Εγω την κάνω σε λίγο με φούλ εξοπλισμό βροχής(θα πάρω το αδιάβροχο απο πάνω μήπως και βρέξει) με 1 φίλο και την κοπέλα του. Ε ρε φωτιά και τα μυαλά στα παλούκια!!!
Εγω την κάνω σε λίγο με φούλ εξοπλισμό βροχής(θα πάρω το αδιάβροχο απο πάνω μήπως και βρέξει) με 1 φίλο και την κοπέλα του. Ε ρε φωτιά και τα μυαλά στα παλούκια!!!
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
![]()
![]()
![]()
:a07:
:a44: :hypnotize
![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Ωραίο show. Οτι να 'ναι γινόταν στην σκηνή.
Με όσους δεν τα είπαμε εκεί, άλλη φορά, ήταν λίγο χάσιμο.
![]()
Δεν τρελαθηκα...
Φοβερο σοου με φωτιες και τα τιαυτα, αλλα αμα δειτε πως επεξαν πχ Βουδαπεστη ή Ρουμανια θα καταλαβετε την διαφορα!
Περιμενα ο καημενος να ακουσω το engel να βαλει και τα φτερα...ακομα περιμενω..
Ισως να ξενερωσανε με τον κοσμο, ο οποιος ηταν καπως υποτονικος, μονο στο du hast ηταν οπως επρεπε να ειναι και γενικα τους ειδα σαν να κανουν αγγαρεια, ηθελα λιγο παραπανω...
Προς τα αλλα παιδια, σορρυ αλλα με χωσανε απο την αλλη πλευρα και δεν μπορεσαμε να συναντιθουμε, θα τα πουμε καποια αλλη στιγμη!!!
Προβια! χαρηκα που σε γνωρισα...
Πολύ ωραίο θέαμα!!![]()
![]()
Σχετικά με τα φώτα (όλα τα φώτα και οι μηχανισμοί που υπήρχαν επί σκηνής)
τα εφέ, τις φωτιές (όλες!), τους καπνούς, τις π#$#τσες και την παράσταση
από τους καλλιτέχνες (το "μουσικοί" τους πέφτει λίγο!)
νομίζω ότι τα 55ευρώ που έδωσα εγω ήταν πολύ καλή τιμή!
Και λίγα ήταν!
Δεν είμαι καν φανατικός, απλά μου αρέσουν.
Τί δε μου άρεσε: που δεν υπήρχε οθόνη και εμείς (οι γέροι) από πίσω χάσαμε
το 1/3 της παράστασης (τις εκφράσεις των προσώπων)
Την επόμενη φορά λοιπόν (που θα πάω σίγουρα και δεν θα το αποφασίσω τελευταία στιγμή)
εφόσον το κοινό ήταν αρκετα ήρεμο (τουλάχιστον ως προς τις συναυλίες που συχνάζω)
θα πιάσω καγκελάκι, να δούμε και τίποτα παραπάνω!!!
![]()
![]()
![]()
Ξέρω από βέσπα!
δώσε πράμαΑρχικά δημιουργήθηκε από lettas
![]()
![]()
![]()
:a07:
:a44: :hypnotize
δι αδερς τουμοροου γουεν αι γουεικ απ![]()
![]()
![]()
![]()
Ξέρω από βέσπα!
οθονες δεν ειχε για λογους ασφαλειας, με τοσες φωτια θα λαμπαδιαζανε αμεσως... και γενικα το γερμανικο staff μας τα εκανε τσουρεκια, μην καθεστε εδω, οχι εκει, απο εκει θα περασει αυτο κτλ κτλ...Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
Πολύ ωραίο θέαμα!!![]()
![]()
Σχετικά με τα φώτα (όλα τα φώτα και οι μηχανισμοί που υπήρχαν επί σκηνής)
τα εφέ, τις φωτιές (όλες!), τους καπνούς, τις π#$#τσες και την παράσταση
από τους καλλιτέχνες (το "μουσικοί" τους πέφτει λίγο!)
νομίζω ότι τα 55ευρώ που έδωσα εγω ήταν πολύ καλή τιμή!
Και λίγα ήταν!
Δεν είμαι καν φανατικός, απλά μου αρέσουν.
Τί δε μου άρεσε: που δεν υπήρχε οθόνη και εμείς (οι γέροι) από πίσω χάσαμε
το 1/3 της παράστασης (τις εκφράσεις των προσώπων)
Την επόμενη φορά λοιπόν (που θα πάω σίγουρα και δεν θα το αποφασίσω τελευταία στιγμή)
εφόσον το κοινό ήταν αρκετα ήρεμο (τουλάχιστον ως προς τις συναυλίες που συχνάζω)
θα πιάσω καγκελάκι, να δούμε και τίποτα παραπάνω!!!
