Σελίδα 6 από 25 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 375

Θέμα: Το ξέσπασμα του Μίκη Θεοδωράκη για διαβαστε τι λεει ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
    [...]
    @Cpt.Haddock
    Στην πρώτη σελίδα αυτού του Thread χαρακτηρίζεις τα λόγια του Θεοδωράκη "σκουπίδια". Ξανακοίτα λοιπόν την (εξαιρετική) φωτογραφία μήπως και δεις τον εαυτό σου μέσα. Εγώ ουδέποτε πούλησα μαγκιά ούτε κατεύθυνα την κουβέντα σε προσωπικό διαγωνισμό πέους όπως ξεκάθαρα κάνεις τώρα εσύ. [...]
    Δε φοράω γυαλιά
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Θα παραθέσω τα εξής σχόλια στα παραπάνω και θα σταματήσω εκεί για να μην κάνω δύσκολη την ζωή των διαχειριστών, και σπαταλάω και ανούσια το χρόνο μου.

@Super_toto
    1. Ουδέποτε είπα ή υπονόησα ότι ήταν δικό σου το σχόλιο περί κουράδας, τα μάτια μου είναι μια χαρά εν αντιθέσει με τα δικά σου.
    2. Ο στέφανος σου έδωσε ένα πολύ καλό ορισμό της συνωμοσίας τον οποίο προσπάθησες να αφορίσεις πέφτοντας σε μεγαλειώδη αντίφαση την οποία και σου τόνισα στην σχετική παράθεση. Προφανώς και δεν το κατάλαβες, ούτε πρόκειται ποτέ να καταλάβεις για αυτό και σου πρότεινα να μασάς και να μη μιλάς. πήγαινε στα μπουζούκια, παίξε onlinepoker κάνε την ζωή σου, μπορεί να μην αναγνωρίζεις το δικαίωμα μου να σε κρίνω έτσι αλλά και εγώ δεν αναγνωρίζω το δικαίωμα σου να μην ξέρεις να σκέφτεσαι. fair enough δεν χρειάζεται να είμαστε εχθροί ή φίλοι, μπορεί να είμαστε ξένοι.

@Cpt.Haddock
    Στην πρώτη σελίδα αυτού του Thread χαρακτηρίζεις τα λόγια του Θεοδωράκη "σκουπίδια". Ξανακοίτα λοιπόν την (εξαιρετική) φωτογραφία μήπως και δεις τον εαυτό σου μέσα. Εγώ ουδέποτε πούλησα μαγκιά ούτε κατεύθυνα την κουβέντα σε προσωπικό διαγωνισμό πέους όπως ξεκάθαρα κάνεις τώρα εσύ.

άντε και καλή χρονιά.
    LSD?
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    στο ...κουραδομετρο το Κοσοβο τι ...βαθμο παιρνει?:wacko:
    πρωταθλητης Ευρωπης

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
    στο ...κουραδομετρο το Κοσοβο τι ...βαθμο παιρνει?:wacko:
    δυπαμαι παδα πολυ δε μποδω να σας βαλω παγαπανω απο τδια
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Θα παραθέσω τα εξής σχόλια στα παραπάνω και θα σταματήσω εκεί για να μην κάνω δύσκολη την ζωή των διαχειριστών, και σπαταλάω και ανούσια το χρόνο μου.

@Super_toto
    1. Ουδέποτε είπα ή υπονόησα ότι ήταν δικό σου το σχόλιο περί κουράδας, τα μάτια μου είναι μια χαρά εν αντιθέσει με τα δικά σου.
    2. Ο στέφανος σου έδωσε ένα πολύ καλό ορισμό της συνωμοσίας τον οποίο προσπάθησες να αφορίσεις πέφτοντας σε μεγαλειώδη αντίφαση την οποία και σου τόνισα στην σχετική παράθεση. Προφανώς και δεν το κατάλαβες, ούτε πρόκειται ποτέ να καταλάβεις για αυτό και σου πρότεινα να μασάς και να μη μιλάς. πήγαινε στα μπουζούκια, παίξε onlinepoker κάνε την ζωή σου, μπορεί να μην αναγνωρίζεις το δικαίωμα μου να σε κρίνω έτσι αλλά και εγώ δεν αναγνωρίζω το δικαίωμα σου να μην ξέρεις να σκέφτεσαι. fair enough δεν χρειάζεται να είμαστε εχθροί ή φίλοι, μπορεί να είμαστε ξένοι.

@Cpt.Haddock
    Στην πρώτη σελίδα αυτού του Thread χαρακτηρίζεις τα λόγια του Θεοδωράκη "σκουπίδια". Ξανακοίτα λοιπόν την (εξαιρετική) φωτογραφία μήπως και δεις τον εαυτό σου μέσα. Εγώ ουδέποτε πούλησα μαγκιά ούτε κατεύθυνα την κουβέντα σε προσωπικό διαγωνισμό πέους όπως ξεκάθαρα κάνεις τώρα εσύ.

