Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 113

Θέμα: Εχω βαρεθει να με σταματανε οι μπατσοι

Νέο μέλος
    lol exeis dikio....srry....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Pappios
    αν εισαι στην περιοχη σου πας σπιτι σου και τους κανεις και νοημα απο το μπαλκονι...μεχρι να εκδωσουν ενταλμα(διολου απιθανο...)!

η μεγαλυτερη μ@@@@ που μπορεις να κανεις μετα απο καταδιωξη ειναι να πας σπιτι σου.φιλος μετα απο κυνηγητο ξεφευγει και παει σπιτι του για κακη του τυχη ειχαν δει πινακιδα οποτε τον περιμεναν απεξω,το τι ξυλο εφαγε δεν το συζηταμε και καπακια αυτοφωρο.το θεωρο μεγιστη μ@@@@@ να προσπαθησεις να ξεφυγεις απο τους μπατσους ή θα τρακαρεις ή θα σκοτωθεις ή θα σε πιασουν το ποσοστο να ξεφυγεις ειναι πολυ μικρο και δεν αξιζουν ολα αυτα για μια κολοκληση και ενα προστιμο.

υ.γ-αλλη μια φορα η κουβεντα πηγε αλλου για αλλου η κουρελουυυ
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Όσο είχα το XLR του οποίου είχα βγάλει και διάφορα περιττά πράγματα:hypnotize (καθρέφτες, φλάς, κλπ) με είχαν σταματήσει πάμπολλες φορές.
    Θυμάμαι χαρακτηριστικά είμουν με την τότε κοπέλα μου (και τώρα γυναίκα μου!! ) βόλτα στο Πειραιά και φορούσαμε και οι δύο κράνος και μας σταματήσαν μέρα μεσημέρι για έλεγχο κλεμμένης μηχανής και διπλώματος (ελέγξαν το νούμερο του διπλώματος μου) και όταν τους ρώτησα πώς και μας σταματήσαν να μας κάνουν αυτό τον έλεγχο αφού πρώτη φορά μου τύχαινε άκουσα την εξής αποστομωτική απάντηση: " ε, μα φορούσατε και οι δύο κράνος, πάνω στο εντούρο, γι'αυτο"
    Έμεινα μακάκας...!!!Η αλήθεια είναι ότι συνήθως τέτοιες μηχανές χρησιμοποιούν οι διάφοροι για να ξεφύγουν μέσα στην Αθήνα οπότε έχει μία λογίκή...!

Πάντως τώρα με το v-strom ούτε ματιά δε μου ρίχνουν...!!

Νέο μέλος

Re: Re: Εχω βαρεθει να με σταματανε οι μπατσοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από MG
    φιλε αυτα ειναι αποθυμενα που εχουν μεινει απο τις cult ελληνικες ταινιες του 80 οπου οποιος ηταν πανω σε κανενα XR ηταν η τσαντακιας, η χουλιγκαν., κλπ

οποτε την αλλη φορα αν σε σταματησουν βγαλε την αλυσιδα και πες τους " ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ" ?

AHAHAHAHAHAHAHA EISAI THEOS RE FILE!
    polu gelio!!! nase kala xD

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead

Τους χαλας το προτέρημα του αιφνιδιασμού και χαλιούνται.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Pappios
    οι ζηταδες ειναι κουλοι...!!!δεν εχουν χερια και σωστες μηχανες...αρα δεν μπορουν να κυνηγησουν...τωρα αν σε πιασει ζητας πρεπει να εισαι παρα πολυ κουλαδι...χειροτερος και απο τον ιδιο δηλαδη...!τωρα για τα παλικαρια στην ναυπακτο δεν το συζητο για την κουλαμαρα που ειχαν...street μηχανες και πηγαν μεσα απο την πολη...
    αρκετοι ζηταδες να γνωριζεις εχουν φοβερες ικανοτητες και εχουν κανει τη μοτο τροπο ζωης και οπως ειπε παραπανω καποιος 6-8 ωρες 6 μερες την εβδομαδα πανω στη μηχανη κατι θα εχουν μαθει και τα κουλαδια
    Triumph Tiger 800!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
    η μεγαλυτερη μ@@@@ που μπορεις να κανεις μετα απο καταδιωξη ειναι να πας σπιτι σου.φιλος μετα απο κυνηγητο ξεφευγει και παει σπιτι του για κακη του τυχη ειχαν δει πινακιδα οποτε τον περιμεναν απεξω
    Αν έχεις πινακίδα και δε σταματήσεις σε σήμα τους, είσαι τουλάχιστον ηλίθιος και σου αξίζει ότι και να πάθεις.
    Life begins at 45°.

Νέο μέλος
    η μεγαλυτερη μ@@@@ που μπορεις να κανεις μετα απο καταδιωξη ειναι να πας σπιτι σου.φιλος μετα απο κυνηγητο ξεφευγει και παει σπιτι του για κακη του τυχη ειχαν δει πινακιδα οποτε τον περιμεναν απεξω,το τι ξυλο εφαγε δεν το συζηταμε και καπακια αυτοφωρο.το θεωρο μεγιστη μ@@@@@ να προσπαθησεις να ξεφυγεις απο τους μπατσους ή θα τρακαρεις ή θα σκοτωθεις ή θα σε πιασουν το ποσοστο να ξεφυγεις ειναι πολυ μικρο και δεν αξιζουν ολα αυτα για μια κολοκληση και ενα προστιμο.

υ.γ-αλλη μια φορα η κουβεντα πηγε αλλου για αλλου η κουρελουυυ
    Φίλε μου να σου κάνω μια ερώτηση? Στο δικαστήριο τι ποινή του έριξαν του φίλου σου?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    δεν θυμαμαι πως και τι αλλα αθωωθηκε
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Νέο μέλος
    δεν θυμαμαι πως και τι αλλα αθωωθηκε
    Ευχαριστώ πολύ φίλε για την απάντηση...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    εμένα είχαν να με σταματήσουν κάτι χρόνια. Σε βαθμό που είχα αρχίσει να ανησυχώ σοβαρά

Τελικά την προηγούμενη εβδομάδα με σταματήσανε 2 φορές με το παπί και κάπως ανακουφίστηκα είναι η αλήθεια..

Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid

Πάντως τώρα με το v-strom ούτε ματιά δε μου ρίχνουν...!!
    και σε προβληματιζει? μονο στο moto.gr νομιζεις οτι ειναι γνωστη η τελικη του vstrom?
    frankly my dear, i dont give a damn...

...και τα κορυφαια με μπατσους...

ειμαι με virago 535 χαρτουλο,πλυμενο,γυαλισμενο,φοραω εγω κοστουμι,η γυναικα ταγερ, στο ενα χερι κραταει λουλουδια και στο αλλο γλυκα...(βαφτισια γαρ)...φορουσαμε και κρανη,την εποχη που κρανος εβλεπες μονο σε αγωνες...

σκαει διπλα ενα RGγαματα τριμπουρδελο...λαδια τρεχανε απο δω,καλωδια κρεμονταν απο κει,ενας λετσος μαυριδερος πανω κι εκανε σαν αλυσοπριονο που πνεει τα λοισθια...

ξεκιναει πρωτος στο φαναρι με παντηλικια,μεχρι που βλεπει τον μπατσο και κοβει...

του κανει σημα να φυγει και σταματαει εμενα...

ανοιγω το κρανος και του λεω..."πες μου οτι θες να μου πεις μονο καλησπερα"...λιωνει στο γελιο ο τυπος..."ρε συ μου λεει...κατακαλοκαιρο με κουστουμι,κρανος και γυναικα μπαμ κανεις..."

δευτερο σκηνικο...20χρονος τοτε...

xr 200 διβαλβιδο ρημαδι...εγω με μαλλι σαν του χριστου,μουσια,μπλουζα με σταμπα νυχτεριδα και θορυβο...πολυ ομως...ευτυχως ηταν απογευμα...και ειχα και την γυναικα μαζι...

με σταματαει μικτο... μες τα χαμογελα...

χαμογελαει κι ο μαλακας με την σιγουρια του "εχω τα παντα"...

μες τα χαμογελα παντα..."τα χαρτια σου"

μες τα χαμογελα κι ο μαλακας ανοιγει τσαντακι,πουθενα τα χαρτια...

