Σελίδα 6 από 13 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 194

Θέμα: Περί αλλαγής σε υψηλότερα κλιμάκια!!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Μηχανή ψάχνει ο άνθρωπος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ...
    Ρε Θωμά, όποτε σε βλέπω να κάνεις ειρωνικά σχόλια για αλλα μηχανάκια με πιάνουν τα γέλια :rotflmao: :rotflmao: . Sorry re man :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ρε Θωμά, όποτε σε βλέπω να κάνεις ειρωνικά σχόλια για αλλα μηχανάκια με πιάνουν τα γέλια :rotflmao: :rotflmao: . Sorry re man :rotflmao:
    Εμένα να δεις όταν ξαναδιαβάζω τι γράφω...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Όλα τα Africa είναι ένα μεγάλο κομμάτι τσιμέντο για κινητήρα & 150 κιλά σίδερα. Όταν θα οδηγήσετε κανά σοβαρό μηχανάκι με αναρτήσεις, φρένα, πλαίσιο, γκάζι, κινητήρα μιλήστε.

Άντε φιλάκια τώρα!

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Και φυσικά δεν αφήνουμε χωρίς σέρβις το μηχανάκι για 10.000 χλμ. ούτε και χωρίς έλεγχο αλλά δεν έχω ακούσει κάτι παρεμφερές σε Ιαπωνικό

Άκου καλύτερα....CBR1000 ας πούμε..ναι ναι αυτό της Honda...

Μήπως, παρόλο που παραδέχομαι τις ευρωπαϊκές μοτοσυκλέτες από σχεδιασμό, τεχνολογία κλπ, μήπως όμως έχουν ένα θεματάκι αξιοπιστίας σε κάποια μοντέλα; [/B][/QUOTE]

Οι Ευρωπαικές μοτο έχουν βελτιωθεί πολύ στο θέμα αξιοπιστία αλλά σίγουρα δεν έχουν ακόμα αποκτήσει την φήμη του Ιάπωνα, που κρατάει ακόμα παρόλα τα παρατράγουδα που έχουν εμφανιστεί... Σίγουρα οι Ευρωπαίοι έχουν πολλά βήματα να κάνουν για να θεωρούνται "Ιάπωνες" αλλά τα πράγματα δεν είναι τραγικά...μην τρελενεσαι...Ανορθωτή και τρόμπα βενζίνης στο Άφρικα έχεις αλλάξει? Αν τα θεωρείς ασήμαντα ή αναγκαιο κακό ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου και για τους άλλους...

Θεωρώ πάντος ότι το Βαραντέρο θα κάνει την δουλειά σου και στην τελική και ένα βατο χωματόδρομο θα τον περάσεις άνετα (ποιο άνετα απο τον τίγρη ισως...ο κάπταιν τι γνώμη έχει για αυτό?)
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Αρχικά δημιουργήθηκε από zezes
    Προσωπικές Απόψεις

1ον : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ XRV750 ΑΠΟ ΤΗ HONDA . ΤΕΛΕΙΑ

Εννοώντας ότι για λόγους που έχουν προαναφερθεί και δεν θέλω να κουράσω.
    Η honda τράβηξε μια μολυβιά και το σταμάτησε απο την παραγωγή γράφοντας στα α@@@@@ της το πραγματικά μεγάλο κοινό του. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ κατ'εμέ.
    2ον : Άν πηγαίνεις και χώμα απο ΕΠΙΛΟΓΗ τότε πας σε 950/990 ADVENTURE.
    3ον : Άν όχι τότε οι επιλογές σου είναι περισσότερες.

Αν πάλι είσαι κολλημένος και αναποφάσιστος μαζί, ρίχτου κανά 2000 σε περιφεριακά και μοτέρ
    και έφυγες για 100000χλμ+

Φιλικά
    Όντως έχεις δίκιο για το θέμα, ήταν χοντράδα της Honda να σταματήσει αλλά κάτι ξέρουν παραπάνω (να κάνω και τον δικηγόρο του Διαβόλου)
    Μη μου τη μέρα τάρατε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Metageitnion
    [...]ήταν χοντράδα της Honda να σταματήσει αλλά κάτι ξέρουν παραπάνω [....]
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε, έχετε πλάκα εσείς οι χονδαίοι

Και το καρτερ να σας τρυπήσει θα πείτε "κατι ξέρει η χονδα και το έκανε λεπτό"

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Θεωρώ πάντος ότι το Βαραντέρο θα κάνει την δουλειά σου και στην τελική και ένα βατο χωματόδρομο θα τον περάσεις άνετα (ποιο άνετα απο τον τίγρη ισως...ο κάπταιν τι γνώμη έχει για αυτό?)
    Δεν είναι σίγουρο. Κατ' αρχήν το 955 σίγουρα πάει καλύτερα στο χώμα απο το βαραντερο (μονο το βάρος να σκεφτείς...)

Για το 1050 πάλι... δύο κολλητοι μου πήγαν Κερατέα απο χωματόδρομους, ο ένας με το 955, ο άλλος με 1050 και πέρασαν απο σημεία που εγω τα θεωρώ δύσκολα, αλλα αυτό είναι σχετικό.