άντε και καλή χρονιά.

Χανεις τα λόγια σου τα πάντα στην Ελλαδα βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση.Το ίδιο και οι Ελληνες (βόλεμα,δεν βαριέσαι,τι με νοιαζει εμένα,ποια ιστορία τώρα τι κάνω για εμένα,βοήθεια;αστον να κόψει τον λαιμό του κτλ

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Ταχουμε πει.Ο Μικης η εφαγε πολυ ξυλο η δεν εφαγε οσο επρεπε.
    μάλλον το δεύτερο...
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

moda banana Το avatar του/της monstermind
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ
    Χανεις τα λόγια σου τα πάντα στην Ελλαδα βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση.Το ίδιο και οι Ελληνες (βόλεμα,δεν βαριέσαι,τι με νοιαζει εμένα,ποια ιστορία τώρα τι κάνω για εμένα,βοήθεια;αστον να κόψει τον λαιμό του κτλ
    Καθότι έχω επαφή με ξένους από διάφορες χώρες (κυρίως ηλεκτρονικά) θα έλεγα ότι το φαινόμενο της αφέλειας είναι παγκόσμιο. Ειδικά ο Έλληνας όμως έχει καταλήξει (ιστορικά επιβεβαιώνεται και η προδιάθεσή) να είναι το μεγάλο πουτανάκι του πλανήτη.

Μοιάζει με εκείνο το ανέκδοτο που κυκλοφορεί σε γελοιογραφία, όπου η γυναίκα βρίζει τον άντρα της και του ζητάει να ξεκουμπιστεί και όταν εκείνος κάνει να φύγει τότε εκείνη τον βρίζει και πάλι που είναι δουλοπρεπής και δεν την δέρνει να βάλει μυαλό και όταν τελικά της ρίχνει την μπάτσα που ζητάει η ψυχή της τότε εκείνη πάλι τον διώχνει γιατί της συμπεριφέρεται έτσι!

Έτσι είναι και οι περισσότεροι Έλληνες. Αν έμπαινε ένας Αμερικάνος εδώ μέσα να απαξιώσει τα λεγόμενα του Θεοδωράκη θα είχαν πέσει (οι ίδιοι που τώρα τον απαξιώνουν) να τον φάνε ζωντανό δοξάζοντας την Ελλάδα με ένα σωρό μπαρούφες του τύπου "εμείς αγοράζουμε το καρπούζι ολόκληρο και όχι σε φέτες"...

μέχρι εκεί.
    μετά το πρόγραμμα έχει σημαία ντουντούκα παρέλαση και επευφημίες στην ομιλία του Γιωργάκη.

όπως είπε και ένας φίλος:
    "Τελικά αυτοί που κυβερνάνε τον κόσμο είναι πολύ έξυπνοι. Πρέπει να τους το παραδεχτούμε αυτό. Δες την μαγκιά με τα εμβόλια. Όλοι οι ηλίθιοι θα τα πάρουν και θα μας αδειάσουν την γωνιά σιγά σιγά και αυτοί και τα καταδικασμένα στην ηλιθιότητα σπέρματά τους"!!! :rotflmao:
    Και η σκέψη προσφέρει ηδονές,
    και η σκέψη έχει τις πόρνες της.

Happy New Fears to all!

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    δυπαμαι παδα πολυ δε μποδω να σας βαλω παγαπανω απο τδια
    ftiaxe re to pliktrologio!!!!!!
    πρωταθλητης Ευρωπης

Καλή Χρονιά.

Το να διαφωνείς με τον συντάκτη κάποιου κειμένου , επι του κειμένου, είναι θεμιτό.
    Αν όμως τα επιχειρήματα σου δεν είναι επι της ουσίας, του κειμένου δηλ., αλλά βασίζονται στην
    προσωπική σου απαξία στο προσωπο του συντάκτη και ακόμα χειρότερα, συνοδεύονται απο χαρακτηρισμούς, τοτε ....

ή

1ον Είσαι αήθης, δηλ. στερείσαι ήθους (Εφόσον γνωρίζεις τους κανόνες αντιπαράθεσης απόψεων)
    ή
    2ον) Είσαι βλάξ.

Αν συντάκτης είναι ο Μικης Θοδωράκης , τα πράγματα ,για σένα, είναι πολύ χειρότερα γιατί ο Μίκης είναι "καθαρός ουρανός", πληθωρικός και αυθόρμητος ένα "παιδί" 85 χρόνων, χορτασμένος απο δόξα και πλούτο, μορφωμένος όσο λίγοι, που δεν δίστασε αν και "βολεμένος", γόνος αστικής οικογένειας γαρ, να διωχθεί-βασανιστεί-υποφέρει για τις ιδέες του και να θέσει την τέχνη του στην υπηρεσία όχι του Ελληνα αλλά του παγκόσμιου εργάτη..

Στο διαδύκτιο Σ'όλες τις χώρες, Σ'όλες τις γλώσσες, διάβασε για τον Μίκη.

"Επρεπε να έχει φάει πιο πολύ ξύλο.... " , "Το κάντο χενεράλ μουσική υπόκρουση δραστηριοτήτων της χούντας" , " ξεμωραμένος" ......

Ούτε για καλαμπούρια δεν έπρεπε να λεχθούν.

Οποιος θεωρεί τον τόπο του "κουράδα" ... είναι το κερασάκι επ'αυτής.

Οι ελάχιστοι μιλούν ασταμάτητα , δαγκώνουν, φτύνουν, βρίζουν, μέχρι και τον Κολοκοτρώνη φυλάκισαν σαν προδότη.

Οι Αξιοι σιωπουν . Γιατί ;

Αυτά και τέλος.
    Αισθάνομαι πολύ θλιμένος για να επανέρθω.
    Ισως να υπήρξα υπερβολικός.
    Εύχομαι υγεία και τύχη Σ'όλους.

Τάκης.

StoopidMotorForAHead Το avatar του/της aakkuan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk

Αν συντάκτης είναι ο Μικης Θοδωράκης , τα πράγματα ,για σένα, είναι πολύ χειρότερα γιατί ο Μίκης είναι "καθαρός ουρανός", πληθωρικός και αυθόρμητος ένα "παιδί" 85 χρόνων,

Τάκης.
    α γι αυτο του κανουν καθε χρονο παρτυ γενεθλιων (και οχι μονο) στο μεγαρο μουσικης και μας τα πρηζουν τα καναλια;; επειδη ειναι παιδι;
    :rotflmao: :rotflmao:

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Δεν θα σταματήσει ποτέ να μού κάνει εντύπωση το πόσο εύκολα μερικοί χλευάζετε,διακωμωδείτε,γελοιοποιείτε κάτι το οποίο δεν έχετε μπει καν στον κόπο να κατανοήσετε.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της laryfz1
    σ αυτην την γαμημενη την χωρα ξεχνανε γρηγορα!αυτοι που μας καταντησαν ετσι δεν ειναι αυτοι που μας κυβερνουν αλλα αυτοι που τους ψηφησαν.εχουμε βρισει ανθρωπους αξιους επειδη δεν τους φτανουμε και εχουμε κανει ηρωες ανθρωπους τυπου ρομπεν των καγιεν,δολοφονους που γραφουν για το περιβαλλον και αλλους πολλους μαλακες. καλη ελλαδιτσα αλλα με μαλακισμενο λαο αναξιοι προγονων μας
    gogogo!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm

Θεοδωράκης ... ξανά... απέναντι στην Θάλεια Δραγώνα.

Η απάντηση του ορίζει ακριβώς τι σημαίνει να είσαι και να νιώθεις Έλληνας ... απο τα πιο μοντέρνα αλλά συνάμα καυστικά κείμενα απάντηση που έχω διαβάσει στο θέμα του τι σημαίνει Ελληνική Ιστορία , απέναντι στις επιθέσεις που δέχεται. Διαβάστε το όλο αλλιώς θα χάσετε το νόημα.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=95108&cid=6

Για την ιστορία φυσικά και με βρίσκει σύμφωνο.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

WTCHANH Το avatar του/της idomeneas
    ευτυχώς που υπάρχει και αυτός...
    αν και έτσι όπως πάει το πράγμα,
    σε λίγο θα τον βγάλουν ότι είναι
    εθνικάρας, νεοναζί και λοιπές μαλακίες...
    Δύσκολες μέρες έρχονται...

"ΥΓ. Επειδή θεωρώ ότι με την απάντησή μου αυτή μου δόθηκε η ευκαιρία να αναπτύξω ορισμένα ουσιαστικά επιχειρήματα στην προσπάθειά μου να διαφωτίσω όσο γίνεται πληρέστερα τον ελληνικό λαό για τα κίνητρά μου στον αγώνα που ξεκίνησα και συνεχίζω, είμαι υποχρεωμένος να την δημοσιεύσω στο διαδίκτυο, όπως έκανα έως τώρα, δεδομένου ότι τα ισχυρά ΜΜΕ προς το παρόν αποφεύγουν ακόμα και να αναφερθούν στις απόψεις μου καταφεύγοντας ως συνήθως σε ύβρεις.Αυτό θα πει ελευθερία τύπου!"
    Made in Greece...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 6 από 25 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