Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 139

Θέμα: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΟΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 2010!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Μάλλον δεν θα μπορέσω φέτος,λόγω συγκυριών... Αλλιώς πλάκα θα είχε να ερχόμουν από Γιάννενα τώρα με την Εγνατία...
    Baλτε κανα αυτοκολητο στη πινακιδα γιατι τωρα εχει καμερες και σου παιρνουν το διπλωμα με μια φωτο........................

Συμμορίτης Το avatar του/της Ferro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
    Baλτε κανα αυτοκολητο στη πινακιδα γιατι τωρα εχει καμερες και σου παιρνουν το διπλωμα με μια φωτο........................

Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που ωθείς τους υπόλοιπους στην παρανομία ;

Αν πηγαίνεις με το όριο τι θα πάθεις δηλαδή ; Και μετά αναρωτιέστε γιατί είστε τόσο λίγοι στις μοτοσυγκεντρώσεις, στις λέσχες κλπ κλπ...

Λυπάμαι
    Bandit rulezzzzzz

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil Δλδ ρε μάγκα, εσύ δεν τους μάζεψες;;; [/B]
    Η ΜΟΤΟΕ ή η κάθε λέσχη, ΔΕΝ μαζεύει φίλε. Προσκαλεί.
    Τα "μαζέματα" είναι για μαλλιαρά πρόβατα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ferro
    Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που ωθείς τους υπόλοιπους στην παρανομία ;

Αν πηγαίνεις με το όριο τι θα πάθεις δηλαδή ; Και μετά αναρωτιέστε γιατί είστε τόσο λίγοι στις μοτοσυγκεντρώσεις, στις λέσχες κλπ κλπ...

Λυπάμαι
    Nai ερχονται λιγοι στις συγκεντρωσεις.....3000 μοτο!!!!! Με 90 χλμ οριο πριν και μετα στα τουνελ στα καμμενα Βουρλα και εξω απο αυτα και 120 στην εγνατια........
    Αν πας με τα ορια θα σκοτωθεις απο αυτοκινητα που κανεις σχεδον δεν παει με τα ορια........
    Τελικα ο καθε ανιδεος λεει και τη παπαρια του........εδω στις μοτοσυγκεντρωσεις το μεγαλυτερο προβλημα στην ελλαδα ειναι οτι δεν χωραμε ............Οσο για την ''παρανομια'' την γραφω εκει που ξερεις την νομιμοτητα σου ...ειτε ειναι για μοτο ειτε για τον καθε εργαζομενο που θα πρεπει να δουλευει νομιμα για 550 ευρω το ΑΝΩΤΕΡΟ........
    ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από stokos
    Η ΜΟΤΟΕ ή η κάθε λέσχη, ΔΕΝ μαζεύει φίλε. Προσκαλεί.
    Τα "μαζέματα" είναι για μαλλιαρά πρόβατα.
    Φίλε,
    η επιτυχία ή όχι μιάς οποιασδήποτε εκδήλωσης "μετριέται" και (όχι μόνο απ'αυτό, σαφώς!) από το πόσοι παρίσταντο (μαζεύτηκαν, λαϊκά). Τα λοιπά είναι θεωρίες.

Απολογούμαι για το λαϊκό της έκφρασης και πάω να βοσκήσω σε άλλο λιβάδι. Μπεεεεε
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Αν θέλεις να παίξουμε με τις λέξεις, ευχαρίστως. Και χρόνο έχω και διάθεση θα βρω.
    Άλλο πράμα, λοιπόν, το "μαζεύτηκαν" και άλλο το "τους μάζεψες".

Αρχικά δημιουργήθηκε από stokos
    Αν θέλεις να παίξουμε με τις λέξεις, ευχαρίστως. Και χρόνο έχω και διάθεση θα βρω.
    Άλλο πράμα, λοιπόν, το "μαζεύτηκαν" και άλλο το "τους μάζεψες".
    Δεν έχει νόημα, φίλε μου. Μπορούμε να το παίζουμε για πολύ το παιχνίδι αυτό.
    Μου είπες τι πιστεύεις, σου είπα το αντίστοιχο, δεν με πείθεις - δεν σε πείθω.
    Καθώς και στο πρώτο μου ποστ είπα:
    Καλά να περάσετε όσοι θα πάτε, με ασφάλεια να πάτε κ να γυρίσετε.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Να σε πω κάτι; Δεν είμαι φανατικός των ΠΣΜ. Πηγαίνω αραιά και που, όταν έχω κέφι, διάθεση και παρέα.
    Και πάω για να περάσω καλά. Δεν πάω για να χειροκροτλησω τα κάτεστραμένα που στήνουν κόντρες απ' έξω.
    Όταν όμως αναφέρεις φράσεις όπως η επίμαχη, με κάνεις και νιώθω σαν μαλάκας. Σαν πρόβατο.
    Το δεύτερο δεν είμαι σίγουρα. Όπως δεν είναι και οι χιλιάδες που θα μαζευτούν στους AC-DC, στους U2 ή στην Rihana.