λεω με το καλυτερο μου χαμογελο,ζωγραφισμενο στα πολυ γλυκα χαρακτηριστικα μου...

"τα εχω στην αλλη τσαντα κυριε..."(γεγονος)...

οταν συνηλθαν απο τα γελια,αρχιζει το ψαξιμο...πρωτα εμενα ,μετα το μηχανακι...
    ανοιγουν το τσαντακι πισω,στο οποιο ειχα μια διμετρη καραβοαλυσιδα κι ενα λουκετο...η ετσι νομιζα τουλαχιστον...

βγαζουν την αλυσιδα..."τι ειναι αυτο?"..."αλυσιδα λεω φυσικοτατα..." "ειναι για κλειδωμα εχει και λουκετο μεσα"

"δεν εχει μου λεει"

...δεν ειχε...(ειχε σκιστει το τσαντακι και ειχε ταξιδεψει το λουκετο σε τοπο χλοερο...)

για καποιο ανεξακριβωτο σε εμενα λογο,δεν ειχε αρχισει το ξυλο...ειχα σφιχτει παντως καλου κακου...

η γυναικα ειχε βουρκωσει και με κρατουσε αγκαζε...

πλησιαζει ο ενας,κατουριεται η γυναικα και λεει το αμιμητο...

"κυριε σας παρακαλω μην μας βαλετε φυλακη,αληθεια σας λεει..."

κοκκαλο ο τυπος...βαζει τα γελια,παιρνει τις ταυτοτητες,μιλαει για 5 λεπτα με τους αλλους,ερχεται και μου λεει...

"φυγε μαλακισμενο...και ντυσου σαν ανθρωπος..."

:rotflmao: :rotflmao:

ωραιες εποχες...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Είναι μεσημέρι περίπου 1 η ώρα,πριν από 4 χρόνια.Έχω γυρίσει από την σχολή και περνάω από την τράπεζα να κάνω μία ανάληψη 5.000? για μια αγορά.Παίρνω το τουβλάκι με τα 100 50ευρα και το βάζω κάτω από την σέλα του Runner.Πηγαίνοντας προς το σπίτι με σταματάει μπλόκο με 2 ζητάδες και ένα περιπολικό.Εγώ νομιμότατος,με όλα τα χαρτιά μου,το κράνος μου,ανοίγω το σελάκι πιάνω το τούβλο με τα 50ευρα γιατί από κάτω έχω τον φάκελλο με τα χαρτιά μου και ξαφνικά το πακετάκι σκορπίζει,γεμίζει ο δρόμος 50ευρα.Ευτυχώς δε φυσούσε,τα μαζεύω,ο αστυνομικός αποσβολωμένος με κοιτάζει και ρωτάει:"Κύριε τί λεφτά είναι αυτά;" Του λέω πριν λίγο έκανα ανάληψη από την τράπεζα". Αρχίζω τα μετράω με 4 αστυνομικούς γύρω μου :rotflmao: :rotflmao: Και ο αστυνομικός κοιτάει γύρω γύρω και λεει:"Κύριέ μου σας παρακαλώ,μετρήστε τα λίγο παραπέρα".Βάλαμε και οι δύο τα γέλια γιατί σκεφτείτε απέναντι να ήταν κάποιος με φωτογραφική μηχανή και να τραβούσε φωτογραφία εμένα να μετράω 50ευρα με 4 αστυνομικούς γύρω μου να κοιτάνε :rotflmao: :rotflmao:
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister

ειμαι με virago 535 χαρτουλο,

ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ
    ΧΑΧΑΧΑΧ
    ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ
    ΧΑΧΑΧΑΧ
    ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

τελος...

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Έχω βαρεθεί να λέω τα ίδια και τα ίδια, ά σιχτίρι
    από zireous στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 15/08/2008, 22:57
  2. Οι μπάτσοι προτιμούν POLO....
    από Nik0s στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2005, 13:16
  3. Παραλίγο να την πατήσω...και να με πατήσει!
    από jtoros στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2004, 13:03
  4. Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2004, 15:56
  5. να με και εγωωωωω....
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 09/04/2004, 01:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε