Σελίδα 6 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 169

Θέμα: Σοκαριστικες εικονες απο audi r8!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    το παληκαρι και την οικογενεια του την γνωριζω λογω της δουλειας μου.
    αυτη την στιγμη ειναι στην εντατικη σε πολυ κρισιμη κατασταση, εχοντας χασει το ενα του ποδι
    ενω κυνδινευει και το αλλο. ηταν τυχερος που ακριβως πισω του ερχοταν αθενοφορο και ετσι
    σε 7λπ ηταν στο νοσοκομειο αλλιως ,,,,,,
    δεν ακουσα τιποτα για συνεπιβατη.

τωρα ,,,,για το ποιος και τι φταιει, κατα την αποψη μου παντα
    ΔΕΝ παιρνεις στον γυο σου ενα τετοιο τερας (το ιδιο ισχυει και για μηχανακι) εαν πρωτα δεν τον
    στειλεις σε safe track (και εφοσον ξερω οτι υπαρχει χρημα ,σε s.t στην Αγγλια οπου ειναι η μητερα
    του μηχανοκινητου) , και ειδικα την στιγμη που ο νεαρος ηταν επιρρεπης στα ατοιχηματα.

ειναι μεγαλη ευθυνη τελικα να εισαι γονιος και δυστυχως πολλοι λιγοι το εχουν καταλαβει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
    εαν πρωτα δεν τον
    στειλεις σε safe track
    Δυστυχως,δεν μπορεις να φανταστεις ποοοοσο γελιο ακουγεται αυτο στα αυτια καποιου απο τους πολλους νεοπλουτους που εχουμε και των τερατων που οδηγανε...

Μιλα με καποιον τετοιο και θα δεις τι απαντηση θα λαβεις ,για να δεις ποσο κολλημενοι και σκατοκεφαλοι ειμαστε...

Κ μια παρατηρηση.Θεωρω γελιο εταιρειες που πουλανε τετοια τερατα και εισπρατουν τετοια ποσα να μην σου προσφερουν οι ιδιοι την καταλληλη εκπαιδευση...
    Εστω καποιες ωρες με επαγγελματια οδηγο στο τιμονι που να σου μαθει τα βασικα για το αυτοκινητο και την οδηγικη του συμπεριφορα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Δυστυχως,δεν μπορεις να φανταστεις ποοοοσο γελιο ακουγεται αυτο στα αυτια καποιου απο τους πολλους νεοπλουτους που εχουμε και των τερατων που οδηγανε...

Μιλα με καποιον τετοιο και θα δεις τι απαντηση θα λαβεις ,για να δεις ποσο κολλημενοι και σκατοκεφαλοι ειμαστε...

Κ μια παρατηρηση.Θεωρω γελιο εταιρειες που πουλανε τετοια τερατα και εισπρατουν τετοια ποσα να μην σου προσφερουν οι ιδιοι την καταλληλη εκπαιδευση...
    Εστω καποιες ωρες με επαγγελματια οδηγο στο τιμονι που να σου μαθει τα βασικα για το αυτοκινητο και την οδηγικη του συμπεριφορα...
    εχεις απολυτο δικιο για αυτη την φυλη ,,,,,τους ξερω πολυ καλα,,,,απλα τα ξερουν ολα

η FERRARI το κανει αυτο που λες .εαν θελεις FERRARI εκτος απο την αναμονη πρεπει να περασεις
    και απο το maranelo.

εχεις απολυτο δικιο για αυτη την φυλη ,,,,,τους ξερω πολυ καλα,,,,απλα τα ξερουν ολα

η FERRARI το κανει αυτο που λες .εαν θελεις FERRARI εκτος απο την αναμονη πρεπει να περασεις
    και απο το maranelo.
    Το γνωριζω για την φεραρι και ειναι προς τιμη της που το κανει αυτο...

Solomostrongos Το avatar του/της byron

και απο το maranelo.
    Μπαααα..... ίσως να το κανει σε κάποιο μοντέλο, αλλά έναν που ξέρω με ferrari είναι με πίτα γύρο πάνω στο ταμπλό...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Μπαααα..... ίσως να το κανει σε κάποιο μοντέλο, αλλά έναν που ξέρω με ferrari είναι με πίτα γύρο πάνω στο ταμπλό...
    Το ποιος οδηγαει το φεραρι ειναι αλλο θεμα...
    Αλλα νομιζω το κανει...Εστω και σε καποια μοντελα να το κανει και παλι μπραβο της...

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked

και απο το maranelo.
    Έχω δεί ferrari να κάνουν αναστροφή στην κηφισίας, και να σκοτώνουν κόκκινα ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ φορές.....

Επίσης έχω δεί σε κυριλέ προάστειο 18χρονο με ferrari να προσπαθεί να βάλει μπρός και να του σβήνει συνέχεια και να μήν ξέρει πώς να την ξεπαρκάρει σε βαθμό που να φωνάζει άλλον απο κοντινό μαγαζί να το κάνει γι'αυτόν....

Σίγουρα πάντως μία τέτοια εκπαίδευση θα δώσει στον μελλοντικό κάτοχο μία καλύτερη εικόνα σχετικά με την οδηγική συμπεριφορά του οχήματος...

Το θέμα είναι πως δυστυχώς πολλοί νεόπλουτοι και μή(το τονίζω αυτό) γονείς έχουν την ψευδαίσθηση πως με το να παρέχουν στα παιδιά τους τα πάντα(υλικά αγαθά) εκπληρώνουν το χρέος τους σά γονείς σύν το ό,τι έτσι 'αποκτάνε' το 'δικαίωμα' να 'διασκεδάσουν τη ζωή τους', χωρίς να 'ανακατεύονται στα πόδια' τους τα παιδιά....

Η συζήτηση ξέφυγε απο το θέμα με τις εικόνες, αλλά νομίζω πως αυτός ο τομέας είναι ο πλέον καθοριστικός ο οποίος διαμόρφωσε το χάος που βλέπουμε σήμερα και ΟΧΙ οι μπαριέρες και τα λοιπά.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    μηπως την πηρε μεταχειρο??(χωρις το πιττογυρο),,,,,

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    μηπως την πηρε μεταχειρο??(χωρις το πιττογυρο),,,,,
    Καθόλου. Είχε μία άλλη και την πούλησε όταν βγήκε η F480. Περίμενε και κάποιους μήνες στην λίστα αναμονής.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
    αυτο το τι να κανουμε δηλαδη οταν το ακουω μου ανεβαινει το στομαχι στο λαιμο.

αμα την αλλη βδομαδα βαλουν στην ακρη του δρομου ωραια μεγαλα αγγουρια και βαζελινη επειδη ετσι τους βολεψε(γιατι αυτη ειναι η μελετη που κανουν-ετσι τους βολεψε) μαλλον θα λες τα ιδια...

κριμα..

επειδη κινδυνευουν οι πεζοι δεν βαζουμε κολονακια, καγκελα κτλ. για να σωσουμε τους πεζους κ να σακατεψουμε τα μηχανακια.κανουμε μια μελετη κ βρισκουμε μια λυση ακομα κ αν κοστισει περισσοτερο.
    δεν ειμαστε ζωα.για τετοιους λογους υποτιθεται εχουμε το κρατος.
    ετσι οπως παει ,εχω την υποψια και χωρις να παρω θεση ...οτι και να κανουν παντα θαυπαρχει καποιος που θα ειναι δυσαρεστημενος ,σιγα μην βαλω και τα κλαματα.

Ο δρομος πρεπει να εχει καγκελα για τους πεζους και τα μικρα παιδια και χαντακια για τα νερα στην ακρη ,αν τηρεις τα μετρα και τα ορια ταχυτητας δεν σε επηρεαζουν,αν οχι τοτε το μισο ατυχημα εσυ το προκαλεις .

Για ολα φταει το κρατος ...αυτην την πιπιλα μου θυμιζει κατι γερους εξω απο το πικπα να καθονται σε ενα παγκακι και να κατηγορουν το κρατος για απο το χρωμα που ειναι βαμμενο το παγκακι μεχρι και τον καιρο ,διχως να προτεινουν λυσεις .
    Τεσπα θα γινω γραφικός και δεν με εκφραζει ,ο καθενας να αναλαβει την ευθηνη του στο πως διαχειριζεται το μεσο μεταφορας και επειτα να δουμε τα υπολοιπα .

βαλε και ενα βιντεο τζαερι μου ν θυμηθουμε και τι λεμε ,μπας και μας καταλαβουν ...

http://www.youtube.com/watch?v=VruWHHEnZGw

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Δηλαδή με άλλα λόγια το Δάσος είναι ότι ΧΩΡΙΣ τον μπάτσο πάνω από το κεφάλι μας και χωρίς τον φόβο ότι κάποιος θα μας "γράψει" τοτε θα κάνουμε την μαλακία μας.

Και η ΠΑΙΔΕΙΑ, ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ μας, το ΕΠΙΠΕΔΟ μας που στο διάολο είναι;;;;;

Το ρημάδι το κεφάλι μας τί σκατά έχει μέσα για εγκέφαλο;;;

Πρέπει να μας πει κάποιος άλλος ότι αν πάμε με 200+ μπορεί και να σκοτωθούμε;;

και εν πάση περιπτώση, ΟΡΙΟ ταχύτητας δεν έχουν οι δρόμοι;;
    Πόσοι σκοτώθηκαν πηγαίνοντας με το όριο ;;

Εγω τα εγραψα λαθος ή εσυ καταλαβες λαθος;

Το πρωτο δεν το ειπα ποτε,ειπα σωστη αστυνομευση....Η Παιδεια αφορα σε ποσοστο 99% το κρατος και σε 1% ιδιωτες,απο εκει πηγαζουν πολιτισμος/επιπεδο κτλ,αυτο ακριβως λεω και εγω....Τα ορια ταχυτητας ειναι απο το 1950 και δεν εχουν καμμια επαφη με την συγχρονη πραγματικοτητα για να χρησιμοποιηθουν ως μετρο συγκρισης...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Αρχικά δημιουργήθηκε από izzy
    ετσι οπως παει ,εχω την υποψια και χωρις να παρω θεση ...οτι και να κανουν παντα θαυπαρχει καποιος που θα ειναι δυσαρεστημενος ,σιγα μην βαλω και τα κλαματα.

Ο δρομος πρεπει να εχει καγκελα για τους πεζους και τα μικρα παιδια και χαντακια για τα νερα στην ακρη ,αν τηρεις τα μετρα και τα ορια ταχυτητας δεν σε επηρεαζουν,αν οχι τοτε το μισο ατυχημα εσυ το προκαλεις .

Για ολα φταει το κρατος ...αυτην την πιπιλα μου θυμιζει κατι γερους εξω απο το πικπα να καθονται σε ενα παγκακι και να κατηγορουν το κρατος για απο το χρωμα που ειναι βαμμενο το παγκακι μεχρι και τον καιρο ,διχως να προτεινουν λυσεις .
    Τεσπα θα γινω γραφικός και δεν με εκφραζει ,ο καθενας να αναλαβει την ευθηνη του στο πως διαχειριζεται το μεσο μεταφορας και επειτα να δουμε τα υπολοιπα .

βαλε και ενα βιντεο τζαερι μου ν θυμηθουμε και τι λεμε ,μπας και μας καταλαβουν ...

http://www.youtube.com/watch?v=VruWHHEnZGw
    νταξει..αλλα κομματακι ασχετα τα παραπανω..
    ειδικα το βιντεο-δεν συζηταω αυτην την περιπτωση.
    πιθανα να μιλαμε για αλλο πραγμα.
    μιλαω για κανονικη οδηγηση.με το οικογενειακο αυτοκινητο του μπαμπακα μου σε σωστες ταχυτητες για τον εκαστοτε δρομο.επειδη λοιπον εκανα λαθος ή δεν υπολογισα σωστα (παλι εγω φταιω..) ή για καποιο λογο βγηκα απο το δρομο να βρω ορθια σαν πεος μπαριερα που να με περασει σουβλακι.δεν φταιω εγω δεν φταις εσυ φταει ο λαλημενος κρατικος μηχανισμος.δεν εχει μα κ μου κ γερους με παγκακια.καποιου φουστη δουλεια ηταν.καταλαβαινομαστε μεχρι εδω;;

παμε παρακατω.κολωνακια μπαριερων=ακρωτηριασμος.ναι ή ου;
    υπαρχει απλη λυση χωρις πολλα πολλα.δινεις στο πολυτεχειο να σου υπολογισει να μπει στην ηδη υπαρχουσα γραμμη μπαριερας κ δευτερη απο κατω απο μαλακοτερο-φθηνοτερο υλικο σχεδιασμενη για να δεχεται ανθρωπο.(μια ιδεα για να δειξω οτι ειναι ευκολο-σχετικα φθηνο-αφηνει τεχνογνωσια στη χωρα και μαλιστα μεσω νεων ανθρωπων).ουτε παγκακια ουτε γεροι ουτε μπογιες-εχει και μια ιδεα για λυση.αν μπορω εγω να βρω λυση μπορουν κ αυτοι που εχω βαλει εγω στην δοιηκηση-οργανωση του κρατους και που φροντιζουν για την ευημερια μου και την υγεια μου.καταλαβαινομαστε κ εδω;

οσο υπαρχουν ανθρωποι σαν και εσενα που λενε τι να γινει ας παιξω λοττο τη σωματικη μου ακαιρεοτητα επειδη καποιοι με εχουν γραμμενο δεν γινεται δουλεια.αρα τελικα δεν φταει ουτε το κρατος-φταινε νοοτροπιες σαν και αυτες.-

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    μιλαω για κανονικη οδηγηση.με το οικογενειακο αυτοκινητο του μπαμπακα μου σε σωστες ταχυτητες για τον εκαστοτε δρομο.επειδη λοιπον εκανα λαθος ή δεν υπολογισα σωστα (παλι εγω φταιω..) ή για καποιο λογο βγηκα απο το δρομο να βρω ορθια σαν πεος μπαριερα που να με περασει σουβλακι.δεν φταιω εγω δεν φταις εσυ φταει ο λαλημενος κρατικος μηχανισμος.δεν εχει μα κ μου κ γερους με παγκακια.καποιου φουστη δουλεια ηταν.καταλαβαινομαστε μεχρι εδω;;

υπαρχει απλη λυση χωρις πολλα πολλα.δινεις στο πολυτεχειο να σου υπολογισει να μπει στην ηδη υπαρχουσα γραμμη μπαριερας κ δευτερη απο κατω απο μαλακοτερο-φθηνοτερο υλικο σχεδιασμενη για να δεχεται ανθρωπο.(μια ιδεα για να δειξω οτι ειναι ευκολο-σχετικα φθηνο-αφηνει τεχνογνωσια στη χωρα και μαλιστα μεσω νεων ανθρωπων).ουτε παγκακια ουτε γεροι ουτε μπογιες-εχει και μια ιδεα για λυση.αν μπορω εγω να βρω λυση μπορουν κ αυτοι που εχω βαλει εγω στην δοιηκηση-οργανωση του κρατους και που φροντιζουν για την ευημερια μου και την υγεια μου.καταλαβαινομαστε κ εδω;

οσο υπαρχουν ανθρωποι σαν και εσενα που λενε τι να γινει ας παιξω λοττο τη σωματικη μου ακαιρεοτητα επειδη καποιοι με εχουν γραμμενο δεν γινεται δουλεια.αρα τελικα δεν φταει ουτε το κρατος-φταινε νοοτροπιες σαν και αυτες.-

Το εβαλα και νωριτερα,αλλα μαλλον δεν το ειδες...
    http://community.livejournal.com/ru_auto/11691318.html

Δηλαδη αυτος ο τυπος,που βρηκε ορθια μπαριερα,και την περασε μεσα απο το παραθυρο??

