Σελίδα 6 από 27 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 404

Θέμα: Συζήτηση για το χωμάτινο τριήμερο 2010

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Και να χωριστούμε σε δυο ομάδες α) καπνίζοντες, β) μη καπνίζοντες. Εγώ θα πάω με την 1η ομάδα, δεν πάω με τον Γιάννη Vstrommer να μου βγάλει το λάδι για ένα τσιγαράκι... σας το δηλώνω.
    Άντε ρε οι παλιοί βγάλτε καμία διαδρομή και οριστικοποιήστε τας ημερομηνίας να ξέρουμε και οι εργαζόμενοι τι διαλα κοπάνα θα κάμουμε..
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Eδώ σπαμάρουνε, η θα ανοίξει άλλο θρεντάκι;

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
    Eδώ σπαμάρουνε, η θα ανοίξει άλλο θρεντάκι;
    Θα ερθεις ωρε?
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Με το Jimny θα έρθω ρε, όχημα υποστήριξης...
    ααα θα ερθω και γω!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Θα ερθεις ωρε?
    Όχι, αλλά θα σπαμάρω...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
    Όχι, αλλά θα σπαμάρω...
    Άμα είσαι μάγκας πάενε ρε ..

(ψήσε με να σε ψήσω ...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Βασικά έχω προγραμματίσει εππίσκεψη στον Μουαμαρ (τον Καντάφι ντε)...

Είναι η πιο πρόσφατη... Το avatar του/της stavrouliasp
    Εάν λοιπόν υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρεται για Πέμπτη - Παρασκευή, μια πρόταση είναι και η εξής :

Πέμπτη : Πλαταμώνας - Παλιός Παντελεήμονας - (χώμα) - Καλλιπεύκη - Συκαμινιά - Ολυμπιάδα - (χώμα) - Καλύβια - Κικκινοπλός - (χώμα) - Πέτρα - Φωτεινά - Σκοτεινά - Φτέρη - (χώμα) - Παλαιογράτσανο - (χώμα) - Καταφύγιο

Παρασκευή : Καταφύγιο - (χώμα) - Ελατοχώρι - Ριζώματα - Σφηκιά - Αγ. Βαρβάρα - Κουμαριά - Κάτω Βέρμιο - (χώμα) - 3-5 Πηγάδια - Άγιος Παύλος - (χώμα) - Άνω Γραμματικό - Αγ. Φωτεινή - Φλαμουριά - Έδεσσα

Μια ένσταση ήδη είναι εάν προλαβαίνουμε την Πέμπτη και μια δεύτερη εάν το Κάτω Βέρμιο - (χώμα) - 3-5 Πηγάδια, περπατιέται λόγω υψηλού σχετικά υψομέτρου (νομίζω γύρω στα 1700m)

Βουνό και θάλασσα... Το avatar του/της Greg_950 S
    stavrouliasp, οι προτάσεις σου είναι πολύ καλές με εκπληκτικά τοπία !!!
    Επειδή έχω περάσει δυο-τρεις φορές τον τελευταίο χρόνο με διάφορες καιρικές συνθήκες, αν θέλεις , έχω κάποια σχόλια :

1) Μετά την Καριά πηγαίνοντας προς Κρυόβρυση (όχι από την άσφαλτο) αλλά τον επαρχιακό χωματόδρομο, στη θέση Τροχάλα Χαλκιά, δεξιά πάει προς Παλιά Συκαμινιά και από εκεί χορταριασμένος, ξεχασμένος δρόμος , μετά από καμμιά δεκαριά χλμ βγάζει κατευθείαν στην Μονή Σπαρμού. Από εκεί πας για Ολυμπιάδα μέσω ασφάλτου κλπ. Από Καλύβια σε Πέτρα, κινείσαι κυρίως στα 900-1.200 m, με κάποια σημεία που μαζεύουν χιονο-ανεμοσούρια, π.χ. Καζάνια, Ξερόλακκο (1.400 m ), έχει όμως και κοπάνες σε χαμηλότερη διαδρομή.
    Στα Πιέρια, η διαδρομή Φωτεινά-Σκοτεινά επειδή είναι σχετικά ανήλια, μπορεί να έχει θέμα με χιόνια-πάγο, αν έχει χιονίσει πρόσφατα. Το ίδιο μπορεί να συμβεί στη διαδρομή Καταφύγι - χιονοδρομικό Ελατοχωρίου λόγω υψομέτρου στα 1.400-1.600 m, πέρα βέβαια από την πολλή λάσπη, που είναι, όμως, το ζητούμενο... .

2) Σχετικά με την δεύτερη ένσταση, αν δεν έχει χιονίσει ξανά έως τότε και επικρατήσουν δυνατοί νοτιάδες, υπάρχει πιθανότητα πρόσβασης. Αναλυτικά, μετά το Κάτω Βέρμιο προς Άνω Σέλι πιθανώς να είναι ΟΚ. Από εκεί στη θέση Καλύβια το υψομετρο είναι 1.650 m και φθάνεις σύντομα στα 1.900+ m, στον αυχένα. Αν περάσεις από εκεί, κατηφορίζεις πιο εύκολα για Άνω Γραμματικό, κλπ.