Και πάλι όμως, με δεδομένο οτι το 1050 ειναι καμια 60αρια κιλα πιο ελαφρυ απο το Βαρα, ειναι πιο εύκολο στο χώμα. Βέβαια, "χώμα" εννοούμε χωματόδρομο πατημένο, όχι κροκάλες.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Και φυσικά δεν αφήνουμε χωρίς σέρβις το μηχανάκι για 10.000 χλμ. ούτε και χωρίς έλεγχο αλλά δεν έχω ακούσει κάτι παρεμφερές σε Ιαπωνικό

Άκου καλύτερα....CBR1000 ας πούμε..ναι ναι αυτό της Honda...

Μήπως, παρόλο που παραδέχομαι τις ευρωπαϊκές μοτοσυκλέτες από σχεδιασμό, τεχνολογία κλπ, μήπως όμως έχουν ένα θεματάκι αξιοπιστίας σε κάποια μοντέλα;

Οι Ευρωπαικές μοτο έχουν βελτιωθεί πολύ στο θέμα αξιοπιστία αλλά σίγουρα δεν έχουν ακόμα αποκτήσει την φήμη του Ιάπωνα, που κρατάει ακόμα παρόλα τα παρατράγουδα που έχουν εμφανιστεί... Σίγουρα οι Ευρωπαίοι έχουν πολλά βήματα να κάνουν για να θεωρούνται "Ιάπωνες" αλλά τα πράγματα δεν είναι τραγικά...μην τρελενεσαι...Ανορθωτή και τρόμπα βενζίνης στο Άφρικα έχεις αλλάξει? Αν τα θεωρείς ασήμαντα ή αναγκαιο κακό ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου και για τους άλλους...

[/B][/QUOTE]

Και βέβαια έχω αλλάξει τα εν λόγω εξαρτήματα και φυσικά δε θα το αρνηθώ όσο για το θέμα του κρασιού πάντα νερωμένο για να μην μας πειράξει κιόλλας
    Τώρα για το θέμα των Ευρωπαϊκών και Ιαπωνικών μηχανών μπορούμε να πούμε ότι περι ορέξεως κολοκυθόπιτα, μου αρέσουν οι Ευρωπαϊκές πάρα πολύ και αντίστοιχα παραδέχομαι τις μέχρι "πρότινως" αξιόπιστες Ιαπωνικές, βάσει των παρατράγουδων, που αναφέρεις πιο πάνω
    Μη μου τη μέρα τάρατε!

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    [B]:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε, έχετε πλάκα εσείς οι χονδαίοι

Και το καρτερ να σας τρυπήσει θα πείτε "κατι ξέρει η χονδα και το έκανε λεπτό"

Έχεις δίκιο για τους χονδαίους ήταν πετυχημένο το σχόλιο σου,μάλλον κατατασόμαστε στους κολλημένους των δικύκλων :rotflmao:
    Χωρίς παρεξήγηση για τους ομόσταυλους
    Μη μου τη μέρα τάρατε!

Χωρίς παρεξήγηση, ξαναδές λίγο πως κάνουμε quote(παράθεση), έχεις ενα θεματάκι εκεί
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Χωρίς παρεξήγηση, ξαναδές λίγο πως κάνουμε quote(παράθεση), έχεις ενα θεματάκι εκεί
    μου θύμισες τα πρώτα 2-3 χρόνια του αλχημιστή στο φόρουμ ρε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δεν παρεξηγώ, απλά κάνω ότι έκανα και τις προηγούμενες φορές, απλά πατάω του κουμπί της παράθεσης και τα εμφανίζει έτσι όπως τα βλέπεις και μένα μου έκανε εντύπωση αλλά δεν έχω τροποποιήσει κάτι
    Μη μου τη μέρα τάρατε!

Να το κουλό τώρα είναι μια χαρά τι να πω ο Λεωνίδας θα φταίει
    Μη μου τη μέρα τάρατε!

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    [B]μου θύμισες τα πρώτα 2-3 χρόνια του αλχημιστή στο φόρουμ ρε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σωστά :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Metageitnion
    Όντως έχεις δίκιο για το θέμα, ήταν χοντράδα της Honda να σταματήσει αλλά κάτι ξέρουν παραπάνω (να κάνω και τον δικηγόρο του Διαβόλου)
    Όπως ;;;;

VARADERO ;;;;

Τες πα . Εμεις οι ελέφαντες τείνουμε προς εξαφάνιση. Και κάποτε έλεγα να το δώσω να πάρω Africa !!
    CAGIVA ELEFANT 750

Αρχικά δημιουργήθηκε από zezes
    Όπως ;;;;

VARADERO ;;;;

Τες πα . Εμεις οι ελέφαντες τείνουμε προς εξαφάνιση. Και κάποτε έλεγα να το δώσω να πάρω Africa !!
    Μάλλον κάποια στιγμή θα αναγκαστούμε να τα βάψουμε μπλε και τα πετάξουμε στη θάλασσα αν συνεχίσουν τα Τέλη να αυξάνονται, να γιατί οι εταιρείες δεν τα βγάζουν τόσο αξιόπιστα πλέον τα μηχανάκια:smilea: σου λέει τι να το κάνω σκυλί και να σπάσω το κεφάλι μου αφού σε 5 χρονάκια θα έχει πάει για φούντο
    Θα τα βάλουμε σε μουσείο του χρόνου...
    Μη μου τη μέρα τάρατε!

Σελίδα 6 από 13 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Περι καταγγελιών σε καταστήματα
    από TOLISTOLAROS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2010, 08:02
  2. Περί ελαστικών σε on-off
    από Costas KLE στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2009, 17:14