Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
Το ότι ήταν στη χώρα τους κάνει και αυτομάτως νόμιμους?
Όχι, εισήλθαν παράνομα...
paranoma μπηκαν...
ε και?![]()
και μιας και θυγεις το θεμα...οι ελληνες του εξωτερικου πηγαν ολοι νομιμοι εε?
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
Το ότι ήταν στη χώρα τους κάνει και αυτομάτως νόμιμους?
Όχι, εισήλθαν παράνομα...
paranoma μπηκαν...
ε και?![]()
και μιας και θυγεις το θεμα...οι ελληνες του εξωτερικου πηγαν ολοι νομιμοι εε?
![]()
κοίτα, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σε παραπέμψω στην παρακάτω σελίδα...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Προσπαθώ εναγωνίως να καταλάβω..... αλλά αδίκως...
http://users.kyk.sch.gr/aristhodas/s...ai%20grafo.htm
καλό διάβασμα...
όσοι άλλοι το χρειάζεστε, παρακαλώ, τσάμπα είναι...
Made in Greece...
Εχμμμμ εσύ έχεις ενόραση....Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Αποφεύγει βέβαια να σου γράψει ότι γύρισε γιατί ήθελε να σταματήσει να βλέπει μπροστά του Γκανέζους, Ουγκαντέζους και λοιπούς σουηδούς.......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εθνικότητες Συγκατοίκων:
1. Πακιστάν
2. Ελλάδα
3. Περσία (αλλά από αυτούς που πρόλαβαν τον ανανεωτή Αγιατολάχ - Άγγλος υπήκοος)
4. Ουγκάντα (αλλά με μπαμπά φύλαρχο μεγάλωσε στο Λονδίνο - Άγγλος υπήκοος )
5. Ζάμπια (Ονόματι Progress![]()
)
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
η αλήθεια είναι οτι μπερδεύτηκα και εγώ τώρα.. τι εννοείς με αυτό;
Στην χώρα τους είναι νόμιμοι... στην Ελλάδα εξαρτάται απο τον τρόπο που ήρθαν.. κάποιοι πέρασαν με βίζα κανονικά... άλλοι πέρασαν απο τα σύνορα κρυφά μετά την πτώση Χότζα, και μετά έκαναν αίτηση για άδεια διαμονής-παραμονής παραθέτοντας τα δικά τους έγγραφα που δήλωναν Ελληνική ρίζα για χορήγηση της πράσινης κάρτας.Το ότι ήταν στη χώρα τους κάνει και αυτομάτως νόμιμους?
Κάποιοι πήραν... άλλοι όχι. Εκείνοι που δεν πήραν , μπορεί να είναι και 10 χρόνια εδώ τώρα, αλλά εξακολουθούν και είναι παράνομα εδώ και δουλεύουν "μαύρα". Κανείς δεν τους έχει νομιμοποιήσει ... ακόμα!
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Φίλε Ιδομενέα....Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
κοίτα, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σε παραπέμψω στην παρακάτω σελίδα...
http://users.kyk.sch.gr/aristhodas/s...ai%20grafo.htm
καλό διάβασμα...
όσοι άλλοι το χρειάζεστε, παρακαλώ, τσάμπα είναι...
Σε παραπέμπω στο δικό σου ποστ για ειρωνεία κλπ για να μην σε παραπέμψω στον δικό μου τόπο αναψυχής...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
.......
4. Ουγκάντα (αλλά με μπαμπά φύλαρχο .....
You BETA believe...
να το διορθώσωΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
η αλήθεια είναι οτι μπερδεύτηκα και εγώ τώρα.. τι εννοείς με αυτό;
Στην χώρα τους είναι νόμιμοι... στην Ελλάδα εξαρτάται απο τον τρόπο που ήρθαν.. κάποιοι πέρασαν με βίζα κανονικά... άλλοι πέρασαν απο τα σύνορα κρυφά μετά την πτώση Χότζα, και μετά έκαναν αίτηση για άδεια διαμονής-παραμονής παραθέτοντας τα δικά τους έγγραφα που δήλωναν Ελληνική ρίζα για χορήγηση της πράσινης κάρτας.
Κάποιοι πήραν... άλλοι όχι. Εκείνοι που δεν πήραν , μπορεί να είναι και 10 χρόνια εδώ τώρα, αλλά εξακολουθούν και είναι παράνομα εδώ και δουλεύουν "μαύρα". Κανείς δεν τους έχει νομιμοποιήσει ... ακόμα!
Gandalf
το ότι, ήταν στη χώρα (δηλαδή στην Ελλάδα), τους κάνει αυτομάτως νόμιμους?
Αυτό θέλω να πω...
Ότι οι μετανάστες από διάφορες χώρες, ήταν τότε στην Ελλάδα όταν επέστρεψε ο sniper όπως λέει,
δεν τους κάνει αυτομάτως και νόμιμους
Made in Greece...
Όσον αφορά γενικά το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και το κατά πόσο επηρρεάζει όλους , αλλοδαπούς και ημεδαπούς... κακώς το ανοίξαμε εδώ.. και πάλι!
Υπάρχει.. ειναι μεγάλο... έχει πολλά παρακλάδια.. και τα μόνα ανέφικτα είναι.
1) Να κλείσουν τα σύνορα.
2) Να μείνουν όλοι εδώ και να ενσωματωθούν.
3) Να το αντιμετωπίσει μόνη της η Ελλάδα ώς θέμα σαν χώρα μέλος της Ε.Ε.
μπορούμε να συζητάμε επί μέρες και να μην βγάλουμε άκρη. Οχι τουλάχιστον όσο θεωρούμε οτι ώς χώρα πρέπει να είμαστε όπως ήμασταν την δεκαετία του 1980 , την στιγμή που σήμερα χιλιάδες μετανάστες περιμένουν την δική τους ευκαιρία να περάσουν στην δική τους ήπειρο της Επαγγελίας... την Ευρώπη.
Άσχετο μετά αν διαπιστώνουν οτι είναι κολαστήριο. Είναι σαν τις διαφημίσεις... τα ψιλά γράμματα περνάνε σφαίρα απο κάτω και δεν τα έχουν δεί, μέχρι να είναι πολύ αργά και να πνίγονται στην θάλασσα , να πατάνε νάρκες ή να είναι μοντέρνοι δούλοι μηχανισμού που τους δέχεται μόνο ώς γρανάζι απόδοσης.
Εδώ καλά καλά δεν δέχεται τους ίδιας εθνικότητας πλέον στον μηχανισμό..
A... την βρήκα την λύση ... να τους αφήσουμε να έρθουν όλους εδώ και μετά να τους την κάνουμε και εμείς να πάμε στην χώρα τους...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
φίλε Gandalf dr685sm να ήξερες πόσο συμφωνώ μαζί σου...
Made in Greece...
Τι γελάς ρε φιλαράκι; Φύλαρχος ήταν.... πως να τον πω; Δημογέροντα;Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Μάγε... βρέθηκε αυτός που έψαχνες....Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
φίλε Gandalf dr685sm να ήξερες πόσο συμφωνώ μαζί σου...![]()
Αλλά επειδή είναι Έλληνας, αν είναι, γιατί εγώ προσωπικά πιστεύω ότι όλη η φάση είναι παραμύθι - και δεν με ενδιαφέρει τι θα πείτε ορισμένοι - το κάνουμε βούκινο έτσι ώστε να συνειδητοποιήσουμε εμείς οι σκατόψυχοι,
Για την ιστορια παντως η ολη συγκεκριμενη φαση δεν ειναι παραμυθι, τωρα γιατι μερικοι θελουν πισω απο ενα γεγονος αναγκαστικα να βλεπουν συνομοσιες και συμφεροντα δε μπορω να το καταλαβω ειλικρινα, μαλλον μπορουν τα βραδια να κοιμηθουν καλυτερα νομιζοντας οτι εχουν σκεφτει κατι περισσοτερο απο τους υπολοιπους.
καταπληκτικό!!! από τον τυπά που πυροβολεί στους μετανάστες νόμιμους και μη!!!
εγώ αυτό μόνο ξέρω αυτό λέω.
Κάθε άλλο παρά παραμύθι είναι! Ο τύπος κατά 95% είναι αυτός (αφήνω και 5% έτσι για τους τύπους) σίγουρα αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχοκοινωνικής υφής αλλά δεν ξέρω αν έχει το ακαταλόγιστο! αυτό θα το κρίνουν οι ειδικοί όχι εγώ.
Έχει βρεθεί και το όπλο και υπάρχουν μαρτυρίες και το ΙΧ μοιάζει κλπ κλπ.
Μπράβο στην ΕΛΑΣ (όχι δεν είμαι ο Χρυσοχοϊδης καμουφλαρισμένος) αν και δεν ήταν εξαιρετικά δύσκολο αλλά όπως και να χει μπράβο της.
Από κει και πέρα γιατί να είναι παραμύθι δεν το καταλαβαίνω. Με ποια λογική;;; Τι θα κέρδιζε δηλαδή από ένα τέτοιο παραμύθι και ποιος θα κέρδιζε;;;
Δεν υπάρχουν παντού συνομωσίες![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
καταπληκτικό!!! από τον τυπά που πυροβολεί στους μετανάστες νόμιμους και μη!!!
εγώ αυτό μόνο ξέρω αυτό λέω.
Κάθε άλλο παρά παραμύθι είναι! Ο τύπος κατά 95% είναι αυτός (αφήνω και 5% έτσι για τους τύπους) σίγουρα αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχοκοινωνικής υφής αλλά δεν ξέρω αν έχει το ακαταλόγιστο! αυτό θα το κρίνουν οι ειδικοί όχι εγώ.
Έχει βρεθεί και το όπλο και υπάρχουν μαρτυρίες και το ΙΧ μοιάζει κλπ κλπ.
Μπράβο στην ΕΛΑΣ (όχι δεν είμαι ο Χρυσοχοϊδης καμουφλαρισμένος) αν και δεν ήταν εξαιρετικά δύσκολο αλλά όπως και να χει μπράβο της.
Από κει και πέρα γιατί να είναι παραμύθι δεν το καταλαβαίνω. Με ποια λογική;;; Τι θα κέρδιζε δηλαδή από ένα τέτοιο παραμύθι και ποιος θα κέρδιζε;;;
Δεν υπάρχουν παντού συνομωσίες![]()
Ας ελπίσουμε να μην του χρεώσουν το ακαταλόγιστο γιατί σε λίγο καιρό θα επιστρέψει στο παλιό του χόμπυ ...