Σελίδα 6 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 164

Θέμα: δέχτηκε επίθεση γιατί τόλμησε να διαμαρτυρηθεί

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    άμα του κατουράς το χερούλι της πόρτας θεωρείται φθορά;;

:rotflmao:

αυτό εξαρτάται από την οξύτητα των ούρων σου!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    με νερό ή οινόπνευμα βγαίνει... που είναι η φθορά?
    δεν ξερω φιλε μου,

εχω ακουσει διαβασει και για αυτοκολλητα που μετα βγαινουν μονο με το χρωμα του αμαξιου κλπ κλπ

για να αποφυγουμε λοιπον την περιπτωση να κανει ο καθενας οτι θελει, και οτι νομιζει νομιμο
    εχουμε νομους ως κρατος

το θεμα ειναι να τους εφαρμοζουμε, και εμεις ως πολιτες και οι κυβερνωντες - εξουσια

δεν σου πα να μην αντιδρασεις, αλλα καντο ποιο ουσιαστικα, πχ κραξε τον αλλον μπροστα του,
    και φυσικα με την συμπεριφορα σου συνολικα ως πολιτης ελπιζοντας να αλλαξουμε ολοι
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    δεν ξερω φιλε μου,
    εχω ακουσει διαβασει και για αυτοκολλητα που μετα βγαινουν μονο με το χρωμα του αμαξιου κλπ κλπ
    η χρήση τους είναι για τζάμι μόνο... τώρα αν τα κολλάνε αλλού τότε ναι είναι φθορά.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας

εδώ μιλάμε για παράνομο παρκάρισμα το οποίο δεν πρόκειται να σε βλάψει αλλά να σε ταλαιπωρήσει.

δεν μιλάμε για την σωματική ακεραιότητα παιδιών λόγω επικίνδυνης οδήγησης.
    το οποίο είναι πολύ σχετικό, αν διάβασες το thead με το τζιπ όπου είχε γράψει ο el hymador το παρακάτω.

Τραγικό θάνατο βρήκαν το πρωί της Παρασκευής ένα πεντάχρονο κοριτσάκι και η γιαγιά του στην οδό Λιοσίων, κοντά στην πλατεία Αττικής.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μέχρι στιγμής απο την τροχαία, η γυναίκα πήγαινε την εγγονούλα της στο παιδικό σταθμό και βάδιζαν στο πεζοδρόμιο, όπου όμως ήταν παρκαρισμένο ένα ΙΧ αυτοκίνητο, γι' αυτό υποχρεώθηκαν να κατέβουν στον δρόμο.

Την ώρα εκείνη ένα μικρό φορτηγό κατασκευαστικής εταιρίας που μετέφερε πίσσα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έκανε έναν ελιγμό και παρέσυρε γιαγιά και εγγονή, τις οποίες πίεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Ακαριαίο θάνατο βρήκε η γυναίκα ενώ μετά τη διακομιδή του στο νοσκοκομείο Παίδων υπέκυψε στα τραυματά του το εγγόνι της, ηλικίας πέντε ετών.

Αυτό εννούσα όταν έγραφα για τον κίνδυνο που διατρέχει το παιδί μου όταν αναγκάζομαι να κατέβω στο δρόμο επειδή δεν γίνεται αλλιώς.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

η χρήση τους είναι για τζάμι μόνο... τώρα αν τα κολλάνε αλλού τότε ναι είναι φθορά.
    αμμμμμμ μπραβο

ελα στα λογια μου

δηλαδη με λιγα λογια αναθετουμε στον καθενα αυτης της κοινωνιας να χρησιμοποιησει το μυαλο του
    και πολυ πιθανον αυτος να προκαλεσει τιμωρια,

και δευτερον, κατι ποιο ουσιαστικο

Η ιστορια με τα αυτοκολλητα εχει ως σκοπο να δουν ολοι το αυτοκολλητο και να ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΟΥΝ τον τυπο που εκανε την μαλακια ως Γαιδαρο..

με αποτελεσμα να τον "κατακρινουν", ο ιδιος να νοιωσει ασχημα και να μην το ξανακανει..

Και ερωτω εγω, σε μια κοινωνια που εχει χαθει η ηθικη, η τσιπα, κλπ κλπ

ποσο νομιζεις οτι θα νοιωσει ασχημα αυτος που τον λες γαιδαρο,
    και ποσο νομιζεις οτι οι γυρω του θα νοιαστουν και θα τον "κατακρινουν"
    εφοσων και οι γυρω του, πανω κατω ειναι γαιδαροι(ισως σε αλλη εκφανση της καθημερινοτητας, αλλα ειναι)

με λιγα λογια ο γαιδαρος δεν βλεπει ως ασχημο τον γαιδαρο..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

μπλα μπλα μπλα

Ρε ΄σεις αφήστε το ψυχογράφημα και τα εσώψυχα της κοινωνίας. Αν ήθελε η κοινωνία να τον διαπομπεύσει θα τον ξύριζε με την ψιλή και θα του κρέμαγε ταμπέλα τέντυ μπόϊ.

