Σελίδα 6 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 152

Θέμα: Προς κ. Παπακων/νου & κα Κατσέλη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Όχι αγαπητέ μου δε βράζουμε στο ίδιο καζάνι. Ο μισθωτός θελοντας και μή την πληρώνει την εφορία του

60000 δημοσιους υπαλληλους εχει η αυστρια
    735000 εχει ελλαδα.

αν νομιζετε οτι δεν μας βαζετε μεσα αλλα συνεισφερετε στο κρατος οκ να στε καλα να σας ταιζουμε

Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
    735000 εχει ελλαδα.

αν νομιζετε οτι δεν μας βαζετε μεσα αλλα συνεισφερετε στο κρατος οκ να στε καλα να σας ταιζουμε
    Όταν μιλάς για Δ.Υ. εμένα θα με βγάζεις απ' εξω.

Ιδιωτικός τομέας πάντα και σαν ελ.επ. και σαν μισθωτός

Το αν μας βάζει μεσα λοιπόν αυτός που πληρώνει το φόρο του vs αυτόν που δεν τον πληρώνει, ξανασκέψου το
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Ολα ωραια και καλα λοιπον.Μια ενσταση εχω μονο για τον υπογραφοντα το αρθρο,αλλα δεν θα την γραψω τωρα.Θα περιμενω λιγακι ακομα.
    Απ΄ολο το κειμενο φιλε η πρωτη σκεψη που σου ερχεται ειναι ¨ολα καλα κι ωραια¨?και καποια ¨λαδιά¨ ισως του ενυπογραφοντα?

Γιατι εμενα ηρθε η εικονα ανηψιου βουλευτη πριν κατι 4-5 χρονια με ¨αορατη εργασια¨ σε Υπουργειο(εκτακτος υπαλ/λος) και 2 φροντιστηρια στο ονομα της συζυγου του...τρομαξαμε να του βγαλουμε δανειο!
    Δε θα ξεχασω τη φραση του μολις ειδα το εκκ/κο: 2990 ευρω......ε οτι κανει ολος ο κοσμος...

Κριμα στο 25% του μισθου μου που καθε μηνα το βουτανε για την ιατροφαρμακευτικη μου περιθαλψη(που δεν εχω) και τη συνταξη μου(που δε θα παρω)...
    ...cause the place seems still alive...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    Όταν μιλάς για Δ.Υ. εμένα θα με βγάζεις απ' εξω.

Ιδιωτικός τομέας πάντα και σαν ελ.επ. και σαν μισθωτός

Το αν μας βάζει μεσα λοιπόν αυτός που πληρώνει το φόρο του vs αυτόν που δεν τον πληρώνει, ξανασκέψου το
    στο ξαναλεω οτι αυτος που νομιζεις οτι δεν πληρωνει φορο οταν κλισει τα βιβλια θα τον πληρωσει και με το παραπανω

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    735000 εχει ελλαδα.

+10000000

στο ξαναλεω οτι αυτος που νομιζεις οτι δεν πληρωνει φορο οταν κλισει τα βιβλια θα τον πληρωσει και με το παραπανω
    Εαν ήταν με το κλεισιμο να πληρωνε παραπανω απο το κανονικό, υποθέτωντας οτι όλα τα χρόνια κάνει σωστά τη δουλειά του, έχει παρακρατήσει σωστά ΦΠΑ, έχει αποδώσει σωστά φόρο κάθε χρόνο, ας δεχτεί έλεγχο.

Δεν τον δέχεται όμως και προτιμάει τον διακανονισμό με το κλείσιμο. Γιατί;

Για να τελειώνουμε: Το να λέμε εαν ο Ελ.Επ κάνει καλά ή όχι που γλυτώνει φόρους είναι κατι που μπορούμε να συζητάμε στο διηνεκές

Απλά μην επιμενεις οτι ο Ελ.Επ. είναι και ο αδικημένος της φορολογίας γιατί θα γελάμε επίσης στο διηνεκές
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Πάντως , πρέπει να παραδεχτούμε ότι η ΜΕΓΑΛΗ τους επιτυχία είναι να έχουν καταφέρει οι υπάλληλοι να κατηγορούν τους Ελ.Επ. και οι Ελ.Επ. τους υπαλλήλους για τα χάλια μας ….

