Σελίδα 6 από 13 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 182

Θέμα: Ειμαι καλα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    να υποθεσω οτι με το 'κανονικη' εννοεις το 1400? :rotflmao:
    μας την είπε αυτός τώρα?

ε ναι, ποια άλλη? στην άλλη έχει βάλει χέρι ο παράξενος, πως να θεωρηθεί κανονική...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    γιατί νομίζω ότι δεν έχεις κλείσει αυτό για test ride?
    αν δε κάνω λαθος έκλεισες το sportster με το ίδιο μοτερ.

το XR δεν είδα να προσφέρεται για test ride, αυτό που κλείσαμε είναι σειρα XL
    δυστυχως ετσι ειναι...

απλως εκλεισα το nightster μια και ειναι πιο κοντα...κι ας υπολειπεται 15 αλογατα και ειναι custom φαση...να παρουμε μια γευση απο τα χαρλεϊκα ρε παιδι μου...
    frankly my dear, i dont give a damn...

τωρα που το καλοσκεφτομαι το xr βγαζει 85-90 κατω με τα γυρω γυρω...

αν συνυπολογισεις οτι οι κεφαλες θα ειναι λιαν επιεικως αθλιες,ουσες αμερικανες του ποτε,χαβαλε με ροϊκη θα δουμε αλλα 10-15...

οποτε για μοτερ μαλλον δεν θα χρειαστουν γκαφρα...με 100 και 10-11 ροπη κατω θα ειμαστε κομπλεδες...

και καει λενε κανα 10λιτρο χοντρα ψιλα...

ενδιαφερον θα χει...

harley καθημερινο play bike και μουλαρι...

εγω ξέρω πως αμα σ΄αρέσει, πας και το παίρνεις, τέλος.
    Oύτε test ride και αηδίες, ούτε να το σκέφτεσαι κανά δίμηνο και να διαβάζεις reviews κλπ κλπ κλπ.
    να το καβαλήσεις για πρώτη φορά, χωρίς να ξέρεις τι είναι αυτό που έχεις αγοράσει, έχει και αυτό την ομορφιά του, να το ανακαλύψεις σιγα σιγά...και άμα σου βγει πατάτα, ξεκινάς τις ανταλλαγες ....
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Καλό και όμορφο το Harley, αλλά μην παραμυθιάζεσαι rein. Ούτε για παπί κάνει, ούτε για την πόλη κάνει, ούτε για τίποτα δεν κάνει αν το σκεφτείς αντικειμενικά.

Απλα αν σου αρέσει το παιρνεις και τέλος.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Καλό και όμορφο το Harley, αλλά μην παραμυθιάζεσαι rein. Ούτε για παπί κάνει, ούτε για την πόλη κάνει, ούτε για τίποτα δεν κάνει αν το σκεφτείς αντικειμενικά.

Απλα αν σου αρέσει το παιρνεις και τέλος.
    μωρε μια χαρα κανει...εδω ο αλλος ο χαλιας εχει το gsx1400 για παπια...

αναφορικα με την πρακτικοτητα δικιο...υπαρχουν μηχανακια που στα ιδια λεφτα ειναι πολυ καλυτερα... απο κει και περα οτιδηποτε το φερνεις στα μετρα σου...κι αν το παρω αυτο θα κανω...

δεν προκειται να το παρω μονο και μονο επειδη μ'αρεσει...

υ.γ.εσυ μωρη αχρηστη πρακτορευουσα τι θες???γουσταρω βολτα...δεν εχω ξανακαβαλησει τετοιο πραγμα...

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Ουτε γω ειμαι καλα....

Χρονια γουσταρω τα χαρλεονια....αλλα οδηγωντας γιαπωνεζο τοσα χρονια
    δεν ξερω αν θα μου αρεσει...

Και η πλακα ειναι οτι βρηκα μια καλη ευκαιρια..ενα sportster πολυ περιποιημενο....
    ετσι φαινεται μεχρι τωρα τουλαχιστον...και καλη τιμη...

Ε, και βλεποντας τον reinmeister που εχει busa...τι να κανω με παιρνει η κατηφορα...

Δεν ξερω τι λετε? να την κανω τη μλκια? Κανενας που να το οδηγησε και να εχει αντικειμενικη αποψη, χωρις ιστοριες που διαβασα μεχρι τωρα δεν στριβει και δεν κλανει...

Το σκεπτικο μου ειναι βασικα βολτες εκτος πολης...γιατι οπως και να χει αεροψυκτα ειναι...που να το χωσεις στα φαναρια...

Α, ρε reinmeister...με θολωσες...

FFWD Το avatar του/της DimST

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
    Ουτε γω ειμαι καλα....

Δεν ξερω τι λετε? να την κανω τη μλκια? Κανενας που να το οδηγησε και να εχει αντικειμενικη αποψη, χωρις ιστοριες

ANEBA.............
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Δε θελω πατακια , Εγω θελω η γκομενα πισω μου να εχει τους μηρους της γυρω απο την μεση μου ........ :a5:
    love will save the planet,hate is a good start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
    Ουτε γω ειμαι καλα....

Χρονια γουσταρω τα χαρλεονια....αλλα οδηγωντας γιαπωνεζο τοσα χρονια
    δεν ξερω αν θα μου αρεσει...

