TRELOOOOOOOOOOOO
:a19: :a19: :a19: :a19: :a19: :a19:
TRELOOOOOOOOOOOO
:a19: :a19: :a19: :a19: :a19: :a19:
KAFROS
www.myspace.com/maronsrad
ΑΚΡΙΒΩΣ.Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Το πρωτο που ανοιξε τον δρομο για τα "σημερινα" SS.
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ SS![]()
ARXONTAS
που μένεις?....εκεί που με κρατάνε....
Αρχικά δημιουργήθηκε από teobreva
του αδερφου μου GSXR750 K6
πολυ ωραιο!!!![]()
Η εξατμιση παντως φαινεται πολυ καλυτερη απ το site της akrapovic!!!καπως χαμηλοτερα τοποθετημενη και με διαφορετικο μηκος (και απ τις 2 versions - μου φαινεται οτι βρισκεται αναμεσα σε μηκος απ την κοντη και την μακρια...), ρωτα τον αδερφο σου τι παιζει...Α! ειναι ολοκληρη ή μονο slip-on?
Σε forum για suzuki δε διαβασα και τα καλυτερα σχολια για την εμφανιση της akrapovic...τους φαινοτανε καπως "ξενη" πανω στη μηχανη...προφανως τη βελτιωσανε αφου τωρα δειχνει πολυ καλυτερα!!!
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
είναι η κοντή slip on μονο με λαιμό της akrapovic και κάθετε έτσι όπως την βλέπεις δεν έχει πειράξει κάτι!!πάντως απο τις φώτο όντως δεν φαίνεται ωραία απο κοντά όμως είναι.....Αρχικά δημιουργήθηκε από jbear
πολυ ωραιο!!!![]()
Η εξατμιση παντως φαινεται πολυ καλυτερη απ το site της akrapovic!!!καπως χαμηλοτερα τοποθετημενη και με διαφορετικο μηκος (και απ τις 2 versions - μου φαινεται οτι βρισκεται αναμεσα σε μηκος απ την κοντη και την μακρια...), ρωτα τον αδερφο σου τι παιζει...Α! ειναι ολοκληρη ή μονο slip-on?
Σε forum για suzuki δε διαβασα και τα καλυτερα σχολια για την εμφανιση της akrapovic...τους φαινοτανε καπως "ξενη" πανω στη μηχανη...προφανως τη βελτιωσανε αφου τωρα δειχνει πολυ καλυτερα!!!![]()
ολα τριγυρω αλλαζουν και ολα τα ιδια μενουν.....
ok! ευχαριστω!Αρχικά δημιουργήθηκε από teobreva
είναι η κοντή slip on μονο με λαιμό της akrapovic και κάθετε έτσι όπως την βλέπεις δεν έχει πειράξει κάτι!!πάντως απο τις φώτο όντως δεν φαίνεται ωραία απο κοντά όμως είναι.....![]()
![]()
![]()
![]()
συγκρινε λιγο τη φωτο σου με την παρακατω (ειναι ιδια με του αδερφου σου!)... δε σου φαινεται διαφορετικη? εμενα μου φαινεται! και σε μηκος και σε υψος!!!πρεπει να την αλλαξανε λιγακι πριν βγει στην παραγωγη...
ή κατι τετοιο...
![]()
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
μπαααα...τωρα που το ξαναβλεπω φταιει που στη δικια σου φωτο το μηχανακι εχει κλιση προς τα πισω!!!παντως πρεπει να ειναι αληθεια οτι απο κοντα ειναι πιο ομορφη απ οτι στη φωτο "μου"...
![]()
![]()
![]()