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Απλά μην επιμενεις οτι ο Ελ.Επ. είναι και ο αδικημένος της φορολογίας γιατί θα γελάμε επίσης στο διηνεκές
    Και ομως ειναι! Και γελα οσο θελεις...πραγματι ακουγεται αστειο αλλα αν εχεις αγνοια ετσι φαινεται...

όπου γης Το avatar του/της iosif
    ακριβως
    καθε κλαδος στη χωρα κατηγορει εναν αλλο για τα χαλια

και ολοι μαζι τους δημοσιους υπαλληλους

μονο που μεσα σε αυτους υπαρχει και ενα μεγαλο ποσοστο που ξεσκιζονται (front desk ικα, πολλοι υπαλληλοι δημων-πατε επαρχια να δειτε εναν να ολεμα και δεκα να αραζουν-εργατες κλπκλπκλπ)

κοινως μονο το κρατος ειναι καλο και ολοι εμεις τα ζωα
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    735000 εχει ελλαδα.
    H Ελλάδα έχει ΠΟΛΥ παραπάνω.... Άμα υπολογίσεις τον "ευρύτερο δημόσιο τομέα", τους δημοτικούς, και τους συμβασιούχους, τότε ξεπερνάει χαλαρά το 1.000.000 ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
    Και ομως ειναι! Και γελα οσο θελεις...πραγματι ακουγεται αστειο αλλα αν εχεις αγνοια ετσι φαινεται...
    Μόνο που δεν έχω. Έχοντας υπάρξει και τα δύο μπορώ να κρίνω.

Προσοχή: Δε θεωρώ οτι ο μισθωτός ειναι αδικημένος, πληρώνει κανονικά το φόρο που του αναλογεί και μάλιστα witheld at source κάθε μηνα οπότε δεν του σκάει μαζεμένο πακέτο κάθε χρόνο. Απλά δεν έχει τη δυνατότητα της φοροαποφυγής (που έχει και χρησιμοποιεί κατα κόρον ο έλληνας Ελ.Επ)

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

735000 εχει ελλαδα.

Αυτα τα νουμερα περι δημοσιων υπαλληλων,που πανε και ερχονται,θα ηθελα να μου τα τεκμηριωσει καποιος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Μόνο που δεν έχω. Έχοντας υπάρξει και τα δύο μπορώ να κρίνω.

Αφου εχεις υπαρξει και τα δυο γιατι δεν παρεμεινες Ελ. Επαγγελματιας να κλεβεις κι εσυ το κρατος και να βγαζεις αφθονο χρημα?

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
    ελα μου ντε! γιατί?????

Ωραίοι όμως και οι κ.κ. κυβερνώντες... σιγά σιγά πάνε να μας βάλουν να φαγωνόμαστε μεταξύ μας... δεν μου αρέσει αυτό το "μαγαζάτορες VS υπάλληλοι"... όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε....

Αυτός που δεν κόβει απόδειξη είναι ο εγκληματίας ή ο βουλευτής που αντί να πάρει prius πήρε Lexus 3000 κυβικά ή ο κάθε δημόσιος λειτουργός μιζαδόρος?

"Διαιρει και βασιλευε" λεγεται η τακτικη.

Σωστος
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
    Αφου εχεις υπαρξει και τα δυο γιατι δεν παρεμεινες Ελ. Επαγγελματιας να κλεβεις κι εσυ το κρατος και να βγαζεις αφθονο χρημα?
    Διότι φίλε μου δεν το έβλεπα έτσι. Δε θεωρούσα οτι πρέπει να "βγαινω" πάσει θυσία, ακόμα κι αν κλέβω. Τα έσοδα τα υπολογίζω net μετά φόρων και όχι "κέρδη προ φόρων". Το αποτέλεσμα απο ένα σημείο και μετά δε συνέφερε κι έτσι έκανα τις επιλογές μου

Με τα υπέρ και τα κατά φυσικά
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παρόμοια θέματα

1. Προς κατόχους DRZ ( το νου σας!!! )
    από Χωμάτινος στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2007, 11:13
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 22:55
  3. παρακληση προς τους admin
    από CHRISTINE στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2003, 19:05
  4. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF