Ναι, την είδηση. Τί σχέση έχω εγώ; Γιατί να δώσω εγώ τις προδιαγραφές;Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Εσυ δεν ποσταρες?![]()
(απο τα 22 μένω μονος μου btw)![]()
Ναι, την είδηση. Τί σχέση έχω εγώ; Γιατί να δώσω εγώ τις προδιαγραφές;Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Εσυ δεν ποσταρες?![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Βασικα διεκρινα μια ειρωνεια για τα μαμοθρευτα και πιστευω οτι αν εμενες ακομα με τους γονεις σου δεν θα ποσταρες το θεμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ναι, την είδηση. Τί σχέση έχω εγώ; Γιατί να δώσω εγώ τις προδιαγραφές;
![]()
Κοιτα...Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Βασικα διεκρινα μια ειρωνεια για τα μαμοθρευτα και πιστευω οτι αν εμενες ακομα με τους γονεις σου δεν θα ποσταρες το θεμα.![]()
Εαν στα 40 μου έμενα ακόμα με τους γονείς μου, δε θα 'χα και πολλά να πω![]()
Απο την άλλη είναι γνωστή η άποψή μου εδώ και χρόνια σε όσους με ξέρουν υπέρ της χειραφέτησης των παιδιών απο νωρίς, όπως γίνεται έξω.
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ραγού και σήμερα cap10?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κοιτα...
Εαν στα 40 μου έμενα ακόμα με τους γονείς μου, δε θα 'χα και πολλά να πω![]()
Απο την άλλη είναι γνωστή η άποψή μου εδώ και χρόνια σε όσους με ξέρουν υπέρ της χειραφέτησης των παιδιών απο νωρίς, όπως γίνεται έξω.
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
φιλε το κανω εδω και 4 χρονια, δεν ειναι ευκολο, αλλα μην λεμε πως δεν γινεται...Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Οταν εισαι σε μια σχολη, που για να περασεις μαθηματα απαιτει να παρακολουθεις καθημερινα απο τισ 9 μεχρι τις 4, χωρια τα εργαστηρια, οταν εχεις να παραδοσεις 2 εργασιες καθε βδομαδα, δεν νομιζω οτι ειναι εφικτο να βρεις δουλεια που θα σου επιτρεπει να ζεις μονος σου...
Να βρεις κατι που θα σου δινει 300-350 κατοσταρικα τον μηνα ωστε να καλυπτεις τα εξοδα σου και να βαζεις καποιο ποσο στην ακρη, ναι και βεβαια μπορει να γινει... Αλλα μην μου πεις οτι με τοσα μπορεις να μεινεις μονος σου!!
και τα εσοδα ειναι περιπου 700? .
τι μλκαςΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ραγού και σήμερα cap10?![]()
:rotflmao:
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Tι εξεγερση και απαιτησεις να εχεις απο τον εργοδοτη σου?Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
Μην βλεπετε την κατασταση ως σταθερη και μη-αναστρεψιμη... ειναι λαθος
Η αποφαση που λετε οι περισσοτεροι οτι περνετε για να ζησετε με τους γονεις σας, ειναι με γνωμονα τα 800-900 ευρω που θα περνετε και τα 300ε νοικι που θα πληρωνετε... αρα μενετε σπιτι με τους γονεις για να σας μενει κατι στην ακρη... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ
Αν μεσα σε μια μερα ολοι αυτοι ηταν αναγκασμενοι να μεινουν μονοι τους κ βλεπανε οτι δεν τα βγαζουν περα και στο τελος του μηνα μενουν με ενα κομματι ψωμι κ νερο της βρυσης, θα απαιτουσαν αυξησεις κ ανακατανομες πλουτου (γιατι λεφτα υπαρχουν, απλα ειναι μαζεμενα σε λιγα κ λαθος χερια) ...
Οι απαιτησεις αυτες θα ηταν τοσο πιεστηκες που θα αγκιζανε τον βαθμο εξεγερσης ... Θα εβλεπες ξαφνικα να ανεβαινει το βασικος μισθος κ να πεφτουν οι τιμες σε καφεδες , ποτα κτλ ...
Εχω ζησει στην Γερμανια, οπου τα παιδια στα 18-19 μενουν μονα τους ... Δεν ειναι τυχαιο οτι ο βασικος τους ειναι διπλασιος , και το κοστος ζωης τους χαμηλοτερο απο το δικο μας ...
Απλα ολοι χαιρονται κ τριβουν τα χερια τους ... γιατι αν μενεις με την μαμα κ τον μπαμπα κ οτι σου μενει στην ακρη το κρατας καβαντζα , τα 10ε που θα πληρωσεις τον ποτο στο Γκαζι σου φαινονται φθηνα ...
Οποιος εχει οποιαδηποτε ενσταση , ευχαριστως θα επιχειρηματολογησω ...
![]()
Θα σου πει αμα δε σου αρεσει φιλαρακι ειναι αλλοι 30 στην πορτα και περιμενουν για τη θεση σου
Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά
Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
Που όλο με κοιτά
Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
Που σκοτώνει για λεφτά
Που με σκοτώνει από αγάπη
Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
Πάρε με μαζί σου
και 'γω από τα 20 αλλά ως τα 25 άλλος πλήρωνε το νοίκιΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
Η αγορά σπιτιού σε φοιτητή δεν είναι άσχημη ιδέα.
Γνωστός μου, όταν το ψάχναμε ήθελε για τα 2 παιδιά του, για 6 χρόνια ένα σπίτι.
6 χρόνια=72 μήνες.
72 μήνες χ400 ευρώ =28.800...
25.000 έστω, ένα 2ρι σε περιοχή φοιτητών κοστίζει 150.000...
Καλύτερα να το αγοράσεις και να το πουλήσεις όταν τελειώσουν και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω παρά να "πετάξεις" 25.000 χωρίς καμία δυνατότητα επιστροφής....
Βέβαια αυτό σημαίνει ότι έχεις τα μετρητά ή την δυνατότητα για δανεισμό...
Αρχικά δημιουργήθηκε από kerasaki
Tι εξεγερση και απαιτησεις να εχεις απο τον εργοδοτη σου?
Θα σου πει αμα δε σου αρεσει φιλαρακι ειναι αλλοι 30 στην πορτα και περιμενουν για τη θεση σου
... και 300 να'ναι , δεν θα'χει σημασια, γιατι ολοι αυτοι θα μενουν μονοι τους κ θα εχουν τις ιδιες βασικες αναγκες κ απαιτησεις γιατι ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. Αρα ο εργοδοτης θα ξερει οτι απο τα εκατομμυρια ευρω που βγαζει θα πρεπει αναγκαστηκα να δωσει τουλαχιστον 1300-1500ε στον εργαζομενο γιατι αλλιως δεν θα επιβιώνει ... κανενας δεν θα δεχοταν να δουλεψει με λιγοτερα...
ενω τωρα , αυτοι οι 30 που λες οτι περιμενουν, ζουν κατα πασα πιθανοτητα με τους γονεις τους , αρα θα δεχτουν κ με λιγοτερα λεφτα να δουλεψουν , πχ 800ε
Το θεμα δεν ειναι να επιβιωσεις αλλα να εχεις μια αξιοπρεπεια στη ζωη σου, δε σου λεω να τρως με χρυσα κουταλια.....καταλαβαινεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
... και 300 να'ναι , δεν θα'χει σημασια, γιατι ολοι αυτοι θα μενουν μονοι τους κ θα εχουν τις ιδιες βασικες αναγκες κ απαιτησεις γιατι ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. Αρα ο εργοδοτης θα ξερει οτι απο τα εκατομμυρια ευρω που βγαζει θα πρεπει αναγκαστηκα να δωσει τουλαχιστον 1300-1500ε στον εργαζομενο γιατι αλλιως δεν θα επιβιώνει ... κανενας δεν θα δεχοταν να δουλεψει με λιγοτερα...
