Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 81 από 81

Θέμα: Εϊ εσείς με τα beverlovespoειδή!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ
    Πολυ ωραία ολα αυτα με τα σκούτερ αλλα οι τύποι με τα V-strom τι θελουν να πουν με τα τριμπουρδελα που καβαλάνε;2 περασαν απο τα χερια μου και τετοια κατάρα δεν εχω ξαναδεί.Μπροστινό κάπου στο περίπου,με ταλαντώσεις και αοριστία.Πισω αστο καλύτερα.Φρένα....η κωμωδία δεν ξερεις ποτε αν φρενάρω ή μπλοκάρω τετοια ομορφιά!να μην πουμε για αλλα θλιβερά μηχανάκια τα οποια κυκλοφορούν ανάμεσα μας.Τα σκούτερ κυριοι και ειδικα ο κυριος Λιακος ο συνονόματος ειναι πολυ καλα για την δουλεια που κατασκευάστηκαν,αν αυτοι που τα οδηγούν ειναι ασβέστες αλλη κουβέντα άλλωστε τετοιοι υπάρχουν πολλοί ακόμα και εδω μεσα.
    Ενω το τριμπουρδελο ΚΤΜ που έχεις είναι καλύτερο ε?

Μην μπερδεύεις φίλε μου την βούρτσα με την Π*υτσα.

Και εγω ΚΤΜ είχα κάποτε και δεν προλαβαινα τον μάστορα λέμε..

Πάντα φιλικά

Ένας ευχαριστημένος V-stromeos

--------------------------------------------------

Ντρέπομαι πραγματικά για πολλούς μοτοσυκλετιστές εδώ μέσα..... Αντί να είμαστε ενωμένοι καθόμαστε και χλευάζουμε ο ένας τον άλλο... Ντροπή!

Ρεεεεεεεεεεε μοτοσυκλετιστές είμαστε άσχετα τι μηχανή οδηγούμε.... Ας μπει επιτέλους τέλος στον ρατσισμό μεταξύ v-strom scooter παπιού και τα ρέστα........ ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ..... ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ

Αποχωρώ τέλος. Γεια..... Οι περισσότεροι είναι ανώριμοι εδώ μέσα.. Άντε και καλά μυαλά...

Καβαλαω τον v-stromeo μου.... ναι ναι αυτο το τριμπουρδελο που αναφέρεστε χρόνια τώρα... και αποχωρώ.... αφήνω τα φορουμ για τους γρήγορους και τους χεραδες....

ασταδιαλα τελος

μοτοσυκλετιστικη ιδεολογία και αλληλεγγύη σου λέει ο άλλος.... Αντε γεια...

Μέλος χωρίς V-Strom Το avatar του/της Hiro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ
    Θλιβεροτατο να διορθώσω!:rotflmao: :rotflmao:
    Το πρώτο προσπάθησα να το κανω μηχανη,με το δεύτερο κατάλαβα οτι την π@υτ@ν@ και να την καλοπισεις παρθένα δεν γίνεται και το έστειλα σε 2 μηνες.
    Είναι φανερό ο,τι έχεις υψηλές απαιτήσεις απο το μοντέλο αυτό και σου φάνηκε ''λίγο'' οκ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    :rotflmao:

(ένας φίλος κατάφερε και το έκανε μηχανή. Εβαλε καρίνα). :rotflmao:

όμως...:
    Τάσο δεν την έβαλα εγώ την καρίνα, έτσι το πήρα, όμως παραδέξου ο,τι τού έδινε στην εμφάνιση και σταματήστε τώρα γιατί ξεφύγαμε απο το θέμα. Για απαντήστε στο φίλο eddiedimitris να σας δω.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από eddiedimitris
    Παντως δεν βλεπω κανεναν να αναιρει οτι για μεσα στη πολη τα scooter εξυπηρετουν πολυ καλυτερα απ τα αλλα!
    Επισης χιλιες φορες ενας σκουτεροβιος γερος και μπαμπας απο εναν που παιρνει supersport 1000cc για να πουλαει μουρη στη καφετερια και να βλεπεις τα λαστιχα του φθαρμενα μονο στο κεντρο τους!
    Συνάδελφε μην γίνεσαι και συ τώρα απόλυτος. Μπορεί εσένα κι εμένα να εξυπηρετούν. Όχι όμως και όλους τους άλλους, ειδικά εκείνους που δεν αισθάνονται ασφαλείς πάνω σε scooter, και μιλάμε για ενεργητική ασφάλεια που εκ' των πραγμάτων τα περισσότερα scooterάκια την έχουν περιορισμένη.
    Experience is something you don't get until just after you need it.
    Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    επειδη βλεπω οτι δεν σου γραφει καποιος αλλος τα αυτονοητα, παμε αλλη μια παλι (μιας και εισαι και καινουργιος).

