Αρχικά δημιουργήθηκε από val
Μου ηρθε το καλοκαιρι κλησουλα 350 ευρω για παραβαση που ειχα κανει τον Μαρτιο.Συγκεκριμενα ηρθαν 2 μπατσουληδες στο σπιτι μου να με ενημερωσουν οτι την επομενη μερα επρεπε να παραστω την ταδε ωρα στο τμημα.Βεβαιως πηγα κ τι να δω μια ωραια κλησουλα απο την Αττικη Οδο για υπερβολικη ταχυτητα.Μου εδειξαν και φωτογραφια, στην οποια φαινεται εμφανως η πινακιδα και λιγο το σουλουπι της μοτοσυκλετας.Τι να εκανα η καημενη, πηγα στον Διοικητη, κλαφτηκα αλλα τιποτα..ο συγκεκριμενος δεν σβηνει σχεδον καθολου κλησεις...
Ολα αυτα που λετε για αξιοπρεπεια κλπ ειναι ακυρα.Ο ανθρωπος εθεσε το ερωτημα απλα και μονο για να γλιτωνει τις 350αρες, τουλαχιστον εγω αυτο καταλαβα.τον αν καποιος εχει αξιοπρεπεια ή οχι δεν εξαρταται απο την πινακιδα.Κ εγω εκτος Αττικης τη βγαζω, αν ομως προκαλεσω ατυχημα θα στματησω να δω αν ο αλλος ειναι καλα, αυτο ειναι θεμα ανατροφης ,παιδειας, νοοτροπιας...
Τωρα, αν ο αλλος ειναι μαλακας και πινακιδα να εχει παλι θα την κανει με ελαφρα...εχει συμβει απειρες φορες νομιζω...![]()