Είστε πολλοί που δεν γουστάρετε τις ΠΣΜ. Δεν με νοιάζει γιατί.
    Υπάρχουν περισσότεροι που τις γουστάρουν, αλλά δεν θυμάμαι να βγήκαν ποτέ να μιλήσουν υποτιμητικά γι αυτούς που δεν τις γουστάρουν. Θα έδειχνε έλλειψη σεβασμού. Το λιγότερο.

Αν θες να πεις κάτι σε κάποιους, μην το κάνεις μέσω του 'διαλόγου' σου με μένα!
    Ούτε είχα σκοπό, ούτε καν τολμώ να σε κάνω να αισθανθείς, ή να σε αποκαλέσω πρόβατο ή μαλάκα.
    Δεν έχω τπτ εναντίον των ΠΣΜ και σε παρακαλώ να μην με κατατάσσεις σε καμμία πλευρά. Απλά δεν θέλω να συμμετέχω σε μια τέτοια εκδήλωση, ακριβώς όπως εσύ θες.
    Και εαν δεν δέχεσαι την άποψη μου και πάλι μπράβο σου, μην κατηγοροποιείς τα πάντα και τους πάντες όμως. Δεν είχα καμμία πρόθεση να υποτιμήσω οιονδήποτε. Αν τώρα έχουμε άλλη άποψη επί του θέματος, γιατί να μην εκφράσω την δική μου; Για να μην θεωρηθεί έλλειψη σεβασμού από κάποιον;
    Και ο σεβασμός προς την δική μου άποψη, που είναι;
    Ματαλέω, δεν με πείθεις - δεν σε πείθω. Δεν καταλαβαίνω όμως που θες να το φτάσεις.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Έχεις δίκιο. Άστο.
    Με τα σημερινά ίσως δεν διάβασα κάτι σωστά.
    Ίσως όταν έχω καθαρότερο μυαλό, γιατί τώρα έχω σαλτάρει άσχημα με τα γεγονότα στην Αθήνα.

Συμμορίτης Το avatar του/της Ferro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
    Nai ερχονται λιγοι στις συγκεντρωσεις.....3000 μοτο!!!!! Με 90 χλμ οριο πριν και μετα στα τουνελ στα καμμενα Βουρλα και εξω απο αυτα και 120 στην εγνατια........
    Αν πας με τα ορια θα σκοτωθεις απο αυτοκινητα που κανεις σχεδον δεν παει με τα ορια........
    Τελικα ο καθε ανιδεος λεει και τη παπαρια του........εδω στις μοτοσυγκεντρωσεις το μεγαλυτερο προβλημα στην ελλαδα ειναι οτι δεν χωραμε ............Οσο για την ''παρανομια'' την γραφω εκει που ξερεις την νομιμοτητα σου ...ειτε ειναι για μοτο ειτε για τον καθε εργαζομενο που θα πρεπει να δουλευει νομιμα για 550 ευρω το ΑΝΩΤΕΡΟ........
    ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ

ΑΝ ξαναλέω ΑΝ ήξερες σε ποιόν μιλάς ή μάλλον σε ποιόν γράφεις αυτές τις μπούρδες να είσαι σίγουρος ότι δεν θα το έκανες καν μικρέ !! Οταν ήμουν εγώ στην ΛΕΜΟΤ στις πανελλήνιες και στις τεράστιες μοτοσυγκεντρώσεις του '80 μαζί με τον Παπαιωάννου τον Τσιγγένη και τον Χαιτόπουλο εσύ άλλαζες πάνες...και την επόμενη φορά που θα πας σε κάποιο σχολείο να μιλήσεις για ασφαλή οδήγηση και περί προστατευτικού εξοπλισμού να λες στα παιδιά και που γράφεις την νομιμότητα και τα όρια στους αυτοκινητόδρομους...
    Αντε γιατί μας έχετε περάσει για μαλάκες μερικοί τυχάρπαστοι σαν κι εσένα και καταστρέψατε ότι πιο αγνό είχαμε....όποτε θέλεις περνάω και από τη λέσχη και στα λέω και από κοντά αλλά με έχετε αηδιάσει εσύ και το συνάφι σου.
    Bandit rulezzzzzz

To NA ΣΥΓΚΡΙΝΕΙς την δεκαετια του 80 με τωρα ειναι τουλαχιστον ηλιθιο............2 ανομοια πραγματα δεν μπορουν να συγκριθουν......... η μεγαλυτερη μοτοσυγκεντρωση ειχε τοτε λιγοτερο απο το μισο κοσμο απο σημερα!!!!(που ηταν μια παρεα τωρα δεκαδες χιλιαδες μοτο κυκλοφορουν) και δεν απαντας για την ταχυτητα στην εγνατια και τους κινδινους που ανεφερα αν πας αργα
    Δυστηχως για σενα ακολουθεις το νομο της φυσης (οτι οσο ο ανθρωπος γερναει τοσο γινεται και πιο συντηρητικος ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΕΣ και θα ναι και αυτοι στην Πανελληνια οπως και πριν 29 ΧΡΟΝΙΑ......) Η Μηπως και αυτοι ανηκουν στο ''συναφι'' ?

