..... και μετά 2ηΑρχικά δημιουργήθηκε από ποπαϋ
... απλά βάλε 1η.![]()
![]()
........... μην το σκάσεις το μηχανάκι ........!!!
..... και μετά 2ηΑρχικά δημιουργήθηκε από ποπαϋ
... απλά βάλε 1η.![]()
![]()
........... μην το σκάσεις το μηχανάκι ........!!!
.... 3η .... 4η..... στροφή κατέβασμα σε 3η... και τσίμπιμα το φρένο...
4η.... κλειστή αριστερή κατέβασμα σε 1η και φρέναααααα....
and so on
οκ αν συμφωνει και μπορει κανενας το πρωι κυριακη καφεδακι αγιο εχει καλως αλλιως την αλλη φορα μονος μου δεν παω βαριεμαι
ειμαι μεσα κι εγω θα φερω και κανα δυο αλλους,αλλα θα γυρισω νωρις γιατι η γυναικα μου μπαινει το απογευμα νοσοκομειο,τη δευτερα γενναει.
κατι πηρε το ματι μου σε καποιο ποστ οτι στο βραχασι ειναι ωραια,δεν ετυχε ποτε να παω,τι λετε αξιζει?
ετσι μια ιδεα ειπα....
αφου δεν κανονίσαμε τίποτα τελικά...
εγώ πάντως πήγα μια μέχρι επαρχία Τεμένους...![]()
Made in Greece...
ε και εγω βολτα με το αμαξι πηγα τελικα αγιο αφου δεν βρεθηκε κανενας με μοτο
αγνωστο και ειμαστε και στην ιδια γειτονια δεν συννενοηθηκαμε την αλλη φορα
για Αγιο λετε παιδια?
αν ναι υπαρχει πιθανοτητα να ερθω και εγω αν με κανετε παρεα...![]()
Εγω δεν κανω παρεα σε αγνωστουςΑρχικά δημιουργήθηκε από vasilis gar
για Αγιο λετε παιδια?
αν ναι υπαρχει πιθανοτητα να ερθω και εγω αν με κανετε παρεα...![]()
![]()
![]()
Αντε να μαζευτουμε παιδες, υπαρχει πιθανοτητα να ερθω κι εγω :smilea: Αν δεν βρεχει...
Το meteo.gr προβλέπει καντήλια για όλη την εβδομάδα αν και αλλάζει συνεχώς, προσωπικά δεν το εμπιστεύομαι και πολύ έτσι κι αλλιώς.. παρ'όλα αυτά ενδέχεται να βρίσκομαι Ιεράπετρα για το ΠΣΚ (με το αυτοκίνητο) κι αν κανονιστεί μάλλον θα έρθω να σας βρω αν σας βγάλει ο δρόμος προς Άγιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από crockh2001
Αν δεν βρεχει...
![]()
![]()
Ψιτ κύριος μονδερατορας.Αν πέρασετε απο Ηράκλειο κάντε μια στάση να κεράσομε ένα γκαφέ να πούμενε και τα χρόνια πολλά...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Το meteo.gr προβλέπει καντήλια για όλη την εβδομάδα αν και αλλάζει συνεχώς, προσωπικά δεν το εμπιστεύομαι και πολύ έτσι κι αλλιώς.. παρ'όλα αυτά ενδέχεται να βρίσκομαι Ιεράπετρα για το ΠΣΚ (με το αυτοκίνητο) κι αν κανονιστεί μάλλον θα έρθω να σας βρω αν σας βγάλει ο δρόμος προς Άγιο.
![]()
![]()
![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
Εννοείται ότι καραεννοείται Κωστή!Αρχικά δημιουργήθηκε από Gares'
Ψιτ κύριος μονδερατορας.Αν πέρασετε απο Ηράκλειο κάντε μια στάση να κεράσομε ένα γκαφέ να πούμενε και τα χρόνια πολλά...![]()
![]()
![]()