ειναι καλυτερο να κυκλοφορεις με μηχανη μεσα στην πολη αντι για σκουτερ γιατι:
    1) εχει καλυτερα φρενα
    2) εχει καλυτερες αναρτησεις
    3) εχει καλυτερη θεση οδηγησης
    4) εχει καλυτερη γωνια καστερ
    5) εχει ταχυτητες και παραλληλα συμπλεκτη δλδ φρενο απο τον κινητηρα.
    6) εχει μεγαλυτερες ροδες και πολλες φορες και καλυτερα λαστιχα

επισης να προσθεσω οτι το επιχειρημα σου να παιρνουμε τις μηχανες στο ταξιδι επειδη κρατανε μεγαλη μεση ωριαια δεν στεκει. η μεγαλη μεση ωριαια δεν εχει να κανει με το αν ειναι μηχανη ή σκουτερ. και με ενα σκουτερ 250cc μπορεις να το πηγαινεις τερμα γκαζι παντου και η μεση ωριαια σου να ειναι πολυ καλυτερη απο αυτη που θα κανει ενας εντουρας π.χ.

επιπροσθετως τα περισσοτερα ατυχηματα στατιστικως γινονται εντος των τειχων ΑΡΑ: αν εχεις καλυτερη ενεργητικη ασφαλεια (δλδ ολα αυτα που εγραψα πιο πανω και τα εχει η μηχανη) ισως να προλαβαινες και καποια...

εσυ μπορει να θεωρεις ασφαλεστερο το ταξιδι με αμαξι αλλα επειδη εμεις εδω ειμαστε μηχανοβιοι απο κουνια το θεωρουμε ασφαλεστερο και ταυτοχρονα καλυτερο/διασκεδαστικοτερο/ομορφοτερο πανω σε αυτο που εχει 2 ροδες.

τελος μην ξανακουσω οτι σε ποναει η μεσουλα σου στο ταξιδι με μηχανη. αυτα ειναι δικαιολογιες του κwλου. κατσε στο κουτακι σου με το cd player, το air condition, τους πλευρικους αεροσακους και την φραπεδια και σταματα να μας λες οτι τα σκουτερ ειναι καλυτερα απο τις μηχανες. πιο ευκολα στον χειρισμο ναι. καλυτερα οχι.
    Συγνωμη φιλε μου αλλα κατι τετοιους μηχανοβιους οπως εσυ τους γραφω στα @@ μου!Γιατι δεν εισαι μηχανοβιος απλα γουσταρεις να πουλας μουρη!Κανενας πραγματικος μηχανοβιος δεν λεει τετοιες μ@λ@κιες!!
    Για πες μου φιλε μου ποτε στην οικογενεια σου προτομπηκες σε αμαξι???Γιατι εμενα ο γερος μου πηρε αμαξι οταν ημουν ηδη 16 ετων και μεχρι τοτε οτι και να χρειαζοταν παντου με μηχνη με πηγαινε!!Επισης καραγουσταρα οταν εμαθα να οδηγαω και τη βεσπα που ειχε αλλα και το RD to 350 το οποιο το αλλαξε μετα με το TZR το οποιο επισης καραγουσταρα!!Οπως και τις εκδρομες που πηγαιναμε με τη ΛΕΜΟΤ στη Σκοτεινα και στη Χαλκιδικη.
    Βεβαια εσυ εισαι η εξαιρεση ευτυχως γιατι υπαρχουν και εδω μεσα μελη οπως ο taskon,o degree0,o amyroukai και πολλοι αλλοι που δεν εχουν τα ιδια κομπλεξ και μπορει καποιος να μιλαει μαζι τους.
    Δυστυχως επισης δεν μπορεις να καταλαβεις οτι για μεσα στη πολη και στη καθημερινοτητα τα πλεονεκτηματα που μου αναφερεις οπως η γωνια καστερ και οι ταχυτητες μικρη σημασια εχουν.Σε δικαιολογω ομως γιατι μαλλον σου λειπει εμπειρια.
    Οσον αφορα τα ταξιδια αγορινα μου το λεω και επειμενω και οταν αρχιζεις να κανεις ταξιδια με μηχανη θα καταλαβεις!!Οταν πηγαινα παλιοτερα camping με ενα KLE που ειχα και οταν φταναμε Χαλκιδικη μεσημερακι στον Αρμενιστη ημασταν ολοι κουρασμενοι και στην ουσια χαναμε ολη τη μερα τπ θεωρω μ@λ@κια αν καποιος εχει αυτοκινητο τις λιγες μερες διακοπων που εχει μεσα στο ετος να τις μειωνει κι αλλο.Βεβαια αν ειναι κανα 20χρονο ανεργο το οποιο τρωει τα λεφτα του μπαμπα και απλα θελει να περναει την ωρα του και να πουλαει μουρη τοτε οκ!Συμφωνω!!Εξαλλου η παροιμια λεει μπρος τα καλ τι ειναι ο πονος!!
    Επαναλαμβανω για να μη με παρεξηγησει καποιος αλλος συμφορουμιτης.Δε λεεω οτι τα scooter ειναι καλυτερα απ τις μηχανες σε καμμια περιπτωση αλλα για μεσα στη πολη τα scooter ειναι πολυ πιο ιδανικα!Το καθε τι ειναι φτιαγμενο για το σκοπο του!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από eddiedimitris
    Συγνωμη φιλε μου αλλα κατι τετοιους μηχανοβιους οπως εσυ τους γραφω στα @@ μου!Γιατι δεν εισαι μηχανοβιος απλα γουσταρεις να πουλας μουρη!Κανενας πραγματικος μηχανοβιος δεν λεει τετοιες μ@λ@κιες!!
    γιατι ξεσπαθωσες ρε παιδι μου?????ο devils μετραει πολλα χιλιομετρα με μοτοσυκλετα και Ελλαδα και Εξωτερικο.Μην του τη βγαινεις ετσι ειναι αδικο.....και εγω που εχω και σκουτερ και μηχανη δεν διαφωνω ουτε με σενα ουτε με τον ντεβιλς η αληθεια ειναι στους σεξ πιστολς...εεε σορρυ καπου στη μεση ηθελα να πω ειρηνη υμην
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Georgaras

--------------------------------------------------

Ντρέπομαι πραγματικά για πολλούς μοτοσυκλετιστές εδώ μέσα..... Αντί να είμαστε ενωμένοι καθόμαστε και χλευάζουμε ο ένας τον άλλο... Ντροπή!

ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ..... ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ

Αποχωρώ τέλος. Γεια..... Οι περισσότεροι είναι ανώριμοι εδώ μέσα.. Άντε και καλά μυαλά...

... και αποχωρώ.... αφήνω τα φορουμ για τους γρήγορους και τους χεραδες....

ασταδιαλα τελος

.... Αντε γεια... [/B]

γειαααααααααααα

αμα καθε φορα που μου λεγαν για την καβασακι τα επαιρνα τοσο στο κρανιο....οχι για αποχωρηση...για φαπες θα πηγαιναμε

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    To thread κλειδώνεται.

Λίγη αλληλεγγύη δε βλάπτει!

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. όλοι εσείς με τα Dainese...Σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ...
    από SVX στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2010, 17:05
  2. Εσεις με τα Tiger για ψαχτειτε:
    από hector στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2010, 19:10
  3. Προσέξτε εσείς με τα ss..
    από lampros_fazer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2007, 00:15
  4. Εσείς όλοι με τα avatar "μαιμού"