Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 126

Θέμα: Παρκάρεις στο πεζοδρόμιο, σε πυλωτή ή ανοιχτό γκαράζ; Κλάψ’ το από τώρα...

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Ειχα γνωστο ζαπρε κ κοιταγε απτο μπαλκονι τσιλιες κ οι φιλοι του μας εκλεβαν τα πλαστικα 99.5% σιγουρος...........
    Το έχω διαβάσει πάνω από 20 φορές αργά αργά, λέξη λέξη, μπας και καταλάβω τι εννοείς εδώ πάνω... Αλλά δεν είμαι ούτε στο 0.5% ακόμα!

Ρε φιλαρακο τι να πει κανεις? Καλα να εισαι να την κανεις/παρεις καινουρια με τα τσογλαναι που κυκλοφορουν...

Τι δε θα εδινα να πιασω ενα αρχιδι κατα το "εργο". Οτι εκανε ο Αχιλεας στον Εκτορα, δεμενο απο τα παπαρια. Και βολτα σε ολη την αθηνα. Με διαφορα καμια 150αρα αλογα στο "αρμα"...

Κωλοπαιδια...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από t.p.
    Το έχω διαβάσει πάνω από 20 φορές αργά αργά, λέξη λέξη, μπας και καταλάβω τι εννοείς εδώ πάνω... Αλλά δεν είμαι ούτε στο 0.5% ακόμα!
    Ο αδερφος της πρωην κοπελας μου ηταν ναρκομανης , φιλαγε τσιλιες στο μπαλκονι του κ οι φιλοι μπεναν στην πυλωτη κ επερναν τα πλαστικα απο κατι μηχανες της γειτονιας ακομα κ της δικιας μου.........
    love will save the planet,hate is a good start.

Μέλος χωρίς V-Strom Το avatar του/της Hiro
    Θλιβερό το θέαμα της αγαπημένης σου μοτοσυκλέτας. Πρέπει να σε πόνεσε πολύ. Μας ξεσήκωσες όλους. Εύχομαι να μην αντικρίσει κάτι τέτοιο κανένας μας στο μέλλον. Θυμάμαι ακόμα πως ένιωσα όταν είδα, μερικά χρόνια πριν,να λείπει η εξάτμιση απο το ΧΤ 600 μου, που μόλις είχα τοποθετήσει. Έχουν απορθρασυνθεί εντελώς. Δεν βοηθάει τίποτα. Συναγερμός, καθώς και οποιοδήποτε άλλο σύστημα ασφαλείας αποδεικνύεται άχρηστο διακοσμητικό ακριβώς τη στιγμή που θα χρειαστεί. Τί να πω; Στα κριτήρια αγοράς μοτοσυκλέτας να είναι πλέον η χαμηλή εμπορικότητα; Αυτό που πήγαν να κερδίσουν να το πληρώσουν 100 φορές. Δεν θέλω να εκφραστώ πιο άσχημα, με κάλυψαν οι προηγούμενοι.
    Experience is something you don't get until just after you need it.
    Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ
    Ζονιπρε εννοείς;:smilea:
    Ζαπρε ειναι ο πρεζακιας αλλα εδω μεσα ειναι υποτημητικο η απλα δε γουσταρουν να λεμε αυτη τη λεξη............ ζαπρε η και ζαμπον η ζαμπονακιας .......... αμαν ρε παιδια ελληνικα μιλαμε......
    love will save the planet,hate is a good start.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από HolyDiver
    Δυστηχώς η κατάσταση με τις κλοπές έχει ξεφύγει εδώ και καιρό. Αφού η ελλ. αστυνομία δεν κάνει τίποτα, μήπως να βάζαμε κάνα "δημοφιλές" μηχανάκι για δόλωμα και να περίμέναμε καμία εκατόστή σε καμία γωνία για τα περαίτερω :a015: ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από z_armagedon
    Ρε φιλαρακο τι να πει κανεις? Καλα να εισαι να την κανεις/παρεις καινουρια με τα τσογλαναι που κυκλοφορουν...

Τι δε θα εδινα να πιασω ενα αρχιδι κατα το "εργο". Οτι εκανε ο Αχιλεας στον Εκτορα, δεμενο απο τα παπαρια. Και βολτα σε ολη την αθηνα. Με διαφορα καμια 150αρα αλογα στο "αρμα"...

Κωλοπαιδια...
    Ρε παιδια δεν ξερετε ποσο μαζι σας ειμαι. Προσφατος παθων και εγω.

Γυρίστε όλοι στην επαρχία Το avatar του/της glargkatzis
    τί άλλο θα δούμε? υπομονή φίλε , σίδερα είναι τα μαμημένα,πονάνε βέβαια και τα χρυσοπληρώνουμε αλλά ....
    Vstrom 650
    PieceLand,Larissa

Αρχικά δημιουργήθηκε από ZZR1400
    Βέβαια και να την σηκώσουν για να ην βάλουν σε ένα βαν, 5 λεπτά δουλειά είναι,

30 δευτερόλεπτα αρκούν ( από τη στιγμή που το βανάκι σταματήσει μπροστά από το θύμα μέχρι να ξεκινήσει φορτωμένο και να φύγει! )
    http://www.youtube.com/watch?v=D96QM-lzLM8
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Όλα τα συνεργεία , φαναρτζήδες και κλειδαράδες είναι υποχρεωμένοι να κρατάνε βιβλίο εισερχόμενων και εξερχόμενων οχημάτων με το είδος επισκευής χρώμα αριθμό και πλήρη στοιχεία οχήματος και του κατόχου έλεγχοι δεν γίνονται καθόλου αν δεν υπάρχει κλεπταποδόχος ο κλεφτής θα τα βάλει στον κλο του, δίκαννο με χοντρό αλάτι θέλει

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Ζαπρε ειναι ο πρεζακιας αλλα εδω μεσα ειναι υποτημητικο η απλα δε γουσταρουν να λεμε αυτη τη λεξη............ ζαπρε η και ζαμπον η ζαμπονακιας .......... αμαν ρε παιδια ελληνικα μιλαμε......
    Διάβασε την λεξη ανάποδα να δεις οτι λεμε το ιδιο πραγμα.Τα μιλάγαμε απο το 70 οταν θέλαμε να πούμε κατι που δεν έπρεπε να μάθουν κάποιοι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ
    Διάβασε την λεξη ανάποδα να δεις οτι λεμε το ιδιο πραγμα.Τα μιλάγαμε απο το 70 οταν θέλαμε να πούμε κατι που δεν έπρεπε να μάθουν κάποιοι.
    και το 80' νομιζατε οτι δεν σας καταλαβαινε κανεις...

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Yes!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ειπες να κοιταξουν για δαχτυλικα?

Παλαιό μέλος
    Κουράγιο φίλε μου,ελπιζω να πάνε όλα καλά και να βγάλεις άκρη..
    Και γω Χαλάνδρι μένω και από το πρωί που είδα το post έχω τρελαθεί..
    Εγώ έχω και το παπί και τη μηχανή στη πυλωτή...

you will hate my music Το avatar του/της arhs
    μήπως ήρθε η ώρα για ανεστραμμένο?

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. επισκευη μοτο σε πυλωτη ?
    από orcinious στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2012, 00:46
  2. Παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο(?)
    από Komisths στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2012, 13:16