Και η πλακα ειναι οτι βρηκα μια καλη ευκαιρια..ενα sportster πολυ περιποιημενο....
    ετσι φαινεται μεχρι τωρα τουλαχιστον...και καλη τιμη...

Ε, και βλεποντας τον reinmeister που εχει busa...τι να κανω με παιρνει η κατηφορα...

Δεν ξερω τι λετε? να την κανω τη μλκια? Κανενας που να το οδηγησε και να εχει αντικειμενικη αποψη, χωρις ιστοριες που διαβασα μεχρι τωρα δεν στριβει και δεν κλανει...

Το σκεπτικο μου ειναι βασικα βολτες εκτος πολης...γιατι οπως και να χει αεροψυκτα ειναι...που να το χωσεις στα φαναρια...

φιλαρακι τα παντα ολα εχουν να κανουν με το πως βλεπεις βασικα το μοτοσακο...μεσο η καβλα...

αν το βλεπεις ως μεσο εισαι κομπλε...κανεις ερευνα αγορας ,ρωτας στο φορουμ,ακους αποψεις επι του πρακτεου και αγοραζεις...

αν το βλεπεις ως καβλα καταστραφηκες...

φτανεις 38(ο υποφαινομενος) και εισαι χειροτερος κι απο γκομενα σε παπουτσαδικο...

γραφεις ποιηματα για την εμφανιση του,πειθεις τον εαυτο σου οτι σε καλυπτει,τρως μια μερα στο νετ να βρεις οτι aftermarket υπαρχει ,πριν καν,φυσικα, να ξερεις αν σε παιρνει οικονομικα να το αγορασεις και μετα πας σαν το μαλακα , χρεωνεσαι και το αποκτας...

μετα του χωνεις αλλα τοσα σε φτιαξιματα(ο υποφαινομενος μαλακας παλι μαζι σας) και μετα απο κανα διμηνο λες "μωρε θα το δωσω"...

αλλα φιλε μου ντραμερ...

η αναμονη της προηγουμενης βραδυας της αγορας,οι απειρες μαλακιες για βολτες,ταξιδια,φτιαξιματα που θα πεις στην γκομενα σου ακομη κι αν εκεινη την ωρα διαβαζει "επιπλο και σπιτι" και σε εχει συνδεσει με το θερμοσιφωνο...

οι επισης,επειρες μαλακιες ,αντιστοιχου καλους, που θα πεις στους φιλους σου και θα γουσταρεις...

και τελος, η ωρα που θα πας με ταχυπαλμια να το καβαλησεις για πρωτη φορα χωρις να εχεις ιδεα...

ανεκτιμητα...

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    φιλαρακι τα παντα ολα εχουν να κανουν με το πως βλεπεις βασικα το μοτοσακο...μεσο η καβλα...

αν το βλεπεις ως μεσο εισαι κομπλε...κανεις ερευνα αγορας ,ρωτας στο φορουμ,ακους αποψεις επι του πρακτεου και αγοραζεις...

φτανεις 38(ο υποφαινομενος) και εισαι χειροτερος κι απο γκομενα σε παπουτσαδικο...

γραφεις ποιηματα για την εμφανιση του,πειθεις τον εαυτο σου οτι σε καλυπτει,τρως μια μερα στο νετ να βρεις οτι aftermarket υπαρχει ,πριν καν,φυσικα, να ξερεις αν σε παιρνει οικονομικα να το αγορασεις και μετα πας σαν το μαλακα , χρεωνεσαι και το αποκτας...

μετα του χωνεις αλλα τοσα σε φτιαξιματα(ο υποφαινομενος μαλακας παλι μαζι σας) και μετα απο κανα διμηνο λες "μωρε θα το δωσω"...

αλλα φιλε μου ντραμερ...

η αναμονη της προηγουμενης βραδυας της αγορας,οι απειρες μαλακιες για βολτες,ταξιδια,φτιαξιματα που θα πεις στην γκομενα σου ακομη κι αν εκεινη την ωρα διαβαζει "επιπλο και σπιτι" και σε εχει συνδεσει με το θερμοσιφωνο...

οι επισης,επειρες μαλακιες ,αντιστοιχου καλους, που θα πεις στους φιλους σου και θα γουσταρεις...

και τελος, η ωρα που θα πας με ταχυπαλμια να το καβαλησεις για πρωτη φορα χωρις να εχεις ιδεα...

ανεκτιμητα...

Μια χαρα εισαι φιλε.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ...

εισαι εντελως οτι να ναι...

ο ορισμος του δε ξερω τι θελω(ή τα θελω ολα(κι εγω μαζι σου ) )

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

αλλα φιλε μου ντραμερ...

ανεκτιμητα...

καλα ε....σε λιγο θα δακρυσω κιολας...

ξεκολα τωρα, πηγαινε να παραγγειλεις κανα μπλοκ για το μπουσα, μπας και ηρεμησεις και σταματησεις να σπαμμαρεις ασυστολα...

Χαίρομαι πολύ που συμπάσχω με τέτοια άτομα !!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Σελίδα 6 από 13 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Είμαι ο Respect και είμαι καλά!!
    από Respect στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 89
    Τελευταίο μήνυμα: 09/01/2008, 06:42
  2. ΜΕ ΛΕΝΕ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
    από Big_mama21 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 100
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2007, 04:06
  3. ειμαι καλα? ΟΧΙ! ΑΕΚ ΟΛΕ ...
    από idi στο forum Off topic