Θα συμφωνησω με τον izzy και respect για το video του mick.
    The only easy day was yesterday.

Για να το σκισουν ετσι οι μπαριερες ο τυπος πηγαινε κομματια,μπορει να τρακαρε και με 200...

*************** www.motodevils.gr ***************

μαλλον κατι τετοιο λες...

http://www.mototriti.gr/data/news/pr...news/79830.asp
    ..εχει ηδη εφαρμοστει στην ισπανια σε περιφερειακο δρομο δοκιμαστικα.

αλλα ειναι παλι αλλο το θεμα ,μιλαμε για την αρχη της μπαρας;

κυριε κυριεεεεε;;;;

να κανω μια ερωτηση;;;;

που την ειδες την ορθια μπαριερα ;;; η κανεις υποθεσεις;

αλλα ελεγες και αλλου το πηγες .... αλλα ελεγα αλλα καταλαβες..... ειναι και αυτος ο γραπτος ο λογος....

...απλα να σου θυμισω οτι ο δρομος που μοιραζεσαι μαζι μου ,ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ενω αυτος απο οτι φαινεται για να κουρσαρει....ετσι και πεσει πανω στο αυτοκινητο με την οικογενεια μου η το λιγοτερο πανω στην μοτο μου ενω αρμενιζω ,και τις φαει κιολας μετα ελα να μου ζητησεις τον λογο για νοοτροπιες και το κολοκρατος....
    Δεν ειναι τυχαιο να βγαινεις εξω απο το δρομο και να πεφτεις πανω σε μπαριερα και να σταματα στα 100 ,ετρεχες μεγαλε και πουλαγες και μουρη ,η μπαριερα φταει ; Εσυ επεσες...και οταν πεφτεις με πολλα κοβεται και χωνεται και στα ποδαρακια
    ή μήπως δεν ειναι πιθανο ; Ναι ειναι μια εικασία οπως και εικασία ειναι οτι η μπαριερα ειναι εξω απο το χωμα..
    Θες να κουρσαρεις μεγαλε πλουσιε..νοικιασε την πιστα και ξεσκισου ΑΥΤΟ ΛΕΩ ,δεν πετάγονται μονες τους οι μπαριερες φαντασμα μαζι με τον Δον κιχωτη...
    Οσο για το ΛΟΤΤΟ πατα το λινκ της υπογραφης μου ,να δεις αν με καιει ...ναι καλα καταλαβες ενεργο μελος και συντακτης.

ΔΕΝ μπορεις να ξερεις αν ηταν εξω απο το εδαφος η αρχη της μπαριερας και για ποιο λογο .....,και μην το συνεχισεις αλλο το νταβαντουρι γιατι εκτος απο αστειο και ανοητο μπορει να γινει και εκνευριστικο και δεν ξερεις ,μπορει να απαντησεις καπως...οπως εκανες παραπανω..η προσωποποίηση με τους γερους αλλιως πηγαινε και οχι επι προσωπικού .
    Τωρα αν εσυ επειμενεις να βλεπεις μπαρα φαντασμα και δρομους να τελειωνουν αποτομα ε τοτε αστο ,τραβα να πιεις κανα καφε καλυτερα που θες να εκφερεις και αποψη για νοοτροπιες ,,δικαστη του Νετ

Σελίδα 6 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ηλεκτροκίνηση : Ttx Gp - εικόνες απο το μέλλον ?
    από road spirit στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2010, 06:42
  2. σοκαριστικες φωτογραφιες απο μπεσλαν
    από manos cbr600fi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2008, 21:39
  3. Μία moto-βόλτα από το πουθενά…
    από superfour στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 02:10

Κανόνες δημοσιεύσεων