ενω τωρα , αυτοι οι 30 που λες οτι περιμενουν, ζουν κατα πασα πιθανοτητα με τους γονεις τους , αρα θα δεχτουν κ με λιγοτερα λεφτα να δουλεψουν , πχ 800ε
Αυτο που λες ισως να λειτουργουσε αν υπηρχε μαζικο κινημα αλλα ο καθενας εχει τις αναγκες του και οταν βρισκεσαι σε αναγκη δουλευεις και για πολυ λιγοτερα απο 600 και 800€
Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά
Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
Που όλο με κοιτά
Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
Που σκοτώνει για λεφτά
Που με σκοτώνει από αγάπη
Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
Πάρε με μαζί σου
δεν υπαρχει προοδος με την λογικη που χρησιμοποιεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από kerasaki
Το θεμα δεν ειναι να επιβιωσεις αλλα να εχεις μια αξιοπρεπεια στη ζωη σου, δε σου λεω να τρως με χρυσα κουταλια.....καταλαβαινεις.
Αυτο που λες ισως να λειτουργουσε αν υπηρχε μαζικο κινημα αλλα ο καθενας εχει τις αναγκες του και οταν βρισκεσαι σε αναγκη δουλευεις και για πολυ λιγοτερα απο 600 και 800€
το θεμα ειναι να πηγαινουμε μπροστα και οχι πισω.
και για να το θεσω και σε αλλη βαση...υπαρχουν ανθρωποι που ζουν με 1? την ημερα.
προφανως λοιπον τα 600 θα τους φαινοντουσαν μια περιουσια σε σχεση με τα 30 που βγαζουν.
ας καβατζωσουμε λοιπον ολοι απο ενα χαρτοκουτο,ας την πεσουμε στα παρκα, να πλενομαστε στον Κηφισσο και να τρωμε 3-4 φορες την εβδομαδα κατι απο τα σκουπιδια.![]()
ολη η ουσια ειναι να υπαρχει μαζικο κινημα οπως ειπες και να γινει αυτο που λεει ο DeusEx.
ετσι προχωραμε μπροστα.αλλιως παμε πισω. και οσο θα υπαρχουν ανθρωποι που θα ειναι διατεθειμενοι να δουλευουν για λιγοτερα μονο πισω μπορουμε να πηγαινουμε...
![]()
Και να πληρωνουν τη μπυρα στη καφετερια 9 ευρω...Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
...και οσο θα υπαρχουν ανθρωποι που θα ειναι διατεθειμενοι να δουλευουν για λιγοτερα μονο πισω μπορουμε να πηγαινουμε...![]()
Θα μου πεις το μαγαζι εχει ενοικια,δημ.τελη,υπαλληλους,προμηθευτες κλπ,πρεπει να ¨βγαλει¨
Στη Γερμανια δεν εχουν αντιστοιχα εξοδα?![]()
...cause the place seems still alive...
Έχουν. Αλλά καθώς ειναι πιο οργανωμένοι σε τοπικό επίπεδο και η διοίκηση ειναι αποκεντρωμένη, οι δήμοι ειναι πιο εύρωστοι οπότε θέλουν λιγότερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
[...]Στη Γερμανια δεν εχουν αντιστοιχα εξοδα?![]()
Επίσης στο εξωτερικό δεν αράζουν οι πελάτες 5 ωρες πιάνοντας ένα τραπέζι με δυο φραπέδες, οπότε καθημερινά το μαγαζί έχει μεγαλύτερο τζίρο
Στη δε Γερμανία ειδικά, η μπύρα ειναι φτηνή![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
2,90 στο καστρο της ΝυρεμβεργηςΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Έχουν. Αλλά καθώς ειναι πιο οργανωμένοι σε τοπικό επίπεδο και η διοίκηση ειναι αποκεντρωμένη, οι δήμοι ειναι πιο εύρωστοι οπότε θέλουν λιγότερα.
Επίσης στο εξωτερικό δεν αράζουν οι πελάτες 5 ωρες πιάνοντας ένα τραπέζι με δυο φραπέδες, οπότε καθημερινά το μαγαζί έχει μεγαλύτερο τζίρο
Στη δε Γερμανία ειδικά, η μπύρα ειναι φτηνή![]()
7 ευρω σε καφετερια του κ@λου στο Χολαργο!!!!!
Και ο μισθος του υπαλληλου εκει ειναι 1200-1300 το μηνα +tips!
Ασε με πρωι πρωι...με τα λαμογια!
...cause the place seems still alive...