![]()
![]()
![]()
και αλλη μια παρατηριση, στην βαρκα σε αλλες παραστασεις εμπαινε ο τραγουδιστης (til) και αυτο μου εκανε κακη εντυωση,
γενικη παρατηρηση: πολυ μ00ν! ρε παιδια!!!
Τώρα που το λες λογικό ακούγεται!!Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
οθονες δεν ειχε για λογους ασφαλειας, με τοσες φωτια θα λαμπαδιαζανε αμεσως...
Μπροστά λοιπόν την επόμενη φορά!
πράγματιΑρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
πολυ μ00ν! ρε παιδια!!!![]()
Ξέρω από βέσπα!
έχοντας δει τουσ Rammstein τον δεκέμβρη στο Παρίσι
έχω να παρατηρήσω πως χτεσ δεν παρακολουθήσαμε ούτε το μισό απο το σύνηθες σόου που κάνουν
δεν ξέρω αν ήταν λόγο της τοποθεσίας (πεύκα και λοιπά φυτά) προσ αποφυγή κάποιασ φωτιάς η κάτι τέτοιο ή αν ο λόγοσ βρίσκεται κάπου αλλού σε ποιό οργανωτικά ζητήματα
παρόλα αυτά νομίζω οτι έιναι απο τα καλύτερα σόου που έχει αντικρίσει η ελλαδίτσα τα τελευταία χρόνια και θα παραμείνει για πολύ καιρό ακόμα
να σημειωθεί οτι δεν μπαίνει πάτνα ο τραγουδιστήσ στην βάρκα, στο παρίσι πχ έιχε ανέβει ο μπασίστασ και αν παρακολουθήσετε το dvd του live aus berlin είχε ανέβει ο πληκτράς
αν κάτι μου έκανε χείριστη εντύπωση δεν ήταν οι Rammstein αλλά ο κόσμος
στην Γαλλία έκραζα τα γαλλάκια λέγοντασ οτι άμα έρθουν στην αθήνα (δεν είχε ανακοινωθεί ακομα΄η συναυλία του εδώ) θα γίνει τησ πουτάνασ θα καεί το Terra vibe απο 20.000 τρελούσ που δεν θα σταματάνε να χοροπηδάνε
τίποτα απο τα δύο δεν έγινε
ουτε τισ 20.000 χιλίαδεσ είδα πουθενά, ούτε κανά θερμόαιμο κοινό αντίκρισα προσ απογοήτευση μου, μασ φορέσαν τα γυαλία οι γάλλοι λοιπόν
οι κλασικοί μπροστάριδεσ πορωμένοι που τα σπάγανε (το πολύ να ήταν 1.000 άτομα) και απο κει και πίσω 10.000 κινητά ανα χείρασ να τραβάνε βιντεο. απο τότε που εφευρέφηκαν τα κινητά οι συναυλίες έχουν χάσει το πάθοσ τους νομίζω όλοι αποθανατίζουν την στιγμή με χάλια εικόνα, μπεσ στο you tube ρε αδερφέ και δεσ οσά βιντεάκια θές η αγόρασε το γαμημένο το dvd
έστω η τιμή του εισητιρίου ήταν χαμηλότερη με την αντίστοιχη του παρισίου που ήταν 75 ευρω αν θυμάμαι καλά
αυτά
ραντεβού πάλι στισ 17 αυγούστου για όσουσ έχουν μείνει πίσω στην αθήνα
+ όσα θες !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από RAMMSTEIN
...
αν κάτι μου έκανε χείριστη εντύπωση δεν ήταν οι Rammstein αλλά ο κόσμος
+ οσα θες...Αρχικά δημιουργήθηκε από RAMMSTEIN
[...]και απο κει και πίσω 10.000 κινητά ανα χείρασ να τραβάνε βιντεο. απο τότε που εφευρέφηκαν τα κινητά οι συναυλίες έχουν χάσει το πάθοσ τους νομίζω όλοι αποθανατίζουν την στιγμή με χάλια εικόνα, μπεσ στο you tube ρε αδερφέ και δεσ οσά βιντεάκια θές η αγόρασε το γαμημένο το dvd[...]
Αυτο με τα κινητα ρε πουστη μου πια...
Αντι να δεις χερια στον αέρα, βλεπεις παντου μπλε οθονίτσες...![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
παλία κρατάγαμε αναπτήρεσ τώρα κρατάμε κινητά, θα μου πέισ και τα δύο φωτίζουν αλλα τα κινητά φωτίζουν μόνο προσ τα πίσω δυστηχώσ
φανταστείτε το Fruhling in paris και αντικαταστήστε τα κινητά που υπήρχαν χτεσ με αναπτήρεσ
απλά δεν θα υπήρχε το θέαμα
Εμείς πάντως που ήμασταν μέσα στους "τρελούς" μπροστάρηδες της αρένας έχουμε την καλύτερη εντύπωση από την συναυλία.Το setlist ίσως να μην ήταν και το καλύτερο δυνατό,αν αναλογιστούμε τι κομματάρες δεν παίχτηκαν, λόγω προώθησης του νέου άλμπουμ,αλλά το show και η ατμόσφαιρα ήταν όλα τα λεφτά.Αρχικά δημιουργήθηκε από RAMMSTEIN
έχοντας δει τουσ Rammstein τον δεκέμβρη στο Παρίσι
έχω να παρατηρήσω πως χτεσ δεν παρακολουθήσαμε ούτε το μισό απο το σύνηθες σόου που κάνουν
ουτε τισ 20.000 χιλίαδεσ είδα πουθενά, ούτε κανά θερμόαιμο κοινό αντίκρισα προσ απογοήτευση μου, μασ φορέσαν τα γυαλία οι γάλλοι λοιπόν
οι κλασικοί μπροστάριδεσ πορωμένοι που τα σπάγανε (το πολύ να ήταν 1.000 άτομα) και απο κει και πίσω 10.000 κινητά ανα χείρασ να τραβάνε βιντεο. απο τότε που εφευρέφηκαν τα κινητά οι συναυλίες έχουν χάσει το πάθοσ τους νομίζω όλοι αποθανατίζουν την στιγμή με χάλια εικόνα, μπεσ στο you tube ρε αδερφέ και δεσ οσά βιντεάκια θές η αγόρασε το γαμημένο το dvd
Ακόμα νιώθω τη ζέστη από τις φλόγες στη μούρη μου!!!!!
Για λιγότερο από ένα μέτρο δεν κράτησα κι εγώ την βάρκα με τον πληκτρά....quicksilver ήταν η μάρκα της για όσους ήσασταν μακρυά...![]()
Σαφώς και θα προτιμόυσα να τους δω στο εξωτερικό όπως έχω γράψει και πιο πριν,αλλά ...
Για αυτό το φαινόμενο με τα κινητά κλπ ...θα μπορούσαν οι διοργανωτες σε συνεργασία με τη μπάντα να βιντεοσκοπούν και να δίνουν σε dvd (σε ποιότητα έικόνας κινητού) τη συναυλία.Για 2-3 € νομίζω ότι κανείς δεν θα έμπαινε στον κόπο να προσπαθεί να τραβήξει βίντεο και να προσηλωθεί σ'αυτό που παρακολουθεί.
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Εγω χθες περασα φανταστικα! Ας τα παρω απο την αρχη....
Combichrist: Ειχα βαλει χθες το πρωι να ακουσω μερικα τραγουδια τους και μπορω να πω οτι δεν ειχα ενθουσιαστει αρκετα. Στο live ομως τους καραγουσταρα! Ολα τα λεφτα ο πληκτρας τους, και ο αριστερος ντραμμερ.
Rammstein: Ενταξει τι να πω...Ποσα χρονια περιμενα αυτη τη στιγμη...Δεν μπορω να ξερω το τι εγινε στο υπολοιπο μερος του πληθους, αλλα εκει που ημουν εγω, καμια 30αρια μετρα απο τη σκηνη (λιγο πιο μπροστα απο εκει που αναψαν το καπνογονο σε μια φαση) , απλα δεν καθησαμε ποτε ηρεμα! Χτυπημα μεχρι τελους!! Απο την αρχη του Rammlied μεχρι το τελος... Μετα απλα δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου, μουσκεμα στον ιδρωτα... Καραγουσταραααααααααα!!!!!
Γενικα για τον κοσμο: Τουλαχιστον εκει που ημουν εγω χτυπιομασταν οσο πηγαινε, και "τραγουδουσαμε" οσο πιο δυνατα γινοταν. Γενικα παντως, επειδη ειχα παει απο νωρις ( 5 30) ειχα καταλαβει πως ειχε μαζεψει πολυ κοσμο, που απλα πηγε για να δει τις φωτιες κλπ... Ηταν πολλοι αυτοι που δεν ακουγανε rammstein... Eιχα μια κοπελιτσα διπλα μου, η οποια σε ολη την διαρκεια της συναυλιας απλα καθοταν σαν χανος και οταν χτυπιομασταν μας στραβοκοιταγε κιολας. Ε τι να της πεις εκει??
Εγω τα εδωσα ολα.. Γουσταρα αυτο που ακουσα και ειδα, οποτε για εμενα δεν εχει τιποτα αλλο σημασια!
ΥΓ: ρε παιδια ποσο κοσμο να ειχε περιπου?? Δεν ειχα ξαναπαει σε καποιο live για να μπορω να κρινω.
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?