Ενω το τριμπουρδελο ΚΤΜ που έχεις είναι καλύτερο ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ
Πολυ ωραία ολα αυτα με τα σκούτερ αλλα οι τύποι με τα V-strom τι θελουν να πουν με τα τριμπουρδελα που καβαλάνε;2 περασαν απο τα χερια μου και τετοια κατάρα δεν εχω ξαναδεί.Μπροστινό κάπου στο περίπου,με ταλαντώσεις και αοριστία.Πισω αστο καλύτερα.Φρένα....η κωμωδία δεν ξερεις ποτε αν φρενάρω ή μπλοκάρω τετοια ομορφιά!να μην πουμε για αλλα θλιβερά μηχανάκια τα οποια κυκλοφορούν ανάμεσα μας.Τα σκούτερ κυριοι και ειδικα ο κυριος Λιακος ο συνονόματος ειναι πολυ καλα για την δουλεια που κατασκευάστηκαν,αν αυτοι που τα οδηγούν ειναι ασβέστες αλλη κουβέντα άλλωστε τετοιοι υπάρχουν πολλοί ακόμα και εδω μεσα.![]()
Μην μπερδεύεις φίλε μου την βούρτσα με την Π*υτσα.
Και εγω ΚΤΜ είχα κάποτε και δεν προλαβαινα τον μάστορα λέμε..
Πάντα φιλικά
Ένας ευχαριστημένος V-stromeos
--------------------------------------------------
Ντρέπομαι πραγματικά για πολλούς μοτοσυκλετιστές εδώ μέσα..... Αντί να είμαστε ενωμένοι καθόμαστε και χλευάζουμε ο ένας τον άλλο... Ντροπή!
Ρεεεεεεεεεεε μοτοσυκλετιστές είμαστε άσχετα τι μηχανή οδηγούμε.... Ας μπει επιτέλους τέλος στον ρατσισμό μεταξύ v-strom scooter παπιού και τα ρέστα........ ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ..... ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ
Αποχωρώ τέλος. Γεια..... Οι περισσότεροι είναι ανώριμοι εδώ μέσα.. Άντε και καλά μυαλά...
Καβαλαω τον v-stromeo μου.... ναι ναι αυτο το τριμπουρδελο που αναφέρεστε χρόνια τώρα... και αποχωρώ.... αφήνω τα φορουμ για τους γρήγορους και τους χεραδες....
ασταδιαλα τελος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μοτοσυκλετιστικη ιδεολογία και αλληλεγγύη σου λέει ο άλλος.... Αντε γεια...