Μαλάκα τον λεμε, αλλά με ευγενικό τροπο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    το οποίο είναι πολύ σχετικό, αν διάβασες το thead με το τζιπ όπου είχε γράψει ο el hymador το παρακάτω.

Τραγικό θάνατο βρήκαν το πρωί της Παρασκευής ένα πεντάχρονο κοριτσάκι και η γιαγιά του στην οδό Λιοσίων, κοντά στην πλατεία Αττικής.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μέχρι στιγμής απο την τροχαία, η γυναίκα πήγαινε την εγγονούλα της στο παιδικό σταθμό και βάδιζαν στο πεζοδρόμιο, όπου όμως ήταν παρκαρισμένο ένα ΙΧ αυτοκίνητο, γι' αυτό υποχρεώθηκαν να κατέβουν στον δρόμο.

Την ώρα εκείνη ένα μικρό φορτηγό κατασκευαστικής εταιρίας που μετέφερε πίσσα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έκανε έναν ελιγμό και παρέσυρε γιαγιά και εγγονή, τις οποίες πίεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Ακαριαίο θάνατο βρήκε η γυναίκα ενώ μετά τη διακομιδή του στο νοσκοκομείο Παίδων υπέκυψε στα τραυματά του το εγγόνι της, ηλικίας πέντε ετών.

Αυτό εννούσα όταν έγραφα για τον κίνδυνο που διατρέχει το παιδί μου όταν αναγκάζομαι να κατέβω στο δρόμο επειδή δεν γίνεται αλλιώς.

σ'αυτό δεν έχω κάτι να αντικρούσω.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    μπλα μπλα μπλα

Ρε ΄σεις αφήστε το ψυχογράφημα και τα εσώψυχα της κοινωνίας. Αν ήθελε η κοινωνία να τον διαπομπεύσει θα τον ξύριζε με την ψιλή και θα του κρέμαγε ταμπέλα τέντυ μπόϊ.

Εγώ πάντως δηλώνω πάλι, ότι ευχαρίστως του έσπαγα το παρμπρίζ & οκ, αν όχι με ρόπαλο, βάζουμε μπροστά Tuono και Falco, ξετάπωτα και απλά ανοίγουμε το γκάζι...

μπλα μπλα μπλα

κανενα προβλημα

και η ενεργεια αυτη απο ουσια ομως 0, οπως παντα αλλωστε

οποτε συνεχιστε να παιζετε με αυτοκολλητακια

να πλακωνεστε σαν ιθαγενεις

εχει την πλακα του δεν λεω:rotflmao:
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Εγώ πάντως δηλώνω πάλι, ότι ευχαρίστως του έσπαγα το παρμπρίζ & οκ, αν όχι με ρόπαλο, βάζουμε μπροστά Tuono και Falco, ξετάπωτα και απλά ανοίγουμε το γκάζι...
    Φέξε μου και γλίστρησα....μέχρι να σπάσουν τα τζάμια του ρε Mike θα ΄χουν σκορπίσει και τα δύο :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Φέξε μου και γλίστρησα....μέχρι να σπάσουν τα τζάμια του ρε Mike θα ΄χουν σκορπίσει και τα δύο :rotflmao:
    Επιτέλους, αυτογνωσία..!:rotflmao:

κανενα προβλημα

και η ενεργεια αυτη απο ουσια ομως 0, οπως παντα αλλωστε

οποτε συνεχιστε να παιζετε με αυτοκολλητακια

να πλακωνεστε σαν ιθαγενεις

εχει την πλακα του δεν λεω:rotflmao:
    που μένεις ?
    SRX6 & Tuono Rulezzz

που μένεις ?
    γιατι θα ρθεις να με κολλησεις αυτοκολλητα?:rotflmao:

προς το παρων εκτος ελλαδας,

αλλα εχω ζησει 24 χρονια στην ελλαδα και εχω καταλαβει καποια πραγματα..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

JE SUIS PARC DE L'ÂNE I OÙ JE TROUVE!

:rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gaidaros2.jpg 
Προβολές:	139 
Μέγεθος:	30,0 KB 
ID:	190691

προς το παρων εκτος ελλαδας,

αλλα εχω ζησει 24 χρονια στην ελλαδα και εχω καταλαβει καποια πραγματα..
    To ρίξιμο μπογιάς στις γούνες, η καταστροφή χώρου εκτροφής ζώων που πάνε για γδάρσιμο πως το βλέπεις?

Πες μου οτι κατάγεσαι και απ΄τη Καστοριά να τρελλαθούμε τελείως....
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2005, 14:32
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2004, 10:59
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2004, 14:01
  4. Γιατί βολεύει να είσαι άντρας
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2004, 13:22
  5. Γιατι Πρεπει Να Βγαινεισ Χαμογελαστοσ Στισ Φωτο!!
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2004, 17:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF