να γιατί οι εταιρείες δεν τα βγάζουν τόσο αξιόπιστα πλέον τα μηχανάκια:smilea: σου λέει τι να το κάνω σκυλί και να σπάσω το κεφάλι μου αφού σε 5 χρονάκια θα έχει πάει για φούντοΑρχικά δημιουργήθηκε από zezes
Όπως ;;;;
VARADERO ;;;;![]()
Τες πα . Εμεις οι ελέφαντες τείνουμε προς εξαφάνιση. Και κάποτε έλεγα να το δώσω να πάρω Africa !!
![]()
![]()
Θα τα βάλουμε σε μουσείο του χρόνου...
![]()
Μη μου τη μέρα τάρατε!