Τώρα για την Έδεσσα, δεν πιστεύω να φάνε μπουγάτσα μόνο όσοι δεν έχουν "τρακτερωτά", όπως είπε ο Vstrommer71 ??? :rotflmao:

Είναι η πιο πρόσφατη... Το avatar του/της stavrouliasp
    Πολύ σωστός Γρηγόρη!

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos

χρησιμο θαναι να υπαρξουν εναλακτικες διαδρομες σε περιπτωση χιονια και ασφαλτινες οδοι αν πεσει το σκοταδι..
    τωρα αν καταλαβα οι νοτιοι παμε μεχρι πλαταμωνα απο εθνικη οδο και εκει θα συναντηθουμε με τους καρντασηδες η αυτο θα γινει πιο ψηλα?
    μπορεις να βαλεις και τις χιλιομετρικες αποστασεις στο περιπου?
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Ρε πστ μου κουβάρι με κάνατε. Ρε καρντασιδες μια βόλτα θέμε να πάμε έτσι όπως το πάτε θα βγούμε Βουλγαρία και άντε μετα να εξηγεις στην κυρα Χρύσα ότι δεν έκαμα απόδραση σεξουαλικού περιεχομένου. Εγω καλού κακού θα έχω θεωρημένο διαβατήριο...
    Ρε αποφασίστε εσείς που ξέρετε, βάλτε διαδρομές, χλμ και ημερομηνίες να είναι κάτι οριστικό για να μπορέσουμε να το προγραμματίσουμε. Ξέρετε δεν έχουμε όλοι την οικονομική άνεση του Θωμά, ούτε την άνεση να ξυπνάμε μια μέρα και να λέμε αύριο φεύγω και δεν ξέρω πότε θα γυρίσω. Εγώ τουλάχιστον έχω αλλα 3 άτομα που εξαρτώνται από μένα οπότε θα ήθελα πέραν της πλάκας να γνωρίζω για να γνωρίζουν και οι δικοί μου ημερομηνίες και διαδρομές.
    Αυτά.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    και κανά χάρτη αν δεν σας πειράζει...

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Εγω προτεινω να το παμε το ολο σκηνικο καποιες μερες μετα το Πασχα,πχ ΠΣΚ στις 16-17-18 Απριλη ετσι ωστε να εχουν λιωσει τα περισσοτερα χιονια και να ειναι ετσι βατες σχεδον ολες οι χωματινες διαδρομες.Το κομματι στο Μπελες θελω να το κανω οπως και δηποτε γιατι ειναι ενα βουνο που δεν το εχω παει ακομα.
    Επισης θελω και συμμετοχες απο τους καρντασηδες και να βρουμε και καμμια ημερομηνια να ερθει αμα μπορει ο Στεργιος και ο Θοδωρας.
    Εναλλακτικα προτεινω η διαδρομη μας να πιασει Βερμιο-Καϊμακτσαλαν(τα κομματια που δεν ειχαμε κανει στην Πιπεριτσα την προηγουμενη φορα δηλαδη,και να δουμε και τα οικοπεδα του Μιχαλιου αν ειναι σε καλη κατασταση) και να κανονισουμε το Μπελες-Οχυρα-Φαλακρο προς Απριλη μερια.
    Αν βγει η διαδρομη θα κοιταξω για χαρτες
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Εγω προτεινω να το παμε το ολο σκηνικο καποιες μερες μετα το Πασχα,πχ ΠΣΚ στις 16-17-18 Απριλη ετσι ωστε να εχουν λιωσει τα περισσοτερα χιονια και να ειναι ετσι βατες σχεδον ολες οι χωματινες διαδρομες.Το κομματι στο Μπελες θελω να το κανω οπως και δηποτε γιατι ειναι ενα βουνο που δεν το εχω παει ακομα.
    Επισης θελω και συμμετοχες απο τους καρντασηδες και να βρουμε και καμμια ημερομηνια να ερθει αμα μπορει ο Στεργιος και ο Θοδωρας.
    Εναλλακτικα προτεινω η διαδρομη μας να πιασει Βερμιο-Καϊμακτσαλαν(τα κομματια που δεν ειχαμε κανει στην Πιπεριτσα την προηγουμενη φορα δηλαδη,και να δουμε και τα οικοπεδα του Μιχαλιου αν ειναι σε καλη κατασταση) και να κανονισουμε το Μπελες-Οχυρα-Φαλακρο προς Απριλη μερια.
    Αν βγει η διαδρομη θα κοιταξω για χαρτες

Στις 18 Απριλίου οι Νότιοι έχουμε το Άττικα Εντούρο στην Αίγινα. Αν υπάρχει η δυνατότητα για αλλαγή σε άλλη ημερομηνία έχει καλώς. Διαφορετικά δεν πειράζει, θα βρεθούμε σε κάποια άλλη εξόρμηση.

Σελίδα 6 από 27 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Nέο Ducati Hypermotard 796 για το 2010
    από makis206 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2009, 11:21
  2. Απαντήσεις: 89
    Τελευταίο μήνυμα: 14/03/2008, 07:49
  3. Συζητηση για το κλιμα στο Forum
    από X_NR750 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 96
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2006, 10:46