Κύριοι λίγο πιο χαλαρά σας παρακαλώ, δεν χρειάζεται να μπαίνει το χάσμα των γενεών στις συζητήσεις μας ειδικά όταν γίνεται ιδιαίτερα προκλητικό για τον συνομιλητή μας..

Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι οι Πανελλήνιες Μοτοσυγκεντρώσεις τα τελευταία χρόνια μαζεύουν κάθε λογής μοτοσυκλετιστή, από τον ρομαντικό μέχρι και τον κάγκουρα, δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι που ενώ οι απόψεις τους περί μοτοσυκλέτας απέχουν παντελώς δεν παύουν να έχουν ένα κοινό που τους ενώνει κι αυτό είναι οι δύο ρόδες.. μπορείτε να συνυπάρξετε; Δώστε το παρόν στη συγκέντρωση και περάστε καλά. Δεν ανέχεστε; Δρόμοι αμέτρητοι και για εσάς, κανείς δεν αναγκάζει κανέναν να παρευρεθεί. Μάθετε επιτέλους να ζείτε με αυτό, απολαύστε τις ρόδες σας με τον τρόπο που επιθυμείτε και σταματήστε πρώτα να χαλιέστε και μετά να χαλάτε ένα κλίμα που ούτως ή άλλως για εσάς δεν έχει τρόπο διόρθωσης.. θυμηθείτε κάτι. Πάντα μα πάντα και παντού υπήρχαν κάποιοι που αμαύρωναν την εικόνα του "μοτοσυκλετιστή" στον έξω κόσμο, αν είναι αυτό που σας απασχολεί.. χάνονται παιδιά.. υπάρχουν κι άλλοι τρόποι προστασίας τους, το να τους κατακρίνουμε συνεχώς δεν αλλάζει κάτι.. αλλάζει;

Σε Πανελλήνια Μοτοσυγκέντρωση δεν βρέθηκα ποτέ, μέσα απ'το moto.gr αλλά και από φίλους βλέπω τι γίνεται κάθε χρόνο που αν και δεν με εκφράζει απόλυτα, σίγουρα έχω την επιθυμία να δώσω το παρόν σε κάποια από αυτές.

Απλώς χαλαρώστε μοτοσυκλετιστές, και τσουλίστε τις ρόδες σας με τον τρόπο που αγαπάτε..

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Σε Πανελλήνια Μοτοσυγκέντρωση δεν βρέθηκα ποτέ, μέσα απ'το moto.gr αλλά και από φίλους βλέπω τι γίνεται κάθε χρόνο που αν και δεν με εκφράζει απόλυτα, σίγουρα έχω την επιθυμία να δώσω το παρόν σε κάποια από αυτές.
    beer:
    Για να εχεις αποψη αν σου αρεσει , πρεπει να πας ... οτι και να δεις οτι και να διαβασεις δεν ειναι αυτο που θα καταλαβεις αν πας..

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι οι Πανελλήνιες Μοτοσυγκεντρώσεις τα τελευταία χρόνια μαζεύουν κάθε λογής μοτοσυκλετιστή, από τον ρομαντικό μέχρι και τον κάγκουρα, δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι που ενώ οι απόψεις τους περί μοτοσυκλέτας απέχουν παντελώς δεν παύουν να έχουν ένα κοινό που τους ενώνει κι αυτό είναι οι δύο ρόδες.. μπορείτε να συνυπάρξετε; Δώστε το παρόν στη συγκέντρωση και περάστε καλά. Δεν ανέχεστε; Δρόμοι αμέτρητοι και για εσάς, κανείς δεν αναγκάζει κανέναν να παρευρεθεί. Μάθετε επιτέλους να ζείτε με αυτό, απολαύστε τις ρόδες σας με τον τρόπο που επιθυμείτε και σταματήστε πρώτα να χαλιέστε και μετά να χαλάτε ένα κλίμα που ούτως ή άλλως για εσάς δεν έχει τρόπο διόρθωσης.. θυμηθείτε κάτι. Πάντα μα πάντα και παντού υπήρχαν κάποιοι που αμαύρωναν την εικόνα του "μοτοσυκλετιστή" στον έξω κόσμο, αν είναι αυτό που σας απασχολεί.. χάνονται παιδιά.. υπάρχουν κι άλλοι τρόποι προστασίας τους, το να τους κατακρίνουμε συνεχώς δεν αλλάζει κάτι.. αλλάζει;

beer:
    συμφωνω απολυτα μαζι σου

Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2010, 11:34
  2. πανελληνια μοτοσυγκεντρωση...
    από foti στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 08/05/2008, 18:40
  3. Πανελληνια
    από africanos31 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 84
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2004, 18:36
  4. Λοιπόν..Τέρμα τα ψέματα: Χειμερινή Πανελλήνια τώρα.
    από Adventure-R στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2003, 17:24
  5. Χειμερινη Πανελληνια 03"!!!
    από BIKENEST στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 22:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας