Σελίδα 6 από 13 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 192

Θέμα: Πάει... (σχετικά με την υπόθεση Φοιτητής-Ζαρτινιέρα)

Βάλτε την λογική σας να δουλέψει και όχι το όποιο συναίσθημα....

Υπήρχε το βίντεο...λέτε...
    Σωστά....γιαυτό και έγινε ντόρος και τιμωρήθηκαν οι αστυνομικοί...

Αλλά λέτε οι αστυνομικοί να διάλεξαν έναν αθώο στην τύχη και να το ξυλοφόρτωσαν?
    Δεν νομίζω....Απλά ο συγκεκριμένος θα είχε προκαλέσει με όσα κατηγορήται..Απλά δεν υπάρχει βίντεο να το δείχνει..Γιατί αφενώς όσοι τραβάνε τέτοια βίντεο δεν τα βγάζουν στην φόρα...αφετέρου ωρίονται για τις κρατικές κάμερες για παραβίαση προσωπικών δεδομένων...

Η λύση είναι μιά...Ν α επιτραπούν οι κάμερες..Κάθε γωνία να έχει και από δύο...Σε χτύπησε κύριε αστυνομικός??Τι ΄ωρα και πού.....Νατος ο μπάτσος που κάνει κατάχρηση εξουσίας...
    Το βιντεάκι,εισαγγελέα και απόταξη..
    Από την άλλη σε έπιασε αστυνομικός γιατι σε είδε να καίς και να σπάς?????
    Σε ποιό σημείο και τι ώρα???Νάτος ο αναρχομούρης...Στον εισαγγελέα με στοιχεία το φίλμ και ο μπαμπας σου και η μαμά σου να πληρώσει τις ζημιές...εσύ φιλαράκο στην στενή....

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ??????

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40
    Βάλτε την λογική σας να δουλέψει και όχι το όποιο συναίσθημα....

Υπήρχε το βίντεο...λέτε...
    Σωστά....γιαυτό και έγινε ντόρος και τιμωρήθηκαν οι αστυνομικοί...

Αλλά λέτε οι αστυνομικοί να διάλεξαν έναν αθώο στην τύχη και να το ξυλοφόρτωσαν?
    Δεν νομίζω....Απλά ο συγκεκριμένος θα είχε προκαλέσει με όσα κατηγορήται..Απλά δεν υπάρχει βίντεο να το δείχνει..Γιατί αφενώς όσοι τραβάνε τέτοια βίντεο δεν τα βγάζουν στην φόρα...αφετέρου ωρίονται για τις κρατικές κάμερες για παραβίαση προσωπικών δεδομένων...

Η λύση είναι μιά...Ν α επιτραπούν οι κάμερες..Κάθε γωνία να έχει και από δύο...Σε χτύπησε κύριε αστυνομικός??Τι ΄ωρα και πού.....Νατος ο μπάτσος που κάνει κατάχρηση εξουσίας...
    Το βιντεάκι,εισαγγελέα και απόταξη..
    Από την άλλη σε έπιασε αστυνομικός γιατι σε είδε να καίς και να σπάς?????
    Σε ποιό σημείο και τι ώρα???Νάτος ο αναρχομούρης...Στον εισαγγελέα με στοιχεία το φίλμ και ο μπαμπας σου και η μαμά σου να πληρώσει τις ζημιές...εσύ φιλαράκο στην στενή....

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ??????

Θα γ@μ@ω το γκομενάκι μου στο στενό & θα με γράφει η κάμερα. Θα έχω πιει τα άντερα μου και θα κάνω πιο κει να κατουρήσω, θα με γράφει η κάμερα.

Τώρα οι κάμερες (των καναλιών κυρίως) μόνο όπου υπάρχει λόγος. Με όλα αυτά που γίνονται, αντί να προβληματιστείτε και να σκεφτείτε πιο σωστά, καταφέρνετε μόνο να τους δίνετε το ελεύθερο να κάνουν ότι θέλουν να σας επιβάλλουν.

Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει μια χούντα, είναι ο ίδιος ο λαός να νιώθει ανασφαλής......

Ότι ναναι λέμε........ Μα ότι ναναι!!!! & πραγματικά έγραψα πολύ κόσμια, παρότι συγκρατούμε.
    & επίσης δε ξέρω πόσο ακόμα θα μείνει στον αέρα αυτό το thread, γιατί έχει αρχίσει και με προσβάλει πολύ άσχημα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    [...] επίσης δε ξέρω πόσο ακόμα θα μείνει στον αέρα αυτό το thread, γιατί έχει αρχίσει και με προσβάλει πολύ άσχημα.
    Δεν αποτελεί αυτό κριτήριο παραμονής θρεντ ρε Μικε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δεν αποτελεί αυτό κριτήριο παραμονής θρεντ ρε Μικε
    To ξέρω ρε Captain & έχεις δίκιο. Όμως ώρες ώρες δε τη παλεύω κάστανο με αυτά που διαβάζω.
    Τέλος πάντων. Άντε να δούμε....

Παλαιό μέλος
    Βάλτε την λογική σας να δουλέψει και όχι το όποιο συναίσθημα.... Υπήρχε το βίντεο...λέτε... Σωστά....γιαυτό και έγινε ντόρος και τιμωρήθηκαν οι αστυνομικοί... Αλλά λέτε οι αστυνομικοί να διάλεξαν έναν αθώο στην τύχη και να το ξυλοφόρτωσαν? Δεν νομίζω....Απλά ο συγκεκριμένος θα είχε προκαλέσει με όσα κατηγορήται..Απλά δεν υπάρχει βίντεο να το δείχνει..Γιατί αφενώς όσοι τραβάνε τέτοια βίντεο δεν τα βγάζουν στην φόρα...αφετέρου ωρίονται για τις κρατικές κάμερες για παραβίαση προσωπικών δεδομένων... Η λύση είναι μιά...Ν α επιτραπούν οι κάμερες..Κάθε γωνία να έχει και από δύο...Σε χτύπησε κύριε αστυνομικός??Τι ΄ωρα και πού.....Νατος ο μπάτσος που κάνει κατάχρηση εξουσίας... Το βιντεάκι,εισαγγελέα και απόταξη.. Από την άλλη σε έπιασε αστυνομικός γιατι σε είδε να καίς και να σπάς????? Σε ποιό σημείο και τι ώρα???Νάτος ο αναρχομούρης...Στον εισαγγελέα με στοιχεία το φίλμ και ο μπαμπας σου και η μαμά σου να πληρώσει τις ζημιές...εσύ φιλαράκο στην στενή.... ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ??????
    Η καμερα παντου δε δινει τη λυση, σιγα μη βαλουμε και στο κεφαλι μας.
    Η καμερα εκει που χρειαζεται δινει λυση.

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    εντελώς μπλιάχ

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Θα γ@μ@ω το γκομενάκι μου στο στενό & θα με γράφει η κάμερα. Θα έχω πιει τα άντερα μου και θα κάνω πιο κει να κατουρήσω, θα με γράφει η κάμερα.
    Καμιά δουλειά χωρίς το πουλί σου δεν κάνεις ρε Μικέ ..???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αρχίσαμε τα spam... καλά πάμε...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ηρθε το τέλος Το avatar του/της CBRIDHS
    Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει μια χούντα, είναι ο ίδιος ο λαός να νιώθει ανασφαλής......

+1000
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!

Αν θες να γαμάς στο στενό και να κατουράς στους τοίχους τράβα στο χωριό σου ρε φίλε...
    Προσωπικά αν τα έκανα αυτά δεν θα είχα και πρόβλημα να με βλέπουν γιατι δεν είμαι και σαβουρογάμης αφενώς αφετέρου μια χαρά γονίδια έχω...

Και στο κάτω κάτω δεν θέλω ΕΣΥ να μου επιβάλεις εμένα την δική σου άποψη περί δήθεν καταπάτηση δικαιωμάτων σου και προσωπικών δεδομένων...ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΗ...Δεν θέλω να μπορεί ένα μπάσταρδο να μου καίει το αυτοκίνητο και επειδή στο δικαστήριο θα πάνε δυό τρείς άπλυτοι βουλευτές να αθωώνεται..λόγω ελείψεως στοιχείων.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΥΠΟΥΛΑ ΧΩΝΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΡΕΩΣΩ....

Τελικά αν δεν θές όμως αυτήν την λύση μην περιμένεις και ωρίεσαι για το πόσο επαγγελματίες είναι οι αστυνομικοί...ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΝ ΣΕ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΙΓΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΡΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΛΠ ΘΑ ΣΕ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ...Μαζί σου ότι δεν θα είναι καλοί αστυνομικοί...και θα πρέπει να τιμωρηθούν...αλλά τράβα απέδειξέ το...

Ετσιλοιπόν είμαστε στο σήμερα που και μπάτσοι υπάρχουν και μπάσταρδοι.....μην παραπονιέστε...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    προβλέπω να πέφτει "μάπα-καθάρισμα-στέγνωμα"....ξεφύγαμε...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40
    Αν θες να γαμάς στο στενό και να κατουράς στους τοίχους τράβα στο χωριό σου ρε φίλε...
    Προσωπικά αν τα έκανα αυτά δεν θα είχα και πρόβλημα να με βλέπουν γιατι δεν είμαι και σαβουρογάμης αφενώς αφετέρου μια χαρά γονίδια έιχα...

Και στο κάτω κάτω δεν θέλω ΕΣΥ να μου επιβάλεις εμένα την δική σου άποψη περί δήθεν καταπάτηση δικαιωμάτων σου και προσωπικών δεδομένων...ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΗ...Δεν θέλω να μπορεί ένα μπάσταρδο να μου καίει το αυτοκίνητο και επειδή στο δικαστήριο θα πάνε δυό τρείς άπλυτοι βουλευτές να αθωώνεται..λόγω ελείψεως στοιχείων.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΥΠΟΥΛΑ ΧΩΝΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΡΕΩΣΩ....

Τελικά αν δεν θές όμως αυτήν την λύση μην περιμένεις και ωρίεσαι για το πόσο επαγγελματίες είναι οι αστυνομικοί...ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΝ ΣΕ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΙΓΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΡΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΛΠ ΘΑ ΣΕ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ...Μαζί σου ότι δεν θα είναι καλοί αστυνομικοί...και θα πρέπει να τιμωρηθούν...αλλά τράβα απέδειξέ το...

Ετσιλοιπόν είμαστε στο σήμερα που και μπάτσοι υπάρχουν και μπάσταρδοι.....μην παραπονιέστε...

Λυπάμαι που ζω στην ίδια χώρα μαζί σου.... Άμα χρειάζονται κάμερες για να μου συμπεριφερθούν όπως πρέπει γάμησε τα...

& που σαι, ελπίζω και νομίζω ότι δε θα γίνεται ποτέ πολλοί!

καλά προβλέπεις gandalf

Λυπάμαι που ζω στην ίδια χώρα μαζί σου....

Δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό.....(πάντως ανοιχτά είναι τα σύνορα...δεν πας να δείς τι γίνεται στα πολιτισμένες χώρες?)

.... Άμα χρειάζονται κάμερες για να μου συμπεριφερθούν όπως πρέπει γάμησε τα...
    Αμα συμπεριφερόμασταν ΟΛΟΙ όπως πρέπει όντως δεν θα χρειαζόντουσαν κάμερες...

Σελίδα 6 από 13 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. σχετικά με την δυνατότητα "εύρεση"
    από zzr2005 στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2006, 10:26
  2. Απαντηση σχετικα με την εμπειρια 600cc
    από djchech στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2005, 18:57
  3. Σχετικα με την βολτα που "σκατωσα" ...
    από crs-k στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2005, 08:54
  4. Απαντήσεις: 105
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2004, 15:46
  5. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 17:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας