Αφού ξέρεις ότι σ΄αγαπάω και δεν μπορώ να σε πληγώνω...:a13:Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
![]()
:rotflmao:πως την πάτησα έτσι? Τωρα θα μου την πει ξανά και θα χει και δίκιο ο πραπριλιάκιας.
![]()
Αφού ξέρεις ότι σ΄αγαπάω και δεν μπορώ να σε πληγώνω...:a13:Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
![]()
:rotflmao:πως την πάτησα έτσι? Τωρα θα μου την πει ξανά και θα χει και δίκιο ο πραπριλιάκιας.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Αφού ξέρεις ότι σ΄αγαπάω και δεν μπορώ να σε πληγώνω...:a13::a07: :a07:
Μας πήραν τα ζουμιά!![]()
εχμμμ κάποιος mod να καθαρίσει, ναι εγω άρχισα τις μλκιες.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Καλά τα γράφεις σεβάσμιε γέροντα,αλλά αΦτιά δεν ισχύουν για τα καλά τα "εργοστασιακά" φακtory.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Πέραν των χρωμάτων στα πλαστικά, ζάντες και σέλλα οι διαφορές του 06 με τα επόμενα είναι :
* Τα 07(όλα) και ένθεν, φοράνε το μοτέρ που φόραγε το Factory από το 06 όπως ειπώθηκε. Στα χαρτιά η διαφορά είναι 6 άλογα. Στην πράξη πρέπει να είναι αρκετά λιγότερα μιας και η μόνη αλλαγή αφορά την μεγαλύτερη κατά 1mm διάμετρο των βαλβίδων εξαγωγής.
* Τα 07+ είναι κατα 3 κιλά βαρύτερα λόγω διαφορετικών καταλυτών και Euro5 που άρχισαν να τοποθετούνται από εκείνη τη χρονιά.
* Τα 07+ έχουν φθηνότερες δαγκάνες από τα 06 που φόραγαν επίσης Brembo αλλά με "γέφυρα" που τις έκανε πιο άκαμπτες. Αυτός είναι και ο λόγος που το 06 φοράει 4 τακάκια σε κάθε δαγκάνα (σύνολο 8)
* Υπάρχει διαφορετική ECU στα 07+. Λεπτομέρειες, μιας και μόνη διαφορά βρίσκεται στο ότι τα 06 μπορούν να "φορτώσουν" μόνο 2 χάρτες εξατμίσεων, ενώ τα 07+ μπορούν να φορτώσουν και τον χάρτη για τις ολόσωμες Acrapovic Evo6 (πανάκριβη εξάτμιση έτσι κι αλλιως).
Σε εκείνα ἔχωμε μόνο χρωματικές αλλαγές σε πλαίσιο και ζαντικό.
Μετά τα συλλεκτικά :P του 07 τα ζαντικά έκτοτε έγιναν απο μπλε χρυσά και το πλαίσιο ένα τόνο(ή τόνος; )πιο σκούρο χρυσό.
malgatec + sunstar φορούν και τα φακτορυ απο 07+
Να συμπληρώσω(βλασφημία)σε αφΤιά που έγραψες και τις αλλαγές σε :
κατασκευαστή για δισκόπλακα και ζαντικό.
Απο ζάντες της oz που φορούσαν έως το 07,τώρα Malgatech και απο Brembo δισκόπλακες,φορούν πλέον της Sunstar.
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
Καλά τα γράφεις σεβάσμιε γέροντα,αλλά αΦτιά δεν ισχύουν για τα καλά τα "εργοστασιακά" φακtory.
Ποιός τα γ@μεί τα fucktory ρε μαν? Για τα R μιλάμε.....
Οι σημαντικότερες αλλαγές στο fucktory έχουν να κάνουν με τον τόνο του κλανί που βάφουν το πλαίσιο![]()
Τα συλλεκτικά factory είναι παραγωγής 2006 ΜΟΝΟ και βγήκαν 300 αριθμημένα κομμάτια.Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
Μετά τα συλλεκτικά :P του 07
ξεχωρίζουν μόνο από τον αριθμό πλαισίου.
:a37:Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ποιός τα γ@μεί τα fucktory ρε μαν? Για τα R μιλάμε.....
Οι σημαντικότερες αλλαγές στο fucktory έχουν να κάνουν με τον τόνο του κλανί που βάφουν το πλαίσιο![]()
Εεεεε, έχει ένα τέτοιο ο golis και μας τα ΄χει κάνει αερόστατο με το παρτάλι τουΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Τα συλλεκτικά factory είναι παραγωγής 2006 ΜΟΝΟ και βγήκαν 300 αριθμημένα κομμάτια.
ξεχωρίζουν μόνο από τον αριθμό πλαισίου.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Εεεεε, έχει ένα τέτοιο ο golis και μας τα ΄χει κάνει αερόστατο με το παρτάλι του![]()
ΑΛΗΘΕΙΑ????
golis ποιό έχεις???
εγώ έχω το υπ'αριθμόν 76 από τα 300![]()
Κατι άλλα μοντέλα ειχαν βγει σε 300 κομμάτια πριν μερικες χιλιαδες χρονια, αλλα δεν επέζησανΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
[...]εγώ έχω το υπ'αριθμόν 76 από τα 300![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
κι εγώ τι να κάνω τώρα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κατι άλλα μοντέλα ειχαν βγει σε 300 κομμάτια πριν μερικες χιλιαδες χρονια, αλλα δεν επέζησαν![]()
![]()
οσον'αφορα την αξιοπιστια μεταξυ ιαπωνα και ευρωπαιου ειναι λιγο μυθος.το 2005 πηρα 636 καινουργιο και στα 2000 χλμ αλλαξα φλοτερ ρεζερβουαρ και περυσι με ρ1 πηνια.και στα χωματινα που ειχα παλια σε κατεμ ενα 450 και ενα 520 κιχ.και μιλαμε για ξεκωλιασμα(συγνωμη για την εκφραση αλλα ηθελα να γινω κατανοητος![]()
![]()
Κ.Τ.Μ
Aμα το ευρωπαικο δεν μαρκαρει την περιοχη του με λαδι, ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΜΙΑ............μην σου πω οτι δεν παει και μια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss